- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.681
Ay burda pazar 8'de kuruluyo 1'de toplanıyo canım saatin nesi yanlış onu anlamadım koy pazarı burası erken toplanıyor..
Çok aşırısına bende karşıyım canım ama ben sadece akşam 5 ile sabah kahvaltısına kadar aç kalmayı mantıklı buluyorum öyle sırf su içilenler çok sert yapamam benben 4 günde 3 kilo vermiştim. Zaten işk etap ta işk 3 gün 1.5 gidiyor. Sonra düşüyor bu miktar. Zaten bıraktıktan sonra çok dikkat etmek gerekiyor hemen yemek yemek bağırsak düğümlenmesine kadar götürüyor Allah korusun
ayy canım yaptın mı sen ? ben bugün başladım niyet etmedim gerçi ? ilk gün çiğ sebze meyve diyor bende elma ve armut getirdim onları yiyorum.. ingiliz tuzu bulamadım ya eczaneye gittim bana ingiliz karbonatı verdi o farklı bişey sanırım gittim iade ettim ... nasıl alıştırıcam 1 buçuk gün ?Bu olaya niyetlenince tüm hücrelerin oruca niyet eder. Eğer yapmazsanız yapısı bozuluyor. Başlamadan evvel bir gece önce mutlaka ingiliz tuzu içmen gerekiyor. Ben 10 gün yapmaya niyetlendim fakat 4 gün sürdü. İngiliz tuzu içemememden kaynaklanıyor malesef. Birde eşim yeter artık halsiz düştün diye kızdı. Onun dışında suyu yudum yudum içiyorsun. Halsiz hissettiğin anda soğuk su ile gusül abdesti seni kendine getiriyor. Vücudu alıştırmakta fayda var 1.5 günlük açlık ile. Diğer türlü zayıf düşüyor bünye.
Çok aşırısına bende karşıyım canım ama ben sadece akşam 5 ile sabah kahvaltısına kadar aç kalmayı mantıklı buluyorum öyle sırf su içilenler çok sert yapamam ben
ingiliz karbonatı aynı şey mi yani ?Bende eczanede bulamadım aktarda buldum İngiliz karbonatın iciliyo canım oda dukanda kabızlık için öneriliyor başka büyük aktara falN bakaydin bulursun hiç bulamazsan sinameki falan dene
Diğer hafta ayrılırım o zaman. İğne kullanıcam 12 tane, vücutta ödem yapabilirmiş ve takımı etkilemek istemiyorum bitene kadar. Dizimdeki kıkırdak zedelenmiş, eğer tedaviyi kabul etmezsem kireçlenmeye çevirebilirmiş. Hem tedavim biter hem takımı etkilememiş olurum kilo fazlam olursacanım listeye 480. etapta girmişsin 1 hafta daha izne ayrılamıyorsun en az 8 hafta geçmesi gerekiyor
Merhaba hoşgeldin. Ben okul psikologuyum şuan bir ortaokulda görev yapıyorum. Ocakta düğünüm var. 82.5 kilo ile 11 ekimde ile başladım şuan 80.1 kiloyum hedefim 60 inmek. Adanada yaşıyorum..tabiki okudum kabul ediyorum.
cumartesi tartıldım kilom 66 idi
hedefim 60 olmak.
dukan ekspres yapıyorum 2. haftam ilk hafta 2 kilo verdim yani 68 ile başlamıştım.
evliyim 1 oğlum var. çalışıyorum.
herkes kendinden kısaca bahsederse bende çok mutlu olurum.
ayy canım yaptın mı sen ? ben bugün başladım niyet etmedim gerçi ? ilk gün çiğ sebze meyve diyor bende elma ve armut getirdim onları yiyorum.. ingiliz tuzu bulamadım ya eczaneye gittim bana ingiliz karbonatı verdi o farklı bişey sanırım gittim iade ettim ... nasıl alıştırıcam 1 buçuk gün ?
ingiliz karbonatı aynı şey mi yani ?
Muhteşem bir dönüş yapmışsınben dirildimde betüş uyuyo daha
geçen cuma 81.1 dim dün sabah 78.6 çıktım
Kızlar ya çok moralim bozuk, aranızda hiç kortizon iğnesi kullanan oldu mu, doktor iğne önerdi dizim için.. kilo aldırıyo mu acaba gerçekten
Yalnız malesef ben bugün itibariyle regl olacam sanırım çünkü şuan çok feci durumdayım. Dukana başlarken olmasam iyiydi daha iyi anlardım gidip gitmediğini kiloların.
yok canım, kabızlığımı elma çözer dedim, çözdü :) kilo vermeye de devam edince 2 günde bir aç karna bi yeşil elma yiyiveriyorumSen expresse mi geçtin??
canım sanırım aynı şey wendy daha iyi bilir ama
Vücut aç kaldıkça hasta hücrelerden besleniyor. Aidin Salih in kitabında ayrıntılı anlatıyor ben okuyup denemiştim.
Çok aşırısına bende karşıyım canım ama ben sadece akşam 5 ile sabah kahvaltısına kadar aç kalmayı mantıklı buluyorum öyle sırf su içilenler çok sert yapamam ben
ingiliz karbonatı aynı şey mi yani ?
Kizlar simdi platesten ciktim ama moralim bozuk 4 gundur kabizlik devam ediyo ingiliz karbonatida yaptm ictim dun bgunde icerim bakalim nolcak gunden gune kilo aliyorum 73.0 kilo ciktim bu sabah sinir oldum herseyede dikmat ediyrum menumude yazmstim bu arada dun pazardan gelince daynamadim bir kcuk mandalina yedim oda bsey yaparmi anlamadimki ya bu kabizlikla dukani ne kadr devm ettirebilirim hic bilmiyorum bgu wc sorununu cozmem lazm
Gidicegine aliyorum canimOhh ohh yarasın.
Kilocuklar gitsin.
Kizlar simdi platesten ciktim ama moralim bozuk 4 gundur kabizlik devam ediyo ingiliz karbonatida yaptm ictim dun bgunde icerim bakalim nolcak gunden gune kilo aliyorum 73.0 kilo ciktim bu sabah sinir oldum herseyede dikmat ediyrum menumude yazmstim bu arada dun pazardan gelince daynamadim bir kcuk mandalina yedim oda bsey yaparmi anlamadimki ya bu kabizlikla dukani ne kadr devm ettirebilirim hic bilmiyorum bgu wc sorununu cozmem lazm
peki dukan yapmadan diyet yaptın mı hiç o zaman durum nasıldı?
Hakkıyla yaptığım pek söylenemez.Çerez yemiştim. Ve hurmaydı sanırım.o zaman yüksek ihtimal görür, sen yine de bi kağıda bişeye yazdır..
hahaha, kız çok güldürüyonuz beni, ekrana bakıp gülüom millet delirdi heralde diyo kesin
canım -800 süper, hakkıyla yapmışsın kız saf protein gününü, maşallah sana, buna rağmen ne bıraktıysan, çabuk başla tekrar
Kabızlık çekerseniz buğday kepeği bi kaşık yulaf kepeği bi kaşık kullanın diyo dükan bitki form çayları da iyi gelebilir kiraz sapı elma krom çayı falan
Dizine ne oldu ki canım?Kızlar ya çok moralim bozuk, aranızda hiç kortizon iğnesi kullanan oldu mu, doktor iğne önerdi dizim için.. kilo aldırıyo mu acaba gerçekten
Ayy npicagimi sasirdim vall moralim cok bzukcanım moralini bozmaa, ama kaçamakta yapma lütfen, wc değil o bile etkilemiş olabilir senidukan diyetini yaparken ufak bi kaçamak yapmak bir balona iğne değdirmekle aynı diyor dukan amca, sen bi ingiliz tuzu ya da magnesie calcinee alsana? karbonat o kadar etkili değil, ingiliz tuzu alacaktın sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?