- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.061
sizin orda rus yoksa takma burda çokay ben öleyim o zaman şu halimle
ay burda yok şükür rus mus anammmmm sevmemsizin orda rus yoksa takma burda çok
pankart yaz zıkkım yiyin diyekızlar yaa bugün patronun doğumgünü eşi yaşpasta almış gelmiş patron gelince kutlama yapcaklar ... nasıl bir şanstır benimki ya hergün bişey yiyo bunlar bugün gene yaşpasta yicekler gözümün önünde
Ilk 3 kilo verdigimde kendimi sanki 10 kilo vermis gibi hissettim ama kisa surdu suan 11 kilo verdim yinede fark yok gibi hissetmem alismis olmamdan kaynaklaniyor demekkiCanim bayagi fark var olmaz mı. Ben de pek kendimi zayiflamiş görmüyorum ama Insanlar görünce çok şaşırıyor demek ki vermişim be o kadar diyorum.
Kac kilo verdin sende yapsana before after biz yorum yapalim sen kendinde gormezsn biz goruruzbi ben veremedim galiba
Merhaba cnmkızzmedusa38 nerdesin napıyon dayanabiliyon muu sen dayanırsın gerçi 25 güne bile tamamlarsın bu azim oldukça
Demekki cekimi beceremedm benay çok severim aslında pilavı ama çooook uzun zamandır uzak duruyorum, nohut pilav-kurufasulye pilav falan ne güzel olurdu yaa...
hahaha, malta cumhuriyetine gidiyosunuz sandım kız belgeselde izlediydim orası çoook güzel, keşke benimki de maltalı olsaydı diye geçirdiydim içimdençıka çıka malatyaya gidiyomuşsunuz meğer, olsun gün kurusu al ordan oh mis :)
ne biliyim, dukanla veriyo olunca extra detox yapmaya gerek kalmıyo sanki, bi de ben nedense detoxların ödemi attığını düşünüyorum, dukanda da çok ödem tutmadığımızdan pek bişi gitmez gibi geldi
fark olmaz mı kızz, maşallah bacaklar, gıdı :) kollar hepsi gitmiş ama senin çekim açın yanlış, yukarıdan gibi çekmişsin, bi yere sabitle teli bi sonraki de aynı yerden olsun, yan yana gelince ikisi başka açılar gibi :)
yap kız nilgün, hem pilav hem detox, oh süper :)
ver-al, ver-al, o 7 kilo gelmeyeydi bu azimle 6'larla cebelleşim ay 68'e takıldım falan diodun şu an muhtemelen, illa hatırlattırıcan şu kuymakları :)
Ay cok sevindim suanvalla yaa ben zor duruyomm bugün baya acıktım bizim kız kesin daha normaldir :))
basketbol mu oynuyorsun yoksa canım ? ya işte buralarda rus karıları var bide anacım nasıl yarışcam onlarla siz düşünün psikolojimi
yaa dalga geçmiyom dahada zayıf olmak istiyorum mutlu değilim bu halimle(
vayy baya fark var tebrik ederim canımm
Sinav başlıyor desene..sen bu sinavdanda iyi not alirsin ben sana güveniyorumkızlar yaa bugün patronun doğumgünü eşi yaşpasta almış gelmiş patron gelince kutlama yapcaklar ... nasıl bir şanstır benimki ya hergün bişey yiyo bunlar bugün gene yaşpasta yicekler gözümün önünde
gitte söyle pişirip pişirp önüne koymasın :)hep anamın suçu ne yapayım görmeyedemi gitmicem anamı
Salak kadin acildi ama gidip kafasina atasim varbanada böyle karbonat verdiler internetten araştırdım bu başka bişeymiş gittim iade ettim bunu temizlikte kullanıyorlarmış lavabo açıcı gibi.. ingiliz tuzu almamız gerek magnezyum sulfat mı ne yazıcak üstünde
kız Allah korusun iyi zehirlenmedin ay çok üzüldüm bacım iyice araştırsanıza yaaaaaSalak kadin acildi ama gidip kafasina atasim varbide diyorumki nye basim donuyo benim erkendende yattim bas dnmesi yuzunden onu ictikten snra oldu ama dukanin yan etkisidir dye dsunmustum
ben daha sabrediyorum ama işime odaklanma sorunu yaşıyorum şu saatlerdeMerhaba cnm
Akşam bebekle geç yatinca geç kalkiliyo yaparsın okadar yazmisiniz yine geçmişe girdim cikamadim ben henüz acikmadim ben yiyecek bir şey olsa acikirdim şimdilik bi şey yok
Doğru durust su bile icmedim bundan sonra az az içerim benim sıkıntı olursa akşam olur geç yatiyorum cunku
şuan yiyolarr .. patron zorla elime bi tabak tutuşturdu gitim dolaba koydum elimi sürmedim atlattım çok şükürSinav başlıyor desene..sen bu sinavdanda iyi not alirsin ben sana güveniyorum
ayy belki ondandır canım dikkat et iyice bi araştır istersen içilebiliyor mu diyeSalak kadin acildi ama gidip kafasina atasim varbide diyorumki nye basim donuyo benim erkendende yattim bas dnmesi yuzunden onu ictikten snra oldu ama dukanin yan etkisidir dye dsunmustum
Kızlar mens im 5 gün gecikti ve hamile olabilirim. Test yaptırmadım henüz. Daha 5 aylık evliyim ve nasıl hazır hissedeceğimi bilmiyorum. Psikolojim buna hazır değil gibi. Rabbim hayırlısını nasip etsin yine de.
azaydidem Bak ben kabızlığın yolunu buldum lahana ve maydonoz suyu içiyorum. Dukana da herhangi bir olumsuz etkisi olmadı. Ve bu sabah gidebildim gayet güzel wc ye. Kesin dene hatta içine limon da dilimle. Günde 4 5 bardak iç. Denendi onaylandı.
Canim simlanin sayfasina google amcaya dukan simla yaz cikar ondada gzel tarfler varBana değişik dukan tarifleri lazım ya. Genelde dukanyemektariflerim ve dukanamcaya bakıyorum. Ha bir de 2 gün önce yaptığım muffin dukan ekmekler bozulmuş çok üzüldümm.Demekki en fazla 2 günlük yapmam lazım.
Ama sizde asureleri tatlilari gturuyonuz biz napalim bacimDaha ne olcak kız zero nutelle hayat dukancılara güzel...
Zaten varya bu kadar hızlı sonuç görmesem belki vazgeçerdim biraz meşakatli çünkü. Ama cidden işe yarıyor.
oo süpermiş canım sporcu geçmişin var.. bende futbolcuydum bıraktım bıraktıktan sonra kilo almıştım hattatoz-pembe Benim eşim adanada Beşiktaş basketbol sorumlusu. Bende 6 yıl profesyonel oynadim. Şuan haftasonları hem takım psikologu hem de yardımcı antrenör olarak çalışıyorum.
Insallah dedigin gibi duzene giricek artik pozitif dsunuyorum bgund kizimn ilacindan icicem tam rahatlayamadm cnku msjini daha once grsydo safprotein yapardm ama kahvalti yapmis bulundm nese aksan hem erken hemde protwin agrlikli yerim canm ama bgun sebze yeme lazm wc sorunumu cozmek icin cozersem yarn tartida daha az ckicagima eminim bu arada sabah 73.0 cktim bakalim yarn gr daolsa vermek istyrum merakla yarn sabahi bekliyorum senin tariflerini denicem senin tatlandiricinin ismi ne acaba benimki cokmu tatsiz benim aldgim stevia canimGünaydın arkadaşlar, sabah tartıldım cuma 64,1 olup ağlayan ben bugün 62,9'u gördüm, artık 62'lerle boğuşacağım
afiyet olsun canım, bende sıkıntı yaratmayacağını düşünüyorum, herşeye uyuyoruz, daha ne olsun :)
kızz, kaç kilo verdin niye etkilemesin, metabolizman günden güne hızlanıyor işte :)
ay içemedim gece gece, bugün artık çok içicem :)
canım tamamen kendim ayarlıyorum, saf protein günü yenicekler belli, sebze günü de belli, kendim evdeki stoklara ve eşime göre belirleniyo işte :)
geçmiş olsun tambakcım, inşallah hacamatta iyi gelir sana, sağlık bakanlığı tıbbi tedavi olarak görmeye başladı, artık aile hekimleri, devlet hastaneleri yapıyorlar.
canım çok çok geçmiş olsun
hahah, çok güzel özetlemişsiniz kızlar
ay bende bayılırım köriye, en çok tavuk gögüse yakıştırıyorum, damak tadı işte :)
canım bugün saf protein yap olmazsa, bende kabızlığı elmayla çözdüm, kilo aldırmadı, aksine mutluluktan heralde gitmeye başladı, haliyle wc sorununun çözülmesi de etkiledi, normalde seni wc ye çıkaran neyse sebze günlerinde ondan yesen?Pumpkinspicelattee dediği gibi lahana suyunu falan dene, ilaç son çare olsun, gerçi kızının şurubunu da içmişsin ya, kesin çıkmışsındır :)
canım benim ekmek ve kek tarifim vardı; onu bi dene, deneyen kimse pişman olmadı :)
ay benim 7 gün sürüyodu nerdeyse, geçen hafta da ben senin gibiydim, tatlandırıcı tatlandırıcı diye başımın etini yediniz ya hani, o zamanlar işte :) merak etme 1 hafta sonraya takır takır çözülüyo herşey, sen kendine iyi geleni bilirsin :)
maşallah harikasın güzel gelin adayımız, en mutlu gününde mutlu gözlerle bakacaksın etrafa :)
ben tartıldım, muluyum, hazırım :)
canım ben 1 haftalık yapıyorum buzdolabına koyuyorum hiç bişi olmuyo, dolaba mı koymaddın ki? ben normal ekmeği bile dolaba koyuyorum artık yoksa ertesi güne küfleniyosenin ekmekler de sonuçta katkısız, mis gibi ekmek yapıp yiyoruz daha ne olsun :)
hayırlısıyla şu aşure ayı bi geçeydi :) açlıktan uyanmışsındır kızz, bişi yemediniz ki dün :)
sen cevizleri, 3 kaşık aşureleri yerken biz bişi demioz ama nilgün hatun
yok canım seyirde de var ama duraklama yapabilir diye çok tüketmemek lazım işte.. kek çözüyo krizimi benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?