- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.981
kızz eşim 1 kilo 600 gr verdi 1 günde erkekler hızlı veriyor yaaa.. dün bide aşure yedi o akşamda yoğurtlu bulgur köftesi yedi 4-5 kaşık ona rağmen baya kilo vermiş sabahta kendimi çok inç hissediyorum dedi.. bende gerçekten çok dinçtim alarm çalmadan uyandım
kız bu hacamat ne ben bilmiyodum bizim ofisin karşısında yeminli mali müşavir var bi gün geldi saçını kazıtmış kafasının üstünde çizikler dedim geçmiş olsun kaza falan mı geçirdiniz yok hacamat yaptırdım dedi ilk defa duydum sağlık için yapılıyor sanırım.. sen nerene yaptırdın acıyor mu yaparken ?He kiz ters tepti.... yeme annem yeme canım diyecem bundan sonra sana .
Aksami saat 5 te yerim canım. Ay bu arada hacamattan sonra fena bir iştah patlaması oluyir bende. Napayım bol bol yesilcay tarçınlı içerim artik
Yok yok yogurt yerim zaten çünkü hiç yemediğimizde vücut kıtlık olduğunu düşünüp depoluyormuş.
kadın dukan usulü nutella bile yapıyorHadi ya var instagramım hemen ekleyim o kadını
Hadi ya var instagramım hemen ekleyim o kadını
kız hesaplarınızı söylesenize takip edelim birbirimiziiAy ben bile bakıyorum onun hesabina güzel tarifleri var. Ben de ne zamandır paylaşım yapmiyordum Sayfam da artık yarın itibariyle başlayayım bari. Benim de diyet hesabım varda:)
Wooww. Başladım dukanellayı takibe. Dukanda yeni fikirler ve yemekler üretmek motivasyonu da arttırıyor.kadın dukan usulü nutella bile yapıyor
Ay nutellanızda eksik kalsın...kadın dukan usulü nutella bile yapıyor
kız bu hacamat ne ben bilmiyodum bizim ofisin karşısında yeminli mali müşavir var bi gün geldi saçını kazıtmış kafasının üstünde çizikler dedim geçmiş olsun kaza falan mı geçirdiniz yok hacamat yaptırdım dedi ilk defa duydum sağlık için yapılıyor sanırım.. sen nerene yaptırdın acıyor mu yaparken ?
kız hesaplarınızı söylesenize takip edelim birbirimizii
kız hesaplarınızı söylesenize takip edelim birbirimizii
Ay nutellanızda eksik kalsın...
Ay senin kocişde çok komik yaaa...Canim ben de ilk korkarak gittim. Ama hiçte korkulacak bişey değil. Ağrı falan hissetmiyorsun.. ama şifalı bir tedavi yöntemi ben faydasını gördüm. Belime yaptırmıştım ilk seansta. Şimdi iki kulak Arkasi sırt ve Omuz a yaptıracağım.
Eşim diyor ki saçını sıfıra vereyim mi. (Daha once yapmistikta) yok canım kalsın dedim. Beni ikna etmeye çalışıyor. Hava soğuk kafam uşur dedim de kurtuldum. Yoksa kel edecek beni:)))
Daha ne olcak kız zero nutelle hayat dukancılara güzel...Yesinler Karışma kiz zaten bi zero lari vardı dimi:) daha neler duyacagiz
Valla koca tabak etleri, tavukları götürüyoruz, zeroları içiyoruz her gün 1 kilo eksiliyor daha ne olsun. Bak dukanella bile varmış. Ama o güçlendirme ve korumada vardır.Yesinler Karışma kiz zaten bi zero lari vardı dimi:) daha neler duyacagiz
aynen ben ozaman diyet yapmıyordum kadını ilk takip ettiğimde canım çekiyordu yaptığı şeyleri valla kıymalı makarna yapıyordu mesela makarnasını kendi yapıyordu hamurunu falan hele bi dukan tostu vardı çok canım çekerdi onları dondurmalar pastalar vs.. ne biçim diyet bu diyodumWooww. Başladım dukanellayı takibe. Dukanda yeni fikirler ve yemekler üretmek motivasyonu da arttırıyor.
kız neden insanın diyetteyken en çok canının çektiği şey çaklıt ..mesela bennAy nutellanızda eksik kalsın...
aboo yok kız aman ben saçlarımla mutluyum de kendininkini kazıtsınCanim ben de ilk korkarak gittim. Ama hiçte korkulacak bişey değil. Ağrı falan hissetmiyorsun.. ama şifalı bir tedavi yöntemi ben faydasını gördüm. Belime yaptırmıştım ilk seansta. Şimdi iki kulak Arkasi sırt ve Omuz a yaptıracağım.
Eşim diyor ki saçını sıfıra vereyim mi. (Daha once yapmistikta) yok canım kalsın dedim. Beni ikna etmeye çalışıyor. Hava soğuk kafam uşur dedim de kurtuldum. Yoksa kel edecek beni:)))
İyi işte sevindim memnun kalırsan sıkılmazsın hedefine ulaşırsın çıtır gelin olursun ay seni duğunde gören şaşırır ...Valla koca tabak etleri, tavukları götürüyoruz, zeroları içiyoruz her gün 1 kilo eksiliyor daha ne olsun. Bak dukanella bile varmış. Ama o güçlendirme ve korumada vardır.
Canim benimkisi hedef__62
istek gönderdim kızlarrBenimki beauty.psico snapchat:sinemkaraca21
Daha ne olcak kız zero nutelle hayat dukancılara güzel...
Tambakın hesabında bende varım ekleyinistek gönderdim kızlarr
Bende sevmiyorum o tür şeyleri....He vallahi helva bile yapiyollar... ama ben tatlandiriciya karsiyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?