Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar yaa bugün patronun doğumgünü eşi yaşpasta almış gelmiş patron gelince kutlama yapcaklar ... nasıl bir şanstır benimki ya hergün bişey yiyo bunlar bugün gene yaşpasta yicekler gözümün önünde

sizin orda rus yoksa takma burda çok
ay burda yok şükür rus mus anammmmm sevmem
pankart yaz zıkkım yiyin diye

Canim bayagi fark var olmaz mı. Ben de pek kendimi zayiflamiş görmüyorum ama Insanlar görünce çok şaşırıyor demek ki vermişim be o kadar diyorum.
Ilk 3 kilo verdigimde kendimi sanki 10 kilo vermis gibi hissettim ama kisa surdu suan 11 kilo verdim yinede fark yok gibi hissetmem alismis olmamdan kaynaklaniyor demekki

kızz medusa38 nerdesin napıyon dayanabiliyon muu sen dayanırsın gerçi 25 güne bile tamamlarsın bu azim oldukça
Merhaba cnm
Akşam bebekle geç yatinca geç kalkiliyo yaparsın okadar yazmisiniz yine geçmişe girdim cikamadim ben henüz acikmadim ben yiyecek bir şey olsa acikirdim şimdilik bi şey yok
Doğru durust su bile icmedim bundan sonra az az içerim benim sıkıntı olursa akşam olur geç yatiyorum cunku

Demekki cekimi beceremedm ben
Biselern yanlis oldugunu anladiydim dumduz cekiyom

Ay cok sevindim suan

Sinav başlıyor desene..sen bu sinavdanda iyi not alirsin ben sana güveniyorum

Salak kadin acildi ama gidip kafasina atasim var bide diyorumki nye basim donuyo benim erkendende yattim bas dnmesi yuzunden onu ictikten snra oldu ama dukanin yan etkisidir dye dsunmustum

Salak kadin acildi ama gidip kafasina atasim var bide diyorumki nye basim donuyo benim erkendende yattim bas dnmesi yuzunden onu ictikten snra oldu ama dukanin yan etkisidir dye dsunmustum
kız Allah korusun iyi zehirlenmedin ay çok üzüldüm bacım iyice araştırsanıza yaaaaa

ben daha sabrediyorum ama işime odaklanma sorunu yaşıyorum şu saatlerde öğlen tavuk şiş yiyip bugünü protein gününe çevirebilirim canım işim dikkat gerektiren bi iş yılsonu işten ayrılırsam evde olursam yaparım belki hem çalışıp hem yapmak bana zor gelicek
Sinav başlıyor desene..sen bu sinavdanda iyi not alirsin ben sana güveniyorum
şuan yiyolarr .. patron zorla elime bi tabak tutuşturdu gitim dolaba koydum elimi sürmedim atlattım çok şükür
ayy belki ondandır canım dikkat et iyice bi araştır istersen içilebiliyor mu diye

canım korunmuyoduysanız bilinç altında farketmeden hazırlamışsındır kendini, test yap hemen hadi, o kadar kolbastıya duruyosa daha ne olsun

Ayy lahana suyumu ben bikere lahana corbasi yaptim onu icince kusum okadr igrencti tadi oyuzde denemem hralde
Canim simlanin sayfasina google amcaya dukan simla yaz cikar ondada gzel tarfler var

Daha ne olcak kız zero nutelle hayat dukancılara güzel...
Ama sizde asureleri tatlilari gturuyonuz biz napalim bacim

Zaten varya bu kadar hızlı sonuç görmesem belki vazgeçerdim biraz meşakatli çünkü. Ama cidden işe yarıyor.

Hem mesakatli hemde masrafli biraz canm ama ise yaradigi kesin bgun bakalim nolcak kabizlik sorunum azcik cozuldu gbi

toz-pembe Benim eşim adanada Beşiktaş basketbol sorumlusu. Bende 6 yıl profesyonel oynadim. Şuan haftasonları hem takım psikologu hem de yardımcı antrenör olarak çalışıyorum.
oo süpermiş canım sporcu geçmişin var.. bende futbolcuydum bıraktım bıraktıktan sonra kilo almıştım hatta
antalyaya gelirsen banada uğra kız misafirim ol

Insallah dedigin gibi duzene giricek artik pozitif dsunuyorum bgund kizimn ilacindan icicem tam rahatlayamadm cnku msjini daha once grsydo safprotein yapardm ama kahvalti yapmis bulundm nese aksan hem erken hemde protwin agrlikli yerim canm ama bgun sebze yeme lazm wc sorunumu cozmek icin cozersem yarn tartida daha az ckicagima eminim bu arada sabah 73.0 cktim bakalim yarn gr daolsa vermek istyrum merakla yarn sabahi bekliyorum senin tariflerini denicem senin tatlandiricinin ismi ne acaba benimki cokmu tatsiz benim aldgim stevia canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…