Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabahın köründe yazıyorum ama dikkat dikkat susluler an itibariyle dukan ile 2 günde 2.6 kilo vermiş bulunmaktayım. 81.6 ile başladığım dukan hayatıma bu sabah 79.0 ile devam ediyorum. Hedefim altı günün sonunda 76 77 leri gormek. Valla onu bunu bilmem bu dukan resmen mucize. Evet meşakkatli, kabızlık ve ağız kuruluğu yapıyor ama ben hayatımda bu kadar hızlı sonuç veren diyet görmedim.

Bence birakma 23 yıllık hayatımın neredeyse 8 yılı diyet araştırarak ya da yaparak geçti dukan kadar etkili bir diyet görmedim.

İyi hadi desene incecik gelin olucaksın...

Sen böyle anlattıkça çektiğin acıyı anlayabiliyorum canım. Çok çok geçmiş olsun
B blanche_ea dan haberin var mı merakta bıraktı bizi. Dr a gidecekti

Ay hadi inşaallah böyle hızlı gider canım . Gelinlikte kaç kilo olmak istiyosun

Jambonlu ve köy peynirli dukan omlet ve espressodan oluşan kahvaltim
İyi hadi desene incecik gelin olucaksın...
İnşallah canım bugün 3.günü dukanin bakalım pazartesiye kadar atak inşallah 76 inerim.

Eklentiler

• IMG_20161020_054802.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 28
Bugün için değil oruç başlayınca 250gr gecmicen haberin olsun yani meyve suyu falan içersen haberin olsun
hee anladım canım dün kefirden sonra başka bişey içmedim su içtim bi tek
Su iceceksin ben diğerleri için dedim

ooo ne güzel iş yeri.... bizim burda açlıktan ölsen kimse dönüp bakmaz :))
kızz neresi güzel diyetimi yakcam bunların yüzünden
Ayy ne kadr kotuler gcik olurdm ben
aynen valla gözümün önünde yiyip duruyolar valla zor dayanıyorumm
Ben başlamadım ki kiz. Akşamdan yazsaydinizgece babağırsak boşaltici kullanırdim. Ben daha sonra Ay apartman aryik
yaa o ingiliz tuzunu ben bulamadım bende içemedim yani canım
kızz dikkat et kendine bu hafta yarıştayız unutma
Aaaa kimse kalkmamış yahu. Yarın tartı günü hazır mısınız?? @keremcemim nilsub toz-pembe @w e n d y btlbetul
hazırım ben canım bakalım kaç çıkacak

Bu hafta pek ümit yok ben de sen kazanırsınız kesin canım.... Bu sefer pes ettim bile şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…