- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.161
Canım dilinin remgi düzeldimiydiBenimde şifa orucu 5 günde sona erdi malsef açlık belirtileri yaşayınca bu aksM çorba içtim şimdi midemde sorun çıkmasın diye yarın meyve suyu salı sebze meyve sonrada dukandan sebze protein yaparak normal düzene gececegim ileriki dönemlerde birkaç kez 3 gün deneyip sonrada 10 günlük yapabilirim yaz gelmeden @tatlitambak bende sonunu getiremedi aslında devam ederdim ama 2 oğlan var bana bisey olursa kim bakacak dimi
Eneee bide yarin tartilcaz dimiYarin kilomu solemesem olarmikesin almisimdir cunku
Ahahaha sensiz girmeyiz cuma listesine protesto ederiz tüm KKyıne yedin de bakem.. biz burda lahana corbasına balıklama atlayalım sen neler yedın öt çabuk
Kız ben beceremiyom bu işi demek kinapsam betüşümle aynı eve mi çıksam..ankaraya taşınayım..ne dersin yavrucum btlbetul
Kesinlikle katılıyorum diyet dediğin yaşam tarzına beslenme özelliklerine uygun olacak. Bu arada benim bu kararı almam sa doktor öz un dukan diyeti hakkındaki bir eleştirisi çok etkili oldu. Doktor Piere ve dukan diyetini çok severim çok da hızlı sonuç verir ama her gün tavuk, et , balık yumurta insanı sıkar. Metabolizma aynı besinleri sürekli oguttugu için yavaşlar. Bu sebeple haftada 1 gün fazla abartmamak kaydıyla kendinize izin verin ve midenizi rahatlatın demişti. Bende pazar günleri kendime izin verdim. Yağlı, unlu ve aşırı karbonhidrat olmamak kaydıyla hem meyvemi hem sebze mi hem de çok özlediğim % 80 bitterimden 2 kare yiyeceğim.Diyet yaparken zorlanmamkda cok onemli cunku bunlar insani diyetten sogutur sen nasil rahat ediyosan oyle beslen canm
Bu arada Besiktask
Merhaba.. Maşallah oğlun çok tatlı.Cümleten merhaba
Kız benden gizli rakip mi edindin kendine yazıklar olsun beni aldattın...sen geçersin beni bu hafta yarın doktor bir sürü ilaç dayar bana şimdi
Bugün ben de ettim didemcim ama bunu ihanet olarak algilamiyorum bundan böyle 1 gün serbest bana. Dukan diyeti zor bi diyet ve bizde makina değiliz sonuctaKizlarrr ben dukana ihanet ettimsolemeye utaniyorum
bahaneye gel listeye gir dedi homini gırtlak perisimi ol deditoplight yedı beynımı katıl katıl listeye gır duye stres oldum haftasonu yedım de yrdım ne yemedın dıye sor sen banaa
öyle valla ellimi sallasam orti rakip ne yapayım talep çokkkkkKesinlikle katılıyorum diyet dediğin yaşam tarzına beslenme özelliklerine uygun olacak. Bu arada benim bu kararı almam sa doktor öz un dukan diyeti hakkındaki bir eleştirisi çok etkili oldu. Doktor Piere ve dukan diyetini çok severim çok da hızlı sonuç verir ama her gün tavuk, et , balık yumurta insanı sıkar. Metabolizma aynı besinleri sürekli oguttugu için yavaşlar. Bu sebeple haftada 1 gün fazla abartmamak kaydıyla kendinize izin verin ve midenizi rahatlatın demişti. Bende pazar günleri kendime izin verdim. Yağlı, unlu ve aşırı karbonhidrat olmamak kaydıyla hem meyvemi hem sebze mi hem de çok özlediğim % 80 bitterimden 2 kare yiyeceğim.
Merhaba.. Maşallah oğlun çok tatlı.
Kız benden gizli rakip mi edindin kendine yazıklar olsun beni aldattın...
Bugün ben de ettim didemcim ama bunu ihanet olarak algilamiyorum bundan böyle 1 gün serbest bana. Dukan diyeti zor bi diyet ve bizde makina değiliz sonucta
Sorma yaa annem gelırken koyayım dedı unutturdum ona almadan geldım allahtannSaka biyana yenen yenmis biz onumuze bakalim canim
Zaten su asure ayi hepimizi mahvetti tobe yarebbim
Sevdıklerımle ıcınce ıkı kat haz alıyorum gayfedennnçok severim hergün içerim sadesini
yok ya geçer bende oğlumda zeytin yiyemedim sonra ay dedim geçse doğurunca geçti seninkide geçicidir inşallah
Dukanın da cok umruyduKizlarrr ben dukana ihanet ettimsolemeye utaniyorum
Kustum sana cadı kaynana adayiiiöyle valla ellimi sallasam orti rakip ne yapayım talep çokkkkk
Gazozuna ılac atttBende 2.cocuga gecikicem bu gidisle yok anam yanasmiyo adam ne yapsam olmadi
git totişine iğne yapsın iyileş sonrayarın öğlene kadar yokum kızlar doktora gidicez bakalım çok süründü bu grip bende ...
Almayız ki evehahah senle betüş bir evde süper ikili olursunuzo kadar çatlarız ki bizde geliriz
Evet ohuyozz biz yeaa.. doktora patlatıcam bi de adamın üstüne o olacak sonunda.. millet boy boy çocuk yapıyo ben diploma basıyomya şaka yapıyorum canım siz okuyonuz daha ondan mı bekliyosunuz.. bizim öyle bir durumumuz yoktu çalışıyoduk ikimizde ondan hop evlendik sonrada 2 sıpa oldu
Elifle Deniz buluşunca ben gelmem bunlar beni keser diyodu ya
Anamm yeni nesil paldır küldür geliyo.. ne yakısıklı masallah.. bızım yasımızda uşakların burnu sümüklüydü simdiler sanırsın kıvanc tatlıtugEki Görüntüle 1901901 Bu da benim juniour teyzelerii
Bence deİsmin enerjısıne cok ınanırım aynı ısımdekı ınsanlar bırbırıne benzıyorlar bence
İsterizzz..At görelim seni deAnasını gormek ıster misinn
Kuymaklar sagolsuncanım bende içinde kendimi ayırmadımki en şişko benim şuan takımda
Bırakimm dimiO zamam birak bakalim azcik akli basina gelsin bu ne ayollll
Ahaha cocugun ipini çekıyoz su anda.. var mı baska gaz veren??şutla diyosun yani bencede haketmiş adam
Kız niye bunlar böyle??Bizimki evlilik konsu acilinca hep kacardi dedim bu adam beni istemiyomu hayirdir gardas dedim
Huyu hic degismedi simdi 2.cocugun konusu acilinca kaciyyy
Ayy canım cektı benım de.. yapmaya kalkıcam da yetısemıyom kı burayaSade turk kahvesı ıcenmnnnn
Yapıyorummm
Tkahvesı seven ınsanlarla ıyı anlasırım m
Kızz fren pedalın nerdeyse oraya basaydın yaIddıalıyım bu konu sabıtt
Ya annem cıma mevlut okuttu ve haftasonu boyu burdaydık ustune de asure patlattı abovvv etımı cımcırdım daha faxla yemıyım dıye mukellef kahvaltılar caylarr aılece keyıflı atıstırmalarrrr
Abooovvv neler sokuyolar aklımaSutla sonra git baskasiyla cik
De bakem teselli edelim seni..Kizlarrr ben dukana ihanet ettimsolemeye utaniyorum
Kız cocuk ısterken ytakları ayırınca cozulecek mı sorunSimdi ne desem bos yaa
Bi ara yataklarimi ayirsam acaba dedm sonra çüsş merve dedim bi silkelendim
De sen de hadı,dökülün bakemKiz bende karataya ihanet ettim ama solemiyom menumude yazamadm daha
kız ben senı sabah takıp ettım de senınkını onaylamayı unutmusum. kabul ettım gıttı
Ayy bende solemiyom
Kızz söyle bakem,tedbır alalım ona gore.. bak ben pasa pasa cuma günü +2 yazdırdım lısteyeYarin kilomu solemesem olarmikesin almisimdir cunku
Ne kadar da tövbeler tövbesi bir menü..Sacma menumle karsinizdayim
Sabah
1.5 krep
Domates
Salatalik
Cay
Ogle
1simit
2sogan halkasi
Aksam
2 kasik kofteli patates yemegi
Su 2litre
Spor 2 saat yuruyus
Biliyorum olmadi disardaydm yapamadm zopalayin beni
Listeye gırmezsen bu hafta cep nomu vermekle tehdıt ettı benıbahaneye gel listeye gir dedi homini gırtlak perisimi ol dedi
kime vercekmiş nonu bizemi eyveh yandın o zaman sapık gibi ararız gece yarılarıListeye gırmezsen bu hafta cep nomu vermekle tehdıt ettı benı
Yok ben manisa dayım 46 lılar cok burada:))git totişine iğne yapsın iyileş sonra
Almayız ki evekız betüş beni jelibonla boğmaya çalışırsa
Evet ohuyozz biz yeaa.. doktora patlatıcam bi de adamın üstüne o olacak sonunda.. millet boy boy çocuk yapıyo ben diploma basıyomanneannem yeter artık uşaktan kalacan okuma daha evlendirmemiz lazım seni diyo
Elifle Deniz buluşunca ben gelmem bunlar beni keser diyodu yao da ankara tayfasından diye biliyom.. sen ordasın..şahnur kaptanım da orda..servey de mı orda yoksa?? sende mı ankardasın bacım servey ??
Anamm yeni nesil paldır küldür geliyo.. ne yakısıklı masallah.. bızım yasımızda uşakların burnu sümüklüydü simdiler sanırsın kıvanc tatlıtug
Bence de
İsterizzz..At görelim seni debenim instaya giren görüyo beni ben merak ediyom hepinizi.. bi de mızıkcılar var araızda diyet hesabından eklıyolar.. gösterin olum yüzünüzü
Kuymaklar sagolsun
Bırakimm dimi
Ahaha cocugun ipini çekıyoz su anda.. var mı baska gaz veren??betüş olsa adam kara borsa bırakma sakın derdı @btlbetul kız nerdesın sen bu hafta dolastıgın o cımcıme kımdı gel anlat bakem
Kız niye bunlar böyle??kac yasında esın?? aranızda kaç yas fark var daha dogrusu? ben aynı yas adamı aldım dıye sıkıntı var dıye dusunuyorum artık
Ayy canım cektı benım de.. yapmaya kalkıcam da yetısemıyom kı burayagidem sade bi kahve yapayım kendıme
Kızz fren pedalın nerdeyse oraya basaydın ya
Abooovvv neler sokuyolar aklımakız bende de var bıraz hata.. sımdı bu benım cırkın ördek ilk sevgilim onun da öyle,birbirimizi bulduk bırakamıyoz da sımdı.. baskasına gitsem ölür kahrından sanırım ben de gidemem biliyo yanı
De bakem teselli edelim seni..
Kız cocuk ısterken ytakları ayırınca cozulecek mı soruntabı sız daha tecrubelısınız de oyle daha zor olur diye biliyom ben bacım
De sen de hadı,dökülün bakem
kız ben senı sabah takıp ettım de senınkını onaylamayı unutmusum. kabul ettım gıttı
Kızz söyle bakem,tedbır alalım ona gore.. bak ben pasa pasa cuma günü +2 yazdırdım lısteye
Ne kadar da tövbeler tövbesi bir menü..kız ne ettin bugün.. neyse butun hafta bunların acısını vermeye calısınca kızarsın zati kendine demıyom ben bısey
Eee hanımlar nırde menuler bakalım??
Hep 90ların etkisi bunlar hep.. Gözümde nuri alço,kulağımda o müzik var.Gazozuna ılac attt(sabah roptesembır ıle elınde vıskıyle camdan dısarı bakarken hayal ettım seni, esın uyanmış ama uzgun sırtı donuk yatıyorrr )
Kız o öyle olmadıydı sankiListeye gırmezsen bu hafta cep nomu vermekle tehdıt ettı benı
kız bende balıkesirdeyimYok ben manisa dayım 46 lılar cok burada:))
adın neydı bı de yasın?? kimya sırketınde calısıyorum demıstın de kalanını hatırlayamadım..Yok ben manisa dayım 46 lılar cok burada:))
Hep 90ların etkisi bunlar hep.. Gözümde nuri alço,kulağımda o müzik var.
Kız o öyle olmadıydı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?