Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi işte sevindim memnun kalırsan sıkılmazsın hedefine ulaşırsın çıtır gelin olursun ay seni duğunde gören şaşırır ...
Aynen aslında uzak akrabalar şaşırmaz çünkü ben 2 sene önceye kadar hep 60- 65 kilo bir insandım. Uzun süre kilolu dönemim olmadı. Ama kv ve damadın yakınları şaşırabilir.

İyi işte sevindim memnun kalırsan sıkılmazsın hedefine ulaşırsın çıtır gelin olursun ay seni duğunde gören şaşırır ...
Zaten varya bu kadar hızlı sonuç görmesem belki vazgeçerdim biraz meşakatli çünkü. Ama cidden işe yarıyor.

Belim de fıtık vardı ama benim agrım çok olmaz yaptırdığı zaman da sırt bölgemde şiddetli ağrı vardı ve ben kaç ay rahat gezdim ağrısız. Ben ce yaptir annen için. Istersen netten araştır faydalarını. Şimdi Dr lar bile yapıyor artık bazı hastanelerde

günaydınlarrr
Aslında biraz izin alıp dinlenebilseniz daha çabuk toparlardınız
yok yawrum nerde bi de aksilik 2 gündür geç yatıp erken kalkıyorum gelen giden yüzünden o yüzden toparlayamadım
Ay sorma aysem ya,2haftadir sırrın ne diye köşeye sıkıştıran soruyo.. kosturmaktan ihmal ettim bi süredir dualarimi da dustu tum koruyucu enerjim
canım büyük geçmiş olsun tatlım
Aa herkez gitmis ben geldim diyemi kactiniz

Bu hafta 5.takim 1.olacakmis 6.hissim soyledi
o 6. hissini yerim ben senin ne güzel söylemiş
ayy maşallah fıstık yaa çok güzel gitmiş hadi bakalım keşke listede olsa götürecektin dereceyi

Dinimizde yeri var canım ama iyi bilene yaptırmak lazım...

Günaydın arkadaşlar, sabah tartıldım cuma 64,1 olup ağlayan ben bugün 62,9'u gördüm, artık 62'lerle boğuşacağım

Beni. İngiliz tuzuna falan ihtiyaç kalmayacak yediğim sebzelerden çalışıyor bağırsaklar @wendy çim mandalina en masum meyve geldi bana arad meyveleri goturdum ama fazlasıyla gidecek merak etme

afiyet olsun canım, bende sıkıntı yaratmayacağını düşünüyorum, herşeye uyuyoruz, daha ne olsun :)

İçtiğim yesilcayin haddi hesabı yok. Gram işlemiyor.

kızz, kaç kilo verdin niye etkilemesin, metabolizman günden güne hızlanıyor işte :)

Şimdi iç suyuda basın agrimasin saf protein günü ne de olsa ben içmeye verdim şimdi kendimi

ay içemedim gece gece, bugün artık çok içicem :)

Listeyi kendinmi ayraliyosun canım yoksa hazrda varmi

canım tamamen kendim ayarlıyorum, saf protein günü yenicekler belli, sebze günü de belli, kendim evdeki stoklara ve eşime göre belirleniyo işte :)

@denhizx canım. Kulunc ağrısı nasıl bişey canım. 20 gündür sağ göğüsü mun tam arkasında bıçak saplamişlarda bir türlü çıkmıyor gibi bir ağrı var. Napcam ben.
Iki kulak arkası omuz ve sırt bölgesine yaptıracağım canim
Kızlar bu arada hacamat artık sağlık ocaklarında da yapilabilecekmis . Aile Hekimleri eğitim alıyorumus....

geçmiş olsun tambakcım, inşallah hacamatta iyi gelir sana, sağlık bakanlığı tıbbi tedavi olarak görmeye başladı, artık aile hekimleri, devlet hastaneleri yapıyorlar.

canım çok çok geçmiş olsun

hahah, çok güzel özetlemişsiniz kızlar

ay geçmiş olsun kız çok üzüldüm ya ...

çok güzel özetlemişsin ne dicem canım sormuşsun köri başka bişey zerdaçal ayrı canım aynı değiller ben köriiyi pek sevmiyorum

ay bende bayılırım köriye, en çok tavuk gögüse yakıştırıyorum, damak tadı işte :)

Hado bgun bozdum dyeti yarin cok dkkat edicem kabizlik sorunuda cozulurse cumaya eksi ckarsam dukana devm edicem ama eger eksi ckmaz hala kabzlik devm ederse ben dukani biramkcam bana yaramadi dcem napim

canım bugün saf protein yap olmazsa, bende kabızlığı elmayla çözdüm, kilo aldırmadı, aksine mutluluktan heralde gitmeye başladı, haliyle wc sorununun çözülmesi de etkiledi, normalde seni wc ye çıkaran neyse sebze günlerinde ondan yesen? @Pdr93 dediği gibi lahana suyunu falan dene, ilaç son çare olsun, gerçi kızının şurubunu da içmişsin ya, kesin çıkmışsındır :)

canım benim ekmek ve kek tarifim vardı; onu bi dene, deneyen kimse pişman olmadı :)

Insallah yapabilicagim herseyi yaptim ama tik yok 4. Gunde bitti ve gerckten sistim cok rahatsizim

ay benim 7 gün sürüyodu nerdeyse, geçen hafta da ben senin gibiydim, tatlandırıcı tatlandırıcı diye başımın etini yediniz ya hani, o zamanlar işte :) merak etme 1 hafta sonraya takır takır çözülüyo herşey, sen kendine iyi geleni bilirsin :)

maşallah harikasın güzel gelin adayımız, en mutlu gününde mutlu gözlerle bakacaksın etrafa :)

Aaaa kimse kalkmamış yahu. Yarın tartı günü hazır mısınız?? @keremcemim nilsub toz-pembe @w e n d y @btlbetul
ben tartıldım, muluyum, hazırım :)

canım ben 1 haftalık yapıyorum buzdolabına koyuyorum hiç bişi olmuyo, dolaba mı koymaddın ki? ben normal ekmeği bile dolaba koyuyorum artık yoksa ertesi güne küfleniyo senin ekmekler de sonuçta katkısız, mis gibi ekmek yapıp yiyoruz daha ne olsun :)

hayırlısıyla şu aşure ayı bi geçeydi :) açlıktan uyanmışsındır kızz, bişi yemediniz ki dün :)
Daha ne olcak kız zero nutelle hayat dukancılara güzel...
sen cevizleri, 3 kaşık aşureleri yerken biz bişi demioz ama nilgün hatun

Valla koca tabak etleri, tavukları götürüyoruz, zeroları içiyoruz her gün 1 kilo eksiliyor daha ne olsun. Bak dukanella bile varmış. Ama o güçlendirme ve korumada vardır.

yok canım seyirde de var ama duraklama yapabilir diye çok tüketmemek lazım işte.. kek çözüyo krizimi benim..

Aynen bir sonraki listeye inşallah ne yapalım. Zaten önümüzdeki haftaki listede olacam. Benim kilo vermem zorunlu olduğu için motivasyon düşüklüğü olmuyor

@w e n d y Sende çok güzel vermişsin tebrik ederim keşke bende şuan senin kilonda olsaydım hemen gelinlikçi gezmeye başlardım. Benim yolum daha uzun malesef. Yok canım ben dukanella filan yemem.2 ay yok bana şeker. Sadece 75 in altına düştüğümde 2 kare % 80 bitter yemeyi planlıyorum türk kahvesiyle beraber

canım bende evlendiğim kiloma düştüm çok şükür, hamilelik öncesi de oluyo aynı zamanda, ama hayatımda çocukluk dönemi büyümesi hariç hiç bu kilonun altına inmedim, merak ediyorum açıkcası ne olacak diye, acaba vücut zorlanır ve vermek istemez mi acaba? kafamda deli sorular :)

yaa hemen söylicem anneme annem tırsar kesin ama ısrar edicem yaptırsın ne kaybeder ki çok sağol canımm
Kız tambak neydi sırf ben tambağı takip için açmıştım sujinnil galiba ay tekrar açmaya başlayayım bari...
kızz arkadaşlik isteği gönderdim
çok açımm çokk sormaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…