Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tam olarak nedir problem? Bende psikolojik danışmanım. Özelden yazabilirsin.

oo süpermiş canım sporcu geçmişin var.. bende futbolcuydum bıraktım bıraktıktan sonra kilo almıştım hatta
antalyaya gelirsen banada uğra kız misafirim ol
Hahaha. İnşallah. Bende spor yaptığım dönem hep 60 kiloydum ve inanılmaz yerdim.Üniversitede bırakınca olanlar oldu..

hayırlısı olsun canım inşallah .. bi test yap ama bi an önce... bizede haber verr ama

Bundan snra ole yapicam artik canm

Canim psikolojikmende olablir ben gcen ay nerdeyse hamilelikle ilgili btun belirtileri yasadm kesn hamileyim fln dedm test yaptim ckmadi 2 gun snra regl oldum psikoljmz bile etkiliyo yani ama 5 gun gectyse sen genede yaptr test icin raht etsn rabbimden herzman hayrlisini iste canm

canım korunmuyoduysanız bilinç altında farketmeden hazırlamışsındır kendini, test yap hemen hadi, o kadar kolbastıya duruyosa daha ne olsun

hayırlısı olsun canım inşallah .. bi test yap ama bi an önce... bizede haber verr ama

Moralim bozuk gibi ama olursa da mutsuz olmayacağım, eşim kızıyor bana gönülsüzsün bu konuda aynı heyecanı paylaşmayacaksan olmasın diyor bilmiyorum. Ağlamak istiyorum ama Rabbimin gücüne gider, isteyince olmaz gibisinden kaygılarım var. Bilmiyorum, nasıl hazır hissedecğim konusunda fikrim yok.

Isteyerek olmadimi neden hazr degilsinki ben 3 ay sonra hamile kaldydm ya kiz
canım korunmuyoduysanız bilinç altında farketmeden hazırlamışsındır kendini, test yap hemen hadi, o kadar kolbastıya duruyosa daha ne olsun
kolbasti nasil geldi hemen aklina kiz

Hep hayırlısını istiyorum Rabbim vakitlice nasip etsin inşallah. Eşim moralsiz olduğumu görünce destek de olmuyor açıkcası

Hem mesakatli hemde masrafli biraz canm ama ise yaradigi kesin bgun bakalim nolcak kabizlik sorunum azcik cozuldu gbi
He ya dün 2 parça tavuk göğsüne 9 lira verdim. Ocağımıza incir ağacı dikecek bu dukan. Yalnız ben tavuktan acayip sıkıldım daha 1 2 gün yemeyi düşünmüyorum. Bu arada kızlardan biri dukan kek ve dukan ekmeğinin tarifini atmış bugün dukan ekmeği yapacağım yine. Yumurtada bitti.

okadarda zayıf değilim ya basenlerim varr onlar gitsin istiyorumm

hemen eşine söylemeseydin keşke bi kesinleşseydi .. hayırlısı olsun canım nasip Rabbim daha iyi bilir evlisin sonuçta maddi durumdan da çok zor durumda değilsen aldırma falan düşünme bence

kızz bahane falan değil evlenince kilo aldım evlendiğim sıralarda ki resimlerime bak bide son zamanlardaki resimlere bak aradaki farkı bul
hahaha tamam tamam sende totonu eritirsin o zaman inşallah yalnız toto baya zor eriyor onu söyleyim benim bir arkadaşım vardı üniversitede kızın beli incecikti poposu devasaydı ne yaparsam yapim küçülmüyor derdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…