- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.001
isim ne beybi ekliyim hemen ?Tambakın hesabında bende varım ekleyin
..
Aynen aslında uzak akrabalar şaşırmaz çünkü ben 2 sene önceye kadar hep 60- 65 kilo bir insandım. Uzun süre kilolu dönemim olmadı. Ama kv ve damadın yakınları şaşırabilir.İyi işte sevindim memnun kalırsan sıkılmazsın hedefine ulaşırsın çıtır gelin olursun ay seni duğunde gören şaşırır ...
Zaten varya bu kadar hızlı sonuç görmesem belki vazgeçerdim biraz meşakatli çünkü. Ama cidden işe yarıyor.İyi işte sevindim memnun kalırsan sıkılmazsın hedefine ulaşırsın çıtır gelin olursun ay seni duğunde gören şaşırır ...
aynen ben ozaman diyet yapmıyordum kadını ilk takip ettiğimde canım çekiyordu yaptığı şeyleri valla kıymalı makarna yapıyordu mesela makarnasını kendi yapıyordu hamurunu falan hele bi dukan tostu vardı çok canım çekerdi onları dondurmalar pastalar vs.. ne biçim diyet bu diyodum
kız neden insanın diyetteyken en çok canının çektiği şey çaklıt ..mesela bennşimdi bi nutella olsada kaşıklasam fena olmazdı
aboo yok kız aman ben saçlarımla mutluyum de kendininkini kazıtsınyaa beline neden yaptırdın ? benim annemin belinden problemi varda fıtık bel kayması falan kadın çok ağrı çekiyor yaptırsak faydası olur mu ki
Kız tambak neydi sırf ben tambağı takip için açmıştım sujinnil galibaisim ne beybi ekliyim hemen ?
Ay çatlasınlar inşallah...Aynen aslında uzak akrabalar şaşırmaz çünkü ben 2 sene önceye kadar hep 60- 65 kilo bir insandım. Uzun süre kilolu dönemim olmadı. Ama kv ve damadın yakınları şaşırabilir.
yok yawrum nerde bi de aksilik 2 gündür geç yatıp erken kalkıyorum gelen giden yüzünden o yüzden toparlayamadımAslında biraz izin alıp dinlenebilseniz daha çabuk toparlardınız
canım büyük geçmiş olsun tatlımAy sorma aysem ya,2haftadir sırrın ne diye köşeye sıkıştıran soruyo.. kosturmaktan ihmal ettim bi süredir dualarimi da dustu tum koruyucu enerjim
o 6. hissini yerim ben senin ne güzel söylemişAa herkez gitmisben geldim diyemi kactiniz
Bu hafta 5.takim 1.olacakmis 6.hissim soyledi
ayy maşallah fıstık yaa çok güzel gitmiş hadi bakalım keşke listede olsa götürecektin dereceyiSabahın köründe yazıyorum ama dikkat dikkat susluler an itibariyle dukan ile 2 günde 2.6 kilo vermiş bulunmaktayım. 81.6 ile başladığım dukan hayatıma bu sabah 79.0 ile devam ediyorum. Hedefim altı günün sonunda 76 77 leri gormek. Valla onu bunu bilmem bu dukan resmen mucize. Evet meşakkatli, kabızlık ve ağız kuruluğu yapıyor ama ben hayatımda bu kadar hızlı sonuç veren diyet görmedim.
Dinimizde yeri var canım ama iyi bilene yaptırmak lazım...Belim de fıtık vardı ama benim agrım çok olmaz yaptırdığı zaman da sırt bölgemde şiddetli ağrı vardı ve ben kaç ay rahat gezdim ağrısız. Ben ce yaptir annen için. Istersen netten araştır faydalarını. Şimdi Dr lar bile yapıyor artık bazı hastanelerde
Kız tambak neydi sırf ben tambağı takip için açmıştım sujinnil galibaay tekrar açmaya başlayayım bari...
aynen amma laf ettiler kilo almamı.Ay çatlasınlar inşallah...
aynen amma laf ettiler kilo almamı.
Beni. İngiliz tuzuna falan ihtiyaç kalmayacak yediğim sebzelerden çalışıyor bağırsaklar @wendy çim mandalina en masum meyve geldi bana arad meyveleri goturdum ama fazlasıyla gidecek merak etme
İçtiğim yesilcayin haddi hesabı yok. Gram işlemiyor.
Şimdi iç suyuda basın agrimasin saf protein günü ne de olsa ben içmeye verdim şimdi kendimi
Listeyi kendinmi ayraliyosun canım yoksa hazrda varmi
@denhizx canım. Kulunc ağrısı nasıl bişey canım. 20 gündür sağ göğüsü mun tam arkasında bıçak saplamişlarda bir türlü çıkmıyor gibi bir ağrı var. Napcam ben.
Iki kulak arkası omuz ve sırt bölgesine yaptıracağım canim
Kızlar bu arada hacamat artık sağlık ocaklarında da yapilabilecekmis . Aile Hekimleri eğitim alıyorumus....
Kızlar selamlar,ben bildiğiniz gibi yoğunluktan ölüyorum ama gercekten ölüyorum.. 2gün önce dalgınlığıma denk geldi ayağımı boşa atmışım merdivenlerden düştümdizimi burktum şişti çok kötü
gelemedim o yüzden kaç gündür,zaten yoğundu işlerim bi de ben yavaşladım üstüne..kiloyu hiç sormayın regli de geldi dayandı 1000kiloyum şu anda..şu köşede böğüre böğüre ağlamak istiyorum
Mesajlarda çok birikmiş,okuyamadım hepsini.önemli bişey olduysa yazıverirsiniz bana iki satır olar mı
Onemli birsey yok canım. @keremcemim vetoz-pembe sifa orucuna başladılar bugün.
Ben deniz hala ayni 2 -3 gün dibine kadar yiyorum sonra ki günler dikkat etmekle geçiyor. Bildiğin ben yani.
@morordek in bebesinin cinsiyet heyecanı sardı hepimizi heyecanla bekliyoruz.
Bu arada takımı her geçen gün dukancı lar istila etmeye devam ediyor.
nilsub tan ise çok güzel menüler geliyor bu ara hatunun maşallah i var.
@Nanelibal da izne ayrılacak haftaya kortizon tedavisi alacakmis geçmiş olsun bu arada canım.
@w e n d y ise kendini hala ifsa etmesi. Karakteristik isminin pesindeyiz.
toplight kaptanım iz tam olarak iyilesemese de iyi durumda.
Ben de oturdum tam sana yazacaktım. Deney tüpleri ile patladın mi noldu kiz diye ama kötü bir olay yasamişsin geçmiş olsun.
@inatettimolacak
hahah, çok güzel özetlemişsiniz kızlarNasil dustun canim biseyin varmi biyerin incildimi
Benim bildiğim sifa orucu ve dukan konulari var
Tambak hacamat olcakms
Nilsub vendynin ismini ogrenemedgnden stres olmus
Didem dukan yuzunden kabizlik cekiyor
Simemde dukanci oldu basimiza
Keremcemim genclik yillarina donmek istiyor
Nanelibalda rahatsz sanirm bacaklarndandi izne
ayrilmak istiyor fakat 1 haftasi daha var
Morordek bebisinin cinsiyetini ogrenmeyi merakla bekliyor yogurduda tutmus gibi olmus
Toplight kaptanimzda biraz grip olmus
Sanirim bu kadar
ay geçmiş olsun kız çok üzüldüm ya ...
çok güzel özetlemişsinne dicem canım sormuşsun köri başka bişey zerdaçal ayrı canım aynı değiller ben köriiyi pek sevmiyorum
Off yaa bi dukan kek yapim dedm igrenc oldu tadi cok ktuydu attim allahtan az yaptim 3 tane muffin kalibina ckicak kadr tarfte 1 kasik tatlandirici yaziyodu ben 1.5 koydum ama genede tatsizdivalla bem demim elmada yedm mandalinada bgun bozdm bildiginiz dukani
Hado bgun bozdum dyeti yarin cok dkkat edicem kabizlik sorunuda cozulurse cumaya eksi ckarsam dukana devm edicem ama eger eksi ckmaz hala kabzlik devm ederse ben dukani biramkcam bana yaramadi dcem napim
Insallah yapabilicagim herseyi yaptim ama tik yok 4. Gunde bitti ve gerckten sistim cok rahatsizim
Off bilmiyrum hic bu kadr uzun sure kabizlik yasamamistim gunden gunede kilo alinca moralim bzuldu
Ya birakmak istemiyorum mutfak suan dukan malzemelerimle dolu okadr hazrlik yaptm dyorum ama bole hem kabzlik hem geri aldigim kilo braz motivasyonumu dusurdu galiba bilmiyrum
Sabahın köründe yazıyorum ama dikkat dikkat susluler an itibariyle dukan ile 2 günde 2.6 kilo vermiş bulunmaktayım. 81.6 ile başladığım dukan hayatıma bu sabah 79.0 ile devam ediyorum. Hedefim altı günün sonunda 76 77 leri gormek. Valla onu bunu bilmem bu dukan resmen mucize. Evet meşakkatli, kabızlık ve ağız kuruluğu yapıyor ama ben hayatımda bu kadar hızlı sonuç veren diyet görmedim.
ben tartıldım, muluyum, hazırım :)Aaaa kimse kalkmamış yahu. Yarın tartı günü hazır mısınız??@keremcemim nilsub toz-pembe @w e n d y @btlbetul
Bana değişik dukan tarifleri lazım ya. Genelde dukanyemektariflerim ve dukanamcaya bakıyorum. Ha bir de 2 gün önce yaptığım muffin dukan ekmekler bozulmuş çok üzüldümm.Demekki en fazla 2 günlük yapmam lazım.
hayırlısıyla şu aşure ayı bi geçeydi :) açlıktan uyanmışsındır kızz, bişi yemediniz ki dün :)kızz eşim 1 kilo 600 gr verdi 1 günde erkekler hızlı veriyor yaaa.. dün bide aşure yedi o akşamda yoğurtlu bulgur köftesi yedi 4-5 kaşık ona rağmen baya kilo vermiş sabahta kendimi çok inç hissediyorum dedi.. bende gerçekten çok dinçtim alarm çalmadan uyandım
sen cevizleri, 3 kaşık aşureleri yerken biz bişi demioz ama nilgün hatunDaha ne olcak kız zero nutelle hayat dukancılara güzel...
Valla koca tabak etleri, tavukları götürüyoruz, zeroları içiyoruz her gün 1 kilo eksiliyor daha ne olsun. Bak dukanella bile varmış. Ama o güçlendirme ve korumada vardır.
Aynen bir sonraki listeye inşallah ne yapalım. Zaten önümüzdeki haftaki listede olacam.günaydınlarrr
yok yawrum nerde bi de aksilik 2 gündür geç yatıp erken kalkıyorum gelen giden yüzünden o yüzden toparlayamadım
canım büyük geçmiş olsun tatlım
o 6. hissini yerim ben senin ne güzel söylemiş
ayy maşallah fıstık yaa çok güzel gitmiş hadi bakalım keşke listede olsa götürecektin dereceyi
@w e n d y Sende çok güzel vermişsin tebrik ederim keşke bende şuan senin kilonda olsaydım hemen gelinlikçi gezmeye başlardım. Benim yolum daha uzun malesef. Yok canım ben dukanella filan yemem.2 ay yok bana şeker. Sadece 75 in altına düştüğümde 2 kare % 80 bitter yemeyi planlıyorum türk kahvesiyle beraber
günaydın herkese
yaa hemen söylicem anneme annem tırsar kesin ama ısrar edicem yaptırsın ne kaybeder ki çok sağol canımmBelim de fıtık vardı ama benim agrım çok olmaz yaptırdığı zaman da sırt bölgemde şiddetli ağrı vardı ve ben kaç ay rahat gezdim ağrısız. Ben ce yaptir annen için. Istersen netten araştır faydalarını. Şimdi Dr lar bile yapıyor artık bazı hastanelerde
kızz arkadaşlik isteği gönderdimKız tambak neydi sırf ben tambağı takip için açmıştım sujinnil galibaay tekrar açmaya başlayayım bari...
çok açımm çokk sormaaGünaydın arkadaşlar, sabah tartıldım cuma 64,1 olup ağlayan ben bugün 62,9'u gördüm, artık 62'lerle boğuşacağım
afiyet olsun canım, bende sıkıntı yaratmayacağını düşünüyorum, herşeye uyuyoruz, daha ne olsun :)
kızz, kaç kilo verdin niye etkilemesin, metabolizman günden güne hızlanıyor işte :)
ay içemedim gece gece, bugün artık çok içicem :)
canım tamamen kendim ayarlıyorum, saf protein günü yenicekler belli, sebze günü de belli, kendim evdeki stoklara ve eşime göre belirleniyo işte :)
geçmiş olsun tambakcım, inşallah hacamatta iyi gelir sana, sağlık bakanlığı tıbbi tedavi olarak görmeye başladı, artık aile hekimleri, devlet hastaneleri yapıyorlar.
canım çok çok geçmiş olsun
hahah, çok güzel özetlemişsiniz kızlar
ay bende bayılırım köriye, en çok tavuk gögüse yakıştırıyorum, damak tadı işte :)
canım bugün saf protein yap olmazsa, bende kabızlığı elmayla çözdüm, kilo aldırmadı, aksine mutluluktan heralde gitmeye başladı, haliyle wc sorununun çözülmesi de etkiledi, normalde seni wc ye çıkaran neyse sebze günlerinde ondan yesen?Pumpkinspicelattee dediği gibi lahana suyunu falan dene, ilaç son çare olsun, gerçi kızının şurubunu da içmişsin ya, kesin çıkmışsındır :)
canım benim ekmek ve kek tarifim vardı; onu bi dene, deneyen kimse pişman olmadı :)
ay benim 7 gün sürüyodu nerdeyse, geçen hafta da ben senin gibiydim, tatlandırıcı tatlandırıcı diye başımın etini yediniz ya hani, o zamanlar işte :) merak etme 1 hafta sonraya takır takır çözülüyo herşey, sen kendine iyi geleni bilirsin :)
maşallah harikasın güzel gelin adayımız, en mutlu gününde mutlu gözlerle bakacaksın etrafa :)
ben tartıldım, muluyum, hazırım :)
canım ben 1 haftalık yapıyorum buzdolabına koyuyorum hiç bişi olmuyo, dolaba mı koymaddın ki? ben normal ekmeği bile dolaba koyuyorum artık yoksa ertesi güne küfleniyosenin ekmekler de sonuçta katkısız, mis gibi ekmek yapıp yiyoruz daha ne olsun :)
hayırlısıyla şu aşure ayı bi geçeydi :) açlıktan uyanmışsındır kızz, bişi yemediniz ki dün :)
sen cevizleri, 3 kaşık aşureleri yerken biz bişi demioz ama nilgün hatun
yok canım seyirde de var ama duraklama yapabilir diye çok tüketmemek lazım işte.. kek çözüyo krizimi benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?