Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim eşim turşu çok sever her çeşit biberide biliriz masallah biz çubuktan alıyoruz turşuyu
Ay ben de cok severım de bu senekı tursum gelmedı hala. belımı ıncıttıgım ıcın ben gelırken getıremedım ama anacıgım yapmıs gelırken getırecekler.. bız de sade fasulye tursusu olur, karısık yaparız bı de beyaz lahana havuc salatalık fılan.. trabzonda hıc tursu satın aldıgımızı hatırlamıyorum ben yaparız cesıt cesıt.. patlıcandan,karnıbahardan,pazı sapından,tomara diye bı ot vardır bızden onun da tursusu guzel olur.. ama kendısı odemın en ıyı kankası oldugundan tursucuklarım gelınce naparım bılmıyom :)

Ben bunu bilemedm ama kapan iyi fikir topragim

Sen diyorsun koca adam bak işte azcik kuculsun benimki 185 boy 75 kg
Benimki de aldığımda 82 ydi, 96 olmuş şimdi, iyi bakmışım dimi, allahtan göstermiyor boy 182.
Lahananın kalorisi çok dusuk zaten sonuçta kilo aldıracak bisey yemiyosun

Ay ne biliyim o kadar uzun zamandır doya doya yemiyorum ya garip geliyo, diyetteyken doydum valla, dukanda da sınır yok ya iyiymiş böyle, hakkaten açlıktan alıyomuşum kiloyu ben :)

Benim kaynanamda yapiyo karışık fasulye turşusu falanda bizim çubuktan aldığımız hazır gibi değil eşimin arkadaşı oralı onlardan alıyoruz onların tursusunu kimse tutturamiyo eşim ezmeydi salatalikti fasulyeydi hepsini yer de ben sadece ince salatalık ve tombul Çin biberin yüzünü severim

Asure kralicesinden sonra Psikoljk savasci he bunuda sevdim
Sineme lafim yok gelin olcak o akli her yerdedr simdi beni nasil aklinda tutsun

O zman aci biber tursusu de bana
Ben sosyetik isimleri bilemem

Şimdi metobolizmanda hızlanacak yediğin için bizim kide 72 kg idi 75-80 arası gezer durur çok kolay kilo verir ramazanda deli gibi yer ama 6 kg verir kesin bende kesin alırım

Esin kac kilo vendy adamida ayarttin he

Heh gecmisi bitirdim gelelim simdi benim gecmisime
Iste monum

Sabah
2ymurtadan omlet
Peynir
Zeytin
Salatalk

Ogle
6top kirmizi uzum

Ikindi
1 bardak tarcinli sut

Aksam
1tabak et sote
2yk pilav
1kase yogurt

Su 1litre
Spor 3mile leslie 30 sn plank

Dipnotdamacanam bitmis bugunde kapaliydi su alamadm cesmeden imkansz icemem susuz kaldm ya

toplight morordek inatettimolacak nilsub

Bi pilavı sevmedim, üzüm diyodun bi ara, sanki üzüm ayrımı yok, hepsi yüksek şeker diye biliom ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…