Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sırnaşık şey :roflol: valla çok güldüm kallisim ya yok ben de safımdır ama o kadar değilimdir yani ama benim de bu tarz hikayelerim bitmez ortaokuldayken bi gün binmiştim zaten başka otobüse yolda inmiştim ama başka otobüse binememiştim geçmiyordu ordan çünkü ve okula kadar 45 dakika yürümüştüm sırtımda çantamla neden geç kaldın diyince öğretmen diyememiştim yeni taşınmıştık ankaraya ve korkuyordum sınıfta dalga geçerler diye

tansaş migros burda burnumun dibinde zaten şimdi gidicem ben de alışveriş yapmaya salata malzemem yok makarnam var ama yarın cuma bu son gün daha hafif kapatmalıyım bugünü o yüzden salata yiycem yani bu kadar uzattıktan sonra demem o ki bakayım taze zencefil var mı

sana da hoşbuldum kallisim ama ben bunu diyene kadar bayağı bir zaman geçmiş ve hepiniz gitmişsinz:) temizlik yapıyordum.hikayelerinizi okudum ve çok güldüm:)

bugün izmirden çoooook sevdiğim bir arkadaşım geliyor,kendisi edebiyat öğretmenidir ve zaten lisedebenim de edebiyat öğretmenimdi.yaşlarımız çok yakın olduğu için,sonrasında arkadaş olduk.beni ve birkaç sevdiği arkadaşlarını görmeye geliyor,bu gece bende kalacak.
eşimin doğumgünü bugün,ama yine konuşmuyoruz kavga ettik.yine beni çok kırdı. umursamıyorum ,ne hediye ne mesaj... artık yıldım. misafirimi de o yüzden bugün kabul ettim. artık 18 mart benim için sadece çanakkale şehitleri günü!

haklısın cnm
buralarda bulamam ben sanırım
tansaşta var migrosta ama küçük birer şubeleri yani
en azından tanşas açıldıgından beri dergimi alabilyorum
yoksa bulmam imkansız
ay yazık üsüldüm kadına
ne korkmuşturr
kendi hayatına bak cnm
herkes kendi için yaşıyor bir yerden sonra
düşündügünde ...........

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/354729-zencefil-cayi-zayiflama.html
bakın ben de bunu buldum link vermek yasak mı bilmiyorum ama site içerinde bir yer sonuçta neyse zencefil çayının zayıflamaya yardımcı olduğundan bahsediyor tam bizim konumuzun üstüne denk geldi yani o yüzden bakın istedim bizim burdaki tansaşta ve migrosta yok küçük olduklarından herhalde neyse kurusuyla yaparım bende çok aklıma yattı benim bu çay

yaa zencefil diye diye benimde canım istedi yarın çıkıp bende alayım...

siz zayıflarsınız filan ben şişko kalmıyım :))

çok yoruldum çok terledim bir de işe başlamadan l-carnitin içeren bir kutu içecek içtim fena terletti, şimdi az bişey işim kaldı onuda halledeyimde içim rahat olsun...

bu arada titanyumu izlerken bıraktım :)) benim hayal gücüm çok fazla çalışır bu tür konularda o yüzden benden güzel yapamayacaklarına karar verdim istanbuldan malzeme alıp deniycem bakalım ne çıkacak ortaya...bu aralar yaratıcılık tarafım kabardı her şeyi yapmak istiyorum aşırı derecede takı ve kurdele nakışı yapmak bişeyler çıkarmak istiyorum ortaya hadi hayırlısı :))
bu akşam size foto eklicem kızlar gesilerde diktiklerimi giydiricem unutmayayım diye yazıp duruyorum hehehee..

sen unutsan da biz unutmayız kallisim bekliyorum valla yeni marifetlerini açıp bakıyorum ara sıra hani resimler diye

iyi akşamlar arkidişlerim..
herkes gündüz buralarda oluyo ama ben anca akşam gelebiliyorum..
ben de yediklerimi yazıyım biraz.

sabah nesfit ve süt.
ara biraz beyaz leblebi.
öğle az tavuk suyu çorba, kuru fasulye 2 dilim ekmek.
ara yok hiç acıkmadım su ve şekersiz çay içtim.
eve gelince,saat 6 gibi, bi tane muz.
akşam 7.15 gibi sanırım,1 tabak karnabahar, sarımsaklı yoğurtla tebi,2 dilim ekmek .cokacimcoook

yürüyüş yok maalesef biraz rahatsızım, üşüttüm idrar yolu enfk. olmuşum..
çok üşüdüm geçen gün yürüdüğümde havaların iyice ısınmasını bekliyorum artık..

arkadaşım gelmeden yediklerimi yazayım :

sabah: nesfit - süt

ara: 1 elma

öğle : 4 adet lahana sarma,1 dilim ekmek,peynir,4-5 zeytin,2 ince dilim macar salam

ara : 1 muz

ara: badem fındık kuru üzüm(toplam 1 avuç)

akşam : 1 kepçe mercimek çorba,tavuk,birkaç parça patates(bunlar haşlanmış) bol salata,2- kaşık pilav,ayran

ara : meyve

2 lt su içtim,1 saat yürüyüş yaptım

not: bugün sanki biraz fazla mı kaçmış ne eyvahedigeldismile

canım ya ne hoş dün konuştuk arkadaştan dosttan bugün geldi bakopuyorumnanaktan
diğer konuyuda boşver lmaz:

sen unutsan da biz unutmayız kallisim bekliyorum valla yeni marifetlerini açıp bakıyorum ara sıra hani resimler diye
ay canım valla nasıl heveslenmiştim herşeyi ütüledim ama kızların hepsi felaket yoğun kafalarını dersten kaldıramıyorlar yarına artık kısmet :kedi:

canım geçmiş olsun:gitme:
yediklerinde çok güzel ben beğendim ne eksik ne fazla bir şey göremedim..zemuszemus
çikolatım senin listeyi kaç kez gözden geçirdim meyve fazla kaçmış muzu yemeseymişsin iyiymiş kaç kez ara yapmışsınkafamçokkarıştı
akşam yemeğindede haşlanmış patates varmış pilavı yemeseymişsin olurmuş..diğerleri güzel...

çok yorgunum ayaklarım nasıl ağrıyor kalabalık evin işide çok oluyor valla en son çamaşırlarım kaldı asamadım halimde kalmadı ayça ben asayım dedi ama çocuğun ödevi çok var gece yaparım artık şimdi elim kolum kalkmıyor..

bugün bende yediklerimi yazayım dedim amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nerdeyse bişey yememişim..
sabah for bisküvi kahve

ara yok

öğlen bir şinitzel tost makinesinde pişirdim yanında kocaman bir tabak nohutlu salata

ara yok

akşam bir tabak mercimek çorbabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ay yorum yapmayın bana yaaa:roflol: yazınca kendimi çok kötü hissettim ama kendimi işe verince aklıma yemek gelmedi..

merhabalarrrrrr.. aksamlariniz hayir olsunn..opuyorumnanaktan
ben bugün acaip bir aclik cektim.. bilmiyorum niye. sabah kahvesinden sonra bir bardak cayla standart bir kahvalti ettim. arada bir kücük salkim üzüm yedim
ögleyin bir kase yogurt bir dilim ekmek yedim bir kepce hazir ezo gelin corbasi ile
aksam eve geldim iki köfte attim agzima okadar
ay benim yediklerimde icler acisi ya. aclik cekmem normal.

ablam cidden felaket yemişiz bu gün sen neyse meyve filan yemişsin bende o da yok ( neyse yaaa, bakalım yarın göreceğiz benim çok umudum yok bende bir şeyler var sanki metabolizmam duruk:roflol: bu nasıl bir kelimeyse :roflol: acıkkmıyorum kaçamak yapmıyorum, ekmek yemiyorum neredeyse ama hiç sonuç alamayacağım gibi hissediyorum yani birazcıkta olsa farkederdim değilmi off yaa..

hayatim öyle negatif düsünme belki seni sasirtir sevindirir insallah..
sende zencefilli cay ic bakalim begenecekmisin ben cok sevdim

demek ben bosa tasa cekmisim takimi batirdim diye. tamam canim iyi düsünmüssün az daha inelimde öyle girelim listeye. bari baslangic kiloma ineyim.boshayallersmile

hayatim öyle negatif düsünme belki seni sasirtir sevindirir insallah..
sende zencefilli cay ic bakalim begenecekmisin ben cok sevdim

ablam hiç hissetmiyorum ne yapayım her yanım şiş gibi geliyorda inşallah yanılırım yarımda olsa bir hareketlenseydik.. olmazsa aç yatıp aç kalkıcammafoldumben bu hafta... zencefili yarın alıcam yapıcam ben kuru ile denemiştim çok acıydı taze aldım onuda ayça saçlarına kaynatmış düdük:roflol:

kallisim biliyormusun? listeden ciktim cikali ilk defa bütün hafta gercek diyet yaptim sifir kacamaksiz sabah aksam yürüyerek ve benim icin mutlu bir haftayd..i tartilmadim umutla yarin sabahi bekliyorum ..
neden mutlu bir haftaydi dersen,, vazifesini yapmis insanlarin mutluluguydu kacamak yapmayisim cok seye hayir diyebilmis olmsm yani kendime duydugum gururdan ötürüydü. bu gibi güzel duygulari unutmustum aylardir... ama suda var bu hafta kimseye dogru dürüst cevap yazamadim bitkinlik vardi üzerimde arkadaslarimiz kusura bakmazlar insallah .a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…