Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok aşırısına bende karşıyım canım ama ben sadece akşam 5 ile sabah kahvaltısına kadar aç kalmayı mantıklı buluyorum öyle sırf su içilenler çok sert yapamam ben

ayy canım yaptın mı sen ? ben bugün başladım niyet etmedim gerçi ? ilk gün çiğ sebze meyve diyor bende elma ve armut getirdim onları yiyorum.. ingiliz tuzu bulamadım ya eczaneye gittim bana ingiliz karbonatı verdi o farklı bişey sanırım gittim iade ettim ... nasıl alıştırıcam 1 buçuk gün ?

Çok aşırısına bende karşıyım canım ama ben sadece akşam 5 ile sabah kahvaltısına kadar aç kalmayı mantıklı buluyorum öyle sırf su içilenler çok sert yapamam ben

Onu kesinlikle tavsiye ediyorum. Öğlen istediğini ye akşamı hafif atlatınca gidiyor kilolar.

canım listeye 480. etapta girmişsin 1 hafta daha izne ayrılamıyorsun en az 8 hafta geçmesi gerekiyor
Diğer hafta ayrılırım o zaman. İğne kullanıcam 12 tane, vücutta ödem yapabilirmiş ve takımı etkilemek istemiyorum bitene kadar. Dizimdeki kıkırdak zedelenmiş, eğer tedaviyi kabul etmezsem kireçlenmeye çevirebilirmiş. Hem tedavim biter hem takımı etkilememiş olurum kilo fazlam olursa

Merhaba hoşgeldin. Ben okul psikologuyum şuan bir ortaokulda görev yapıyorum. Ocakta düğünüm var. 82.5 kilo ile 11 ekimde ile başladım şuan 80.1 kiloyum hedefim 60 inmek. Adanada yaşıyorum..

Evet yaptım. Aktarlardan bulabilirsin, ingiliz tuzu ile aynı şey değil. Magnezyum sülfat olarak da satılabiliyor.
Bir gün boyunca normal oruç tutuyorsun sahurda sadece hurma ile süt ile. İftarda sadece su yada hurma ile orucunu açıyorsun. Ertesi sabah normal kahvaltı ediyorsun.
Sadece sebze ve meyve suyu ile 10 gün yerine 20 gün yapıyorsun orucu. Baya teferruatlı bir mesele.

ingiliz karbonatı aynı şey mi yani ?

Kizlar simdi platesten ciktim ama moralim bozuk 4 gundur kabizlik devam ediyo ingiliz karbonatida yaptm ictim dun bgunde icerim bakalim nolcak gunden gune kilo aliyorum 73.0 kilo ciktim bu sabah sinir oldum herseyede dikmat ediyrum menumude yazmstim bu arada dun pazardan gelince daynamadim bir kcuk mandalina yedim oda bsey yaparmi anlamadimki ya bu kabizlikla dukani ne kadr devm ettirebilirim hic bilmiyorum bgu wc sorununu cozmem lazm

Kızlar ya çok moralim bozuk, aranızda hiç kortizon iğnesi kullanan oldu mu, doktor iğne önerdi dizim için.. kilo aldırıyo mu acaba gerçekten

canım eğer tuzu sıfıra indirirsen korkma, ananen gibi beslenicen işte, merak etme o kadar da ödem tutmazsın, izne ayrılma bence, daha çok dikkat etmek zorunda kalırsın hem, sadece bizi bırakma daha sık uğra :) spora ne dedi doktor? dinlen demiştir.

Yalnız malesef ben bugün itibariyle regl olacam sanırım çünkü şuan çok feci durumdayım. Dukana başlarken olmasam iyiydi daha iyi anlardım gidip gitmediğini kiloların.

canım merak etme dukanda regl dönemi ödem olmuyo, dukan güzelliği :)

Sen expresse mi geçtin??
yok canım, kabızlığımı elma çözer dedim, çözdü :) kilo vermeye de devam edince 2 günde bir aç karna bi yeşil elma yiyiveriyorum

canım sanırım aynı şey wendy daha iyi bilir ama

kaptanım aynı şey değil ama onunda özünde magnezyum olduğundan ishale sebep oluyo, magnezyumun farklı tuzları. toz-pembe

Vücut aç kaldıkça hasta hücrelerden besleniyor. Aidin Salih in kitabında ayrıntılı anlatıyor ben okuyup denemiştim.

aa öyle mi yapıomuş vücudumuz? vucut tedavi ediyo kendini de biz hiç fırsat vermiyoruz ki

ay bende yapamam sanırım o kadar uzun süre, öğleden ertesi gün kaffaltıya kadar sabrederim de, 10 gün falan mümkün değil

ingiliz karbonatı aynı şey mi yani ?

canım farklı tuzları ikiside magnezyumun, ama ishal yapan magnezyum, o da kullanılabilr ama boşver iade etmişsin, bulabilirsen ingiliz tuzu yani magnezyum sülfat al, yoksa sana eczaneden magnesie calcine tavsiye ederim, gebelikte falan kramplarda da kullanılıyor o, sıkıntı olmaz, bagırsakları boşaltırsın :) ben alıcam da şimdilik elma sıkıntımı çözdü benim :)

canım seninki magnezyum karbonat mı?

canım moralini bozmaa, ama kaçamakta yapma lütfen, wc değil o bile etkilemiş olabilir seni dukan diyetini yaparken ufak bi kaçamak yapmak bir balona iğne değdirmekle aynı diyor dukan amca, sen bi ingiliz tuzu ya da magnesie calcinee alsana? karbonat o kadar etkili değil, ingiliz tuzu alacaktın sen.

Hakkıyla yaptığım pek söylenemez.Çerez yemiştim. Ve hurmaydı sanırım.

Kabızlık çekerseniz buğday kepeği bi kaşık yulaf kepeği bi kaşık kullanın diyo dükan bitki form çayları da iyi gelebilir kiraz sapı elma krom çayı falan

En iyisi form cayi alim bide onu dedim dukana ait hersey var suan evde bi bugday kepegi yok onuda denerim artik

Ayy npicagimi sasirdim vall moralim cok bzuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…