- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.021
mafoldumben:gitme::gitme:mafoldumben kimseye bişey söylemiyorum artık :kedi: çok kötü oldum şu an kıpkırmızı oldu yüzüm gözüm sinirde ben bu hafta hiç ama hiç kaçamak yapmadım geçen haftadan tam 700 gr fazla çıktım mafoldumben:gitme:
bugünden itibaren yürüyüşüme düzenli başlıyorum burda herkese söz veriyorum tek kaçamağım egzersizlerim oldu yaptım ama düzensiz yaptım..
aslında doktor bana haftada 3 gün yarımşar saat yürü yeter demişti demekki yetmiyor off birde ilaç kullanıyorum bu nedir şimdi hiç beklemiyodum üstüne fazla çıkmayı yemedim çünkü..
çitolüm yemiycem dediğim böyle kızıp gidip hemen yemeğe saldırmıyacağım düzene devam edicem demek istedim yani strese girmiycem..
mersam(
mervişin durumu nedir gittimi bu gün kontrolüne..
kızlar ya ben 2 gün önce bile 1 kilo vermiş çıkıyodum.akşam yediklerim hemen nasıl etkilemiş bide şu tuvalet sorunu .günlerdir akşam yemiyordum tamda dün akşam yiycek zamanı buldum of yaaa .aslında benimkisi en az 1 kilo ama tartıda ne çıktıysam o hile yok.kalisim hadi çık artık şu tartıya bekliyorum bak çatlıycam meraktannn....delikafadulden
baktımda anlamadım ki direkt ödem yapar yazmıyo tabiki de ama( ben bol su içmeye gayret edeyim belki bir iki günde atarım ...canım sıkılsada umudumu kaybetmiyim... off pofffff..
candycimbence geçen hafta ne yedin ne yemedin listelerine tekrar göz at hatan orda bir yerlere saklanmıştır. ama hala üzülmene gerek yok bence almadın en azından bir de vucud belli olmuyor bi hafta 2 kilo gidiyor bi hafta 200 gram
bijom burda ki işlerin hiç birinin acelesi yok biliyorsun..kallisim yarısını temizledim yarısı kaldı konunun.. gerisini sonra hallederimmm..
çok oturdum eşim duysa çok kızar bilmiyorumkismile biraz yatayım.
kilo veren herkese tepprikler kocaman.
çikolatımı da öğrendim oh rahatladım aferin eşime benim aferin şimdi başka telaş başladı kaçıncı olacaz bu hafta biz listeye girmemiz lazım mutlaka acayip hırs yaptım ben
ben de baktım kallisim ama çatlıyorum valla hepsi hemen açıklasınlar 6. takım iyi gidiyordu son zamanlarda onlardan korkuyorum ben geçmesinler bizi yaaaa
6. takıma baktım ben takıma girip aklinialirimsmile aeben duymasınkaydirigubbakcemile3 2. ler arkadaşlarımız bizim arkamızdan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?