- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.201
Evet ya ben bugu nu bi atlatayım sonra acikmam herhalde ben akşamları acikirdim normalde de durmadan su iciyorum artıkanacım sen nasıl yapcaktın şifa orucunu ayse cok azimli sen öğle de yedin bi de akşam yemişin ama gene de az yedin eksi çıkarsın bence
Çalışıyorum Ayşe ev hanımı ve Ayşe n in uzaylı olduğunu herkes biliyoranacım sen nasıl yapcaktın şifa orucunu ayse cok azimli sen öğle de yedin bi de akşam yemişin ama gene de az yedin eksi çıkarsın bence
Bence yinede çok az yedin ekşi çıkarsın sabaha inş bazıları zaten şifa orucu yapınca daha çok iciyomus sigara onu su sigarayı bırakma hattı var ya onu arayıp nerelerden hizmet alabilirsin öğren öyle bırakmaya çalış sigarayı bırakmak öyle kolay değil benim eşim ramazanda hiç icmiyo ama sonra geri dönüyorBugünkü menüm
Sabah 1 bardak süt ve şekersiz kahve
Saat 3 gibi yulaf kepekli 3 kaşık yoğurt ve çok az et şiş
Akşam 3 dilim dana salam ve kefir
Sabah işe gelirken 35-40 dk yürüdüm
40 sumo squat
Akşam eve zor geldim dolmuşlar grevde tramvaya bindim 20 dk eve yürüdüm
morordek toplight inatettimolacak nilsub
Ben dışarda çalışan olaydım daha kolaydı eşe yemek hazırla çocuklara yedir sürekli yemek hazırla ama sen yeme olacak ismi işyerinde işe dalınca unutuyorum insan yemeyiÇalışıyorum Ayşe ev hanımı ve Ayşe n in uzaylı olduğunu herkes biliyor
Bugün yediğim bir avuç içi Yemek bile değil Allahtan yoğurt ve kefir tok tuttu
Form cayi almadim ama yesil cay kiraz sapi cayi iciyorum hepkızım ne olcak senin halin yahu form çaylarıdamı fayda etmiyor
Saol canim ama bgun kabizligima care buldm sanirim kizimn ilaci iyi geldi :)canım ramazan aylarında bende çok feci kabızlık sorunu olur 4-5 gün wc çıkamadığımı bilirim geçen bende wc sorunu yaşadım okadar kuru kayısı falan yedim sonra aklıma geldi yaptığım şey .. ılık süt.. çok iyi geliyor sütü ısıt ocakta iç 1-2 bardak faydası olur inş umarım sanada .. isale de soğuk süt iyi geliyor aklında olsun
Yok canim ben bole devam edicem kabizlik sorunum bgunluk cozuldu bakalim yarin nasil olcak kzimn ilacini icmeye devm edicem ama yinedeSenin kabızlığı bayag sıkıntılı galiba bu diyet iyi gelmiyor ekspressle mi geçiş yapsan acaba orda meyve falan da var belki biraz yavas olur ama kabızlık daha az olabilir bir araştır istersen
Aaa sendemi uzun sure kabizlik yasadin dukan yuzunden mi aynen sekerli ole cok bayiyoki anlatamam 2 kasik ictm acaba diyert zarari olurmu ya smdi o aklima geldi sekerli dyinceKız iç 2 ölçek dolu dolu, tek sıkıntı şekerli o :) kesin çıkarsın wc yenescafe içince de etkiliyordu beni, bol sıvı al, bekunis draje var adam gibi onu al eczaneden iç bir tablet yoksa, ben 7-8 gün çıkamamıştım korkma sen,
Sorunun cozulduyse devam et belki düzelir zamanla sebze günlerinde lifli sebzeler seç karnabahar falan yapYok canim ben bole devam edicem kabizlik sorunum bgunluk cozuldu bakalim yarin nasil olcak kzimn ilacini icmeye devm edicem ama yinede
Tamam canim öle yapicam bundan sonra bakalim sabaha ne olcak yinede hic umidim yok tartidan cok cktim gene kacamkta yok ama anlamadm acaba ictgim ilac tatli ondanmi dyorumSorunun cozulduyse devam et belki düzelir zamanla sebze günlerinde lifli sebzeler seç karnabahar falan yap
İyi geceler ilaçtan değildir kabizliktandir düzelir belki o cozulince düzelir inşHayirli geceler herkese sabah eksi cikmak umudiyle
Form cayi almadim ama yesil cay kiraz sapi cayi iciyorum hep
aynen eksi çıktım birazdan yazcam sonucuBence yinede çok az yedin ekşi çıkarsın sabaha inş bazıları zaten şifa orucu yapınca daha çok iciyomus sigara onu su sigarayı bırakma hattı var ya onu arayıp nerelerden hizmet alabilirsin öğren öyle bırakmaya çalış sigarayı bırakmak öyle kolay değil benim eşim ramazanda hiç icmiyo ama sonra geri dönüyor
aynen canım senin çocuklar var bide.. benim işyerinde sürekli yanımda bişeyler yiyen iş arkadaşlarım var hergün pastahaneden bişeyler geliyor çok güzel diye diye yiyolarBen dışarda çalışan olaydım daha kolaydı eşe yemek hazırla çocuklara yedir sürekli yemek hazırla ama sen yeme olacak ismi işyerinde işe dalınca unutuyorum insan yemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?