- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.961
ayça çatlaktır birazkaydirigubbakcemile3 el atmadığı bir şey kalmasın ister saçlarını bir hevesle kestirmişti sonra uzasın diye yapmadığı kalmadı bir karışımı var onun zencefil sinameki b vitamini filan karıştırıyor saçlarıda acaip uzadıyerimseniben ama leş gibi kokuyor evde öyle dolaşıyor bir kaç saatkaydirigubbakcemile3saclarinami mi kaynatmis düdükdelikafadulden hay allahim ya.. töbe töbe ay ne güldüm deli gibi.
kallisim senin verdigin linkte zencefili 6 dakika kaynatip birde sarmisak koyduruyor ve limon. ama ben sarmisakli sadece haftasonlari icebilirim bir.. birde ben kaynatmiyorum kaynar suyu üzerine döküyorum . birde kaynatarak denesemmiki?
arkadaşım gelmeden yediklerimi yazayım :
sabah: nesfit - süt
ara: 1 elma
öğle : 4 adet lahana sarma,1 dilim ekmek,peynir,4-5 zeytin,2 ince dilim macar salam
ara : 1 muz
ara: badem fındık kuru üzüm(toplam 1 avuç)
akşam : 1 kepçe mercimek çorba,tavuk,birkaç parça patates(bunlar haşlanmış) bol salata,2- kaşık pilav,ayran
ara : meyve
2 lt su içtim,1 saat yürüyüş yaptım
not: bugün sanki biraz fazla mı kaçmış ne eyvahedigeldismile
**** 5.TAKIM 148 .ETAP ****
tombili ( 82.5 / 80.5 / )
mersa ( 77.6 / )
obur ( 74.6 / 74.6 / 0.0 / 0.00% )
Ocean ( 80.3 / 79.7 / )
chocolategirl ( 79.3 /
citol ( 113.9 / 111.4 /
5.TAKIM TOPLAM KıLO (
cık cık hiç beğenmedim listeni çikolatım.. şu pilav ve makarnadan birkaç ay kaçsanız diyorum :umursamaz:arkadaşım gelmeden yediklerimi yazayım :
sabah: nesfit - süt
ara: 1 elma
öğle : 4 adet lahana sarma,1 dilim ekmek,peynir,4-5 zeytin,2 ince dilim macar salam
ara : 1 muz
ara: badem fındık kuru üzüm(toplam 1 avuç)
akşam : 1 kepçe mercimek çorba,tavuk,birkaç parça patates(bunlar haşlanmış) bol salata,2- kaşık pilav,ayran
ara : meyve
2 lt su içtim,1 saat yürüyüş yaptım
not: bugün sanki biraz fazla mı kaçmış ne eyvahedigeldismile
kaç gündür kahvaltı yokkkbugün bende yediklerimi yazayım dedim amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nerdeyse bişey yememişim..
sabah for bisküvi kahve
ara yok
öğlen bir şinitzel tost makinesinde pişirdim yanında kocaman bir tabak nohutlu salata
ara yok
akşam bir tabak mercimek çorbabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ay yorum yapmayın bana yaaa:roflol: yazınca kendimi çok kötü hissettim ama kendimi işe verince aklıma yemek gelmedi..
kilona göre yediklerini begendim çitolcümmiyi geceler hanımlar bugun ne yedim
sabah10 gibi koca kase çorba-2 dilim k.e
12 gibi patates yemegim vardı ondan ve ayran ekmeksiz malum hemen diceksiniz ama patates ekmekkk
2 bucuk gibi biraz omlet bir parça ekmek bu ara aralarda bolca su- bir bardak limonata- yeşil çay-
akşam 5-6 gibi bir tabak kabak yemegi üstüne sarımsaklı yogurt- 3-4 kaşık alinazik bir parça ekmek yedim ama sonradan içimi tutsun diye
sonrada bir bardak süt içtim bir avuç fıstık ile
akşam et veya baklagil yeseymişsin tam olurmuş ama olur bazı günler.. yine de güzel yemişsin..dün yediklerimi de yazıyım bi ara kontrol etsin çikolatım
sabah: 1 dilim çavdar ekmek peynir zeytin 1 kere de tahin pekmeze batırdım küçük bi parça ekmeği
ara: 1 küçük kutu süt 250 ml mi oluyor ya hani ondan
öğle:bol yeşillikli booooll salata yine koca leğen gibi kasemde
ara:2 kaşık yoğurda 1 salatalık ve bolca taze nane doğradım yedim
akşam: 1 kepçe çorba, 1 küçük simit kaynuşun misafirleri vardı öğlende benim de payıma bu düştü başparmakla işaret parmağını birleştir yuvarlak yap işte o kadar büyüklüğü
3 litre belki daha fazla su
2 form çay
10 dk koşarcasına yürüyüş bu sayılır mı bilmem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?