Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O da doğru aslında kase başı 2-3 kaşık düşmüyor hazır çorba :))
Ya yarın düzgün olarak yerim artık.

En olmadı koyu olsun ıstıyosanız bıraz nısasta acıp koyabılırsınız bence kızlar.. mısırunun baglayıcılık özelliği o kadar fazla degıl bence

KumraL_KrakeR kız sen evli miydin. Ben seni genç bekar bir kız saniyordum çok geçmiş olsun
Evliyim kiz konstuk ya cok balayi dugun falan belki unutnusundr 4 yasindada oglum var
Hahah, haftasonu çozutucam diyodu, buralara bile ugrayamadı heralde :)

Ay onunla geçmiş olsun canım, iyi mi patlamamış çok kötü bişi o

İyi kaçamaklar yapmışsın ha, 1 hafta yetsin bu sana :)
Allah korusun valla patlayip yalabilirdide

Bu kacamk bana 1 ay yeter kiz 6 aydr ilk defa cips yedim
Sagol kaptanim sorma valla aynen ole oldu
Bende regli iken yapmstm ama cok halsiz dusurdu beni

Evliyim kiz konstuk ya cok balayi dugun falan belki unutnusundr 4 yasindada oglum var
Kız hatta bana benım hayırsız ördeki nasıl ikna edeyım dıye taktık verıyo ya ban merve kovmus enişteyi bı ara sonra accık da yarasına tuz basmıs enıste imana gelmıs @Pdr93 merve bır nevi psikolojik savascı

Jalepone biber ne kiz
Menun cok iyi olmus ozgecik
Yok canim +600 gordum 500 degil bgunde +400 daha eder +1 kilo ve bgun dogum gnum esim pasta krabiye lokum fln almis gelmis ayy napicam bennnnnnn
Didem noluyo kuzum sna azcik silkelen kendine gel kac gundur aglamalardasin yakisiyomu hic sana
Lahana bittimi
Spor mihtesem

Jalepone biber ne kiz
Menun cok iyi olmus ozgecik
bizim cin biberi degıl de bı tursu acı bıber daha satılıyo ya. koyu yesıl hatta dılımlı olur hep.. acı bıber tursusu dıyıp konuyu baglayalım sagol bu arada sekerım.. bı toplanmam lazımdı kendımı kandırmaya calısıyom caktırma

Hazır çorbayı bende sevmem ama normalde hazırladım kalorisi çok dusuk bide koca kazana konuyo ben hepsine de kattim kiloda verdim

Ay koca kazan dedim ama 1 buçuk gün yetti eşimle bana, o da yapıyo bakalım o ne kadar verecek, o benden çok verir büyük ihtimalle öncesinde diyet yapmıyodu, ay adamı da başlattım inşallah işe yarar ya :) kendin etleri yedin dukan diye bana gelince lahana yiyoz diyo :) :)

Benim eşim turşu çok sever her çeşit biberide biliriz masallah biz çubuktan alıyoruz turşuyu

O daha çok verir bence tam uyarsan belki 8 kg verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…