Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ablacım o bazı zamanlar hepimizde oluyor bende çok gelip yazamadan geri dönüyorum üzülüyorum ama elimde olmadan oluyor cevap verememe çünkü yetişemediğimi hissediyorum kimsenin kusura bakacağını sanmıyorum bizim takımda öyle sitemkarlıklara yer yok ki biliyorsun..

kaçamak olayına gelince bende aynı huzurdayım hiç ama hiç yemedim zararlı bişey ama benim moral bozukluğum diyorum ya hissediyor olmam ayak bileklerim şua nda gerilmiş bir haldeler gece yatmadan form çay içeyim belki fayda eder, su içicem dedim bugün onuda yapamadım su içmediğim için ödem yapmış olabilirim belki.

kallisim senin verdigin linkte zencefili 6 dakika kaynatip birde sarmisak koyduruyor ve limon. ama ben sarmisakli sadece haftasonlari icebilirim bir.. birde ben kaynatmiyorum kaynar suyu üzerine döküyorum . birde kaynatarak denesemmiki?

susuz kalinca vücut kendini korumaya alip siskinlik yapar tatlim. isirgan otu cayi flan varsa evde dene istersen. bende cok sik olur ayaklarimda ödem

saclarinami mi kaynatmis düdükdelikafadulden hay allahim ya.. töbe töbe ay ne güldüm deli gibi.
ayça çatlaktır birazkaydirigubbakcemile3 el atmadığı bir şey kalmasın ister saçlarını bir hevesle kestirmişti sonra uzasın diye yapmadığı kalmadı bir karışımı var onun zencefil sinameki b vitamini filan karıştırıyor saçlarıda acaip uzadıyerimseniben ama leş gibi kokuyor evde öyle dolaşıyor bir kaç saatkaydirigubbakcemile3
kallisim senin verdigin linkte zencefili 6 dakika kaynatip birde sarmisak koyduruyor ve limon. ama ben sarmisakli sadece haftasonlari icebilirim bir.. birde ben kaynatmiyorum kaynar suyu üzerine döküyorum . birde kaynatarak denesemmiki?

sen bildiğinden devam et ablam boşver sarımsaklıyı kaynatmayıaklinialirimsmile

tamam sekerparem öyle yapayim bende.. kallisim ben kactim yarin sabahciyimya erken yatmaliyim erken kalkayim ama yarin bize göre 12de evdeyim kismetse. ay yatim mutlu bahtiyar uyuyayim cok sevincliyim. birde yarin tartilma heyecani ..sırnaşık şey
hayirli geceler kallisim hayirli geceler canlarim öpüyorum hepinizia.s.
yarin icin herkese bol sanslar

iyi geceler hanımlar bugun ne yedim

sabah10 gibi koca kase çorba-2 dilim k.e
12 gibi patates yemegim vardı ondan ve ayran ekmeksiz malum hemen diceksiniz ama patates ekmekkk
2 bucuk gibi biraz omlet bir parça ekmek bu ara aralarda bolca su- bir bardak limonata- yeşil çay-

akşam 5-6 gibi bir tabak kabak yemegi üstüne sarımsaklı yogurt- 3-4 kaşık alinazik bir parça ekmek yedim ama sonradan içimi tutsun diye

sonrada bir bardak süt içtim bir avuç fıstık ile

Günayyydın kızlar
Geçen haftayla aynıyım 74,6.Bir haftadır adam bilgisayarın başından kalkmadığı için sııra bana gelemedi.Bugünde istnabula götürüyor.Çoook üzgünüm.Fırsat bulunca yazacağıııım.
Çıkmam lazım kızı servise bırakacağıııım.Öoüyorum hepiniziiiii........

artık 7 li rakamları gördüm ve çok mutluyum :lepi:
az veriyorum yavaş veriyorum ama spor yok, aşırı dikkat de etmiyorum ama yine de gidiyor.
demek ki vücut vermeye alıştı diyorum kendi kendime..
şu havalar ısınsa deli gibi yürüyüş yapıcam..
işte o zaman hedefime ulaşırım düğüne kadar.
destek bekliyorum hepinizden..

çikolatam bu gece rüyamda seni gördüm hayırdır inşallah..
sizin evinize gelmişiz, bizi ağırlıyordun, annem-anneannem falan da vardı.kafamçokkarıştı
sonra eşin de geldi bizimle ilgilendi vs..
ay nerden çıktı acaba??

**** 5.TAKIM 148 .ETAP ****

tombili ( 82.5 / )
mersa ( 77.6 / )
obur ( 74.6 / 74.6 / 0.0 / 0.00% )
Ocean ( 80.3 / 79.7 / )
chocolategirl ( 79.3 /
citol ( 113.9 /

5.TAKIM TOPLAM KİLO (

bence de biraz fazla kaçmış gibi neden böyle oldu acaba? onu araştırmak lazım aralar fazla olmuş akşam hem çorba hem pilav hem patates karbonhidrat o da fazla olmuş keşke muzu yemeseydin badem fındık daha güzel olurdu orda tek başına ya da sadece muz? su güzel yürüyüş güzel öğle de karışık olmuş aslına bakarsan aman aman fazlalık yok ama var biraz ve karışıklık var listede neyse bakalım olur o da arada robot muyuz insanız sonuçta opuyorumnanaktan

hemen geldim ilk kilomu ben yazıyım diye ama çoktan açılış yapmışlar bile oceancım tebrik ederim canım yavaş olsun kalıcı olsun hep demiyormuyuz oburcum sen de haftaya inşallah her hafta güzelce verriyoruz diye bişey yok hadi bakalım kızlar diğerlerinin durumlar nasıl çikolatım naptın tatlım ben de hemen aşağıda yazıcam kilomu karışmasın diye reyhan abla kallistecim siz ne alemdesiniz bakalım

dün yediklerimi de yazıyım bi ara kontrol etsin çikolatım
sabah: 1 dilim çavdar ekmek peynir zeytin 1 kere de tahin pekmeze batırdım küçük bi parça ekmeği
ara: 1 küçük kutu süt 250 ml mi oluyor ya hani ondan
öğle:bol yeşillikli booooll salata yine koca leğen gibi kasemde
ara:2 kaşık yoğurda 1 salatalık ve bolca taze nane doğradım yedim
akşam: 1 kepçe çorba, 1 küçük simit kaynuşun misafirleri vardı öğlende benim de payıma bu düştü başparmakla işaret parmağını birleştir yuvarlak yap işte o kadar büyüklüğü
3 litre belki daha fazla su
2 form çay
10 dk koşarcasına yürüyüş bu sayılır mı bilmem ama

**** 5.TAKIM 148 .ETAP ****

tombili ( 82.5 / 80.5 / )
mersa ( 77.6 / )
obur ( 74.6 / 74.6 / 0.0 / 0.00% )
Ocean ( 80.3 / 79.7 / )
chocolategirl ( 79.3 /
citol ( 113.9 / 111.4 /

5.TAKIM TOPLAM KıLO (

tombilim güaydın canım maşallah kiona tebrik ederim ne güzel vermişsin..

reyhan ablayı bilmemde ben tartılmadım henüz biraz geçsin dedim ama çok umutluda değilim..

Son düzenleme:
cık cık hiç beğenmedim listeni çikolatım.. şu pilav ve makarnadan birkaç ay kaçsanız diyorum :umursamaz:

kaç gündür kahvaltı yokkk lmaz: akşam çorbanın yanına salata vs yapman lazımdı bence.. hani aralar nerde? yavaşlatıcaksın metabolizmanı diyim ben sana ablam yasakkelime

kilona göre yediklerini begendim çitolcümm

akşam et veya baklagil yeseymişsin tam olurmuş ama olur bazı günler.. yine de güzel yemişsin..

ay kızmayın bana da baya eğlenceli bi işmiş bu haha kaydirigubbakcemile3

bijom yaaaa neden kızalım ki yap yap eleştiriyi benim hoşuma gidersırnaşık şey rencide et bizi:roflol: acımasızca eleştir bizi:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…