Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız @w e n d y senin yokmu instagramın versene adını bulalım

kız instagramım yok benim, sosyal mecralardan epey önce el çektim ben, kocam buraya bile laf sölüo akşam çok girmememe rağmen :)

Evet. medusa38 bana kızacak ama arkadaşımın evine geldim minik analı kızlı vardı 3 4 kaşık yedim yapacak bişey yok valla. Umarım çok bozmaz diyet dengesini.

aferin sana böle güzel kilo verirken çok güzel yapmışsın, 500 zıp zıp ceza ver nilgün

Evet. medusa38 bana kızacak ama arkadaşımın evine geldim minik analı kızlı vardı 3 4 kaşık yedim yapacak bişey yok valla. Umarım çok bozmaz diyet dengesini.
Daha 3. Gündemi hani çok dirayetliydin 3-4 kaşık zaten bir porsiyon keşke cikarmasaymis önüne senin yiyebileceği. Bi de koysaymis dukanda bir lokma bile önemli senin cezani yarın tartı verir belki 4 kg vereceksin atakta kendi elleriyle yaktin

Tamam 700 ip atlıyorum.
Daha bunlarla çok sinanacaksin ben yeğeninin nikah yemeğinde atak 3. Gunumdeyim sadece ayran içtim kurban bayramında hiç kaçamak yapmadım gittiğim yerde hiç bulamazsan yoğurt yumurta yiyorum artık fazladan bigün daha yaparsın atağı ,

Bugün ki menü m
Şifa orucunda olduğum için yemekleri yazamayacağım bende o zaman oruç deneyimlerini günlük yazayım yapmak isteyenler icin fikir olsun
Şimdiye kadar su ve çay içtim
Akşamleyin de kiraz sapı ve belki Yeşilçay içerim.
İlk gün olduğu için hafif baş ağrısı var yemek saatim yaklaştığı içinde yeni yeni mide gurultusu basladi ama kendimi iyi hissediyorum aksamı da atlattım mi Tamam
morordek nilsub inatettimolacak

Off ya bosuna verdim 25 tl ben smdi istedigim gbi hic bsey yapamicakmiyim

Eve gidince yumurta falan ye olmazsa hafif olur başlayıp salatasini yap
akşama belki balık yapabilirim fırında yada hiç yemem sütle geçiştirim eşim balık alalım diyor bakcam duruma göre canım
tamam canım yazarım bundan sonra akıl ver banada
He guzelim diyosun yani

Baktim canim maşallah pek guzelsin kiz popoyu ben goremdm valla hic biseyin yokmus senin
ya popo değil de basen var biraz iç bacakları eritmem lazım
toz-pembe dunde orucun gününden sayılıyordu birinci gün bugün mü oluyor
yok canım bugün senin 2. günün birinci gün dündü oda orucun bi evresi

canım moralini bozma hata yapmışsın ama artık olan olmuş ceza da vermişler sana bana da vermişlerdi odaklan ve devam et nasılsa bozdum deyip salma 1 gün uzat atak evreni

Slm kizlar ben daha yemegimi yiyemedim brazdan hazrlicam kizimn surubundan gene ictim ama hic bi sey yok kabizliga devm acaba genemi icsem @w e n d y yetissss dubhalac 100 ml ondan gunde kac sfer iceblirim biliomusun
canım ramazan aylarında bende çok feci kabızlık sorunu olur 4-5 gün wc çıkamadığımı bilirim geçen bende wc sorunu yaşadım okadar kuru kayısı falan yedim sonra aklıma geldi yaptığım şey .. ılık süt.. çok iyi geliyor sütü ısıt ocakta iç 1-2 bardak faydası olur inş umarım sanada .. isale de soğuk süt iyi geliyor aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…