- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.981
bijom senin çizelgene bakarken akşam haberleri geldi aklıma kadını biri troidi kilosu zartı zurtu varmışta doktora gitmiş 35 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş 1 saat sonrada doğuma gitmişkaydirigubbakcemile3 hamile olduğunu bilmiyormuş... ne rahat bir hamilelik geçirmiş aklım ermedi bende alişi 3.5 aya dek anlamamıştım egl filan düzenliydi çünkü ama insan kilo aldığını bebeğin tekmelediğini filan anlamazmı yaa....
yazz kallisim yazzz haftanın takım birincisi biziz kesinn
111.4
111.4
hey maşallahçitolüm tebrik ederimŞeniz bak azmedince nasıl güzel sonuç alınıyormuşŞeniz
ekmekle patates yemeyince böyle oluyomuş:roflol::roflol:
ay hemen yazimmmmm
evet onu ben de izledim kallisim hayret bişey nedense ben hiç inanmıyorum öyle haberlere.. yahu karnın şişer adet olmazsın ya da ne bileyim dediğin gibi bebek döner.. hiç mi gitmezsin dr a bana ne oluyor diye..
bedavadan bebek sahibi olduk diyolardı :roflol:
bencedeeeeee :1rolleyes:
bi de lütfen ama lütfen pilav ve makarnayı kesin eyyyyyyy takım... görüceksiniz farkı vereliniortak
Günayyydın kızlar
Geçen haftayla aynıyım 74,6.Bir haftadır adam bilgisayarın başından kalkmadığı için sııra bana gelemedi.Bugünde istnabula götürüyor.Çoook üzgünüm.Fırsat bulunca yazacağıııım.
Çıkmam lazım kızı servise bırakacağıııım.Öoüyorum hepiniziiiii........
günaydınlar..
kilom 79,7
veeee benim de kilom 80,5 zemuszemus:lepi:
111.4
yalistene bi bakönceki günkügünaydın millet.
yazdıklarınıza azcık baktım valla süper kilolar gitmiş.bana gelince önce bahanelerimi yaziyim sonra kilomu.akşam yemeğe davetliydik kalorili hiç bişey yemememe rağmen ızgara tavuk ve ciğer yedim yanında 1 açık ekmek ve 2 gündür yine tuvalete çıkamıyorum.sonuç hüsran sadece 600 gram vermişim.
canyd kendi kendine nazar ettinCitol biz toplam kiloyu çok arttırdık yahu :roflol:
haha kallisim ne güldüm ha :roflol:yaa benimde başıma geldi ama ben birde oyalandım annem hasta diye gidemedim kaç hafta doktora gitseydim 2,5 aylıkken farkedecektim... ben hastayım karnımda bişey var dye gittim kist filan oluştu sandım hissediyordum yani doktora gidip ultrasona girince orda baygılı geçirdim kocaman bir bebiş yatıyodu doktor söylemeden gördüm yani:roflol:
mersacım 600 grmı mı küçümsüyosun sen :1shok: maşallah de maşalllahhhgünaydın millet.
yazdıklarınıza azcık baktım valla süper kilolar gitmiş.bana gelince önce bahanelerimi yaziyim sonra kilomu.akşam yemeğe davetliydik kalorili hiç bişey yemememe rağmen ızgara tavuk ve ciğer yedim yanında 1 açık ekmek ve 2 gündür yine tuvalete çıkamıyorum.sonuç hüsran sadece 600 gram vermişim.
olim ben senin yaşam koçun sen de benim bebenin yatak takımını yapan teyzesi ol nası fikir ama sırnaşık şeysırnaşık şeybe zaten bir süre yememe kararı aldım bijom sanada söz veriyim birde bu hafta beni düzene sok şunu ye bunu ye de bana yaşam koçum ol :roflol:
ayyyyyyy yaşam koçu dedimde bizim ayçayla gökçe birbirleriyle çok pis espiri yaparlar eşşek şakaları vardır hiçte kırılmazlar bibirlerine, geçen tam yemek yiyoruz babamız yok gelmedi kızlarla ben, ayça gökçe bitirdi aliş son yudumunu alıyor ben daha yemeğimin yarısındayım cokacimcoook siz kaç göz işareti ile yarışma başlatın tam yanımdalar :kedi: geğirerek gaz çıkarma yarışması:roflol: bir yaptılar başladım bağırmaya çok iğrençsiniz iştahım kalmadı dedim tabağı ittim:çok üzgünüm: anne yaşam koçun olduk bak başka türlü olmayacak yoksa yarım porsiyon yedin bitti işte ne güzel diyerek gülme krizine girdiler..
naptın candy bütün bir haftayı çöpe attın değdi miii :umursamaz:105,1 benneyaptımki
candycim çok az vermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?