Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

allah mesut etsin canım.allah bir yastıkta kocatsın.inşallah çok mutlu olursun.annelere çok zordur nazlı kuzusunu vermek.kına gecemde herkes gittikten sonra annemin kucağına yatmıştım o benim saçlarımı sevmişti bende kucağında ağlamıştım.üstünden 16 sene geçti ama hala annemin kucağında ağladğımı ve o kucağın ne kadar sıcak olduğunu hiç unutmadım.o güveni o huzuru bir daha hiç bir yerde bulamadım.ayyybeni ağlattın haa..
neyse allahım hiç ağlatmasın hep gül hep mutlu ol.

ay ablacım zaten çok değişik duygular içindeyim..
ağlama valla ben de çok kötü oldum yazdıklarını okuyunca

reyhan ablam iyi akşamlar .akşam üzeri çok acil çıkmam gerekti o yüzden yazamadım.şimdi kafamda rahat.üstümden tonlarca yük kalktı.çok strese girmiştim böyle şeyler beni çok geriyor. denetlenmek ne zor şeymiş birilerine her kuruşun hesabını vermek ama sonunda alnımın akıyla çıkmam ve teşekkür etmeleri herşeyin gayet yolunda olması beni inanılmaz rahatlattı.burdayım yani yine demirbaşınız olarak.ama haziran ve temmuzda fazla buralara takılamaıycam benim en yoğun günlerim yaz sezonu hatta eylül sonuna kadar nefes alamam.

reyhan ablam iyi akşamlar sana bir sürü yazı yazdım hepsi silindi yaaa .seni çokkk öpüyorum ablacım okudğum kadarıyla hafta sonunda gayet iyi geçirmişsin.sen bu hafta hepimizi sollarsın gibi geliyor bana.opuyorumnanaktan

reyhan ablam iyi akşamlar sana bir sürü yazı yazdım hepsi silindi yaaa .seni çokkk öpüyorum ablacım okudğum kadarıyla hafta sonunda gayet iyi geçirmişsin.sen bu hafta hepimizi sollarsın gibi geliyor bana.opuyorumnanaktan

ablam aklı takılmasın sanada yollayayım aşırı seviyorum baklayı ve bezelyeyi hımmmm ay sabah olsada yapsam canım çekti..kaydirigubbakcemile3
ay hayatim ben zeytinyagli heryemegi cok severim ama bakla ve enginarin yeri cok baskadir bende.. biliyorum imkan olsa yollarsin kallisim sagol canim haftasonu türk bakkalina gider alirim bakla insallah vardir.zemuszemus
Merhaba sevgili takımım...
Evlendim de geldim :asigim:
ah canim allah mesut bahtiyar etsin hep mutlu olun insallah. hüzünlenme mutlu olman gereken bir gün bugün. sevdin evlendin hayatin bir degisiklige ugradi ama annen yine annen baban yine baban.. yabanci olmadin onlara. uzak bile degilsin... allah bir yastikta kocatsin basa kadar huzur saadet nasip etsin canima.s.a.s.

gitmezsin güzelim biliyorum. onun icin telas yaptimya.. neyse hersey yolunda.:lepi:
ah canim benim senin bir istegin vardiya? kilolarimizi görmek istiyordun.. gördün degilmi yazdik.. iste durum bu seker. birkac kilo inip yazalim dedik ama olmadi. bundan sonra olur insallah.

neeee kilonuzumu yazdınız ben görmedimmm.şimdi arayıp bulacam bunu kaçıramammm....verecez ablacım hep beraber elele bu işi bitirecez.bu gün toplantıdada farkettiler kilo verdiğimi bana baya moral oldu ama mervişimde verebilse ona çok üzülüyorum.

teşekkürler .o zaman bir şarkı söylim beni sanatçı seçmişsin bide en başarılısı kulaklarınızı tıkayın şu anda şarkı söylüyorummm..
bu arada kilolarınızda gördük be ammada gizliydi.demek ben isteyince söylediniz haaa kandırıkçılar zaten liste yapılmıycakmıydı.CADIARZU
ben başka istek düşünecem bu olmadı..

pericik ve alişin devlet sırrı gibi saklanan kiloları nedeniyle listeye alınamadığını duyurur verdikleri kilolar ile haftaya listeye girebileceklerini bildiririm saygılarımla efendim:roflol:

aynen devlet sırrı .ama biraz daha kendini sıkıya almazsa sır mır demiycem deşifre edecem az kaldı.

kallis yaaaaaa bak cikolata ne diyorrrrrrrrrrreyvahedigeldismile mersacigim iki haftadir rekor üstüne rekor kirdi ve onun arzusuydu diye yazdik kilomuzu yoksa rüyanda bile göremezdin kilomuzu ciko bom bom..lmaz:

bak bak bak benim arzum diye yazmışlar bir kere ben arzumu şimdi hatırladım önden arkadan totodan boydan resimlerinizi istemiştimmmm.kaydirigubbakcemile5

çikolatam şimdi gördüm bijonun hastanede olduğunu çok üzüldüm inşallah önemli bişey değildir.bende arardım önce okusaydım çok üzüldüm.inşallah hayırlı haberlerini alırız.
çikolatam banada karışmayı unutma .sakın bana tuzak kurmaya kalkmayın ha banada karışın dedim ama nede olsa rakipiz.öyle çikolata pasta ye felan demeyin sakınnn.

ya çikolatam bende merak ettim şu wasa ne ne kadar cahilim yaaa.
bijonun iyi olmasınada çok sevindim.

çitol arkadaşım bak nasıl silkelenmişsin .bu hafta süper olacak ben inanıyorum.

çok teşekkür ederim ablacım..
haklısın elbette ama ağlayan gördüm mü hiç dayanamam..
hele ki bu annemse mümkün değil.
çok sulugöz ve de duygusalım.

sonuncumu olduk amanınnn tamam bu hafta birinciyiz.

kalistem yok ya merviş verememiş çok üzüldüm.ama 1.5 cm incelmiş bakalım bu hafta ne olacak.kendisi girip yazmayınca ben yazdım.

hayirlisi olsun canim oda olur niye olmasin. allah saglik versin hersey olur.
mersada peride iki gündür yoklar. biryeremi gideceklerdi acaba?
hadi alisi bekliyoruz yazsin bakalim yediklerini yaptiklarini.aklinialirimsmile

ayyy ablam benim yaa beni nasılda merak edermiştabi perimide.valla gelmeyince merak edinya anacım üzülüyorum yoksa beni sevmiyolarmı diyorummm:sinifsinif::çok üzgünüm:Şeniz

Merhaba sevgili takımım...
Evlendim de geldim :asigim:
canım benim hayırlı olsun allah sağlıkla sevdiklerinizin yanından ayırmasın inşallah huzurubuz bol olsun...

işte kiloyu görmediğin gibi arada mersa nerde dediğimizide görmemişsin:dilcikar:

mersacım merviş moralini bozmasın bak o üzülürse alişte üzülür birbirlerine destek olacaklar ya gelsin yazsın o olmayınca alişte zor yazıyor birde yeni listenizi istiyoruz biz pek heveslendik çünkü...

hayatım ya wasa migros ve tansaşta satılıyor genelde ekmeğin bir çeşidi kuru kraker gibi çokta çeşidi var ben 2 yıl önce çok yedim bununla haftalarca yaptım diyeti çok kolay oluyor birde ekmekte aldığın kaloriyi hesaplayabliyorsun ... ayy yarın yine alayım iyi aklıma geldi..

SELAM BEN 3. GRUPTANIM BU HAFTA KıLO ALDIĞIM ıÇıN CEZAM:

BEN ŞıŞKONUN ÖNDE GıDENı,PıSBOĞASIN TA KENDıSıYıM.alsanaalsanasmile
AHANDA YAZA DÜĞÜNEDE BÖYLE GıDERıM ARTIKIN

HEPıNıZE ıYı ZAYIFLAMALARa.s.a.s.VERDıĞıM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DıLERıM

tamam canım görünce tanıdım ama hiç alıp yememiştim .bende denerim.tamam canım sabah mervişe söyliycem kaliste teyzen seni soruyor gelsin bize yazsın mutlaka diyor diycem.mervişi hiç boş bırakmamam lazım .şuraya bir girse sizlerden destek alacak biliyorum ama yarın girer heralde.

yeni liste yokta ekler var .yemekten önce 1 tabak salata ye demiş .bide proteini arttırmış karbonhidratıda daha az al demiş.

hepinize huzurlu geceler canlarım kızım bekliyor başımda çizim yapacak yarım bıraktırdım çocuğa sabahta ayçayı dişçiye götüreceğim öğlen veya öğlen sonrası burdayım kısmetse...

sılacım fotoğrafımı devlet sırrı gibi saklıyordum kimselere göstermemiştim bugüne dekkaydirigubbakcemile3 sen heryere dağıtmışsın maşallah kaydirigubbakcemile3

canım annen söyledi ve hepimiz çok üzüldük.ama iyleşmiş onda çok sevindik.aleynacım bravo sana .böyle giderse sana soracaz bu gün ne yiyelim diye .akşam patates yedim diye ekmek yememişsin ne güzel dengelemişsin afferin.bence güzel kilo vermişsindir sabah tartılda yaz.seni kocaman öpüyorum bebişim byy...

oburum nerdesin canım ya bende seni merak ettim.bak millet burda kıran kırana rekabet içinde sakın hafta sonu kaçırdım diye gelmee.bu haftada bizim kimselere vermiycez dimi eşim.özellikle çikolat-tombili ve kaliste-reyhan (abla) iklisine duyurulur.bizi hafife almayın heleki eşimi hiççç.güçç bizdeeee...

ben yani havuçlu anne kaçar. kendinize iyi bakın bu kıyağımıda unutmayın resmime baktıkça içiniz açılıyor dimi.hepinizin yüzünde gülücükler oldu bakın ben görüyorummm...

ayy kızlar çıkmadan 1 mesaj daha yazim dedim baktım 899 mesaj bari şunu düz 900 yapıpta yatim dedim aklımda kalacaktı yoksa.inşallah 1000.mesajımda büyük bir parti verecem hepinizi beklerim.ay amma geyik yaptım haaaa...

Günaydınlarrr, size güzel haber vermek için geldim alişte şu an yanımdabayanssulusmile veeeeee açıklıyorum tammmmmm 1.0 kilo atmış üzerinden aklinialirimsmile

mervişim bu hafta sende güzel kilo vereceksin ben inanıyorum ama buraya gelip aliş ile yazışırsan ikinizde yaza kalmadan hedefe ulaşmış olacaksınız ayrı ayrı olursanız kendinizi yalnız hissedip yolu yarıda bırakabilirsiniz....ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…