- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.001
kızlar ya ben 2 gün önce bile 1 kilo vermiş çıkıyodum.akşam yediklerim hemen nasıl etkilemiş bide şu tuvalet sorunu .günlerdir akşam yemiyordum tamda dün akşam yiycek zamanı buldum of yaaa .aslında benimkisi en az 1 kilo ama tartıda ne çıktıysam o hile yok.kalisim hadi çık artık şu tartıya bekliyorum bak çatlıycam meraktannn....delikafadulden
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbijom tıs ben onun neler yapan teysesi olurum sen bilmiyon dahazemuszemuszemuszemus
of.. dün hep tatlı yedim ondan kesin.. cumaya yaklaşınca stres mi oluyorum ne artık anlamadım ben bilmiyorumkismile
geçen kubilay doktor dediki mersacım bence tams eni anlatıyo
vucuda günlük 4 kere 400 kl yiyecekler vermeye alıştırırsak
ve günlük 1.600 kalori eder dedi
ne kadar dogru
yalistene bi bakönceki günkü
anladımki aç gezerek kilo verilmiyo senni menülerin nerdeyse hiç yemeksiz geçiyo
bilmiyorum ben mi abartıyorum
yoksa kilo verdim diye eleştrmenlik tozumu döküldü üstüme bilmiyorum :roflol:
canyd kendi kendine nazar ettin
onu yapıyım bunu yapıyım diye diye kafan bulandı
eski düzenine donsen bişi kalmıyacak zemuszemus
haha kallisim ne güldüm ha :roflol:
mersacım 600 grmı mı küçümsüyosun sen :1shok: maşallah de maşalllahhh
olim ben senin yaşam koçun sen de benim bebenin yatak takımını yapan teyzesi ol nası fikir ama sırnaşık şeysırnaşık şey
naptın candy bütün bir haftayı çöpe attın değdi miii :umursamaz:
of.. dün hep tatlı yedim ondan kesin.. cumaya yaklaşınca stres mi oluyorum ne artık anlamadım ben bilmiyorumkismile
:kedi: Şenizsen ver kilolarıda eleştir.bak kiloda verince nasıl zevkli oluyor dimi eleştirmek.
bijom yok verdiğim kiloyu küçümsemiyorumda düne kadar 1 kilo çıkarken akşam yediğimle hop 400 gram gelmesi sinir etti beni.
seninde keyfine diycek yok haaa eleştir bizi bolcana 9 ay sonra sen görürsün.yaşam koçluğunu sana neler edecez.
valla sen bu işi ciddiye al takımın yaşam koçu ol hepimizi acımasızca eleştir belki kendimize geliriz.çok ta acımasız davranmıyim kendimize yaaa aslında gayet iyi gidiyoruz.kızlar ben size söylemeye utandım kışın ben 84 kiloyu gördüm yani nerden baksanız 7 kilo vermişim kısa sürede ama bunun bir kısmından sizin haberiniz yoktu.söylemiyordum.
bende herkesi tebrik ediyorum candıycimde moralini bozmaz bu hafta daha güzel toparlar.. o arada bu olmamış dediğimiz kaçamakların eseri bu değilmi..
aşkol candy yaaa bak üzüldüm şimdi stres değil bu engellemen gerkirdi... lütfen bu hafta yapma güzel bir sonuç alalım haftayada hepimiz mutlu olalım..
dönüşüm muhteşem olacak artık 100 kilo mu gelirim 90 mı hiç bilmiyorum. o zaman da siz bana yazarsınız yemeee yeemeee diye kaydirigubbakcemile3seninde keyfine diycek yok haaa eleştir bizi bolcana 9 ay sonra sen görürsün.yaşam koçluğunu sana neler edecez.
valla sen bu işi ciddiye al takımın yaşam koçu ol hepimizi acımasızca eleştir belki kendimize geliriz.
teşekkür ederim canımm opuyorumnanaktangünaydın ...:1hug:. hayırlı cumalar .5. takımın güzel hatunları .....a.s.
bijom tebrik ederim canım zemuszemus:ecrin_bebek:
nee tatlı mı yedin akannehir
diyettesin farkında mısın? bir süre maleseff yemiceksin. ya da elmayı rendeleyip pişiriceksin tarçın ekip yiceksin.. yapıcak bişey yokkk uzak durmalısın kilo vermek istiyosan..
çitolüm mersanın yememesinden kaynaklanmıyor şu an az vermesi sende hemen kendine yemek için pay çıkartma:roflol: o kaç haftadır fazla fazla verdi illaki azalma yaşayacaktır opuyorumnanaktan son iki hafta müthiş verdi .
bijom tıs ben onun neler yapan teysesi olurum sen bilmiyon dahazemuszemuszemuszemus
geçen kubilay doktor dediki mersacım bence tams eni anlatıyo
vucuda günlük 4 kere 400 kl yiyecekler vermeye alıştırırsak
ve günlük 1.600 kalori eder dedi
eger bu toplam kaloriyi ilk iki ögünü atlayıp sonraki ögünlere yayarsak olmaz dedi
direk fazla gelen olarak yag depolanırmış
demem oki
sende 6 gün boyunca akşamları en az kaloriye alıştırdın vucudu
şimdi o fazla geleni yag olarak atıyo kenera
bilemiyorum
ne kadar dogru
mafoldumben:gitme::gitme:mafoldumben kimseye bişey söylemiyorum artık :kedi: çok kötü oldum şu an kıpkırmızı oldu yüzüm gözüm sinirde ben bu hafta hiç ama hiç kaçamak yapmadım geçen haftadan tam 700 gr fazla çıktım mafoldumben:gitme:
bugünden itibaren yürüyüşüme düzenli başlıyorum burda herkese söz veriyorum tek kaçamağım egzersizlerim oldu yaptım ama düzensiz yaptım..
aslında doktor bana haftada 3 gün yarımşar saat yürü yeter demişti demekki yetmiyor off birde ilaç kullanıyorum bu nedir şimdi hiç beklemiyodum üstüne fazla çıkmayı yemedim çünkü..
hah be kalisim ne güzel demişsin.ben çok verdim çoookkkk.
kız töbe de akşamkilerin hepsi yağmı oldu şimdi amanınnn .allahım sen nelere kadirsin sesi soluğu çımıyodu accık kilo verdiyaa şimdi başımıza eleştirmen oldu.kız çitol bu günü iple çekiyomuşsun gibi bir his geldi içime sengözlerimebaksanabbu gün senin günün eleştir anacım..kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3istiyorummmm :Saruboceq:
tamam yemicem.. taze anne.. gamyoncuiremsu
mafoldumbenmafoldumben neden böyle oldu kallisim ödem tutacak bir ilaç falan mı içiyosun ya :sinifsinif:mafoldumben:gitme::gitme:mafoldumben kimseye bişey söylemiyorum artık :kedi: çok kötü oldum şu an kıpkırmızı oldu yüzüm gözüm sinirde ben bu hafta hiç ama hiç kaçamak yapmadım geçen haftadan tam 700 gr fazla çıktım mafoldumben:gitme:
bugünden itibaren yürüyüşüme düzenli başlıyorum burda herkese söz veriyorum tek kaçamağım egzersizlerim oldu yaptım ama düzensiz yaptım..
aslında doktor bana haftada 3 gün yarımşar saat yürü yeter demişti demekki yetmiyor off birde ilaç kullanıyorum bu nedir şimdi hiç beklemiyodum üstüne fazla çıkmayı yemedim çünkü..
aebenim hoşgeldin sanada hayırlı cumalar canım benim..günaydın ...:1hug:. hayırlı cumalar .5. takımın güzel hatunları .....a.s.
bijom tebrik ederim canım zemuszemus:ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mafoldumbenmafoldumben neden böyle oldu kallisim ödem tutacak bir ilaç falan mı içiyosun ya :sinifsinif:
baktımda anlamadım ki direkt ödem yapar yazmıyo tabiki de ama( ben bol su içmeye gayret edeyim belki bir iki günde atarım ...canım sıkılsada umudumu kaybetmiyim... off pofffff..
pes etmek yok :umursamaz:
belki haftaya toptan atarsın sakın bozma kallisimmm :1hug:
atarım inşallahpes etmem ben biliyorsunuz ama çok güzel bir hafta geçirince umut etmiştim dün sadece evde çok aşağı yukarı koşturunca akşam ayak bileklerimin şiştiğini hiseettim ödem diyorum bakalım inşallah gider suyla sabunla:roflol: bide yürüyeyim bu günde çıkıcam..bu moral bozukluğuna rağmen inat ettim yemiycem hiç bişeyaklinialirimsmile o mu inat ben mi inatbayanssulusmile içtiğim suyuda yağa dönüştürecek hali yokya illaki atacak üstünden bir kaç kilohihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?