- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.201
Hamıle kaldıgımdan berı ıstıyordum hamıleyken yasaktı ancak nasıp olduYaa ben de istiyorum.. Ne güzel gelirdi şimdiiyarasın sana diyeyim sefaann olsun şekerim
Dukan diyeti yapiorum canim ben seyir evresnde birgun safprotein birgun sebze protein oluyo ben 5 gun safprotein 5 gun sebze protein yapicam hizli kilo verebilmk icin dukani biraz arastr anlarsn canm bu arada emzirenlerde dukan diyeti yapabilio o lar güclendirme evresnden basliyo netten bi bak dermBen de anne mağduruyum
Haftasonları genelde gıderım anneme ızmır de onlar ve genel de haftasonlarım hep abartılı gecerr o yuzden menu yazmıyorumm
5+5 ne demekkk
Gelmiş bize de bi yerden demekkiÜberrrr gorunuyorrr
O su bardaklarını kızılay dağıtmış sanırım her evde varrr
Ya bizde hamam kültürü pek yok.. biraz huylanıyom temiz midir değil midir diye.Hamıle kaldıgımdan berı ıstıyordum hamıleyken yasaktı ancak nasıp oldu
Kız lahmacun cok da kötü sayılmaz,toplarsın üzülmeYok canim cumaya 5 gun var daha ve ben dukana devm edicem aldigimi misliyle vericem insallahhh lahmacun yedim bu arada
Hahahhhahhahhhdukanca konuşuyo onlar boş ver
Hadi ya ayy icime su serptin desemGelmiş bize de bi yerden demekki
Ya bizde hamam kültürü pek yok.. biraz huylanıyom temiz midir değil midir diye.
Kız lahmacun cok da kötü sayılmaz,toplarsın üzülme
Tavsıyen için tesekkur ederım sma omrum boyunca belırlı bır lısteye yada cerceveye baglı kalamadım gece yemeyerek cozecegım bu işi emzırırkenDukan diyeti yapiorum canim ben seyir evresnde birgun safprotein birgun sebze protein oluyo ben 5 gun safprotein 5 gun sebze protein yapicam hizli kilo verebilmk icin dukani biraz arastr anlarsn canm bu arada emzirenlerde dukan diyeti yapabilio o lar güclendirme evresnden basliyo netten bi bak derm
Valla super geldı inş sık yapabılırım mYaa ben de istiyorum.. Ne güzel gelirdi şimdiiyarasın sana diyeyim sefaann olsun şekerim
Nigünüm sanırımKilosu bana kim yakınsa hemen bır duello patlatalım şimdi 79 um benn
Ahaha düşünce gücüyle zayıflıyoz..hadi hep beraber ooommmmm@keremcemim gıbı olum orucuna gıremem ıshal olacak bısey tuketemıyorum sute gecer dıye yemegı cok da kısamıyorum sut azalmadın aynı zaman da spor da yok laktık asıtten dolayı ıkıncı dereceden ıkı bılınmeyenlı denklem gıbı...
Aslında ben de hep pidtır dıye gıtmezdım oturdugun yerı patlayınca aştım o kulturu hala o masajları hıssedıyorummGelmiş bize de bi yerden demekki
Ya bizde hamam kültürü pek yok.. biraz huylanıyom temiz midir değil midir diye.
Kız lahmacun cok da kötü sayılmaz,toplarsın üzülme
Hadi insallah canmTavsıyen için tesekkur ederım sma omrum boyunca belırlı bır lısteye yada cerceveye baglı kalamadım gece yemeyerek cozecegım bu işi emzırırken
Bence de ona guvendım guvendım nerdeyse dogurdugum kg gececegımmmNigünüm sanırım
Ahaha düşünce gücüyle zayıflıyoz..hadi hep beraber ooommmmmemzirmek baya faydalı bence canım. bıraz kh den elını ceksen verırsın kolayca bence
Benimde şifa orucu 5 günde sona erdi malsef açlık belirtileri yaşayınca bu aksM çorba içtim şimdi midemde sorun çıkmasın diye yarın meyve suyu salı sebze meyve sonrada dukandan sebze protein yaparak normal düzene gececegim ileriki dönemlerde birkaç kez 3 gün deneyip sonrada 10 günlük yapabilirim yaz gelmeden T tatlitambak bende sonunu getiremedi aslında devam ederdim ama 2 oğlan var bana bisey olursa kim bakacak dimi
İnanma sen ona bu daatte sacmalıyorlarInanmicaksniz ama suan tarti ustumle 75 kilo gosteriyo daha cuma sabahi 72.4 kiloydum
Ya ben ilk evlendigimde yapmaya kalktim bu dyeti koca tencereyi cope doktum inan midem bulandi icemedm helal olsun sana vallaAy lahana menümü yazayım unutmadannn
Sabah
1kse corba
2minnak mandalına
Öğle
1kase corba
1yesıl elma
Akşam
1kase corba
Yarım ayva 1mınnak mandalına
Su : 3lt gectı
Yesılcay,turk kahvesı,cay ne bulduysam ıctım
Spor yohh,, temızlık yaptım bugun
morordek nilsub toplight
Yarın da sebze+corba günü.. bakalım nasıl gececek
Benimde şifa orucu 5 günde sona erdi malsef açlık belirtileri yaşayınca bu aksM çorba içtim şimdi midemde sorun çıkmasın diye yarın meyve suyu salı sebze meyve sonrada dukandan sebze protein yaparak normal düzene gececegim ileriki dönemlerde birkaç kez 3 gün deneyip sonrada 10 günlük yapabilirim yaz gelmeden T tatlitambak bende sonunu getiremedi aslında devam ederdim ama 2 oğlan var bana bisey olursa kim bakacak dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?