Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Minik ördeğimiz uyumak istiyorsa sözünü dinle annnesi

Hoşgeldin canım, ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini yazman gerekiyor.
Şu anki kilonu, hedef kilonu yazabilir misin kaydedelim :)
Bir de kendinden bahsedersen takımla kaynasman icin iyi olacaktır
tabiki okudum kabul ediyorum.
cumartesi tartıldım kilom 66 idi
hedefim 60 olmak.
dukan ekspres yapıyorum 2. haftam ilk hafta 2 kilo verdim yani 68 ile başlamıştım.
evliyim 1 oğlum var. çalışıyorum.
herkes kendinden kısaca bahsederse bende çok mutlu olurum.

İlk dört gün harika ödem atılır.

canım 12. haftada benim 2. ci için büyük ihtimalle kız demişti dr ama 14. haftada erkek olduğunu öğrenmiştik inş seninki de öyle olmaz
canım listeye 480. etapta girmişsin 1 hafta daha izne ayrılamıyorsun en az 8 hafta geçmesi gerekiyor
canım sanırım aynı şey wendy daha iyi bilir ama
Nasıl oldunuz kaptanım?
İyileştiniz mi? Minik nasıl oldu?
canım yaa burnum hala tıkalı nefes alamıyorum grip hali devam ediyor gibi ufaklık toparladı maşallah ama ben hala toparlayamadım

Ayy insan açlıktan bayılmaz mı??
Ben bir saat aç kalsam başım dönmeye başlıyor.
ya aslında araştırdım ben
insanın hem içten hem dıştan aldığı enerji varmış içten aldığımız enerji yediklerimizden geliyormuş dıştan olan güneş oksijen ve suymuş .. biz fazla besin aldığımız için dıştan alması gereken enerjiye kendini kapatıyormuş beden.. yemek yemediğimizde dışardaki enerjiyi alıyormuş .. yedikçe insülin den dolayı tekrar tekrar acıkıyoruz yemeyince acıkma olmuyormuş.. dün baya bi araştırdım hem bilimsel hem dini yönden bu konuyla ilgili açıklamaları örnekleri okudum mantığıma uydu ama nefsimle mücadele edebilirmiyim onu deneyip görücem

Tamam bende bugün niyetlendimde bu işe aynı canım benim kide on gün yapabilecekmisin peki

Bu olaya niyetlenince tüm hücrelerin oruca niyet eder. Eğer yapmazsanız yapısı bozuluyor. Başlamadan evvel bir gece önce mutlaka ingiliz tuzu içmen gerekiyor. Ben 10 gün yapmaya niyetlendim fakat 4 gün sürdü. İngiliz tuzu içemememden kaynaklanıyor malesef. Birde eşim yeter artık halsiz düştün diye kızdı. Onun dışında suyu yudum yudum içiyorsun. Halsiz hissettiğin anda soğuk su ile gusül abdesti seni kendine getiriyor. Vücudu alıştırmakta fayda var 1.5 günlük açlık ile. Diğer türlü zayıf düşüyor bünye.

Vücut aç kaldıkça hasta hücrelerden besleniyor. Aidin Salih in kitabında ayrıntılı anlatıyor ben okuyup denemiştim.

ne bilimm internetten baktım farklı şeyler gibi geldi bana yaa iade ettim bende
Ay inşallah bırakmaya vesile olur belki..

inşallah yarın bi gün bebiş yapcam sigarayı bırakmam gerek

Bende eczanede bulamadım aktarda buldum İngiliz karbonatın iciliyo canım oda dukanda kabızlık için öneriliyor başka büyük aktara falN bakaydin bulursun hiç bulamazsan sinameki falan dene

Evet öyleymiş canım bende yeni öğrendim sağlıklı hücreler dna sı bozulmuş hücreleri yiyiyormuş yesin anacım yağlarıda yesin bitirsin...

ben 4 günde 3 kilo vermiştim. Zaten işk etap ta işk 3 gün 1.5 gidiyor. Sonra düşüyor bu miktar. Zaten bıraktıktan sonra çok dikkat etmek gerekiyor hemen yemek yemek bağırsak düğümlenmesine kadar götürüyor Allah korusun

Bende eczanede bulamadım aktarda buldum İngiliz karbonatın iciliyo canım oda dukanda kabızlık için öneriliyor başka büyük aktara falN bakaydin bulursun hiç bulamazsan sinameki falan dene

Sinameki aşırı derecede bağırsak tembelliği yapıyor. Artık onsuz wc ye çıkamıyorsun valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…