Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu kadar kilo vermemin en büyük nedeni kızkardeşimin bana küçümseyerek

"sen tayt giyemezsin ki"

demesiydi. o bana kızsada belki oceanıma iyilik ederim demiştim ohaoldumsmile

taytlı fotomu da ekliyim de biraz motive olsun hem size hem bana

Son düzenleme:

off off haklısın bijom:gitme:
içime sinseydi alacaktım ama beğenmedim.
ben avrupa yakasındayım canım

obucum yediklerin fazla görünmüyor ama hani poğaçanın içine peynir koydum demişsin ya onun yerine ekmeğin arasına koysaydın yarıdan daha az kalori alırdın hele birde kepekli esmer ekmnek olsa ne kadar iyi olur.akşamda karbonhidrat makarna biraz arka arkaya olmuş.
arkadaşlar şimdi kanal d de diyetisyen konuşuyor izleyin..

Ocean
Canııım politika şaka falan bir yana gerçekten KUĞUlar gibi bir gelin olmak istiyorsan.
bijoux söylediği gibi kilo vermen gerek.Gerçi o düğün telaşesi ,ev aramaydı ,yok eşyalardı derken, ister istemez çıkan anlaşmazlıklar, aileler arasındaki farklı düşünceler insanı bayağı yoruyor ve bu arada sen farkına varmadan kiloları veriyorsun.Ben sana bunu avantaj olarak görmeni ve bu dönemde biraz da sen gayret edrsen daha fazla kilo vereceğine inanıyorum.
Ama gayret şart ve sonuçta da gerçekten Kuğular kadar güzel bir gelin olursun.Hah ondan sonra da sakın kendini bırakmayacaksıın.En büyük hatayıda orada yapıyoruz.Düğünden sonra kendimizi bırakıyoruzzz ve hoooop verilenler fazlasıyla geri geliyor.Bak şimdiden uyarıyoruuum.Sakın sonra uyarmadı deme!.....

Ocean bir ömür boyu mutluluklar inşallahh
arkadaşalrın dedigibi 1 kere olacak ...yeni sezen al
bu ara seni bana beni sana eşleştirdiler ama
yogunsun görüşemiyoruz sneinlee

mersacımm gölcük depremini hatırlıyorum ben ankaradan bile hissetmiştikk

çok zorrr ürkütücü bir olay

o zamandaa 30-40 ölü demişlerdii
altından bir afett çıktı
buda böyle olmasındaa

kallis sen kaç kilo verdin zamanında merak ettim
ne kadarını geri aldın ?

off off haklısın bijom:gitme:
içime sinseydi alacaktım ama beğenmedim.
ben avrupa yakasındayım canım
geçebilirsen orayı tavsiye ederim canım bir sürü dükkan mutlaka hem kafana hem kesene göre bişey bulabiliyorsun..

iyi dileklerine çok teşekkür ederim oburum.
dediklerin doğru ama bak aşağıda politikanı sölemişsinkaydirigubbakcemile3

üstelik bijom da çok haklı, aynen bu sorunları yaşayacağım eğer zayıflamazsam:gitme:

yok hayatım benimkide seni kandırmasın.o resimde süslü püslüyümde ondan en süslüsünü koydum herkesi kandırim diyeee.benimde daha kiloluyken resmim nerdeyse yok sayılır çelilsede yırtar atardım.kendime bakamazdım .ama sen abartıyorsun gibi sende çok güzelsin canım benim.

bu kadar kilo vermemin en büyük nedeni kızkardeşimin bana küçümseyerek

"sen tayt giyemezsin ki"

demesiydi. o bana kızsada belki oceanıma iyilik ederim demiştim ohaoldumsmile

oy oy fıstığım benim.bijom yeter artık ya bak ne güzelsin kilo almamaya çalış bence yeter.

oburcum hani düğün arası kilo verirsin demişsin ya ben nişanlandığımda 63 kiloydum evlendiğimde 67 herkes zayıflar evleneceğinde ben şişmiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:

ya ben kilomu koruyabiliyorum..
yaklaşık bir senedir aynı kilodaydım..
bi gün çok yesem diğer gün dikkat edip koruyordum.
ama gel gör ki veremiyordum..
şimdi güzel bi başlangıç yaptım, inşallah temmuza kadar 8-10 kg verebilirim..

ben de şişmiştim evlenirken. pazar günü nikah vardı günlerden cuma ben hala çalışıyodum. o kadar da yoğundum ki bulduğumu yiyodum :bbo: o yüzden ince gelin olamadım malesef mafoldumben

valla süper olmuşsun, bence de korumaya bak artık sen..
önceki halini bilmiyorum ama 78 isen tahmin edebiliyorum.

hem biraz iyilik ettin biraz da moralimi bozdun esasında..

Bu resim şimdi ki halin mi?Yoksa önceki mi?Daha yeniyim arada bazen saçmalayabilirim.Ne olur kızmayın bana.Ama sana birşey söyleyeyim mi?Vallaha fıstık gibi çıkmışsın.Senin kızkardeşten banada lazım.
Bana 2002' de son kızımın doğumundan, 1 ay sonra eltim" ben seni ne zaman görsem ya şişkosun yada hamilesin.Sen kilo veremiyor musun?Hep böyle şişko musun?"demişti.Kelimeler aynen bunlardı.Kesinlikle abartmıyorum.Bu lafları duyduğumda o kadar içerledimki, tam 10 ay diyet yaptım.81 kilodan 61 kiloya düştüm.Beni gören tanıyamıyordu.56-54 bedenden 40 bedene düşmüştüm.Sonra ne mi oldu.Zaman içinde ,evin içinde olaylar bitmediği için, kendimi dolabın önünde, dolabı boşaltırken buldum ve bugünlere geldim.İşte arada kendime çeki düzen verip, 65 kiloları gördüm ama 76-78 ler hep geri geliyor.Oda hep geceleri, kızlar yattıktan sonra TV seyredeyim diye çerez yerken oluyor.Dikkat ederseniz gün içinde öyle abartı birşey yemiyorum.
Ne diyeyim dolapta bir tayt giyilmeyi bekliyorum.Darısı başımıza kızlarr...

canım bozma moralini .artık zaman yok nikaha elinden geldiğince en güzel şekilde en zarif gösterecek bir kıyafet seç.kilo olunca abartılı kıyafetler daha iri gösteriyor.daha düğününe çok var o zamanı yi değerlendir düğünde fıstık gibi olursun.

Her şey azimle olur.Ne demişler "azimle SıÇaN bile taşı delermiş."Ya yanlış anlamayın!......Biliyorsunuz ne anlama geldiğini.
Önce yapabileceğine inanacaksın ilk adımını da attın mıııı..Zaten olayı yarıladın demektir.Gerisi gelecektir.Bir de ,sakın buarayı bırakma, inan ama öyle ,ama böyle burayı takip ettiğin zaman ,motive oluyorsun.Yazılanlar bazen güldürüyor, bazen kızdırıyor.Ama kesinlikle hasetlik yok.Herkes en içten ve iyi şekilde destek oluyor.Eşimiz dediğimiz, can yoldaşımız dediğimiz, kocalarımız bile bazen bizi yoldan çıkarıp, kötü yollara sokup kilo aldırabiliyorlar.Hatta yetmiyor birde aşağılayıp ,insanı dahada demoralize edebiliyorlar.(Sözüm meclisten dışarı.Benimki öyle.Herkesin ki olmayabilir.)Ama burası her şekil sana kilo vermen için destek.

citol günaydın canım.giderek artıyor zaten ölü sayısı şu an 41 yaralı 100.inşallah o günleri bir daha yaşamayız.
sen naptın hafta sonu sanki yanlış okumadıysam kocamla dışarda yedik biraz kaçırdım demişsin.yapma arkadaşım yaaa hadi topla kendini.eşin zayıfmı senin oda kiloluysa işin dahada kolay olmalı onları sen yönlendireceksin.bak ben dır dır yapa yapa baya yola getirdim benimkini bu gün tahlil yaptırmaya gitti cuma da diyetisyene gidecek.bu işin çözüm yolu sende kimseden bekleme ben diretmesem benim kocam beni hergün yemeğe götürür her gün eve tatlı çerez abur cubur taşır.ipin ucunu ben bir bırakırsam herkes zaten dünden hazır.sağlığını düşün herşeyden önce .bak ben kiloluyken doktor bana tansiyon ilacı verdi ve ömür boyu kullanacaksın dedi kilo verdikten sonra tansiyon problemim kalmadı.ve ilaç kullanmayı bıraktım.

valla süper olmuşsun, bence de korumaya bak artık sen..
önceki halini bilmiyorum ama 78 isen tahmin edebiliyorum.

hem biraz iyilik ettin biraz da moralimi bozdun esasında..
ay hayatım neden bozuldu moralin zamanım var diye azimlenmen lazım şimdi senin. ben o hale 4 ayda geldim..

şimdiki halim bu obur cum şişko fotomu da koymuştum görmedin sanırım. koyarım istersen onu da..

korumak zor ama sürekli tartıya cıkmak cok işe yarıyor..

zaten aile arasında nikah olacak..
öyle abartılı, şatafatlı bi tören değil.
etek ceket giymek istedim.
eğer bi şey bulmazsam evde bi tane eteğim var onu giyicem.
üzerine de şık bir gömlek o kadar..

evet ablacım bu önümüzdeki yaklaşık 4 ayı çok iyi değerlendirmeliyim.guclubacismile

kesinlikle öyle çok haklısın..
burası sayesinde başladım kilo vermeye..
bırakmadıkça da dikkat ediyorum, az bile olsa veriyorum..
bi de yürüyüşü düzene sokabilsem başaracağım, inanıyorum..

günaydinnnnnnnn. gecmisi okuyamadim bir selam vereyim dedim size kaan bebek bende annesini bekliyoruz doktordan gelsin diye.. hayirli haftalar olsun insallah..a.s.

bijo taytın ne güzelmiş kız :jeyyar:

mersa ewet eşidme kilolu ama
hiç vermek taraftarı da deyil
sorun yapmıyor kendine
ilersi için elbette zarar ama bilmiyorum

ya ben dedigim zaman kensin yiyemiyosun bize karışma diye dır dır yapıyor

ee haklıdaa
istemiyosa elimden bişey gelmez
dün eşehir dışındaydık çokgezdik yürüdük bir o kadarda yedik içtik
özledigim yiyecekeri yedim hep
sabah tartılcaktım korktum tartılmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…