- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.301
eh işte acilen zayıflamazsan gelinlikte daha beterini yaşarsın diyim ben sana dost acı söyler tatlım..
madem yeni sezon ürünleri sana göre o zaman artık kıyıcaksın paraya hayatım bir kere olacak birşey bu.. opera pasajına gittin mi kadıköydeki?
İki geri bir ileri tamam daha eskilere cevap yazmayacağım.Cumadan beri yaptıklarımı yazayım.Haftasonu yediklerimin listesi ;;
Cuma sabahı 1dlm ekmek 1/2 brd çay
Ara yok
Öğlen dürüm döner +ayran
ara yok
akşam 2 kaşık yanmış taskebeı et+2 çatal makarna +acı tombul biber turşusu
gece 1 ufak greyfurt(portakal büyüklüğünde)+1 portakal+1 ufacık yeşil elma
Gün boyu sokakta olduğum için su içemedim.Ama sürekli bir yerden bir yere koşturup merdiven inip çıktım.Sırtımdan terlerin şıp şıp diye aşağı damlayışını hissettim.
Cumartesi sabah ortanca oturdu lokmalarımı saydı.4 lokma peynirle ekmek+2 yudum çay
ara+öğle+ara konserde kanser olduuum.Sadece karaker kemirebildim.O da ufak 50gr'lık paketlerden.
Akşam 4 kepçe mantar çorbası
Su gene yok.
Dün sabah 2dlm kızarmış kepekli ekmek+ peynir +2 biber+ 1 brd çay11.30 da yediğim için
ara+öğlen yok
arada 17,30 da kızı kurstan aldıktan sonra ,acıktığımı fark ettim.Akşam yemeğinde çok yemeyeyim diye sade 1 pohaçanın arasına az peynirkoyup yedim.
Akşam maydonoz çorbası+3 kaşık içi doldurulmuş makarna mantıdan 1/2 yağla yoğurtla yedim.Allahtan çok yememişimeyvahedigeldismileakannehir, yesem ne olacaktıııı........
Gece 1 ufak greyfurt(portakal büyüklüğünde)+1 portakal+1 ufacık yeşil elma
geçebilirsen orayı tavsiye ederim canım bir sürü dükkan mutlaka hem kafana hem kesene göre bişey bulabiliyorsun..
off off haklısın bijom:gitme:
içime sinseydi alacaktım ama beğenmedim.
ben avrupa yakasındayım canım
Canııım önce herşey gönlünce olsun.Umarım çok mutlu olursun.Allah hayırlısıyla ,güzel bir yaşam versin.
Dert ettiğin şeye bak.Ne demişler gelinin güzelinin evliliği iyi olmazmış.Sen çok güzel olma ne olur kiii. Kıyafet etiket önemli olan iç güzelliğin.Müstakbel damat seni güzelliğin için mi seçti.Sakın ha güzellik geçici.Mühim olan anlaşmak.İç güzelliği.....
İllaki güzel olayım diyorsan ."hayatımda bir kere olacak diyip" kıyacaksın paraya çare yok.....
Hayatım ,sende biraz insaflı arkadaş ol yahuuu.Tamam dost acı söylerde.Acııık moral ver.Sonra altan alttan kilo verince kuğu gibi bir gelin olacağına inandğımızı söyleyerek motive edip, ondan sonra acı acı konuşup kışkırtıp ,gaza getiririz.
Ayyyy politikayı açık ettim.
Ben daha tam senin sayfana girip bakınamadım.Ama facedeki resmin ,beni kilo vermek isteyenin sen olduğuna inandıramaz ..akannehirakannehirÇok güzelsiiin......
Benim profil resmim seni kandırmasın o resimde 68 kiloydum.2008 yazında çektirmiştim.Şimdi suratım ay dede gibi tostoparlak, gıdıda Adile Naşit!....Aynalara küstüüm.Fotoğraf çektirmeyi hiç mi hiç sevmiyorum.Çünküü resimdeki beni tanıyamıyorum.
bu kadar kilo vermemin en büyük nedeni kızkardeşimin bana küçümseyerek
"sen tayt giyemezsin ki"
demesiydi. o bana kızsada belki oceanıma iyilik ederim demiştim ohaoldumsmile
Ocean
Canııım politika şaka falan bir yana gerçekten KUĞUlar gibi bir gelin olmak istiyorsan.
bijoux söylediği gibi kilo vermen gerek.Gerçi o düğün telaşesi ,ev aramaydı ,yok eşyalardı derken, ister istemez çıkan anlaşmazlıklar, aileler arasındaki farklı düşünceler insanı bayağı yoruyor ve bu arada sen farkına varmadan kiloları veriyorsun.Ben sana bunu avantaj olarak görmeni ve bu dönemde biraz da sen gayret edrsen daha fazla kilo vereceğine inanıyorum.
Ama gayret şart ve sonuçta da gerçekten Kuğular kadar güzel bir gelin olursun.Hah ondan sonra da sakın kendini bırakmayacaksıın.En büyük hatayıda orada yapıyoruz.Düğünden sonra kendimizi bırakıyoruzzz ve hoooop verilenler fazlasıyla geri geliyor.Bak şimdiden uyarıyoruuum.Sakın sonra uyarmadı deme!.....
Ocean
Canııım politika şaka falan bir yana gerçekten KUĞUlar gibi bir gelin olmak istiyorsan.
bijoux söylediği gibi kilo vermen gerek.Gerçi o düğün telaşesi ,ev aramaydı ,yok eşyalardı derken, ister istemez çıkan anlaşmazlıklar, aileler arasındaki farklı düşünceler insanı bayağı yoruyor ve bu arada sen farkına varmadan kiloları veriyorsun.Ben sana bunu avantaj olarak görmeni ve bu dönemde biraz da sen gayret edrsen daha fazla kilo vereceğine inanıyorum.
Ama gayret şart ve sonuçta da gerçekten Kuğular kadar güzel bir gelin olursun.Hah ondan sonra da sakın kendini bırakmayacaksıın.En büyük hatayıda orada yapıyoruz.Düğünden sonra kendimizi bırakıyoruzzz ve hoooop verilenler fazlasıyla geri geliyor.Bak şimdiden uyarıyoruuum.Sakın sonra uyarmadı deme!.....
"sen tayt giyemezsin ki"
taytlı fotomu da ekliyim de biraz motive olsun hem size hem bana
"sen tayt giyemezsin ki"
taytlı fotomu da ekliyim de biraz motive olsun hem size hem bana
günaydın arkadaşlar..
moralim çok bozuk yaa..
nikah için kıyafet baktım haftasonu, hiç bir şey bulamadım :gitme:
büyük beden satanlara da girdim hiç güzel bişey yoktu.abartı bişey istemiyorum, etek-ceket takım aradım.
yeni sezon ürünleri çıkmıştı onlarda feci pahalıydı..
ne yapıcam ne giyicem bilmiyorumsenağlama
ya ben kilomu koruyabiliyorum..
yaklaşık bir senedir aynı kilodaydım..
bi gün çok yesem diğer gün dikkat edip koruyordum.
ama gel gör ki veremiyordum..
şimdi güzel bi başlangıç yaptım, inşallah temmuza kadar 8-10 kg verebilirim..
ay hayatım neden bozuldu moralin zamanım var diye azimlenmen lazım şimdi senin. ben o hale 4 ayda geldim..valla süper olmuşsun, bence de korumaya bak artık sen..
önceki halini bilmiyorum ama 78 isen tahmin edebiliyorum.
hem biraz iyilik ettin biraz da moralimi bozdun esasında..
şimdiki halim bu obur cum şişko fotomu da koymuştum görmedin sanırım. koyarım istersen onu da..Bu resim şimdi ki halin mi?Yoksa önceki mi?Daha yeniyim arada bazen saçmalayabilirim.Ne olur kızmayın bana.Ama sana birşey söyleyeyim mi?Vallaha fıstık gibi çıkmışsın.Senin kızkardeşten banada lazım.
Bana 2002' de son kızımın doğumundan, 1 ay sonra eltim" ben seni ne zaman görsem ya şişkosun yada hamilesin.Sen kilo veremiyor musun?Hep böyle şişko musun?"demişti.Kelimeler aynen bunlardı.Kesinlikle abartmıyorum.Bu lafları duyduğumda o kadar içerledimki, tam 10 ay diyet yaptım.81 kilodan 61 kiloya düştüm.Beni gören tanıyamıyordu.56-54 bedenden 40 bedene düşmüştüm.Sonra ne mi oldu.Zaman içinde ,evin içinde olaylar bitmediği için, kendimi dolabın önünde, dolabı boşaltırken buldum ve bugünlere geldim.İşte arada kendime çeki düzen verip, 65 kiloları gördüm ama 76-78 ler hep geri geliyor.Oda hep geceleri, kızlar yattıktan sonra TV seyredeyim diye çerez yerken oluyor.Dikkat ederseniz gün içinde öyle abartı birşey yemiyorum.
Ne diyeyim dolapta bir tayt giyilmeyi bekliyorum.Darısı başımıza kızlarr...
canım bozma moralini .artık zaman yok nikaha elinden geldiğince en güzel şekilde en zarif gösterecek bir kıyafet seç.kilo olunca abartılı kıyafetler daha iri gösteriyor.daha düğününe çok var o zamanı yi değerlendir düğünde fıstık gibi olursun.
Her şey azimle olur.Ne demişler "azimle SıÇaN bile taşı delermiş."Ya yanlış anlamayın!......Biliyorsunuz ne anlama geldiğini.
Önce yapabileceğine inanacaksın ilk adımını da attın mıııı..Zaten olayı yarıladın demektir.Gerisi gelecektir.Bir de ,sakın buarayı bırakma, inan ama öyle ,ama böyle burayı takip ettiğin zaman ,motive oluyorsun.Yazılanlar bazen güldürüyor, bazen kızdırıyor.Ama kesinlikle hasetlik yok.Herkes en içten ve iyi şekilde destek oluyor.Eşimiz dediğimiz, can yoldaşımız dediğimiz, kocalarımız bile bazen bizi yoldan çıkarıp, kötü yollara sokup kilo aldırabiliyorlar.Hatta yetmiyor birde aşağılayıp ,insanı dahada demoralize edebiliyorlar.(Sözüm meclisten dışarı.Benimki öyle.Herkesin ki olmayabilir.)Ama burası her şekil sana kilo vermen için destek.
bijo taytın ne güzelmiş kız :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?