Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yalnız bayanlar bir konuda sizi uyarayım. Benim kardeşim tip okuyor. Ve onun açıklamasına göre aclikla beraber vücutta seker, karbonhidrat ve yag yakımindan sonra temel yapitasimiz olan proteinleri parçalıyor yani kas kaybı gerçekleşiyor. Sizin bahsettiğiniz o iyi hücreler kötü hücreleri olduruyormus dedim yok öyle birşey dedi. İyi araştırın derim. Aşırı açlık sonucu hipoglisemi geçirip yemeğe saldırmayın.

Ingiliz karbonati dedim ben onu verdiler eve gidince resmni atarm canim

ingiliz tuzu dicektin kız aman gerçi toz-pembe demişte noolmuş, ona da karbonat vermişler.. canım wc ve spor ödemidir onlar, merak etme sen, magnesie calcine al, hem magnezyum eksikliğine hemde kabızlığına iyi gelicektir.

Dizine ne oldu ki canım?
Geçmiş olsun.
Dizimde 3 haftadır bi ağrı vardı, geçer diye bekledim hafif bi zorlamadır diye ama geçmedi. Bugün gittim doktora artık. Kıkırdakta zedelenme varmış. Kortizon iğnesi yaparız tedavi olarak dedi. Eğer kabul etmezsem ilerde kireçlenme olabilirmiş. 12 iğne olcakmış sanırım. Kortizon ödem yapıyomuş vücutta ama iğne bittiğinde düzeliyomuş böyle söyledi ama yine bilmiyorum doğrusunu. Teşekkür ederim bu arada

@w e n d y Ayrılmak isteme sebebim geçen hafta fazla geldim kilo olarak, 2 hafta daha fazla gelirsem diskalifiye oluyorum sanırım ve bunu istemiyorum. Ödem yapar dedi doktor, Spor için yürüyüş yapabilirsin dedi. Spor salonuna yazılcaktım onu sordum, basit hareketlerle başla özellikle bisiklet iyi gelebilir dedi.

peki canım sen bilirsin, kaptanım söylemiş, bu hafta bildir, haftaya ayrılırsın izne.

20 gün müü çok uzunmuş yaa
dimii bende araştırdım farklı şeymiş gittim iade ettim aktara da sordum yok dedi bakalım bulmaya çalışcam artık sağol canım
ahh ahh bizim yağlar bitipte kaslara gelene kadar 5 ay aç kalmamız lazım anacım yaa çok araştırdım benim içim rahat mantıklı geliyor bana ama yapabilir miyim bilmiyorum bugün akşam kararımı veririm evde olsam çok düşünmem yaparım ama çalışıyorum ve dikkat gerektiren bi işim var istediğim zaman uzanıp dinlenemem tek soru işaretim bu
aynen yaa ingiliz tuzu dedim üstüne basa basa ama yok karbonat verdiler

Canım bende karşıyım çok aç durmaya sadece akşam altıdan sonra birşey yememek iyi bence ertesi gün 8 de kahvaltı yapan biri için zaten 15 saat aç duruyor vücut yeterli...

geçmiş olsun canım kortizon kilo yapıyor diyorlar ama sağlık sonuçta tek çözüm oysa mecbur napcan.. gene gelirsin buraya veririz beraber kiloları

Canım bende karşıyım çok aç durmaya sadece akşam altıdan sonra birşey yememek iyi bence ertesi gün 8 de kahvaltı yapan biri için zaten 15 saat aç duruyor vücut yeterli...
canım mutlaka yapın bu dediğini ben çok faydasını gördüm akşam yemeğini çıkardım gerçekten işe yarıyor..
bu şifa orucunu sa sigaranın etkilerinden kurtulmak için istiyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum

Merhaba hoşgeldin. Ben okul psikologuyum şuan bir ortaokulda görev yapıyorum. Ocakta düğünüm var. 82.5 kilo ile 11 ekimde ile başladım şuan 80.1 kiloyum hedefim 60 inmek. Adanada yaşıyorum..

Aynen dukancanım ben.

memnun oldum bende dukan ekspres yapıyorum ama tam uyamıyorum özellikle şu aralar fena gribim.

Aslında biraz izin alıp dinlenebilseniz daha çabuk toparlardınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…