Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay ben de öyleyim 75 in altını hatırlamıyorum hiç kendimi çok merak ediyorum nasıl olacam diye

bugünü atlat hissetmezsin açlığı büyük ihtimalle ay o kadar aç bırakmasanız mı ya vücudunuzu, kıyamadım valla
sabah süt içtim ve kahve şimdi bol bol su içiyorum öğlen dayanamazsam yicem valla beyanname çekmem lazım bugün ve yanlış yaparsam ceza yeriz açken ben ben değilim yanlış yaparım kesin

Ay ben de öyleyim 75 in altını hatırlamıyorum hiç kendimi çok merak ediyorum nasıl olacam diye

ay birlikte görelim tambakım da senin kocayı napıcaz izne ne zaman ve nereye gidiceksiniz??

sabah süt içtim ve kahve şimdi bol bol su içiyorum öğlen dayanamazsam yicem valla beyanname çekmem lazım bugün ve yanlış yaparsam ceza yeriz açken ben ben değilim yanlış yaparım kesin

en iyi kendin bilirsin bünyeni, olmadı bugün de hafif geçirirsin, meyve sebze vs.

ay birlikte görelim tambakım da senin kocayı napıcaz izne ne zaman ve nereye gidiceksiniz??

en iyi kendin bilirsin bünyeni, olmadı bugün de hafif geçirirsin, meyve sebze vs.
aynen canım şimdilik çok sıkıntı yok ama öğle saatlerinde belli eder kendini

Malta ya kavinvalidemlere. Kasım da düşünüyoruz ama verirlerse tabi 6 günlük bişey.
Kız kardeşim de adiyaman da annem babam da onu ziyaretteler suan büyük ihtimal oraya da gideriz.
benim kocaya care bulamıyorum inanki. Sabah poğaça almış hemide patatesli. Hayvansal gıda yiyemiyorum diye aldım dedi. 3 tane ydi 1 ini kızıma 1 ini oğluma diğerininde yarısını ona verdim. Böylelikle iyi yirttim. Keşke daha fazla alsaydi yiyemedim diyor... o evdeysem artık daha dikkatli beslenecegim napim. Çünki 65 olmayı gerçekten çok istiyorum

gececi mi şimdi? kötü olmuş detoxta yaptırmaz sana :)

kızz malta bayaa malta cumhuriyeti mi?

sağol canım ayy mutlu oldum valla ama Antalya da kızlar manken gibi onların yanında kilolu hissediyorum kendimi

Evet ben her sene gelirim Antalya'ya. 23 Ocakta da Limac Limradayım, uluslarası basketbol turnuvasında.
Zaten bence antalya, fethiye, bodrum hep rus. Gerçekten de hep fitler.

Ay ben ütü yapacaktim ayol. Kaçtım ben
Valla helal olsun bu devirde ütü yapan kadın kaldı mı. Ben topluca veriyorum kuru temizlemeye. Nefret ederim ütü yapmaktan.
uzaylı + robocop o, 25'e kesin gider onla yarışılmaz canım
Hakikatten Ayse inanılmaz bir kadın. Maşallah diyeti töbe bozmuyor. Ben kilo almasına bile şaşkınım bu dirayetle.

O zaman kocamn alkis gelsin sana bravo
Günaydın herkese hayırlı sabahlar...
Gunaydinlar canim

Sen böyle anlattıkça çektiğin acıyı anlayabiliyorum canım. Çok çok geçmiş olsun
B blanche_ea dan haberin var mı merakta bıraktı bizi. Dr a gidecekti
selam canim, ya bana terapi onerdi; zaten ben uzun zamandir psikolojik danismanlik aliyorum hayat kalitemi yukseltmek amacli vs. Bu rahatsizligimi da calisiyoruz iste daha iyiyim sanki; biraz azaldi kusma sıklığı inşallah komple düzelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…