Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mutlaka okumalısın herkes okumalı zaman ayırıp bence çok güzel anlatmış hemen bunalımlara girmeyin diyor çok pozitif ama dikkat dediğim gibi kılıf yapmayalım
tamam canım ben bilmediğim şeylerde soruyorum ki böyle sıkıntı olmasın diye haydi kolay gelsin sana

selammmmmm ben geldimm.
demin geldimde girip selam veremedim kaan geldi bugün beni isten almaya :)
iceri girdik arkadaslarla sevdik oynadik sonra birlikte eve geldik.
gecmise bir göz atayim bakalim neler olmus neler bitmis kim nekadar kilo vermis almis..

reyhan ablacım sende hoşgeldinmafoldumbenmafoldumben benim haricimde herkes çok güzel kilo verdi ablacım takımın maşallahı var ne olur sende vermiş ol seni çok merak ediyorumaklinialirimsmile

tombilim bende neden diyordumaklinialirimsmile bu kadar sodyumlu yersem olacağı buymuş ödem yapmış iştekaydirigubbakcemile3 ay sodyum içeren besinler nelerdir ki acaba ödeme neden oluyormuş...:umursamaz:

reyhan abla kaanı nasıl merak ediyorum bilemezsin yaa maşallah diyeyim kimbilir ne şirin ne sevilmelik olmuştur arkadaşların bayılmışlardır..

sorma tatlim ya tabiki herkesin gülü kendine güzel ama cok sirin bir cocuk tertemiz mis kokulu. oyun oynamasida cok zevkli oluyor. her gördügümde yani iki üc günde bir bile degisiklikler oluyor. nerdeyse hergün yeni seyler ögreniyor. birkac resim koyarim aksama.
kallisim ben tam 800 gr vermisim 88,2 yim. en az bir kilo diyordum ama neyse belki hayftaya insallah.
canimsin kiyamam sende stress yapma bak sodyum neydi iste ondan yeme isirgat otu cayi ic bir iki gün tuzu azalt iner gider sislikte kiloda

ablam vereceğim link sabret :))) pcdeki program açılmıyor gökçeyi bekliyorum belki başka bir program açabilir dye fotoları döndüremedim çünkü..

hey allahımm maşallah ablam allah nazardan saklasın.... ayça ablası görmesin onun battaniyesini :)) inek kolleksiyonu yapıdoda ayça göre çığlık çığlığa bağırır..
ablam çok tatlı yaaaa...

citol tombis ne güzel kilolar vermissiniz tebrikler kocaman tebrikler mersamda vermis. sakin kücümseme 600gr i her gr degerli yeterki gitsinler :) herkes cok güzel kilolar vermisler öpüyorum hepinizi. masallaha.

ha demek degisti tamam ya bende sorun bende diye düsünüyordum. gönderirim t5abiki canim maillede sorun yok ama önce pc ye gecirsin kizlar yeni resimleri hep eskiler var su an cocuk büyüdü pcde bebeklik resimleri var :)) cok seker degilmi ya allah bagislamis vermis olsun insallah.. birtaneya kallisim tuh tuh tuh

aman ablam yaa zaten fazla bakamadım ödüm kopuyor nazar değer diye allah saklasın... pek tatlı pek.. insaın sevesi geliyor böyle mıncık mıncık..

benim büyük kizda inek koleksiyonu yapar. heheheheh

kallisim bir bahar havasi var disarda sorma gitsin demin elimde cayim biraz salincakta sallandim baktim uykum geliyor iceri girdim. nergizler 5 cm kadar görünmüsler iki haftaya kadar renklenmeye baslar bahcem. zambaklar bayagi büyümüs ama ilk önce nergizler acar.ben bahari cok seviyorum. agaclar tomurcuklanmaya baslamis sasirip kaldim. daha iki gün öncesine kadar karin altindaydilar. tabiat nasil cevreye uyuyor.. insallah tekrar don olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…