Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hahahaha aynen o durum çok güzel insan kilolu psikolojisinden hemen cikamiyor

bende tansiyon sorunu var en son bayılmıştım işyerinde tansiyonum düşmüş .. şimdide grip olcak gibiyim limonlu çay falan içim diyom ama korkuyorum limon tansiyonumu düşürür diye sende dikkat et canım
Bulabilirseniz semizotu kırmızı pancar al bağışıklığı güçlendiriyor

Kız ben kaçamak bisey yiyecek olsam bile 4 ten önce yiyorum çok geç yatiyorum yediklerimi kalmıyor dün gece siz uyurken saat 3 te ben 120 mekik yapıyordum ben
masallah sana ya bende aslinda gec saate kacamak yapmiyorum canim benimde saat 2 buluyo uyumam ama spor fln hic bsey yapamiyoru. malesef boynum yuzunde ama bgun disari ckip tempolu yurumeyi dusunuyorum

Kız ben senide mi geçtim ben bile inanmiyorum okadar zayifladigimasurekli eşime soruyorum az göbek kaldı onuda verirsem Tamam 15 kg daha verecek
bende srekli esime soruyorum kaynanam geldi onada hemn sordum zayflamismiyim dye kalcan kculmus masallah cok azimlisin diyo ama su kacamaklarda olmasa iyi olcak 15 kilo daha fazlam var 55 olsam havalara ucarim heralde

aynen öyle didemcim

way maşallah geldin 6'lara sende

vay arkadaş uyku da uyutmucak bize hatun

ya şunun püf noktasını söylesene biraz daha? az su olacak??
dimi yaaa bidaha 7 rakamlari gormek istemiyorum amamen kilo verdigimde 5 li rakamlarin uzerine hic ckmak istemiyorum hamilelik haric tabi
Listeye Gore gidiyorum cnm orda 120 diyordu mekik 20 saniye dinlenerek 4 set yaptım ama başladığından beri sanki vb öbek çok ileri çıkmıyor
ayy senin su azmi benide motive ediyo bende bgun yapicam 3 set 10 dan baslicam boynum agrirsa birakirim zorlayamam

ayni ben yaaa bende sabahtan eri form cay sutlu sekersiz nescafe kirZ sapi cayi dahada icerim

Çok teşekkürler ne güzel dilekler bunlar. Insallah 60 olamasam da 64 65 olabilmek istiyorum. Elimden geleni yapıyorum gerçekten.
bence cok gzel kilo veriyosun araligin sonu gibi 65 kesin olursun canim bence
bence dedigin cok mantikli hep diyetten sasmicaksn hemde daha hizli kilo vereblirsin hem kalicida olablir sen bence dene eger gzek sonuc alirsa bende burnumu tikaya tikaya yaparim
ay yok ebru bende hiç etki etmedi kayısılı form çay falan, tambak demişti ama tık yok valla

etki ediyo dediğin wc'ye mi metabolizma hızına mı?
canim dogadan form cay al karisik bitkiler yaziyo onu al gunde 2 defa iciyorum bazen 1 kez hergun tuvalete rahat cikiyorum kesnlikle cok ise yariyo bendede kayisili cay ise yaramamisti bu ise yaradi valla

Hoşgeldin kız, hatırladın mı beni bilmem, takım değiştirmiştin ama bi ara burada takılmıştık seninle :)
Kaç kilo oldun?

Hatırlamam mı kız seni ben hayırlı olsun bebişin

Evet ama takım değiştirmek de işe yaramadı bunaldım çıktım yarıştan hay çıkmaz olaydım.. Bebişi emzirmeyi bıraktım geceli gündüzlü nöbetli falan bi birimde görevlendirildim 3 ay bi fiil gofretle beslendim ve şimdi 118,6 kiloyum hemen yarışa geri dönmeliyim ama bu kiloyla almazlar tabi yarın diyetisyene gidicem bakalım pazartesiden beri dikkat etmeye başladım tekrar

Tesekkur ederim :)
Sen gel başla tekrar burda, gerçi liste dolu ama senin de izin kilona düsmen gerekiyor zaten. O zamana kadar belki mezunlarımız olur :)

Cnm bu mesajı atlamisim yeni gordum
Dukana uyduracaksan meyveyi az tutacsksin patates yemiceksin princi yemiceksin Eger dukana Gore izinli olmayanları çıkararak yaparım diyorsan olur bende 2-3 gündür dükan kahvaltı mi ekledim alismisim onlarsiz olmuyo zaten 2 gün et var Bi dene bakalım bence faydası olacaktır süt gününde de yoğurt yersin ben bir bardak süt içtim gerisini yoğurt olarak kullandım önemli olan çorba zaten

Merhaba. Hizlandirmak için sabah ve öğle bol protein akşamı yoğurtla kapamani öneririm. Bana en çok yarayan yöntem o

Peki karın ağrısı ve ishal yapmıyor mu??

Canım yaa çok almışsınn. Sen dikkat edince 2 şer kilo veriyordun.Keşke hiç bırakmasaydın. Bi ara eşin liste hazırlıyordu diyetisyene ne gerek var. Eşinin listesi daha çok işe yarıyordu. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…