- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.081
Tam olarak nedir problem? Bende psikolojik danışmanım. Özelden yazabilirsin.selam canim, ya bana terapi onerdi; zaten ben uzun zamandir psikolojik danismanlik aliyorum hayat kalitemi yukseltmek amacli vs. Bu rahatsizligimi da calisiyoruz iste daha iyiyim sanki; biraz azaldi kusma sıklığı inşallah komple düzelecek.
Hahaha. İnşallah. Bende spor yaptığım dönem hep 60 kiloydum ve inanılmaz yerdim.Üniversitede bırakınca olanlar oldu..oo süpermiş canım sporcu geçmişin var.. bende futbolcuydum bıraktım bıraktıktan sonra kilo almıştım hatta
antalyaya gelirsen banada uğra kız misafirim ol
hayırlısı olsun canım inşallah .. bi test yap ama bi an önce... bizede haber verr amaKızlar mens im 5 gün gecikti ve hamile olabilirim. Test yaptırmadım henüz. Daha 5 aylık evliyim ve nasıl hazır hissedeceğimi bilmiyorum. Psikolojim buna hazır değil gibi. Rabbim hayırlısını nasip etsin yine de.
Bundan snra ole yapicam artik canmben daha sabrediyorum ama işime odaklanma sorunu yaşıyorum şu saatlerdeöğlen tavuk şiş yiyip bugünü protein gününe çevirebilirim canım işim dikkat gerektiren bi iş yılsonu işten ayrılırsam evde olursam yaparım belki hem çalışıp hem yapmak bana zor gelicek
şuan yiyolarr .. patron zorla elime bi tabak tutuşturdu gitim dolaba koydum elimi sürmedim atlattım çok şükür
ayy belki ondandır canım dikkat et iyice bi araştır istersen içilebiliyor mu diye
kızz bende sana özelden bişey yazcamm olur muuTam olarak nedir problem? Bende psikolojik danışmanım. Özelden yazabilirsin.
bu ingiliz tuzu dediğiniz ne işe yarıyormuşSalak kadin acildi ama gidip kafasina atasim varbide diyorumki nye basim donuyo benim erkendende yattim bas dnmesi yuzunden onu ictikten snra oldu ama dukanin yan etkisidir dye dsunmustum
Kızlar mens im 5 gün gecikti ve hamile olabilirim. Test yaptırmadım henüz. Daha 5 aylık evliyim ve nasıl hazır hissedeceğimi bilmiyorum. Psikolojim buna hazır değil gibi. Rabbim hayırlısını nasip etsin yine de.
Kabizlik icinmis canmbu ingiliz tuzu dediğiniz ne işe yarıyormuş
Malesef hem kv hemde görümceler gelinlerde hep bir kusur arar zaten... Bana göre iyi kv yoktur iyimiş gibi kendini gösteren vardır.ay sorma benim kv görümcede öyle
Aynen ya hatun gayet zayıf bende benim gibi hayal etmiştimkız o zayıf dalga geçiyor bizle
canım korunmuyoduysanız bilinç altında farketmeden hazırlamışsındır kendini, test yap hemen hadi, o kadar kolbastıya duruyosa daha ne olsun
hayırlısı olsun canım inşallah .. bi test yap ama bi an önce... bizede haber verr ama
Isteyerek olmadimi neden hazr degilsinki ben 3 ay sonra hamile kaldydm ya kizKızlar mens im 5 gün gecikti ve hamile olabilirim. Test yaptırmadım henüz. Daha 5 aylık evliyim ve nasıl hazır hissedeceğimi bilmiyorum. Psikolojim buna hazır değil gibi. Rabbim hayırlısını nasip etsin yine de.
canım korunmuyoduysanız bilinç altında farketmeden hazırlamışsındır kendini, test yap hemen hadi, o kadar kolbastıya duruyosa daha ne olsun
Canim psikolojikmende olablir ben gcen ay nerdeyse hamilelikle ilgili btun belirtileri yasadm kesn hamileyim fln dedm test yaptim ckmadi 2 gun snra regl oldum psikoljmz bile etkiliyo yani ama 5 gun gectyse sen genede yaptr test icin raht etsn rabbimden herzman hayrlisini iste canm
He ya dün 2 parça tavuk göğsüne 9 lira verdim.Hem mesakatli hemde masrafli biraz canm ama ise yaradigi kesin bgun bakalim nolcak kabizlik sorunum azcik cozuldu gbi
okadarda zayıf değilim ya basenlerim varr onlar gitsin istiyorummMalesef hem kv hemde görümceler gelinlerde hep bir kusur arar zaten... Bana göre iyi kv yoktur iyimiş gibi kendini gösteren vardır.
Aynen ya hatun gayet zayıf bende benim gibi hayal etmiştimtoz-pembe senin ne işin var kuzum buralarda
hadi hadi sen bizim muhabbeti sevdin popo mopo bahane.okadarda zayıf değilim ya basenlerim varr onlar gitsin istiyorumm
hemen eşine söylemeseydin keşke bi kesinleşseydi .. hayırlısı olsun canım nasip Rabbim daha iyi bilir evlisin sonuçta maddi durumdan da çok zor durumda değilsen aldırma falan düşünme benceMoralim bozuk gibi ama olursa da mutsuz olmayacağım, eşim kızıyor bana gönülsüzsün bu konuda aynı heyecanı paylaşmayacaksan olmasın diyor bilmiyorum. Ağlamak istiyorum ama Rabbimin gücüne gider, isteyince olmaz gibisinden kaygılarım var. Bilmiyorum, nasıl hazır hissedecğim konusunda fikrim yok.
kızz bahane falan değil evlenince kilo aldım evlendiğim sıralarda ki resimlerime bak bide son zamanlardaki resimlere bak aradaki farkı bulhadi hadi sen bizim muhabbeti sevdin popo mopo bahane.
hahaha tamam tamam sende totonu eritirsin o zaman inşallahkızz bahane falan değil evlenince kilo aldım evlendiğim sıralarda ki resimlerime bak bide son zamanlardaki resimlere bak aradaki farkı bul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?