- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.721
hayırdır cnm ne oldu
benim bi arkadaşım avukat yanında çalışmıştı
avukatıda iyi tanırım ama
uzun süredir görüşüyoruz sempatiksalakcinni
reyhan abla bende gece rüyamda balık tutarken gördüm
sanırım çupra tuttum
oltayı denize çok salladım tutma hevesi ile ama tutamadım... berrak ttemizb,r sumuydu yoksa kirlimi bilmiyorum..
sonra üniversiteen arkadaşları gördüm
aslında hiç görüşmemeyi istiyorum rüyamda ..
mutfak görüyorum rüyamda dışarı çıkıyodum döneyim kntrol edyim ocagı diorum
bakıyorum ocakta yemek taşıyo vsvsvsvs kafamçokkarıştı
SELAM BEN 3. GRUPTANIM BU HAFTA KİLO ALDIĞIM İÇİN CEZAM:
BEN ŞİŞKONUN ÖNDE GİDENİ,PİSBOĞASIN TA KENDİSİYİM.alsanaalsanasmile
AHANDA YAZA DÜĞÜNEDE BÖYLE GİDERİM ARTIKIN
HEPİNİZE İYİ ZAYIFLAMALARa.s.a.s.VERDİĞİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM
bak bak bak benim arzum diye yazmışlar bir kere ben arzumu şimdi hatırladım önden arkadan totodan boydan resimlerinizi istemiştimmmm.kaydirigubbakcemile5.
senin filmin yeni fragmanı yayınlanmış cuma günü eclipse mi ne gaztede okudum aklinialirimsmile seyrettin mi?
tmm cnmöyle karışık işler ki özelden atayım. Milletin kafasınıda karıştırıp şişirmeyeyim.
hayatim baligi tuttunmu tutamadinmi? karisik olmasi normal rüya olurda karisik olmazmi hic.
ama balik nasiptir yani lotto oyna bu hafta eger baligi tuttuysansempatiksalakcinni
balik nasiptir ya para ya yeni bir evlat yada mülk edinmektir. allah hayirlara getirsin citolcügüm. ama yemek listen harika tebrikler. ilk basladigin zamanla simdi arasinda daglar var kutluyorum canim.a.s.
izlememmii kızımm
film setini bile izledim
çok etliendimm
abırsızlıkla bekliyorum
hatta hedefimi 30 haziran
filmin yayaın tarihi
99 olarak belirledimm
hımm.. o da güzel.. bakalım ben 30 haziranda kaç olacakmışım.. hemen ajandamı alayım..
hımm 84 kilo olacakmışım.. eğer ikimiz de hedef kilomuzda olursak sen sinemadan dönünce topiklerimizde parti veririz.. bu mesajları da alıntı yaparız.. zemuszemus :dance: :dance:
şu an li kilom 105,5 citolümünde .. onunkini bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
oburum benimde ortanca kızım aynıydı gece gündüz doktordan çıkamazdık sokağa çıksak boğmaca oldu diye insanlar kaçardı yanından öyle nefes alamaz öksürürdü.. doktor 7 yaşında geçer dedi ama 10 yaşını budu canım allah sabır versin geçmiş olsun insan üzülüyor çocuklar böyle olunca...Sabah kalktım ufaklığın göğsü hırıl hırl nefes alamıyor.Okula gidemedi.Yanımda mızıldanıp duruyor."anne nefes alamıyorum"Gariban yaaa her havanın böyle ani soğuyup ısınmasında göğsü sıkışıyor.İlaçlarını tam bıraktık diyoruz.Gene başlamak zorunda kalıyoruz.Hesapta 6-7 yaşında bu sorunlar kalmayacaktı.Ama halen çekiyor.Yapacak birşey yok .Alerjik astımı var.En azından ne olduğunu ve neden olduğunu biliyoruzda önlem alabikliyoruz.Önceden ne olduğunuda bilmiyorduk.
Günaydınlarrr, size güzel haber vermek için geldim alişte şu an yanımdabayanssulusmile veeeeee açıklıyorum tammmmmm 1.0 kilo atmış üzerinden aklinialirimsmile
mervişim bu hafta sende güzel kilo vereceksin ben inanıyorum ama buraya gelip aliş ile yazışırsan ikinizde yaza kalmadan hedefe ulaşmış olacaksınız ayrı ayrı olursanız kendinizi yalnız hissedip yolu yarıda bırakabilirsiniz....ohaoldumsmile
oburum benimde ortanca kızım aynıydı gece gündüz doktordan çıkamazdık sokağa çıksak boğmaca oldu diye insanlar kaçardı yanından öyle nefes alamaz öksürürdü.. doktor 7 yaşında geçer dedi ama 10 yaşını budu canım allah sabır versin geçmiş olsun insan üzülüyor çocuklar böyle olunca...
lütfen şu sabah verdiğim habere yorum yaparmısınızalsanaalsanasmile çocuğum kaç kez geldi bana ne yazdılar diye kaydirigubbakcemile3
aliş oglunmu (ali)
kaç kilo ve yaşı kaç kallistem
( bu ara srtık seni görünce korkmuyorum kaydirigubbakcemile3)
haftada 1 kilo ayda 4 1.5 ayda 6 kilo oda nerden baksan 1 bedene yakın bir incelmee
Günaydınlarrr, size güzel haber vermek için geldim alişte şu an yanımdabayanssulusmile veeeeee açıklıyorum tammmmmm 1.0 kilo atmış üzerinden aklinialirimsmile
mervişim bu hafta sende güzel kilo vereceksin ben inanıyorum ama buraya gelip aliş ile yazışırsan ikinizde yaza kalmadan hedefe ulaşmış olacaksınız ayrı ayrı olursanız kendinizi yalnız hissedip yolu yarıda bırakabilirsiniz....ohaoldumsmile
güzelim sakinles biraz icindeki stress rüyalarina yansiyor. huzursuzsun, yasadigin hayatin hareketliligi seni yoruyor ve bunaltiyor. esinle cocuklarinla ve ev isleriyle yasadiklarin seni bunaltiyo...r ve en önemlisi seni asiyor. bu durumdan keyif almanin yollarini bulmalisin. cok hareketli ve beni zorliyan bir hayatim var demek yerine, allaha sükür herseyim var kurulu düzenim, esim, saglikli evlatlarim, pek cok insanin isteyipte sahip olamadigi cok seye sahibim demelisin.. sakin ol cocuklar böyle kücük kalmiyor büyüyorlar evden gidiyorlar evleniyorlar zaten vakit bulduklarinda sana yardimcida oluyorlar demek istedigim suki. hayatin zor günleri senin icin gecmek üzere.. gelecege ümitle ve sakin gözlerle bak .
rüyana gelince. o stressinin arasinda negatif düsüncelerle doluydun
belkide haketmiyen kisiler hakkinda kötü düsündün yani niye geldiler bu telasin arasinda gibi yani bilemiyorum sadece tahmin. ama rüyada hamilelik,birinin günahini almaktir. bilmeden birinin kalbini kirdin belki.. yada sadece icindeki huzursuzluk rüyana yansimis üzerinde duracak kötü bir rüya degil bu allah hayirlara getirsin canim.:1hug:
Saol Ablaaam ya çok teşekkür ederim.İnanın burası olmasa ben herhalde hastanede falan olurdum.İnanın ki güzel ve geniş dünyamı daraltan ,öyle bir eşim varki anlatsam abartığımı ve saçmaladığımı düşünürsünüz.Ama inan , hani yatağınızdaki görünmeyen mikro organizmaları bile, size evinizi istila etmiş bir canavarlar ordusu gibi anlatıp, sanki evde boş boş durup bütün gün yan gelip yatığınızı ,bir işe yaramadığınızı herşeyle kendisinin ilgilendiğini tüm dertlere kendisinin çözüm getirdiğini.işlerinin arasında birde evle uğraştığını anlatıp sizi yerden yere vuran bir insanla yaşamak.Bir de bu insanın haftanın sadece 1 günü işe gittiğini düşünürseniz.Onun dışında akşamdan sabaha bilgisayar başında ya oyun oynar ya film indirir.Öğlen 2-3-4 kadar yatarsa ne hissedersiniz.Bir de her işin içinde çay demlememden,alış verişime,temizliğime ,çamaşırıma ,ütüme ...........
Ha bunalmışsın çık dolaş kafa dağıt diyeceksiniz.Onu da yapamıyorum çünkü müsade etmiyor.Komşuya gideyim.Tamam git ama 2 saate gel.Geç kalırsam telefon açar nerdesin eve gel.Yahu karşı kapı komşudayım.Kapıdan çıkıp karşı kapıyı dinlese yada duvara koysa kulağını duyacak. Bir hobi kursa gideyim dedim ona bile bir mani buldu göndermedi.evde puzzle yapayım dedim.Onada söylendi.Ben diyorum size balon gibiyim uçacaaaaağııııııım.
sansini fazla zorlama istersen mersacigim.. elindekiyle mutlu ol daha fazlasini agustosta göreceksin insallah..:sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?