- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #219.421
Limon benim bildiğim dengelerbende tansiyon sorunu var en son bayılmıştım işyerinde tansiyonum düşmüş .. şimdide grip olcak gibiyim limonlu çay falan içim diyom ama korkuyorum limon tansiyonumu düşürür diye sende dikkat et canım
Hahahaha aynen o durum çok güzel insan kilolu psikolojisinden hemen cikamiyorayy evet yaa çok güzel oluyoo.. bende düğün zamanı alışverişe çıkmıştık kayınvalidemlerle falan kıyadet alcaz görevliye diyorum 38 40 falan giyiyorum diye oda size büyük olur 36 getireyim diyo yok olmaz bana 36 dedim inatlaştım 38 giydim büyük geldi hem bi sevinç hem şaşkınlık hemde mahçup olaraktan kadına ya bu bana büyük geldi siz bunların 36 bedenlerini getirin demiştimne güzeldi yaa
Bulabilirseniz semizotu kırmızı pancar al bağışıklığı güçlendiriyorbende tansiyon sorunu var en son bayılmıştım işyerinde tansiyonum düşmüş .. şimdide grip olcak gibiyim limonlu çay falan içim diyom ama korkuyorum limon tansiyonumu düşürür diye sende dikkat et canım
Evet ya o şimdi bende de var 70 indim ama hala kendimi 80 sanıyorumHahahaha aynen o durum çok güzel insan kilolu psikolojisinden hemen cikamiyor
Ben önceden ayaklarımı bir yerde sabitleyerek tam mekik cekerdim ama sezaryan zorluyor simdikiyle zaten karın kaslarını çalışsın yeterBende dizlerim katlı ve elim boynumdayken tam mekik çekiyorum. Bayağı zorluyor.
Kesinlikle sen bir de çok hızlı verdiğin için normal. Sen her gün tartıliyor musun canimEvet ya o şimdi bende de var 70 indim ama hala kendimi 80 sanıyorum
masallah sana ya bende aslinda gec saate kacamak yapmiyorum canim benimde saat 2 buluyo uyumam ama spor fln hic bsey yapamiyoru. malesef boynum yuzunde ama bgun disari ckip tempolu yurumeyi dusunuyorumKız ben kaçamak bisey yiyecek olsam bile 4 ten önce yiyorum çok geç yatiyorum yediklerimi kalmıyor dün gece siz uyurken saat 3 te ben 120 mekik yapıyordum ben
bende srekli esime soruyorum kaynanam geldi onada hemn sordum zayflamismiyim dye kalcan kculmus masallah cok azimlisin diyo ama su kacamaklarda olmasa iyi olcak 15 kilo daha fazlam var 55 olsam havalara ucarim heraldeKız ben senide mi geçtim ben bile inanmiyorum okadar zayifladigimasurekli eşime soruyorum az göbek kaldı onuda verirsem Tamam 15 kg daha verecek
dimi yaaa bidaha 7 rakamlari gormek istemiyorum amamen kilo verdigimde 5 li rakamlarin uzerine hic ckmak istemiyorum hamilelik haric tabiaynen öyle didemcim
way maşallah geldin 6'lara sende
vay arkadaş uyku da uyutmucak bize hatun
ya şunun püf noktasını söylesene biraz daha? az su olacak??
ayy senin su azmi benide motive ediyo bende bgun yapicam 3 set 10 dan baslicam boynum agrirsa birakirim zorlayamamListeye Gore gidiyorum cnm orda 120 diyordu mekik 20 saniye dinlenerek 4 set yaptım ama başladığından beri sanki vb öbek çok ileri çıkmıyor
ayni ben yaaa1,7 su, 1 kupa yeşil çay ve 5'i bi arada karışımı, 1 kupa da kayısılı form çay ve kiraz saplı çay karışımıkuscam artık ama, metabolizma buna rağmen hızlanmıyosa artık napayım
way maaşallah
bence cok gzel kilo veriyosun araligin sonu gibi 65 kesin olursun canim benceÇok teşekkürler ne güzel dilekler bunlar. Insallah 60 olamasam da 64 65 olabilmek istiyorum. Elimden geleni yapıyorum gerçekten.
bence dedigin cok mantikli hep diyetten sasmicaksn hemde daha hizli kilo vereblirsin hem kalicida olablir sen bence dene eger gzek sonuc alirsa bende burnumu tikaya tikaya yaparimsabah 62,2ydim, cumartesi yapayım çorbayı cumartesi başlayım diyorum ama kafam da karışık biraz gerçi şu ara güzel bi eksi görüp bi süre sabit kalmaya da razıyım gibi..
sence dukana uygun lahana yapsam nasıl olur? 5 gün sebze + protein mesela? illa listeye uyayım mı?
canim dogadan form cay al karisik bitkiler yaziyo onu al gunde 2 defa iciyorum bazen 1 kez hergun tuvalete rahat cikiyorum kesnlikle cok ise yariyo bendede kayisili cay ise yaramamisti bu ise yaradi vallaay yok ebru bende hiç etki etmedi kayısılı form çay falan, tambak demişti ama tık yok valla
etki ediyo dediğin wc'ye mi metabolizma hızına mı?
Evet tartiliyorum merakına engel olamıyoruz hem sabit falan olursam ona Gore yediklerimi degistiriyorumKesinlikle sen bir de çok hızlı verdiğin için normal. Sen her gün tartıliyor musun canim
Hoşgeldin kız, hatırladın mı beni bilmem, takım değiştirmiştin ama bi ara burada takılmıştık seninle :)
Kaç kilo oldun?
Hadi ya üzüldüm ikili rakamlara çok yakındın en son..
Tesekkur ederim :)Hatırlamam mı kız seni benhayırlı olsun bebişin
Evet ama takım değiştirmek de işe yaramadı bunaldım çıktım yarıştan hay çıkmaz olaydım.. Bebişi emzirmeyi bıraktım geceli gündüzlü nöbetli falan bi birimde görevlendirildim 3 ay bi fiil gofretle beslendim ve şimdi 118,6 kiloyumhemen yarışa geri dönmeliyim ama bu kiloyla almazlar tabi yarın diyetisyene gidicem bakalım pazartesiden beri dikkat etmeye başladım tekrar
Aynen bende öyle yapıyorum. Diyetisyenlerinde illa diyor haftada 1 tartılin. Ben hayatta dayanamam.Evet tartiliyorum merakına engel olamıyoruz hem sabit falan olursam ona Gore yediklerimi degistiriyorum
Cnm bu mesajı atlamisim yeni gordumsabah 62,2ydim, cumartesi yapayım çorbayı cumartesi başlayım diyorum ama kafam da karışık biraz gerçi şu ara güzel bi eksi görüp bi süre sabit kalmaya da razıyım gibi..
sence dukana uygun lahana yapsam nasıl olur? 5 gün sebze + protein mesela? illa listeye uyayım mı?
Merhaba. Hizlandirmak için sabah ve öğle bol protein akşamı yoğurtla kapamani öneririm. Bana en çok yarayan yöntem oHatırlamam mı kız seni benhayırlı olsun bebişin
Evet ama takım değiştirmek de işe yaramadı bunaldım çıktım yarıştan hay çıkmaz olaydım.. Bebişi emzirmeyi bıraktım geceli gündüzlü nöbetli falan bi birimde görevlendirildim 3 ay bi fiil gofretle beslendim ve şimdi 118,6 kiloyumhemen yarışa geri dönmeliyim ama bu kiloyla almazlar tabi yarın diyetisyene gidicem bakalım pazartesiden beri dikkat etmeye başladım tekrar
BendeAynen bende öyle yapıyorum. Diyetisyenlerinde illa diyor haftada 1 tartılin. Ben hayatta dayanamam.
Aman canım zorlamaBen önceden ayaklarımı bir yerde sabitleyerek tam mekik cekerdim ama sezaryan zorluyor simdikiyle zaten karın kaslarını çalışsın yeter
Canım bağırsak tembelliği olmasın sonra her öğünde yoğurt yemek bence çok daha sağlıklı olu.rayni ben yaaabende sabahtan eri form cay sutlu sekersiz nescafe kirZ sapi cayi dahada icerim
Peki karın ağrısı ve ishal yapmıyor mu??masallah sana ya bende aslinda gec saate kacamak yapmiyorum canim benimde saat 2 buluyo uyumam ama spor fln hic bsey yapamiyoru. malesef boynum yuzunde ama bgun disari ckip tempolu yurumeyi dusunuyorum
bende srekli esime soruyorum kaynanam geldi onada hemn sordum zayflamismiyim dye kalcan kculmus masallah cok azimlisin diyo ama su kacamaklarda olmasa iyi olcak 15 kilo daha fazlam var 55 olsam havalara ucarim heralde
dimi yaaa bidaha 7 rakamlari gormek istemiyorum amamen kilo verdigimde 5 li rakamlarin uzerine hic ckmak istemiyorum hamilelik haric tabi
ayy senin su azmi benide motive ediyo bende bgun yapicam 3 set 10 dan baslicam boynum agrirsa birakirim zorlayamam
ayni ben yaaabende sabahtan eri form cay sutlu sekersiz nescafe kirZ sapi cayi dahada icerim
bence cok gzel kilo veriyosun araligin sonu gibi 65 kesin olursun canim bence
bence dedigin cok mantikli hep diyetten sasmicaksn hemde daha hizli kilo vereblirsin hem kalicida olablir sen bence dene eger gzek sonuc alirsa bende burnumu tikaya tikaya yaparim
canim dogadan form cay al karisik bitkiler yaziyo onu al gunde 2 defa iciyorum bazen 1 kez hergun tuvalete rahat cikiyorum kesnlikle cok ise yariyo bendede kayisili cay ise yaramamisti bu ise yaradi valla
Canım yaa çok almışsınn. Sen dikkat edince 2 şer kilo veriyordun.Keşke hiç bırakmasaydın. Bi ara eşin liste hazırlıyordu diyetisyene ne gerek var. Eşinin listesi daha çok işe yarıyordu. :))Hatırlamam mı kız seni benhayırlı olsun bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?