- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.781
Normali bi hafta ama belki ben listeye tam uyamayabilirim.amin canım ...
çarşamba alıcam malzemeleri perşembe bende başlıcam kaç gün yapıyosunuz bir haftamı...
İşte bizimki de erkenden 21 Nisan'dan önce gelmezse boğa olacak da bakalım :)Benimki 20 nisan koç ama boğanın özellikleri de var cnm inatçı yemeğe düşkün mutfağa meraklı okuma özellikle yazma meraklısı ortaya karışık yani :)
ay ben yerim muzu çok severim...Normali bi hafta ama belki ben listeye tam uyamayabilirim.
Yarın muz günü ama yemesem ne olur.
Köy Horozu lezzetli oluyo cnm arapsaçı rezene bitkisi daha çok dereotuna benziyo ayrı yumurta ikizi gibi :))Arapsaçını bende bilmiyorum nette arattım.Ispanak gibi bi sebze sanırım.
Horoz etide çok yaygın olmamakla birlikte kasaplarda satılıyor. Tavuğa göre daha kuru ve sert oluyor.Hindi et gibi.. Denenebilir ama tavuk daha lezzetli bence
Canım tatlı çekiyor eşimde elmalı kurabiye almış. Gerçi sağolsun sen yeme ben kendime aldım diyip dolaba kaldırdı canım çekmesin diyeeyeme kız için donar bu soğukta...malum aralar daha soğuk hasta olursun Allah korusun
Ben çekmiştim öyle yiyemezdim :))Yeme kuzum, yeme annem :)
Aa hiç duymamıştım, afiyet olsun.
Hmm, horoz Eti denince daha farklı bişi sandım bende ne biliyim :)
Efet çekmedim Ayşe gibi, çeksem çorba işte :)
İnsanın başta beyni doyuyorhahah ayşe senide uzaylı yapcak
ay sorma silkelendim valla böyle bundan sonra
ay bende bu şekilde seviyorum...
ay böyle daha güzel ama yaaa... yemek gibi psikolojik rahatlatır...çok bişe yiyiyomuş gibi...
O biraz zor ama yolundan ilerliyorum işte hayırlısı :)hahah ayşe senide uzaylı yapcak
ay sorma silkelendim valla böyle bundan sonra
ay bende bu şekilde seviyorum...
ay böyle daha güzel ama yaaa... yemek gibi psikolojik rahatlatır...çok bişe yiyiyomuş gibi...
Bende severim ama elma daha iyi olur sanki hem kabızlık falan yapmaz...ay ben yerim muzu çok severim...
Afiyet olsun canım..Köy Horozu lezzetli oluyo cnm arapsaçı rezene bitkisi daha çok dereotuna benziyo ayrı yumurta ikizi gibi :))
Bugünkü menümü yazayım bende; lahana 3.gün
Sabah; 1 tabak lahana, 1 armut
Ara; çiğ karnabahar
Öğle; 2 mandalina, 1 minik elma
Ara; 1 elma, yarım armut
Akşam; 1 tabak lahana
Su; 2 lt
Spor; 1 saat tempolu yürüyüş
Öğleye lahana kalmayınca yiyemedim, yarın kan vericem sabah ve öğleyi işte yerim artık :)
@toplightmorordek @inatettimolacak nilsub ebrusonmez @keremcemim matilda34
Kızlar bilenler 4.günü bi sölese, menüme yorum yapsa ya??
Belli olmaz benimki dolu dolu 40 haftalık doğdu hep 20 nisan çıktı 20 nisanda geldi :)İşte bizimki de erkenden 21 Nisan'dan önce gelmezse boğa olacak da bakalım :)
Ultrasonda hep önden gidiyor, o yüzden erken doğacakmıs hissine kapılıyorum :)
Çok az ama zaten isveç böyle :))Bugünkü menüm isveç diyeti birinci gün
Sade T. Kahvesi
Bir kesme şeker
Öğlen. ki öğlen yemeklerimi akşam yedim.
2 yumurta
Kıvırcık
2 kaşık tavuk kavurma ( kan grubumdan mıdır bilinmez. Hafif geldi bana akşam menüsü.)
Bugünün sporu denetim gezmesidir efendim. Gayet hareketli bir gündü. Buna rağmen, Normalde spor yapardım fakat eşimin arkadaşı bizde olduğundan dolayı spor yapamıyorum.
Senin sevmediğin varmı acaba bi düşünelim .........ay ben yerim muzu çok severim...
Kesinlikle bende duymadımmSenin sevmediğin varmı acaba bi düşünelim .........
Iı yok :))
Boğa olacak erken dogmazsa
Erken dogarsa da koç ama umarım boga olur
ay ben nimet seçmem günahh günahhSenin sevmediğin varmı acaba bi düşünelim .........
Iı yok :))
yokda ondan taştan yumuşak herşeyi severimKesinlikle bende duymadımm
Yaa ne güzel :)Belli olmaz benimki dolu dolu 40 haftalık doğdu hep 20 nisan çıktı 20 nisanda geldi :)
Koç burcu kötü degildir tabi de ben akrep burcuyum boga ile daha iyi anlasıyorum diye tercihimi ondan yaptımBen koç burcuyum, çok tatlı bir insanım valla bak. Severler beniyani yine hayırlı vakitte gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?