- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.941
Bence birakma 23 yıllık hayatımın neredeyse 8 yılı diyet araştırarak ya da yaparak geçti dukan kadar etkili bir diyet görmedim.Off bilmiyrum hic bu kadr uzun sure kabizlik yasamamistim gunden gunede kilo alinca moralim bzuldu
Ya birakmak istemiyorum mutfak suan dukan malzemelerimle dolu okadr hazrlik yaptm dyorum ama bole hem kabzlik hem geri aldigim kilo braz motivasyonumu dusurdu galiba bilmiyrum
İyi hadi desene incecik gelin olucaksın...Sabahın köründe yazıyorum ama dikkat dikkat susluler an itibariyle dukan ile 2 günde 2.6 kilo vermiş bulunmaktayım. 81.6 ile başladığım dukan hayatıma bu sabah 79.0 ile devam ediyorum. Hedefim altı günün sonunda 76 77 leri gormek. Valla onu bunu bilmem bu dukan resmen mucize. Evet meşakkatli, kabızlık ve ağız kuruluğu yapıyor ama ben hayatımda bu kadar hızlı sonuç veren diyet görmedim.
Evet canım ben doktora gittim doktor muayene ederken off çok kötü kulunç olmuş dedi sonrada dayadı birsürü kas gevşetici hapı iğneleri :) benim o kadar ağrıyorduki anneme anne sert bastır diyordum kadın basıyorum diyodu ama hissetmiyordum ağrıdan.robocop gibi yürüdüm 1 hafta.seninki belki normal kulunçtur dediğim gibi havalar birden soğuduya dikkat etmemişsindir.geçer o zamanla
İyi geceler hatunlar ilk günümü atlattım darısı diğer gunlere
Sabahın köründe yazıyorum ama dikkat dikkat susluler an itibariyle dukan ile 2 günde 2.6 kilo vermiş bulunmaktayım. 81.6 ile başladığım dukan hayatıma bu sabah 79.0 ile devam ediyorum. Hedefim altı günün sonunda 76 77 leri gormek. Valla onu bunu bilmem bu dukan resmen mucize. Evet meşakkatli, kabızlık ve ağız kuruluğu yapıyor ama ben hayatımda bu kadar hızlı sonuç veren diyet görmedim.
Günaydın herkese hayırlı sabahlar...
İnşallah canım bugün 3.günü dukanin bakalım pazartesiye kadar atak inşallah 76 inerim.İyi hadi desene incecik gelin olucaksın...
Ben Ocak 19 da 60 kilo olmak istiyorum zamanımda var aslindaAy hadi inşaallah böyle hızlı gider canım . Gelinlikte kaç kilo olmak istiyosun
Nilgüncüm sende baya dikkat ediyosun kaç kilosun şuan? Nasıl gidiyor?İyi hadi desene incecik gelin olucaksın...
hee anladım canım dün kefirden sonra başka bişey içmedim su içtim bi tekBugün için değil oruç başlayınca 250gr gecmicen haberin olsun yani meyve suyu falan içersen haberin olsun
Su iceceksin ben diğerleri için dedim
kızz neresi güzel diyetimi yakcam bunların yüzündenooo ne güzel iş yeri.... bizim burda açlıktan ölsen kimse dönüp bakmaz :))
aynen valla gözümün önünde yiyip duruyolar valla zor dayanıyorummAyy ne kadr kotuler gcik olurdm ben
yaa o ingiliz tuzunu ben bulamadım bende içemedim yani canımBen başlamadım ki kiz. Akşamdan yazsaydinizgece babağırsak boşaltici kullanırdim. Ben daha sonra Ay apartman aryik
kızz dikkat et kendine bu hafta yarıştayız unutmaOnemli birsey yok canım. @keremcemim vetoz-pembe sifa orucuna başladılar bugün.
Ben deniz hala ayni 2 -3 gün dibine kadar yiyorum sonra ki günler dikkat etmekle geçiyor. Bildiğin ben yani.
@morordek in bebesinin cinsiyet heyecanı sardı hepimizi heyecanla bekliyoruz.
Bu arada takımı her geçen gün dukancı lar istila etmeye devam ediyor.
nilsub tan ise çok güzel menüler geliyor bu ara hatunun maşallah i var.
@Nanelibal da izne ayrılacak haftaya kortizon tedavisi alacakmis geçmiş olsun bu arada canım.
@w e n d y ise kendini hala ifsa etmesi. Karakteristik isminin pesindeyiz.
@toplight kaptanım iz tam olarak iyilesemese de iyi durumda.
Ben de oturdum tam sana yazacaktım. Deney tüpleri ile patladın mi noldu kiz diye ama kötü bir olay yasamişsin geçmiş olsun.
@inatettimolacak
hazırım ben canım bakalım kaç çıkacakAaaa kimse kalkmamış yahu. Yarın tartı günü hazır mısınız??@keremcemim nilsub toz-pembe @w e n d y btlbetul
Ben Ocak 19 da 60 kilo olmak istiyorum zamanımda var aslinda
hee anladım canım dün kefirden sonra başka bişey içmedim su içtim bi tek
kızz neresi güzel diyetimi yakcam bunların yüzünden
aynen valla gözümün önünde yiyip duruyolar valla zor dayanıyorumm
yaa o ingiliz tuzunu ben bulamadım bende içemedim yani canım
kızz dikkat et kendine bu hafta yarıştayız unutma
hazırım ben canım bakalım kaç çıkacak
banada böyle karbonat verdiler internetten araştırdım bu başka bişeymiş gittim iade ettim bunu temizlikte kullanıyorlarmış lavabo açıcı gibi.. ingiliz tuzu almamız gerek magnezyum sulfat mı ne yazıcak üstündeBana verdikleri bu canm
Eki Görüntüle 1900234
Acele etmede beni bekle...Gunaydin Nilgün. Kız ben de bu koca varken ben 68 zor gorecem galiba((
artık o gunduzdeyken full dikkat geçmeyen normal beslenme yapacam. Yoksa olmuyor
İnşallah çok istiyorum. Şu atak evresini bir atlatayım de.Zaman varmış canım daha bence olursun.
hadii yaa pes etmek yok canım bugün dikkat et çiğ sebze meyve günü yap yada saf protein günü yap yarın tartıda eksi görürsümBu hafta pek ümit yok ben de sen kazanırsınız kesin canım.... Bu sefer pes ettim bile şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?