- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.141
banada yaz anacım doktor değilim ama güzin ablan olayımkızz bende sana özelden bişey yazcamm olur muu
iyi iyi çabuk olmuşsun sen ona göre düşme sevimli kv tuzağınaMalesef hem kv hemde görümceler gelinlerde hep bir kusur arar zaten... Bana göre iyi kv yoktur iyimiş gibi kendini gösteren vardır.
Aynen ya hatun gayet zayıf bende benim gibi hayal etmiştim @toz-pembe senin ne işin var kuzum buralarda
kız burda 1 göğüs 6 tl yarım kilo 1 kilo alıyorum 12 tl veriyorum hemde çok oluyor 2 bütün göğüs .....He ya dün 2 parça tavuk göğsüne 9 lira verdim.Ocağımıza incir ağacı dikecek bu dukan. Yalnız ben tavuktan acayip sıkıldım daha 1 2 gün yemeyi düşünmüyorum. Bu arada kızlardan biri dukan kek ve dukan ekmeğinin tarifini atmış bugün dukan ekmeği yapacağım yine. Yumurtada bitti.
yok kız bugun 3 gün wc sorunum var .. yarın kendimden çok bi beklentim yok nedense...
olmaz olurmu tatlım fark var tabiikiYa millet ne guzel before after yapiyo benim yaotigim hic biseye benzemedi bi bakarmsnz fark yok gibi
Eki Görüntüle 1900461
Simdiki halimide cektim ev azcık daginik kusura bakmayin
Eki Görüntüle 1900462
Nasil sizce fark varmi
canım hiç bozma moralini ne güzel anne olmak isteyipde olamayan o kadar çok insan var ki eğer hamileysen keyfini çıkar bebekten sonra nasıl olsa zayıflarsınMoralim bozuk gibi ama olursa da mutsuz olmayacağım, eşim kızıyor bana gönülsüzsün bu konuda aynı heyecanı paylaşmayacaksan olmasın diyor bilmiyorum. Ağlamak istiyorum ama Rabbimin gücüne gider, isteyince olmaz gibisinden kaygılarım var. Bilmiyorum, nasıl hazır hissedecğim konusunda fikrim yok.
oo ne güzel bir duygudur oGeçen sene kışın Giydiğin Etekleri kaldırdım giyemiyorum artık totom dan dusuyor
yoğurtlu enginar salatası nasıl olur tatlım bi anlatsanaYok arkadaş 3 gündür gıdaklayacam tavuk yemekten. Keşke biraz daha az çıksaydı atak dönemim ya. Ama neyse iyi tarafından bakayim verdiğim kilo miktarı daha fazla olacak. Bugün eve gidimde yarına orijinal bişeyler deneyeceğim. Mesela kuş başı etli bişeyler yapabilirim.Bugün yumurta ve kuşbaşı et alacam. O değilde pazardan tazecik enginar aldım. Seyire geçim direk menüm yoğurtlu enginar salatası. Çok severim.
canım akşam yatmadan müshil hapı al sabaha çıkarsın rahatlarsın wc ye çıkmadan tartılmayok kız bugun 3 gün wc sorunum var .. yarın kendimden çok bi beklentim yok nedense...
Ama ama yarin tarti gunu..nasil yaparsın askolsunakşama gelcem işler çok bu günç.... kilomda aynı bu günde bol kaçamak yaptım
ciğerde uygun ...fiyat olarakEvet tavuğa son bıktım 3 gündür.
Merak etmesen şaşardım
AAA evet ben ciğeri tamamen unutmuşum bugün ciğer mi yapsam aceba.
He guzelim diyosun yaniay yapayım bari güzelliğimden mahrum kalmayın
hahaha sıkıyosa sen söyle valla çaktımı birde duvar çarpar
Baktim canim maşallah pek guzelsin kiz popoyu ben goremdm valla hic biseyin yokmus seninfatmagulylcn canımbi bak bakalım
biraz önce bozdum canım aynen protein yaptım 1 kase yulaf kepekli yoğurt yedim bide et şiş yedim baya azdı ama et doymadım
gelir gelir kaçarmı burasıHakkaten bugün hiç yok ortalıktaaa bizi trolleyen betül
Burda bi tavuk cu indirim yapmış kilosu 2 tlciğerde uygun ...fiyat olarak
olmaz olurmu tatlım fark var tabiiki
canım hiç bozma moralini ne güzel anne olmak isteyipde olamayan o kadar çok insan var ki eğer hamileysen keyfini çıkar bebekten sonra nasıl olsa zayıflarsın
oo ne güzel bir duygudur o
yoğurtlu enginar salatası nasıl olur tatlım bi anlatsana
banada yaz anacım doktor değilim ama güzin ablan olayım
iyi iyi çabuk olmuşsun sen ona göre düşme sevimli kv tuzağına
kız burda 1 göğüs 6 tl yarım kilo 1 kilo alıyorum 12 tl veriyorum hemde çok oluyor 2 bütün göğüs .....
hahaha kuru temizlemeye vericen parayı dukana ver ütünü kendin yap 1 saat ütü 130 kalori yakıyomuş
ay sorma kaptanım sen nasıl çekiyosun bunu sürekli böyle ...canım akşam yatmadan müshil hapı al sabaha çıkarsın rahatlarsın wc ye çıkmadan tartılma
yok ya iddalı değilim ne güzeller varHe guzelim diyosun yani
Baktim canim maşallah pek guzelsin kiz popoyu ben goremdm valla hic biseyin yokmus senin
huyum kurusun
kiz sen ne fenasin hee
bolca alda dondurucuya atBurda bi tavuk cu indirim yapmış kilosu 2 tl
ellerine sağlık ciğeri nasıl yapıyorsun kızarmış gibi duruyoYeni dukancilar için daha önce yapıp resmini çektiğim dükan yemeklerim
O ciğer değil daha donu çözülmeden kestigim et kavurma bakayım belki cigerde vardirellerine sağlık ciğeri nasıl yapıyorsun kızarmış gibi duruyo
dana donu ne bacımO ciğer değil daha donu çözülmeden kestigim et kavurma bakayım belki cigerde vardir
ye ye afiyet bal şeker olsunEvet.medusa38 bana kızacak ama arkadaşımın evine geldim minik analı kızlı vardı 3 4 kaşık yedim yapacak bişey yok valla. Umarım çok bozmaz diyet dengesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?