Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

popo değilde basen var iç bacak var bende

Geçen sene kışın Giydiğin Etekleri kaldırdım giyemiyorum artık totom dan dusuyor

canım stevia doğal ve en zararsız olanı ama onu kimse kullanamamış, çok acımsı bir tatlılığı olduğundan, ben o nedenle 40 yılda bi yerim nasılsa diye splenda aradım, bulamayınca canderel aldım, en azından tatlandırıyo, tatlandırıcından dolayı sevmemiş olabilirsin..

ay sorma, 30'lu yumurtalar koli koli gidiyo resmen, tavuğu söylemiom bile

Yok arkadaş 3 gündür gıdaklayacam tavuk yemekten. Keşke biraz daha az çıksaydı atak dönemim ya. Ama neyse iyi tarafından bakayim verdiğim kilo miktarı daha fazla olacak. Bugün eve gidimde yarına orijinal bişeyler deneyeceğim. Mesela kuş başı etli bişeyler yapabilirim. Bugün yumurta ve kuşbaşı et alacam. O değilde pazardan tazecik enginar aldım. Seyire geçim direk menüm yoğurtlu enginar salatası. Çok severim.

kızz yağsız et tavuktan çok çok pahalı, gıdaklama tavuğa devam :)

Sen böyle anlattıkça çektiğin acıyı anlayabiliyorum canım. Çok çok geçmiş olsun
B blanche_ea dan haberin var mı merakta bıraktı bizi. Dr a gidecekti
Teşekkürler canım :) evet var B blanche_ea Elifle salı günü beraberdik, gayet iyi hatta sizlerden bahsettik :) bu ara biraz yoğun olduğundan giremiyormuş bende bi ara bakim kızlara dedi :) Her zamanki gibi güzel ve zayıf

tavuğa biraz ara ver balık yada kırmızı et ye. malum zaten tavuk çok sağlıklı bişey değil. ben oğlum doğduğundan beri eve almıyorum yemiyoruz ama dışarıda denk gelince özellikle dukan sayesinde yemek zorunda kalıyorum.

Selam kızlar, dün erkenden uyuyakalmısım, 200 küsur mesajı oku oku bitmedi :)
Ayy cok gecmis olsun Ozgecim, daha iyi mi dizin?
Vaaay gayet de fark var tabi ki canım, baya incelmissin. Sen mi göremiyosun acaba :))
Ayyy hazırlanırsın hazırlanırsın koskoca 9 ay var onunde :) Test yap da haber ver bize :)

Valla yok dayanamayacağım tavuğa iğrenç gelmeye başladı. Parası neyse vereceğiz napalım.
Tavuguda baget kısmı güzel oluyor sende hep gogus alma butun tavuk büyüğünden alıyorum gogusunu ayirttiriyorum kasaba bi kaç değişik yemek olur balık yap mesela ben salatasiz yemek için yaptım yulaf kepekli fırında güveç köfte yaptım hiç ustuste tavuk yemedim ciğer yap tavuk ta olur danada

Evet tavuğa son bıktım 3 gündür.

Kullanici adin ne kiz bende bakim poponvarmi
Merak etmesen şaşardım

AAA evet ben ciğeri tamamen unutmuşum bugün ciğer mi yapsam aceba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…