- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.941
tombilicim ben liseye giderken bir bayan vardı biraz değişik tavırları vardı lakap takmışlardı ona saf ayşe diye, ama allahın gücüne gitmesinde çok çirkindi bunu söylüyorum çünkü hikayenin devamında gözünüzün önünde canlanacak :))temizliğe filan giderdi eşi yoktu çocukları vardı sadece, çalıştığı evden maaşını alıyor alışveriş yapıyor taksi tutup evine gidecek, onun evi yol kenarındaydı evini geçincede 50mt ileride ıssız bir mezarlık başlıyor uzunca bir yol devam ediyor hani bu ergenekonda poyrazköy diyorlar ya işte oraya çıkan çok ıssız bir yol... evinin oraya gelnce taksiciye diyor ben ineceğim taksicide duymuyorkaydirigubbakcemile3 sen o hızla giden taksiden atlayıp feryat figan başlıyor çığlık çığlığa bağırmaya -imdattttt taksici beni kaçırıyor tecavüz edecek diye:roflol: taksici ne olduğunu anlayınca şoka uğruyor adam :roflol: bizim ayşeninde yüz göz mosmor gezdiydi haftalarca bayağı yaralanmıştı...
senin hikayeni okurken gülmeye başladım ardındanda bu geldi aklıma yazayım dedimnaniknanik
sende otobüse binseydin başlardın bağırmaya şöför beni kaçırıyor ben buraya gitmeyecektim diye:roflol:
citolcum zaten öyle bir keskinliği olduğu için metabolizmayı canlandırıyor herhalde baksana acı kırmızı biber de kara biber de tarçın da öyle keskin bir aromaları olduğu için metabolizmayı canlandırıyor derler ya hep
tombilicim ben liseye giderken bir bayan vardı biraz değişik tavırları vardı lakap takmışlardı ona saf ayşe diye, ama allahın gücüne gitmesinde çok çirkindi bunu söylüyorum çünkü hikayenin devamında gözünüzün önünde canlanacak :))temizliğe filan giderdi eşi yoktu çocukları vardı sadece, çalıştığı evden maaşını alıyor alışveriş yapıyor taksi tutup evine gidecek, onun evi yol kenarındaydı evini geçincede 50mt ileride ıssız bir mezarlık başlıyor uzunca bir yol devam ediyor hani bu ergenekonda poyrazköy diyorlar ya işte oraya çıkan çok ıssız bir yol... evinin oraya gelnce taksiciye diyor ben ineceğim taksicide duymuyorkaydirigubbakcemile3 sen o hızla giden taksiden atlayıp feryat figan başlıyor çığlık çığlığa bağırmaya -imdattttt taksici beni kaçırıyor tecavüz edecek diye:roflol: taksici ne olduğunu anlayınca şoka uğruyor adam :roflol: bizim ayşeninde yüz göz mosmor gezdiydi haftalarca bayağı yaralanmıştı...
senin hikayeni okurken gülmeye başladım ardındanda bu geldi aklıma yazayım dedimnaniknanik
sende otobüse binseydin başlardın bağırmaya şöför beni kaçırıyor ben buraya gitmeyecektim diye:roflol:
sana da hoşbuldum kallisim ama ben bunu diyene kadar bayağı bir zaman geçmiş ve hepiniz gitmişsinz:) temizlik yapıyordum.hikayelerinizi okudum ve çok güldüm:)
bugün izmirden çoooook sevdiğim bir arkadaşım geliyor,kendisi edebiyat öğretmenidir ve zaten lisedebenim de edebiyat öğretmenimdi.yaşlarımız çok yakın olduğu için,sonrasında arkadaş olduk.beni ve birkaç sevdiği arkadaşlarını görmeye geliyor,bu gece bende kalacak.
eşimin doğumgünü bugün,ama yine konuşmuyoruz kavga ettik.yine beni çok kırdı. umursamıyorum ,ne hediye ne mesaj... artık yıldım. misafirimi de o yüzden bugün kabul ettim. artık 18 mart benim için sadece çanakkale şehitleri günü!
canım ya ne hoş dün konuştuk arkadaştan dosttan bugün geldi bakopuyorumnanaktan
bugün izmirden çoooook sevdiğim bir arkadaşım geliyor,kendisi edebiyat öğretmenidir ve zaten lisedebenim de edebiyat öğretmenimdi.yaşlarımız çok yakın olduğu için,sonrasında arkadaş olduk.beni ve birkaç sevdiği arkadaşlarını görmeye geliyor,bu gece bende kalacak.
eşimin doğumgünü bugün,ama yine konuşmuyoruz kavga ettik.yine beni çok kırdı. umursamıyorum ,ne hediye ne mesaj... artık yıldım. misafirimi de o yüzden bugün kabul ettim. artık 18 mart benim için sadece çanakkale şehitleri günü!
ay canım valla nasıl heveslenmiştim herşeyi ütüledim ama kızların hepsi felaket yoğun kafalarını dersten kaldıramıyorlar yarına artık kısmet :kedi:sen unutsan da biz unutmayız kallisim bekliyorum valla yeni marifetlerini açıp bakıyorum ara sıra hani resimler diye
canım geçmiş olsun:gitme:iyi akşamlar arkidişlerim..
herkes gündüz buralarda oluyo ama ben anca akşam gelebiliyorum..
ben de yediklerimi yazıyım biraz.
yürüyüş yok maalesef biraz rahatsızım, üşüttüm idrar yolu enfk. olmuşum..
çok üşüdüm geçen gün yürüdüğümde havaların iyice ısınmasını bekliyorum artık..
çikolatım senin listeyi kaç kez gözden geçirdim meyve fazla kaçmış muzu yemeseymişsin iyiymiş kaç kez ara yapmışsınkafamçokkarıştıarkadaşım gelmeden yediklerimi yazayım :
sabah: nesfit - süt
ara: 1 elma
öğle : 4 adet lahana sarma,1 dilim ekmek,peynir,4-5 zeytin,2 ince dilim macar salam
ara : 1 muz
ara: badem fındık kuru üzüm(toplam 1 avuç)
akşam : 1 kepçe mercimek çorba,tavuk,birkaç parça patates(bunlar haşlanmış) bol salata,2- kaşık pilav,ayran
ara : meyve
2 lt su içtim,1 saat yürüyüş yaptım
not: bugün sanki biraz fazla mı kaçmış ne eyvahedigeldismile
hayatim öyle negatif düsünme belki seni sasirtir sevindirir insallah..
sende zencefilli cay ic bakalim begenecekmisin ben cok sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?