Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de denemek istiyorum ama şimdi değil. Gribi geçsin biraz toparlanayim sonra insaallah

He kiz ters tepti.... yeme annem yeme canım diyecem bundan sonra sana .
Aksami saat 5 te yerim canım. Ay bu arada hacamattan sonra fena bir iştah patlaması oluyir bende. Napayım bol bol yesilcay tarçınlı içerim artik
kız bu hacamat ne ben bilmiyodum bizim ofisin karşısında yeminli mali müşavir var bi gün geldi saçını kazıtmış kafasının üstünde çizikler dedim geçmiş olsun kaza falan mı geçirdiniz yok hacamat yaptırdım dedi ilk defa duydum sağlık için yapılıyor sanırım.. sen nerene yaptırdın acıyor mu yaparken ?

Canim ben de ilk korkarak gittim. Ama hiçte korkulacak bişey değil. Ağrı falan hissetmiyorsun.. ama şifalı bir tedavi yöntemi ben faydasını gördüm. Belime yaptırmıştım ilk seansta. Şimdi iki kulak Arkasi sırt ve Omuz a yaptıracağım.
Eşim diyor ki saçını sıfıra vereyim mi. (Daha once yapmistikta) yok canım kalsın dedim. Beni ikna etmeye çalışıyor. Hava soğuk kafam uşur dedim de kurtuldum. Yoksa kel edecek beni:)))

Ay senin kocişde çok komik yaaa...

Yesinler Karışma kiz zaten bi zero lari vardı dimi:) daha neler duyacagiz
Valla koca tabak etleri, tavukları götürüyoruz, zeroları içiyoruz her gün 1 kilo eksiliyor daha ne olsun. Bak dukanella bile varmış. Ama o güçlendirme ve korumada vardır.

Wooww. Başladım dukanellayı takibe. Dukanda yeni fikirler ve yemekler üretmek motivasyonu da arttırıyor.
aynen ben ozaman diyet yapmıyordum kadını ilk takip ettiğimde canım çekiyordu yaptığı şeyleri valla kıymalı makarna yapıyordu mesela makarnasını kendi yapıyordu hamurunu falan hele bi dukan tostu vardı çok canım çekerdi onları dondurmalar pastalar vs.. ne biçim diyet bu diyodum
Ay nutellanızda eksik kalsın...
kız neden insanın diyetteyken en çok canının çektiği şey çaklıt ..mesela benn şimdi bi nutella olsada kaşıklasam fena olmazdı
aboo yok kız aman ben saçlarımla mutluyum de kendininkini kazıtsın yaa beline neden yaptırdın ? benim annemin belinden problemi varda fıtık bel kayması falan kadın çok ağrı çekiyor yaptırsak faydası olur mu ki

Valla koca tabak etleri, tavukları götürüyoruz, zeroları içiyoruz her gün 1 kilo eksiliyor daha ne olsun. Bak dukanella bile varmış. Ama o güçlendirme ve korumada vardır.
İyi işte sevindim memnun kalırsan sıkılmazsın hedefine ulaşırsın çıtır gelin olursun ay seni duğunde gören şaşırır ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…