Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de anne mağduruyum
Haftasonları genelde gıderım anneme ızmır de onlar ve genel de haftasonlarım hep abartılı gecerr o yuzden menu yazmıyorumm

5+5 ne demekkk
Dukan diyeti yapiorum canim ben seyir evresnde birgun safprotein birgun sebze protein oluyo ben 5 gun safprotein 5 gun sebze protein yapicam hizli kilo verebilmk icin dukani biraz arastr anlarsn canm bu arada emzirenlerde dukan diyeti yapabilio o lar güclendirme evresnden basliyo netten bi bak derm

Überrrr gorunuyorrr
O su bardaklarını kızılay dağıtmış sanırım her evde varrr
Gelmiş bize de bi yerden demekki
Hamıle kaldıgımdan berı ıstıyordum hamıleyken yasaktı ancak nasıp oldu
Ya bizde hamam kültürü pek yok.. biraz huylanıyom temiz midir değil midir diye.
Yok canim cumaya 5 gun var daha ve ben dukana devm edicem aldigimi misliyle vericem insallahhh lahmacun yedim bu arada
Kız lahmacun cok da kötü sayılmaz,toplarsın üzülme

@keremcemim gıbı olum orucuna gıremem ıshal olacak bısey tuketemıyorum sute gecer dıye yemegı cok da kısamıyorum sut azalmadın aynı zaman da spor da yok laktık asıtten dolayı ıkıncı dereceden ıkı bılınmeyenlı denklem gıbı...

Tavsıyen için tesekkur ederım sma omrum boyunca belırlı bır lısteye yada cerceveye baglı kalamadım gece yemeyerek cozecegım bu işi emzırırken

Kilosu bana kim yakınsa hemen bır duello patlatalım şimdi 79 um benn
Nigünüm sanırım
Ahaha düşünce gücüyle zayıflıyoz..hadi hep beraber ooommmmm emzirmek baya faydalı bence canım. bıraz kh den elını ceksen verırsın kolayca bence

Gelmiş bize de bi yerden demekki

Ya bizde hamam kültürü pek yok.. biraz huylanıyom temiz midir değil midir diye.

Kız lahmacun cok da kötü sayılmaz,toplarsın üzülme
Aslında ben de hep pidtır dıye gıtmezdım oturdugun yerı patlayınca aştım o kulturu hala o masajları hıssedıyorumm

Ay lahana menümü yazayım unutmadannn
Sabah
1kse corba
2minnak mandalına

Öğle
1kase corba
1yesıl elma

Akşam
1kase corba
Yarım ayva 1mınnak mandalına

Su : 3lt gectı
Yesılcay,turk kahvesı,cay ne bulduysam ıctım
Spor yohh,, temızlık yaptım bugun
morordek nilsub toplight

Yarın da sebze+corba günü.. bakalım nasıl gececek

Canim yine iyi dayandın tebrik ediyorum seni. belki ilerde beraber tekrar ddeneriz

Ya ben ilk evlendigimde yapmaya kalktim bu dyeti koca tencereyi cope doktum inan midem bulandi icemedm helal olsun sana valla

Bu arada tabiki kötü hissettigin anda bırakman gerek çocukların var.iyi bile ilgilendin. Sebze+protein e geçerken. Peynir yumurta tarzı hafif olsun sonra et ürünlerine gec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…