- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.181
Saol canimoff süper gözüküyorlar eline sağlık canım
İlk 3 günden sonra daha rahat olurum sanırım 4. Günümde İngiliz tuzu içerim ama on gün sonra kendimi iyi hissederseniz 21 e tamamlarim dil rengine bakiyolsrya bende onuncu günde bakacağım yapmisken belki şu hastalıktan kurutlurumakşama belki balık yapabilirim fırında yada hiç yemem sütle geçiştirim eşim balık alalım diyor bakcam duruma göre canım
tamam canım yazarım bundan sonra akıl ver banada
ya popo değil de basen var biraz iç bacakları eritmem lazım
yok canım bugün senin 2. günün birinci gün dündü oda orucun bi evresi
Sende amma sertsinDaha 3. Gündemi hani çok dirayetliydin 3-4 kaşık zaten bir porsiyon keşke cikarmasaymis önüne senin yiyebileceği. Bi de koysaymis dukanda bir lokma bile önemli senin cezani yarın tartı verir belki 4 kg vereceksin atakta kendi elleriyle yaktin
Yok ya ben kendimi bozmuş olarak görmüyorum zaten gören de 1 tabak patates kızartması yedim üstüne bir de tatlı indirdim sanacak.canım moralini bozma hata yapmışsın ama artık olan olmuş ceza da vermişler sana bana da vermişlerdiodaklan ve devam et nasılsa bozdum deyip salma 1 gün uzat atak evreni
Amacım sert olmak değildi ama gülme işaretini unutmusum dukanda der ki ufak bir kacamak iğneye balon batırmak gibidir sen hem bana kizacak diyorsun kizincada sert olmuş diyorsun Tamam o zaman bende senin menulerinde yorum yapmıyorum ha bu arada senin amacın var diye yazdım yoksa kimseye kizmam kolay kolaySende amma sertsinmedusa38 bu kadar moral bozmaya gerek yok bence. 3 kaşık 3 buçuk da yenen 3 kasik bir yemeğin çok da abartilacagini düşünmüyorum telafi ederim olur biter. Ama bence birbirimize daha motive edici konuşsak çok daha iyi olur.
Ya ne bilim zaten çok üzgündum o 3 kaşık için sen öyle deyince daha çok üzüldüm. Salak gibi yapan teyzeye ayıp olmasın diye aldım ucundan. İnşallah yarın tartıyı çok etkilemez ben en iyisi kimselere gitmedim ya millet cidden trip yapıyor yemeyince.Amacım sert olmak değildi ama gülme işaretini unutmusum dukanda der ki ufak bir kacamak iğneye balon batırmak gibidir sen hem bana kizacak diyorsun kizincada sert olmuş diyorsun Tamam o zaman bende senin menulerinde yorum yapmıyorum ha bu arada senin amacın var diye yazdım yoksa kimseye kizmam kolay kolay
Senin kabızlığı bayag sıkıntılı galiba bu diyet iyi gelmiyor ekspressle mi geçiş yapsan acaba orda meyve falan da var belki biraz yavas olur ama kabızlık daha az olabilir bir araştır istersenSlm kizlar ben daha yemegimi yiyemedim brazdan hazrlicam kizimn surubundan gene ictim ama hic bi sey yok kabizliga devmacaba genemi icsem @w e n d y yetissss dubhalac 100 ml ondan gunde kac sfer iceblirim biliomusun
Eğer atakta değil seyirde 2. Haftada falan olsaydın okadar sorun olmaz ama atağı delmemek gerekiyor birden hızın yavaslayinca senin motivasyona düşer bu dönemde 5 kg veren bile var yeterki bozma diyeti bu yeni düzene alışmak zor tabii ki helede misafirken sana israr edene diyetini anlat ben öyle yapıyorum yasaklR var yiyebileceğiniz şeyleri şöyle yoğurt olur ayran olurYa ne bilim zaten çok üzgündum o 3 kaşık için sen öyle deyince daha çok üzüldüm. Salak gibi yapan teyzeye ayıp olmasın diye aldım ucundan. İnşallah yarın tartıyı çok etkilemez ben en iyisi kimselere gitmedim ya millet cidden trip yapıyor yemeyince.
Aynen zaten hicbisey yemedim ondan sonra bakalım kaç cikacam yarın. Bu misafirlik kötü oldu. Gittiğim yere de ilk gidişimdi samimiyetim yoktu bir daha hiç yapmam böyle bişey. Merak ediyorum yarın kaç çıkacağımı.Eğer atakta değil seyirde 2. Haftada falan olsaydın okadar sorun olmaz ama atağı delmemek gerekiyor birden hızın yavaslayinca senin motivasyona düşer bu dönemde 5 kg veren bile var yeterki bozma diyeti bu yeni düzene alışmak zor tabii ki helede misafirken sana israr edene diyetini anlat ben öyle yapıyorum yasaklR var yiyebileceğiniz şeyleri şöyle yoğurt olur ayran olur
Neyse bugünü unut oldu bitti yani yarın sınırlı izinliler kullanmadan gününü geçir belki biraz ttelafi eder
6 günün sonucuna göre karar verirsin yarın ki tartıda eksi çıkarsa gerek yok ama artı olursa yapabilirsinmedusa38 yarın hiç sınırlı izinli tüketmeyim ben aynen peki atağı 7 güne çıkarmam gerekir mi sence.
Ayyy hazırlanırsın hazırlanırsın koskoca 9 ay var onunde :) Test yap da haber ver bize :)
Bende 68le hamile kalmistim olsun dogurunca yine gelirsin o zaman verirsn bebek icin herseye deger
canım hiç bozma moralini ne güzel anne olmak isteyipde olamayan o kadar çok insan var ki eğer hamileysen keyfini çıkar bebekten sonra nasıl olsa zayıflarsın
[/eQUOTE]
Slm kizlar ben daha yemegimi yiyemedim brazdan hazrlicam kizimn surubundan gene ictim ama hic bi sey yok kabizliga devmacaba genemi icsem @w e n d y yetissss dubhalac 100 ml ondan gunde kac sfer iceblirim biliomusun
Yoğurt yeseydin oda tok tutardı yulaf kepeği yemediysen onu katip ye doyarsinKızlar ben hala açımEve geldim 3 dilim dana macar salam yedim ve kefir içtim yarın eksi çıkmak istiyorum yaa
Bu oruç işi yaramadı sana daha çok acikmaya basladinKızlar ben hala açımEve geldim 3 dilim dana macar salam yedim ve kefir içtim yarın eksi çıkmak istiyorum yaa
anacım sen nasıl yapcaktın şifa orucunu ayse cok azimli sen öğle de yedin bi de akşam yemişin ama gene de az yedin eksi çıkarsın benceKızlar ben hala açımEve geldim 3 dilim dana macar salam yedim ve kefir içtim yarın eksi çıkmak istiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?