Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İlk 3 günden sonra daha rahat olurum sanırım 4. Günümde İngiliz tuzu içerim ama on gün sonra kendimi iyi hissederseniz 21 e tamamlarim dil rengine bakiyolsrya bende onuncu günde bakacağım yapmisken belki şu hastalıktan kurutlurum

Sende amma sertsin medusa38 bu kadar moral bozmaya gerek yok bence. 3 kaşık 3 buçuk da yenen 3 kasik bir yemeğin çok da abartilacagini düşünmüyorum telafi ederim olur biter. Ama bence birbirimize daha motive edici konuşsak çok daha iyi olur.

canım moralini bozma hata yapmışsın ama artık olan olmuş ceza da vermişler sana bana da vermişlerdi odaklan ve devam et nasılsa bozdum deyip salma 1 gün uzat atak evreni
Yok ya ben kendimi bozmuş olarak görmüyorum zaten gören de 1 tabak patates kızartması yedim üstüne bir de tatlı indirdim sanacak. 3 kaşık içerisinde minik köfteler olan ev yemeği yedim. Tam gaz devamim ben atak surem zaten 6 gün ve bu gerçekten atak için çok uzun bir süre yarınki tartı sonucuna göre 1 gün daha uzatabilirim mecburen

Amacım sert olmak değildi ama gülme işaretini unutmusum dukanda der ki ufak bir kacamak iğneye balon batırmak gibidir sen hem bana kizacak diyorsun kizincada sert olmuş diyorsun Tamam o zaman bende senin menulerinde yorum yapmıyorum ha bu arada senin amacın var diye yazdım yoksa kimseye kizmam kolay kolay

Ya ne bilim zaten çok üzgündum o 3 kaşık için sen öyle deyince daha çok üzüldüm. Salak gibi yapan teyzeye ayıp olmasın diye aldım ucundan. İnşallah yarın tartıyı çok etkilemez ben en iyisi kimselere gitmedim ya millet cidden trip yapıyor yemeyince.

Slm kizlar ben daha yemegimi yiyemedim brazdan hazrlicam kizimn surubundan gene ictim ama hic bi sey yok kabizliga devm acaba genemi icsem @w e n d y yetissss dubhalac 100 ml ondan gunde kac sfer iceblirim biliomusun
Senin kabızlığı bayag sıkıntılı galiba bu diyet iyi gelmiyor ekspressle mi geçiş yapsan acaba orda meyve falan da var belki biraz yavas olur ama kabızlık daha az olabilir bir araştır istersen

Eğer atakta değil seyirde 2. Haftada falan olsaydın okadar sorun olmaz ama atağı delmemek gerekiyor birden hızın yavaslayinca senin motivasyona düşer bu dönemde 5 kg veren bile var yeterki bozma diyeti bu yeni düzene alışmak zor tabii ki helede misafirken sana israr edene diyetini anlat ben öyle yapıyorum yasaklR var yiyebileceğiniz şeyleri şöyle yoğurt olur ayran olur
Neyse bugünü unut oldu bitti yani yarın sınırlı izinliler kullanmadan gününü geçir belki biraz ttelafi eder

Aynen zaten hicbisey yemedim ondan sonra bakalım kaç cikacam yarın. Bu misafirlik kötü oldu. Gittiğim yere de ilk gidişimdi samimiyetim yoktu bir daha hiç yapmam böyle bişey. Merak ediyorum yarın kaç çıkacağımı.

Ayyy hazırlanırsın hazırlanırsın koskoca 9 ay var onunde :) Test yap da haber ver bize :)

Bende 68le hamile kalmistim olsun dogurunca yine gelirsin o zaman verirsn bebek icin herseye deger

canım hiç bozma moralini ne güzel anne olmak isteyipde olamayan o kadar çok insan var ki eğer hamileysen keyfini çıkar bebekten sonra nasıl olsa zayıflarsın
[/eQUOTE]

Son düzenleme:
İyi ki varsınız ya, hemen toparladım kendimi moralim bozuktu. Şimdi iyiyim şükür, daha beş gün oldu biraz daha vakit geçsin biraz, kolbastı oynamıyorum artık yine dikkat ediyorum 6 dan sonra yemiyorum
Bugün kü menüm
Kahvaltıda
Mantarlı soğanlı tek yumurtalı omlet
Yarım salatalık
yarım Kb peynir
Yarım kb kaşar peyniri

Akşam 17.30 da
Bir kase mercimek çorbası
3 kaşık tavuklu pilav
Salata

Stepper aldık, gelince onunla yapacağım artık sporumu, bebik olsa bile onunla devam edeceğim. Nasipse

Slm kizlar ben daha yemegimi yiyemedim brazdan hazrlicam kizimn surubundan gene ictim ama hic bi sey yok kabizliga devm acaba genemi icsem @w e n d y yetissss dubhalac 100 ml ondan gunde kac sfer iceblirim biliomusun

Kız iç 2 ölçek dolu dolu, tek sıkıntı şekerli o :) kesin çıkarsın wc ye nescafe içince de etkiliyordu beni, bol sıvı al, bekunis draje var adam gibi onu al eczaneden iç bir tablet yoksa, ben 7-8 gün çıkamamıştım korkma sen,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…