- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.101
popo değilde basen var iç bacak var bendehahaha tamam tamam sende totonu eritirsin o zaman inşallahyalnız toto baya zor eriyor onu söyleyim benim bir arkadaşım vardı üniversitede kızın beli incecikti poposu devasaydı ne yaparsam yapim küçülmüyor derdi.
Hı o zaman squata tam gaz devampopo değilde basen var iç bacak var bende
benimde ihtiyacım olcak sanırım nerden bulunur acabaKabizlik icinmis canm
canım kg gitmemişse bile sen sıkılaşmışsın, baksana valizden eteklerimi çıkarıp giydim diosun, inşallah bi 69,9 ol da o zaman hissetmeye başlıcaksın emin ol, hadi tambakım görelim şu hayatımızda görmediğimiz kiloları :)
Insallah dedigin gibi duzene giricek artik pozitif dsunuyorum bgund kizimn ilacindan icicem tam rahatlayamadm cnku msjini daha once grsydo safprotein yapardm ama kahvalti yapmis bulundm nese aksan hem erken hemde protwin agrlikli yerim canm ama bgun sebze yeme lazm wc sorunumu cozmek icin cozersem yarn tartida daha az ckicagima eminim bu arada sabah 73.0 cktim bakalim yarn gr daolsa vermek istyrum merakla yarn sabahi bekliyorum senin tariflerini denicem senin tatlandiricinin ismi ne acaba benimki cokmu tatsiz benim aldgim stevia canim
He ya dün 2 parça tavuk göğsüne 9 lira verdim.Ocağımıza incir ağacı dikecek bu dukan. Yalnız ben tavuktan acayip sıkıldım daha 1 2 gün yemeyi düşünmüyorum. Bu arada kızlardan biri dukan kek ve dukan ekmeğinin tarifini atmış bugün dukan ekmeği yapacağım yine. Yumurtada bitti.
Yok arkadaş 3 gündür gıdaklayacam tavuk yemekten. Keşke biraz daha az çıksaydı atak dönemim ya. Ama neyse iyi tarafından bakayim verdiğim kilo miktarı daha fazla olacak. Bugün eve gidimde yarına orijinal bişeyler deneyeceğim. Mesela kuş başı etli bişeyler yapabilirim.Bugün yumurta ve kuşbaşı et alacam. O değilde pazardan tazecik enginar aldım. Seyire geçim direk menüm yoğurtlu enginar salatası. Çok severim.
Valla yok dayanamayacağım tavuğa iğrenç gelmeye başladı. Parası neyse vereceğiz napalım.kızz yağsız et tavuktan çok çok pahalı, gıdaklama tavuğa devam :)
Teşekkürler canım :) evet var B blanche_ea Elifle salı günü beraberdik, gayet iyi hatta sizlerden bahsettik :) bu ara biraz yoğun olduğundan giremiyormuş bende bi ara bakim kızlara dedi :) Her zamanki gibi güzel ve zayıfSen böyle anlattıkça çektiğin acıyı anlayabiliyorum canım. Çok çok geçmiş olsun
B blanche_ea dan haberin var mı merakta bıraktı bizi. Dr a gidecekti
tavuğa biraz ara ver balık yada kırmızı et ye. malum zaten tavuk çok sağlıklı bişey değil. ben oğlum doğduğundan beri eve almıyorum yemiyoruz ama dışarıda denk gelince özellikle dukan sayesinde yemek zorunda kalıyorum.Yok arkadaş 3 gündür gıdaklayacam tavuk yemekten. Keşke biraz daha az çıksaydı atak dönemim ya. Ama neyse iyi tarafından bakayim verdiğim kilo miktarı daha fazla olacak. Bugün eve gidimde yarına orijinal bişeyler deneyeceğim. Mesela kuş başı etli bişeyler yapabilirim.Bugün yumurta ve kuşbaşı et alacam. O değilde pazardan tazecik enginar aldım. Seyire geçim direk menüm yoğurtlu enginar salatası. Çok severim.
Kullanici adin ne kiz bende bakim poponvarmikızz bahane falan değil evlenince kilo aldım evlendiğim sıralarda ki resimlerime bak bide son zamanlardaki resimlere bak aradaki farkı bul
Isteyerek olmadimi neden hazr degilsinki ben 3 ay sonra hamile kaldydm ya kiz
kolbasti nasil geldi hemen aklina kiz
Ayy cok gecmis olsun Ozgecim, daha iyi mi dizin?Kızlar selamlar,ben bildiğiniz gibi yoğunluktan ölüyorum ama gercekten ölüyorum.. 2gün önce dalgınlığıma denk geldi ayağımı boşa atmışım merdivenlerden düştümdizimi burktum şişti çok kötü
gelemedim o yüzden kaç gündür,zaten yoğundu işlerim bi de ben yavaşladım üstüne..kiloyu hiç sormayın regli de geldi dayandı 1000kiloyum şu anda..şu köşede böğüre böğüre ağlamak istiyorum
Mesajlarda çok birikmiş,okuyamadım hepsini.önemli bişey olduysa yazıverirsiniz bana iki satır olar mı
Vaaay gayet de fark var tabi ki canım, baya incelmissin. Sen mi göremiyosun acaba :))Ya millet ne guzel before after yapiyo benim yaotigim hic biseye benzemedi bi bakarmsnz fark yok gibi
Eki Görüntüle 1900461
Simdiki halimide cektim ev azcık daginik kusura bakmayin
Eki Görüntüle 1900462
Nasil sizce fark varmi
Ayyy hazırlanırsın hazırlanırsın koskoca 9 ay var onunde :) Test yap da haber ver bize :)Kızlar mens im 5 gün gecikti ve hamile olabilirim. Test yaptırmadım henüz. Daha 5 aylık evliyim ve nasıl hazır hissedeceğimi bilmiyorum. Psikolojim buna hazır değil gibi. Rabbim hayırlısını nasip etsin yine de.
Tavuguda baget kısmı güzel oluyor sende hep gogus alma butun tavuk büyüğünden alıyorum gogusunu ayirttiriyorum kasaba bi kaç değişik yemek olur balık yap mesela ben salatasiz yemek için yaptım yulaf kepekli fırında güveç köfte yaptım hiç ustuste tavuk yemedim ciğer yap tavuk ta olur danadaValla yok dayanamayacağım tavuğa iğrenç gelmeye başladı. Parası neyse vereceğiz napalım.
Bende 68le hamile kalmistim olsun dogurunca yine gelirsin o zaman verirsn bebek icin herseye degerDaha kilo vermedim bide çok hırs yapmıştım
Evet tavuğa son bıktım 3 gündür.tavuğa biraz ara ver balık yada kırmızı et ye. malum zaten tavuk çok sağlıklı bişey değil. ben oğlum doğduğundan beri eve almıyorum yemiyoruz ama dışarıda denk gelince özellikle dukan sayesinde yemek zorunda kalıyorum.
Merak etmesen şaşardımKullanici adin ne kiz bende bakim poponvarmi
AAA evet ben ciğeri tamamen unutmuşum bugün ciğer mi yapsam aceba.Tavuguda baget kısmı güzel oluyor sende hep gogus alma butun tavuk büyüğünden alıyorum gogusunu ayirttiriyorum kasaba bi kaç değişik yemek olur balık yap mesela ben salatasiz yemek için yaptım yulaf kepekli fırında güveç köfte yaptım hiç ustuste tavuk yemedim ciğer yap tavuk ta olur danada
Solesenize kiz catlatmayin adamıEvet tavuğa son bıktım 3 gündür.
Merak etmesen şaşardım
AAA evet ben ciğeri tamamen unutmuşum bugün ciğer mi yapsam aceba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?