- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.161
kız @w e n d y senin yokmu instagramın versene adını bulalım
Evet.medusa38 bana kızacak ama arkadaşımın evine geldim minik analı kızlı vardı 3 4 kaşık yedim yapacak bişey yok valla. Umarım çok bozmaz diyet dengesini.
tamam o zaman 700 zıp zıp zıpla çekirge bende yürüyüşe çıkıyorum malum yerimde saymayayımYaparız canım 500 neki biz 1000 atlardik antremanda
sorma canım yaa ben öyle abartı da yemiyorum ama wc ye çıkamayınca kg alıp duruyorum çok büyük bir sıkınrtıay sorma kaptanım sen nasıl çekiyosun bunu sürekli böyle ...
yok ya iddalı değilim ne güzeller var
huyum kurusun
Ben daha yazmisim bi kere buzluktan çıkıncadana donu ne bacım
Daha 3. Gündemi hani çok dirayetliydin 3-4 kaşık zaten bir porsiyon keşke cikarmasaymis önüne senin yiyebileceği. Bi de koysaymis dukanda bir lokma bile önemli senin cezani yarın tartı verir belki 4 kg vereceksin atakta kendi elleriyle yaktinEvet.medusa38 bana kızacak ama arkadaşımın evine geldim minik analı kızlı vardı 3 4 kaşık yedim yapacak bişey yok valla. Umarım çok bozmaz diyet dengesini.
Daha bunlarla çok sinanacaksin ben yeğeninin nikah yemeğinde atak 3. Gunumdeyim sadece ayran içtim kurban bayramında hiç kaçamak yapmadım gittiğim yerde hiç bulamazsan yoğurt yumurta yiyorum artık fazladan bigün daha yaparsın atağı ,Tamam 700 ip atlıyorum.
Eczanelerde satiliyomus canmbenimde ihtiyacım olcak sanırım nerden bulunur acaba
canım stevia doğal ve en zararsız olanı ama onu kimse kullanamamış, çok acımsı bir tatlılığı olduğundan, ben o nedenle 40 yılda bi yerim nasılsa diye splenda aradım, bulamayınca canderel aldım, en azından tatlandırıyo, tatlandırıcından dolayı sevmemiş olabilirsin..
ay sorma, 30'lu yumurtalar koli koli gidiyo resmen, tavuğu söylemiom bile
akşama belki balık yapabilirim fırında yada hiç yemem sütle geçiştirim eşim balık alalım diyor bakcam duruma göre canımEve gidince yumurta falan ye olmazsa hafif olur başlayıp salatasini yap
tamam canım yazarım bundan sonra akıl ver banadabanada yaz anacım doktor değilim ama güzin ablan olayım
iyi iyi çabuk olmuşsun sen ona göre düşme sevimli kv tuzağına
kız burda 1 göğüs 6 tl yarım kilo 1 kilo alıyorum 12 tl veriyorum hemde çok oluyor 2 bütün göğüs .....
hahaha kuru temizlemeye vericen parayı dukana ver ütünü kendin yap 1 saat ütü 130 kalori yakıyomuş
ya popo değil de basen var biraz iç bacakları eritmem lazımHe guzelim diyosun yani
Baktim canim maşallah pek guzelsin kiz popoyu ben goremdm valla hic biseyin yokmus senin
yok canım bugün senin 2. günün birinci gün dündü oda orucun bi evresitoz-pembe dunde orucun gününden sayılıyordu birinci gün bugün mü oluyor
off süper gözüküyorlar eline sağlık canımYeni dukancilar için daha önce yapıp resmini çektiğim dükan yemeklerim
kızım ne olcak senin halin yahu form çaylarıdamı fayda etmiyorSlm kizlar ben daha yemegimi yiyemedim brazdan hazrlicam kizimn surubundan gene ictim ama hic bi sey yok kabizliga devmacaba genemi icsem @w e n d y yetissss dubhalac 100 ml ondan gunde kac sfer iceblirim biliomusun
canım moralini bozma hata yapmışsın ama artık olan olmuş ceza da vermişler sana bana da vermişlerdiEvet.medusa38 bana kızacak ama arkadaşımın evine geldim minik analı kızlı vardı 3 4 kaşık yedim yapacak bişey yok valla. Umarım çok bozmaz diyet dengesini.
canım ramazan aylarında bende çok feci kabızlık sorunu olur 4-5 gün wc çıkamadığımı bilirim geçen bende wc sorunu yaşadım okadar kuru kayısı falan yedim sonra aklıma geldi yaptığım şey .. ılık süt.. çok iyi geliyor sütü ısıt ocakta iç 1-2 bardak faydası olur inş umarım sanada .. isale de soğuk süt iyi geliyor aklında olsunSlm kizlar ben daha yemegimi yiyemedim brazdan hazrlicam kizimn surubundan gene ictim ama hic bi sey yok kabizliga devmacaba genemi icsem @w e n d y yetissss dubhalac 100 ml ondan gunde kac sfer iceblirim biliomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?