- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.661
Minik ördeğimiz uyumak istiyorsa sözünü dinle annnesi5. Takım diye kandırıp sonra Dukancı yapıyorsun zaten
İşte evet sonunda herkes Dukancı olup cıkacak
Selam verip kacma kız nerelerdesin özledik seni :)
Kaptanım ben de bugun hic kalkmak istemedim, gece biraz geç uyudum 1:30 falandı. Sabah 8'de kalktım ama nasıl zor geldiİlerde gerçi bugunleri bile arayacagım
Oku oku bitmiyor değil mipazardan dönerken karşı komşum kahveye çağırdı gittim 90 msj ağzınızı bantlıcam ama
Olur canım sevinirimCanim akşam sana listenin fotosunu atayım bak. Türk kahvesi ve yeşil çay icebilirsin
tabiki okudum kabul ediyorum.Hoşgeldin canım, ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini yazman gerekiyor.
Şu anki kilonu, hedef kilonu yazabilir misin kaydedelim :)
Bir de kendinden bahsedersen takımla kaynasman icin iyi olacaktır
İlk dört gün harika ödem atılır.Bu diyet ‘tek gıda rejimi’ adı verilen diyetlerden olup, her gün, en az 4 bardak soda ya da su tüketilmesi tavsiye edilir. Yemeklerinize, çeşitli bitki ve baharatlar ile tuz, acı biber ve sirke ekleyebilirsiniz. En fazla 7 gün uygulanmalıdır.
Hedef: 1 haftada 3-4 kilo.
Günlük kalori: 1000 Kcal.
Nasıl mı? İşte size kısa zamanda etkin sonuçlar alabileceğiniz bir diyet programı…
1. gün
Muz hariç gün boyunca istediğiniz kadar meyve
2. gün
Gün boyunca sadece istediğiniz kadar sebze yemeği (patates hariç)
3. gün
İstediğiniz kadar meyve ve sebze yemeği (patates ve muz hariç)
4. gün
5 muz, 5 bardak süt
5. gün
Haşlanmış sebze, ızgarada pişmiş bir parça biftek, tavuk veya balık (Öğle ve Akşam)
6. gün
2 parça ızgara biftek, çiğ sebze, (havuç, kereviz, domates, lahana vs) (Öğle ve Akşam)
7. gün
Haşlanmış sebze, ızgarada pişmiş bir parça biftek, tavuk veya balık (Öğle ve Akşam)
böyle bir diyet doğrumudur acaba verdirimi 4 kilo
Ayyy en güzel işteay kızlar bana bişey oldu dünden beri hiç yemek yiyesim yok ömründe ilk defa başıma geliyo böyle bişey
canım 12. haftada benim 2. ci için büyük ihtimalle kız demişti dr ama 14. haftada erkek olduğunu öğrenmiştik inş seninki de öyle olmazİşte ihtimal veriyorlarmıs bu haftalarda ama yanlıs görme olasılıkları da varmıs. Dogum yapan arkadaslarımdan bazılarının öyle degisen olmus falan önce kız görüp erkek doguranlar :) Sözde bunlar da özele gitti ama neyse
Genelde en net 14-16. haftalarda diyorlar :) Erkekse bi de erken ögreniliyormus malum organdan dolayı
canım listeye 480. etapta girmişsin 1 hafta daha izne ayrılamıyorsun en az 8 hafta geçmesi gerekiyor2 haftalık izin hakkımı kullanabilir miyim eğer sürem dolmuşsa ? Ağustosun başında girmiştim listeye dolmuş sanırım. Bu 2 haftayı tedaviye ayırıp kilo verip dönmeyi istiyorum@morordek @inatettimolacak
canım sanırım aynı şey wendy daha iyi bilir amakızlar ingiliz tuzu bulamadım ben yaa eczaneye gittim ingiliz karbonatı verdi bana aldıktan sonra araştırdım meğersem o temizlikte kullanılıyormuş allahtan içmemişimgeri götürdüm verim aktara da sordum yok dedi
canım yaa burnum hala tıkalı nefes alamıyorum grip hali devam ediyor gibi ufaklık toparladı maşallah ama ben hala toparlayamadımNasıl oldunuz kaptanım?
İyileştiniz mi? Minik nasıl oldu?
Ay burda pazar 8'de kuruluyo 1'de toplanıyo canım saatin nesi yanlış onu anlamadım koy pazarı burası erken toplanıyor..O saatte ne pazarı kız
kız hamile misin yoksa?
Ay inşallah bırakmaya vesile olur belki..sigara içicem ama deneyenler 3. günden sonra sigara içemediklerini yazmış bünye istememiş ve tiksinmişler
ya aslında araştırdım benAyy insan açlıktan bayılmaz mı??
Ben bir saat aç kalsam başım dönmeye başlıyor.
Tamam bende bugün niyetlendimde bu işe aynı canım benim kide on gün yapabilecekmisin peki
Ay sorma bayılıcam....Oku oku bitmiyor değil mi
ya aslında araştırdım ben
insanın hem içten hem dıştan aldığı enerji varmış içten aldığımız enerji yediklerimizden geliyormuş dıştan olan güneş oksijen ve suymuş .. biz fazla besin aldığımız için dıştan alması gereken enerjiye kendini kapatıyormuş beden.. yemek yemediğimizde dışardaki enerjiyi alıyormuş .. yedikçe insülin den dolayı tekrar tekrar acıkıyoruz yemeyince acıkma olmuyormuş.. dün baya bi araştırdım hem bilimsel hem dini yönden bu konuyla ilgili açıklamaları örnekleri okudummantığıma uydu ama nefsimle mücadele edebilirmiyim onu deneyip görücem
ne bilimm internetten baktım farklı şeyler gibi geldi bana yaa iade ettim bendecanım 12. haftada benim 2. ci için büyük ihtimalle kız demişti dr ama 14. haftada erkek olduğunu öğrenmiştik inş seninki de öyle olmaz
canım listeye 480. etapta girmişsin 1 hafta daha izne ayrılamıyorsun en az 8 hafta geçmesi gerekiyor
canım sanırım aynı şey wendy daha iyi bilir ama
canım yaa burnum hala tıkalı nefes alamıyorum grip hali devam ediyor gibi ufaklık toparladı maşallah ama ben hala toparlayamadım
Ay inşallah bırakmaya vesile olur belki..
Evet öyleymiş canım bende yeni öğrendim sağlıklı hücreler dna sı bozulmuş hücreleri yiyiyormuş yesin anacım yağlarıda yesin bitirsin...Vücut aç kaldıkça hasta hücrelerden besleniyor. Aidin Salih in kitabında ayrıntılı anlatıyor ben okuyup denemiştim.
Bende eczanede bulamadım aktarda buldum İngiliz karbonatın iciliyo canım oda dukanda kabızlık için öneriliyor başka büyük aktara falN bakaydin bulursun hiç bulamazsan sinameki falan denekızlar ingiliz tuzu bulamadım ben yaa eczaneye gittim ingiliz karbonatı verdi bana aldıktan sonra araştırdım meğersem o temizlikte kullanılıyormuş allahtan içmemişimgeri götürdüm verim aktara da sordum yok dedi
Evet öyleymiş canım bende yeni öğrendim sağlıklı hücreler dna sı bozulmuş hücreleri yiyiyormuş yesin anacım yağlarıda yesin bitirsin...
Bende eczanede bulamadım aktarda buldum İngiliz karbonatın iciliyo canım oda dukanda kabızlık için öneriliyor başka büyük aktara falN bakaydin bulursun hiç bulamazsan sinameki falan dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?