- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.041
hahah sen benden daha iyi biliyon ....Sujibnil di kiz
ay sorma benim kv görümcede öyleaynen amma laf ettiler kilo almamı.
hele bennnGıcık oluyorum böyle insanlara...
kız o zayıf dalga geçiyor bizleEvet gerçekten gayet zayıfsın. Çok da kasma bence.
aferin kız 62 olmuşsun sonunda darısı banaay birlikte görelim tambakım da senin kocayı napıcazizne ne zaman ve nereye gidiceksiniz??
en iyi kendin bilirsin bünyeni, olmadı bugün de hafif geçirirsin, meyve sebze vs.
sendemi ingiliz kraliye ailesindensin anacım ben yerleride siliyomEvet ben her sene gelirim Antalya'ya. 23 Ocakta da Limac Limradayım, uluslarası basketbol turnuvasında.
Zaten bence antalya, fethiye, bodrum hep rus. Gerçekten de hep fitler.
Valla helal olsun bu devirde ütü yapan kadın kaldı mı. Ben topluca veriyorum kuru temizlemeye. Nefret ederim ütü yapmaktan.
Hakikatten Ayse inanılmaz bir kadın. Maşallah diyeti töbe bozmuyor. Ben kilo almasına bile şaşkınım bu dirayetle.
çabucak iyileşte gel aramıza özlettin kendiniselam canim, ya bana terapi onerdi; zaten ben uzun zamandir psikolojik danismanlik aliyorum hayat kalitemi yukseltmek amacli vs. Bu rahatsizligimi da calisiyoruz iste daha iyiyim sanki; biraz azaldi kusma sıklığı inşallah komple düzelecek.
ne kadar yiyiceksin bu lapayı böyle pekte kötü görünmüyor ...
kız o zayıf dalga geçiyor bizle
aferin kız 62 olmuşsun sonunda darısı bana
pilav olsunda lapada olur diyosunay bende beğendim krakerim, dukan yapmıyo olsaydım denerdim bu lapayı bende :) pilavı özlediğimden mi ne
aminn nilgüncüm, inşallah canım
gececi mi şimdi? kötü olmuş detoxta yaptırmaz sana :)
kızz malta bayaa malta cumhuriyeti mi?
Yagsiz tuzsuz cok kotu geldi ama yanina yigurtta yuyince begendimsendemi ingiliz kraliye ailesindensin anacım ben yerleride siliyom
çabucak iyileşte gel aramıza özlettin kendini
ne kadar yiyiceksin bu lapayı böyle pekte kötü görünmüyor ...
Dukan amca detoks yaptrmiyomu hicay bende beğendim krakerim, dukan yapmıyo olsaydım denerdim bu lapayı bende :) pilavı özlediğimden mi ne
aminn nilgüncüm, inşallah canım
ay bende yapayım bari pilav yiyesim vardıYagsiz tuzsuz cok kotu geldi ama yanina yigurtta yuyince begendim
Sabah ogke aksam yicem 2 gun yapcam canm
Dukan amca detoks yaptrmiyomu hic
olmazmı kız süper aferin valla verdiğin kilo azmı çokkkkkkkk maşallahYa millet ne guzel before after yapiyo benim yaotigim hic biseye benzemedi bi bakarmsnz fark yok gibi
Eki Görüntüle 1900461
Simdiki halimide cektim ev azcık daginik kusura bakmayin
Eki Görüntüle 1900462
Nasil sizce fark varmi
Yap kiz bakalim ne kadar vercenay bende yapayım bari pilav yiyesim vardı
Yaa sagol canim varmii bana niye hic fark yok gibi geliyo ya bitek gidigim inmisolmazmı kız süper aferin valla verdiğin kilo azmı çokkkkkkkk maşallah
Yaa sagol canim varmii bana niye hic fark yok gibi geliyo ya bitek gidigim inmis
bi ben veremedim galibaCanim bayagi fark var olmaz mı. Ben de pek kendimi zayiflamiş görmüyorum ama Insanlar görünce çok şaşırıyor demek ki vermişim be o kadar diyorum.
ay çok severim aslında pilavı ama çooook uzun zamandır uzak duruyorum, nohut pilav-kurufasulye pilav falan ne güzel olurdu yaa...pilav olsunda lapada olur diyosun
hahaha, malta cumhuriyetine gidiyosunuz sandım kız belgeselde izlediydim orası çoook güzel, keşke benimki de maltalı olsaydı diye geçirdiydim içimdenEvet canım gececi . Saliya kadar evde .
Malatya canım yanlış yazmisim
Yagsiz tuzsuz cok kotu geldi ama yanina yigurtta yuyince begendim
Sabah ogke aksam yicem 2 gun yapcam canm
Dukan amca detoks yaptrmiyomu hic
Ya millet ne guzel before after yapiyo benim yaotigim hic biseye benzemedi bi bakarmsnz fark yok gibi
Eki Görüntüle 1900461
Eki Görüntüle 1900462
Nasil sizce fark varmi
ay bende yapayım bari pilav yiyesim vardı
Yaa sagol canim varmii bana niye hic fark yok gibi geliyo ya bitek gidigim inmis
bi ben veremedim galiba
Canim bayagi fark var olmaz mı. Ben de pek kendimi zayiflamiş görmüyorum ama Insanlar görünce çok şaşırıyor demek ki vermişim be o kadar diyorum.
hep anamın suçu ne yapayım görmeyedemi gitmicem anamıay çok severim aslında pilavı ama çooook uzun zamandır uzak duruyorum, nohut pilav-kurufasulye pilav falan ne güzel olurdu yaa...
hahaha, malta cumhuriyetine gidiyosunuz sandım kız belgeselde izlediydim orası çoook güzel, keşke benimki de maltalı olsaydı diye geçirdiydim içimdençıka çıka malatyaya gidiyomuşsunuz meğer, olsun gün kurusu al ordan oh mis :)
ne biliyim, dukanla veriyo olunca extra detox yapmaya gerek kalmıyo sanki, bi de ben nedense detoxların ödemi attığını düşünüyorum, dukanda da çok ödem tutmadığımızdan pek bişi gitmez gibi geldi
fark olmaz mı kızz, maşallah bacaklar, gıdı :) kollar hepsi gitmiş ama senin çekim açın yanlış, yukarıdan gibi çekmişsin, bi yere sabitle teli bi sonraki de aynı yerden olsun, yan yana gelince ikisi başka açılar gibi :)
yap kız nilgün, hem pilav hem detox, oh süper :)
ver-al, ver-al, o 7 kilo gelmeyeydi bu azimle 6'larla cebelleşim ay 68'e takıldım falan diodun şu an muhtemelen, illa hatırlattırıcan şu kuymakları :)
valla yaa ben zor duruyomm bugün baya acıktım bizim kız kesin daha normaldir :))uzaylı + robocop o, 25'e kesin gider onla yarışılmaz canım
basketbol mu oynuyorsun yoksa canım ? ya işte buralarda rus karıları var bide anacım nasıl yarışcam onlarla siz düşünün psikolojimiEvet ben her sene gelirim Antalya'ya. 23 Ocakta da Limac Limradayım, uluslarası basketbol turnuvasında.
Zaten bence antalya, fethiye, bodrum hep rus. Gerçekten de hep fitler.
Valla helal olsun bu devirde ütü yapan kadın kaldı mı. Ben topluca veriyorum kuru temizlemeye. Nefret ederim ütü yapmaktan.
Hakikatten Ayse inanılmaz bir kadın. Maşallah diyeti töbe bozmuyor. Ben kilo almasına bile şaşkınım bu dirayetle.
yaa dalga geçmiyom dahada zayıf olmak istiyorum mutlu değilim bu halimlekız o zayıf dalga geçiyor bizle
aferin kız 62 olmuşsun sonunda darısı bana
Ya millet ne guzel before after yapiyo benim yaotigim hic biseye benzemedi bi bakarmsnz fark yok gibi
Eki Görüntüle 1900461
Eki Görüntüle 1900462
Nasil sizce fark varmi
ay ben öleyim o zaman şu halimlevalla yaa ben zor duruyomm bugün baya acıktım bizim kız kesin daha normaldir :))
basketbol mu oynuyorsun yoksa canım ? ya işte buralarda rus karıları var bide anacım nasıl yarışcam onlarla siz düşünün psikolojimi
yaa dalga geçmiyom dahada zayıf olmak istiyorum mutlu değilim bu halimle(
vayy baya fark var tebrik ederim canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?