- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.121
Onunki fatmagulylcn benimki beauty.psicoSolesenize kiz catlatmayin adamı
Cigere bir soğan sarımsak istediğin baharatlar koyabilirsin ben öyle yapıyordum küçük fırın kapların varsa yemekleri onda yapmayı dene bayag bi lezzet katıyorEvet tavuğa son bıktım 3 gündür.
Merak etmesen şaşardım
AAA evet ben ciğeri tamamen unutmuşum bugün ciğer mi yapsam aceba.
Evet bende öyle yapmayı düşünüyorum.Cigere bir soğan sarımsak istediğin baharatlar koyabilirsin ben öyle yapıyordum küçük fırın kapların varsa yemekleri onda yapmayı dene bayag bi lezzet katıyor
Bende hiç instegram falan kullanmiyordum ama dukan yemekleri falan paylaşmak için açtımtanıyamadılar seni, kız bu acıkmaz dioz, susuyo bi tek :)
hakkaten yaa, kızzbtlbetul nerdesin sen? jilliandan gitti mi kız bu?
Afiyet olsun şimdiden bugün ben bi çay birde kiraz sapı çayı falan içerim herhalde nette baktığım bunu yapan kadında çay içtim diyoEvet bende öyle yapmayı düşünüyorum.
Walla iki çocukla halsiz falan olamazsın ben ne hastalık çektim ayaktaydım oruclami halsiz kalkacam sen beni tanımıyor daha
Naptin bozdunmu orucu bozarsan da protein gününü yap barikızz bahane falan değil evlenince kilo aldım evlendiğim sıralarda ki resimlerime bak bide son zamanlardaki resimlere bak aradaki farkı bul
btlbetul nerlerde ya hic sesi cikmiyo
tanıyamadılar seni, kız bu acıkmaz dioz, susuyo bi tek :)
hakkaten yaa, kızzbtlbetul nerdesin sen? jilliandan gitti mi kız bu?
jillian korkun benden :))
ay yapayım bari güzelliğimden mahrum kalmayınKac kilo verdin sende yapsana before after biz yorum yapalim sen kendinde gormezsn biz goruruz
hahaha sıkıyosa sen söyle valla çaktımı birde duvar çarpargitte söyle pişirip pişirp önüne koymasın :)
fatmagulylcn canımKullanici adin ne kiz bende bakim poponvarmi
biraz önce bozdum canım aynen protein yaptım 1 kase yulaf kepekli yoğurt yedim bide et şiş yedim baya azdı ama et doymadımNaptin bozdunmu orucu bozarsan da protein gününü yap bari
ay canım kadınlar anneliğe doğuştan hazır hiç merak etme hayırlısı olsun ...Kızlar mens im 5 gün gecikti ve hamile olabilirim. Test yaptırmadım henüz. Daha 5 aylık evliyim ve nasıl hazır hissedeceğimi bilmiyorum. Psikolojim buna hazır değil gibi. Rabbim hayırlısını nasip etsin yine de.
hop tek hoppp tekk diye çıkar..canım korunmuyoduysanız bilinç altında farketmeden hazırlamışsındır kendini, test yap hemen hadi, o kadar kolbastıya duruyosa daha ne olsun
ay kız doktorum ol hergün yazarım ben sana özelden bıkarsınTam olarak nedir problem? Bende psikolojik danışmanım. Özelden yazabilirsin.
hahaha sıkıyosa sen söyle valla çaktımı birde duvar çarpar
hop tek hoppp tekk diye çıkar..
yap yap yappp bekliyoz resminiiay yapayım bari güzelliğimden mahrum kalmayın
hahaha sıkıyosa sen söyle valla çaktımı birde duvar çarpar
ay kız doktorum ol hergün yazarım ben sana özelden bıkarsın
Eve gidince yumurta falan ye olmazsa hafif olur başlayıp salatasini yapfatmagulylcn canımbi bak bakalım
biraz önce bozdum canım aynen protein yaptım 1 kase yulaf kepekli yoğurt yedim bide et şiş yedim baya azdı ama et doymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?