Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim bence git aktardan açlık otu al.dogal mushil ilacı.
Ayrıca ingiliz tuzu olsun sinameki ya da açlık otu sürekli kullanilmasi taraftarı değilim. Çünkü bunlara alışılmışın zaman daha ciddi kabızlık çekebilirsiniz. Doğal kayganlık bu laksatiflerle giderek azalır. Ve kabızlık daha da artar.
lifli gıdalar bol sebze ile bu işi çözmeye bakın. tabi fatma gül senin ki sifa orucu için 1 seferlik uygulanabilir. azaydidem sen de oku xanim

Jambonlu ve köy peynirli dukan omlet ve espressodan oluşan kahvaltim

İnşallah canım bugün 3.günü dukanin bakalım pazartesiye kadar atak inşallah 76 inerim.
Çok güzel görünüyor canım afiyet olsun..

Nilgüncüm sende baya dikkat ediyosun kaç kilosun şuan? Nasıl gidiyor?
Bu sabah tartılmadım...

hadii yaa pes etmek yok canım bugün dikkat et çiğ sebze meyve günü yap yada saf protein günü yap yarın tartıda eksi görürsüm

Yok canım pes etmedim tabiki de. Sabah yarım poğaça yedim yesilcay ile. Akşam da ıspanak haşlama yiyeceğim. bol limonlu
ay bide ödem çayı yapayım bugün. Kaç gündür tartılmiyorum ben de kendimi merak ettim. Yarın çıkar sonuc

kızlar dünkü menüm

sabah 1 elma
ara 1 armut ve yeşilçay
öğlen 1 elma 1 fincan şekersiz türk kahvesi
ara 1 armut
1 küçük şişe kefir
akşam 1 elma

bol bol su içtim

işe gelirken 35-40 dk yürüdüm
100 ip atladım
40 sumo squat

1. gün bitti akşam baya aç bi şekilde yattım bugün sadece sıvı alıcam 250 ml diğer içecekler sınırsız su
dayanabilecek miyim bi bakalım

Afferin kiz sana böyle bitkisel şeyler bulun işte. Sevdim seni bu işi başaracaksin önce Nilgünu sonra da beni yakala ve geç.
Biz zaten evlendik:)))
bu arada ben de tombiktim bir gelinim. 76 kilocuk.

canım akşamı erken ye bugün sabah daha çok eksi çıkarsın... bak görüyon mu rakip dediğin böyle olur sen bana ye ye diyosun kocana künefe yap diyodun

Ay dayanirsin inşaallah. .. Esin naptın bozdu mu. Orucu

instagram hesabın car mı ? orda dukanella diye bi hesap var onu takip et kadın baya kilo verdi çokta güzel tarifler paylaşıyor

Afferin kiz sana böyle bitkisel şeyler bulun işte. Sevdim seni bu işi başaracaksin önce Nilgünu sonra da beni yakala ve geç.
Biz zaten evlendik:)))
bu arada ben de tombiktim bir gelinim. 76 kilocuk.
Valla benim zamanım az, hedefte önemli o yüzden yılmamaya hatta bazen açlığa direniyorum. Misal dün aksam 4.30 da yedim gece 11.30 da yattım toplantı vardı. Aksam 9, 10 gibi midem guruldadı. Ama her ne kadar dukan izinli yiyeceklerden istediğiniz zaman yeyin dese de benim bünye akşam 6 dan sonra yeyince zayıflamıyor. Bu sebeple baya midem guruldadı. Bakalım yarın sabah kaç çıkacam çok heyecanlıyım.

canım akşamı erken ye bugün sabah daha çok eksi çıkarsın... bak görüyon mu rakip dediğin böyle olur sen bana ye ye diyosun kocana künefe yap diyodun

He kiz ters tepti.... yeme annem yeme canım diyecem bundan sonra sana .
Aksami saat 5 te yerim canım. Ay bu arada hacamattan sonra fena bir iştah patlaması oluyir bende. Napayım bol bol yesilcay tarçınlı içerim artik

Ay dayanirsin inşaallah. .. Esin naptın bozdu mu. Orucu
kızz eşim 1 kilo 600 gr verdi 1 günde erkekler hızlı veriyor yaaa.. dün bide aşure yedi o akşamda yoğurtlu bulgur köftesi yedi 4-5 kaşık ona rağmen baya kilo vermiş sabahta kendimi çok inç hissediyorum dedi.. bende gerçekten çok dinçtim alarm çalmadan uyandım

instagram hesabın car mı ? orda dukanella diye bi hesap var onu takip et kadın baya kilo verdi çokta güzel tarifler paylaşıyor

Ay ben bile bakıyorum onun hesabina güzel tarifleri var. Ben de ne zamandır paylaşım yapmiyordum Sayfam da artık yarın itibariyle başlayayım bari. Benim de diyet hesabım varda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…