- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 448
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.701
cok güzel düzene girmissin candy.. ben begendim yediklerini. ama az önce ton balikli salata yemissin bu aksamdan niye korkuyorsunki ?bugün kapanmistir fircala dislerini unut yemegi..:jeyyar:
candycim evet bende beğendim yediklerini ama şu gofretti şuydu buydu yemeyin nolursunuz yaa çitolde yiyordu geçen hafta bak sonucu kötü oldu..
ablam aklı takılmasın sanada yollayayımaşırı seviyorum baklayı ve bezelyeyi hımmmm ay sabah olsada yapsam canım çekti..kaydirigubbakcemile3
Merhaba sevgili takımım...
Evlendim de geldim :asigim:
SELAM BEN 3. GRUPTANIM BU HAFTA KİLO ALDIĞIM İÇİN CEZAM:
BEN ŞİŞKONUN ÖNDE GİDENİ,PİSBOĞASIN TA KENDİSİYİM.alsanaalsanasmile
AHANDA YAZA DÜĞÜNEDE BÖYLE GİDERİM ARTIKIN
HEPİNİZE İYİ ZAYIFLAMALARa.s.a.s.VERDİĞİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM
Merhaba sevgili takımım...
Evlendim de geldim :asigim:
selam millet ben geldim.az kalsın küsüyodumki reyhan ablanın yazdıklarını okudum.niye beni merak etmiyosunuz diye bağıracaktım.hiçmi beni sevmiyosunuzzzz diycektimki reyhan ablam merak etmiş.özleyin beni anacım opuyorumnanaktan
saolasın ablam bu gün iyiyim.bayağı kötü oldum ama bu gün toparlandım.bide işlerim çok yoğundu dün yönetim kurulu toplantısı bu günde denetleme kurulu ile toplantım vardı.hesap verdim .alnımın akıyla çıktım içinden.
kalisim mervişin morali bozuk o yüzden girmiyor aslında benimde bozuldu .bayağı dikkat etmişti bu hafta yada ben öyle sandım.hiç kilo verememiş almamışta.sadece 1.5 cm incelmiş.doktoru daha bir sıkıya almış bu hafta babasıyla gitmeside iyi oldu şimdi babamızda olaya daha ciddi bakmaya başladı.mervişi sıkı takipe aldı.bakalım umudumuz bu haftada.
ablacım canım benim. beni ne ara gördün .geçmişi okuordum ama yazmaya fırsat kalmadı acil çıkmam gerekti.yoksa bir selam vermeden gidermiyim.
:gitme:allah mesut etsin canım.allah bir yastıkta kocatsın.inşallah çok mutlu olursun.annelere çok zordur nazlı kuzusunu vermek.kına gecemde herkes gittikten sonra annemin kucağına yatmıştım o benim saçlarımı sevmişti bende kucağında ağlamıştım.üstünden 16 sene geçti ama hala annemin kucağında ağladğımı ve o kucağın ne kadar sıcak olduğunu hiç unutmadım.o güveni o huzuru bir daha hiç bir yerde bulamadım.ayyybeni ağlattın haa..
neyse allahım hiç ağlatmasın hep gül hep mutlu ol.
çitol arkadaşım bak nasıl silkelenmişsin .bu hafta süper olacak ben inanıyorum.
:dance::dance::dance::dance::dance::dance:ayy kızlar çıkmadan 1 mesaj daha yazim dedim baktım 899 mesaj bari şunu düz 900 yapıpta yatim dedim aklımda kalacaktı yoksa.inşallah 1000.mesajımda büyük bir parti verecem hepinizi beklerim.ay amma geyik yaptım haaaa...
..
Arada kepekli galete aldmıştım.Beyazpeynirle onu kemirdim.
..
Esas şişmemin sebebi ayrı ama inanın onu buraya yazsam sizde şişersiniz.Dün gece sabaha kadar rüya görüp durdummmm.Ben rüya görmeyi hiiiiiç sevmem çünkü her seferinde çıkar.
Reyhan abla ne olur yorumlar mısınnnn?gerçi hiç mi hiç hayra alamet değil ama belki sen bir hayır bulursun!..Yazarken bile daralıyorum.İlk önce bir okuldaydım ve imtihana girecektim.Onun stresiyle çatlamak üzereyken birden hamile olduğumu farkettim.Sancılarım başladı.Beni hastaneye yetiştirdiler.Eşimi telefonla arıyordum ama birtürlü ulaşamadım.Sonunda hesapta birine ulaştım ama inanın kim olduğunu bilmiyorum.Hastanede olduğumu ve doğum yapmak üzere olduğumu yanımda hiçbirşeyin olmadığını söyledim.Tamam geliyoruz dediler.Sonra yanımda küçük kızımı gördüm.Ama başka kimse gelmedi ve beeeen doğuramadııım.
bir şeye en başta şer dersen zaten
orda kaybediyo
güzel bak güzel yorumlaki iyilere vesile olsun
Arkadaşlar eşi avukat olan yada avukatla çok samimi olan var mıııı? Akıl danışmam lazım.
Esas şişmemin sebebi ayrı ama inanın onu buraya yazsam sizde şişersiniz.Dün gece sabaha kadar rüya görüp durdummmm.Ben rüya görmeyi hiiiiiç sevmem çünkü her seferinde çıkar.
Reyhan abla ne olur yorumlar mısınnnn?gerçi hiç mi hiç hayra alamet değil ama belki sen bir hayır bulursun!..Yazarken bile daralıyorum.İlk önce bir okuldaydım ve imtihana girecektim.Onun stresiyle çatlamak üzereyken birden hamile olduğumu farkettim.Sancılarım başladı.Beni hastaneye yetiştirdiler.Eşimi telefonla arıyordum ama birtürlü ulaşamadım.Sonunda hesapta birine ulaştım ama inanın kim olduğunu bilmiyorum.Hastanede olduğumu ve doğum yapmak üzere olduğumu yanımda hiçbirşeyin olmadığını söyledim.Tamam geliyoruz dediler.Sonra yanımda küçük kızımı gördüm.Ama başka kimse gelmedi ve beeeen doğuramadııım.
hayır olsun inşallah.. İnşallah hayır olsun da sen bu genellemeyi yık çıkar kafandan.. hafta sonu yaşadığın sıkıntıdan da olabilir yani olacak bişeyden ddeğil de olmuş bişeyden de kaynaklanabilir rüyan.. kötü düşünme canım olumunekankayizsmile
işte buna katılıyorum
olacaktan deyilde olmuşun sıkıntısı olabilir olumunekankayizsmile
SELAM BEN 3. GRUPTANIM BU HAFTA KİLO ALDIĞIM İÇİN CEZAM:
BEN ŞİŞKONUN ÖNDE GİDENİ,PİSBOĞASIN TA KENDİSİYİM.alsanaalsanasmile
AHANDA YAZA DÜĞÜNEDE BÖYLE GİDERİM ARTIKIN
HEPİNİZE İYİ ZAYIFLAMALARa.s.a.s.VERDİĞİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM
güzelim sakinles biraz icindeki stress rüyalarina yansiyor. huzursuzsun, yasadigin hayatin hareketliligi seni yoruyor ve bunaltiyor. esinle cocuklarinla ve ev isleriyle yasadiklarin seni bunaltiyo...r ve en önemlisi seni asiyor. bu durumdan keyif almanin yollarini bulmalisin. cok hareketli ve beni zorliyan bir hayatim var demek yerine, allaha sükür herseyim var kurulu düzenim, esim, saglikli evlatlarim, pek cok insanin isteyipte sahip olamadigi cok seye sahibim demelisin.. sakin ol cocuklar böyle kücük kalmiyor büyüyorlar evden gidiyorlar evleniyorlar zaten vakit bulduklarinda sana yardimcida oluyorlar demek istedigim suki. hayatin zor günleri senin icin gecmek üzere.. gelecege ümitle ve sakin gözlerle bak .Esas şişmemin sebebi ayrı ama inanın onu buraya yazsam sizde şişersiniz.Dün gece sabaha kadar rüya görüp durdummmm.Ben rüya görmeyi hiiiiiç sevmem çünkü her seferinde çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?