Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet gerçekten gayet zayıfsın. Çok da kasma bence.
kız o zayıf dalga geçiyor bizle
ay birlikte görelim tambakım da senin kocayı napıcaz izne ne zaman ve nereye gidiceksiniz??

en iyi kendin bilirsin bünyeni, olmadı bugün de hafif geçirirsin, meyve sebze vs.
aferin kız 62 olmuşsun sonunda darısı bana

sendemi ingiliz kraliye ailesindensin anacım ben yerleride siliyom
çabucak iyileşte gel aramıza özlettin kendini
ne kadar yiyiceksin bu lapayı böyle pekte kötü görünmüyor ...

sendemi ingiliz kraliye ailesindensin anacım ben yerleride siliyom

çabucak iyileşte gel aramıza özlettin kendini

ne kadar yiyiceksin bu lapayı böyle pekte kötü görünmüyor ...
Yagsiz tuzsuz cok kotu geldi ama yanina yigurtta yuyince begendim
Sabah ogke aksam yicem 2 gun yapcam canm
ay bende beğendim krakerim, dukan yapmıyo olsaydım denerdim bu lapayı bende :) pilavı özlediğimden mi ne

aminn nilgüncüm, inşallah canım
Dukan amca detoks yaptrmiyomu hic

Yaa sagol canim varmii bana niye hic fark yok gibi geliyo ya bitek gidigim inmis

Canim bayagi fark var olmaz mı. Ben de pek kendimi zayiflamiş görmüyorum ama Insanlar görünce çok şaşırıyor demek ki vermişim be o kadar diyorum.

pilav olsunda lapada olur diyosun
ay çok severim aslında pilavı ama çooook uzun zamandır uzak duruyorum, nohut pilav-kurufasulye pilav falan ne güzel olurdu yaa...

Evet canım gececi . Saliya kadar evde .
Malatya canım yanlış yazmisim
hahaha, malta cumhuriyetine gidiyosunuz sandım kız belgeselde izlediydim orası çoook güzel, keşke benimki de maltalı olsaydı diye geçirdiydim içimden çıka çıka malatyaya gidiyomuşsunuz meğer, olsun gün kurusu al ordan oh mis :)

Yagsiz tuzsuz cok kotu geldi ama yanina yigurtta yuyince begendim
Sabah ogke aksam yicem 2 gun yapcam canm

Dukan amca detoks yaptrmiyomu hic

ne biliyim, dukanla veriyo olunca extra detox yapmaya gerek kalmıyo sanki, bi de ben nedense detoxların ödemi attığını düşünüyorum, dukanda da çok ödem tutmadığımızdan pek bişi gitmez gibi geldi

fark olmaz mı kızz, maşallah bacaklar, gıdı :) kollar hepsi gitmiş ama senin çekim açın yanlış, yukarıdan gibi çekmişsin, bi yere sabitle teli bi sonraki de aynı yerden olsun, yan yana gelince ikisi başka açılar gibi :)

ay bende yapayım bari pilav yiyesim vardı

yap kız nilgün, hem pilav hem detox, oh süper :)

Yaa sagol canim varmii bana niye hic fark yok gibi geliyo ya bitek gidigim inmis

bi ben veremedim galiba

ver-al, ver-al, o 7 kilo gelmeyeydi bu azimle 6'larla cebelleşim ay 68'e takıldım falan diodun şu an muhtemelen, illa hatırlattırıcan şu kuymakları :)

Canim bayagi fark var olmaz mı. Ben de pek kendimi zayiflamiş görmüyorum ama Insanlar görünce çok şaşırıyor demek ki vermişim be o kadar diyorum.

canım kg gitmemişse bile sen sıkılaşmışsın, baksana valizden eteklerimi çıkarıp giydim diosun, inşallah bi 69,9 ol da o zaman hissetmeye başlıcaksın emin ol, hadi tambakım görelim şu hayatımızda görmediğimiz kiloları :)

hep anamın suçu ne yapayım görmeyedemi gitmicem anamı

uzaylı + robocop o, 25'e kesin gider onla yarışılmaz canım
valla yaa ben zor duruyomm bugün baya acıktım bizim kız kesin daha normaldir :))

basketbol mu oynuyorsun yoksa canım ? ya işte buralarda rus karıları var bide anacım nasıl yarışcam onlarla siz düşünün psikolojimi

kız o zayıf dalga geçiyor bizle

aferin kız 62 olmuşsun sonunda darısı bana
yaa dalga geçmiyom dahada zayıf olmak istiyorum mutlu değilim bu halimle (

vayy baya fark var tebrik ederim canımm

ay ben öleyim o zaman şu halimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…