- 23 Ağustos 2012
- 14.826
- 39.211
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.021
çok açımm çokk sormaa
sağol canımm o senin güzelliğin..toz-pembe pek güzelmişsin.Ama sen hiç kilolu gözükmüyosunki
canım bende evlendiğim kiloma düştüm çok şükür, hamilelik öncesi de oluyo aynı zamanda, ama hayatımda çocukluk dönemi büyümesi hariç hiç bu kilonun altına inmedim, merak ediyorum açıkcası ne olacak diye, acaba vücut zorlanır ve vermek istemez mi acaba? kafamda deli sorular :)
Evet gerçekten gayet zayıfsın. Çok da kasma bence.sağol canımm o senin güzelliğin..ya fazla kilom yok aslında ama basenlerrr beni sinir ediyor onlar için savaşıyorum
sabah süt içtim ve kahve şimdi bol bol su içiyorum öğlen dayanamazsam yicem vallabugünü atlat hissetmezsin açlığı büyük ihtimalleay o kadar aç bırakmasanız mı ya vücudunuzu, kıyamadım valla
Ay ben de öyleyim 75 in altını hatırlamıyorum hiç kendimi çok merak ediyorum nasıl olacam diye
sabah süt içtim ve kahve şimdi bol bol su içiyorum öğlen dayanamazsam yicem vallabeyanname çekmem lazım bugün ve yanlış yaparsam ceza yeriz açken ben ben değilim yanlış yaparım kesin
sağol canım ayy mutlu oldum vallaEvet gerçekten gayet zayıfsın. Çok da kasma bence.
o basenleri kesicemmmMasaallah vallahi. Basenlerden kası kiz nazar degmesintoz-pembe
aynen canım şimdilik çok sıkıntı yok ama öğle saatlerinde belli eder kendiniay birlikte görelim tambakım da senin kocayı napıcazizne ne zaman ve nereye gidiceksiniz??
en iyi kendin bilirsin bünyeni, olmadı bugün de hafif geçirirsin, meyve sebze vs.
kızz @keremcemim nerdesin napıyon dayanabiliyon muu sen dayanırsın gerçi 25 güne bile tamamlarsın bu azim oldukça
ay birlikte görelim tambakım da senin kocayı napıcazizne ne zaman ve nereye gidiceksiniz??
en iyi kendin bilirsin bünyeni, olmadı bugün de hafif geçirirsin, meyve sebze vs.
Malta ya kavinvalidemlere. Kasım da düşünüyoruz ama verirlerse tabi 6 günlük bişey.
Kız kardeşim de adiyaman da annem babam da onu ziyaretteler suan büyük ihtimal oraya da gideriz.
benim kocaya care bulamıyorum inanki. Sabah poğaça almış hemide patatesli. Hayvansal gıda yiyemiyorum diye aldım dedi. 3 tane ydi 1 ini kızıma 1 ini oğluma diğerininde yarısını ona verdim. Böylelikle iyi yirttim. Keşke daha fazla alsaydi yiyemedim diyor... o evdeysem artık daha dikkatli beslenecegim napim. Çünki 65 olmayı gerçekten çok istiyorum
sağol canım ayy mutlu oldum vallaama Antalya da kızlar manken gibi onların yanında kilolu hissediyorum kendimi
Valla helal olsun bu devirde ütü yapan kadın kaldı mı. Ben topluca veriyorum kuru temizlemeye. Nefret ederim ütü yapmaktan.Ay ben ütü yapacaktim ayol. Kaçtım ben
Hakikatten Ayse inanılmaz bir kadın. Maşallah diyeti töbe bozmuyor. Ben kilo almasına bile şaşkınım bu dirayetle.uzaylı + robocop o, 25'e kesin gider onla yarışılmaz canım
O zaman kocamn alkis gelsin sanaSabahın köründe yazıyorum ama dikkat dikkat susluler an itibariyle dukan ile 2 günde 2.6 kilo vermiş bulunmaktayım. 81.6 ile başladığım dukan hayatıma bu sabah 79.0 ile devam ediyorum. Hedefim altı günün sonunda 76 77 leri gormek. Valla onu bunu bilmem bu dukan resmen mucize. Evet meşakkatli, kabızlık ve ağız kuruluğu yapıyor ama ben hayatımda bu kadar hızlı sonuç veren diyet görmedim.
Gunaydinlar canimGünaydın herkese hayırlı sabahlar...
Teşekkürlerrr.O zaman kocamn alkis gelsin sanabravo
selam canim, ya bana terapi onerdi; zaten ben uzun zamandir psikolojik danismanlik aliyorum hayat kalitemi yukseltmek amacli vs. Bu rahatsizligimi da calisiyoruz iste daha iyiyim sanki; biraz azaldi kusma sıklığı inşallah komple düzelecek.Sen böyle anlattıkça çektiğin acıyı anlayabiliyorum canım. Çok çok geçmiş olsun
B blanche_ea dan haberin var mı merakta bıraktı bizi. Dr a gidecekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?