- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.061
teşekkür ederiz bu arada darısı diğer haftanın başına inşallah sen de güzel vermişsin bu arada ablacım harika gidiyor takımımız kallisim haftalık raporumuzu yarın mı yayınlarsın yoksa o rapor gibi olan şey aylık mı oluyordu?
raporu şimdi yaparım naniknanik oyalıyorum sizi kendime ne yazacağımı bilmiyorumda:roflol:
reyhan ablacım maşallah o nasıl bir güzellik öyle allah bağışlasın allah ona dert keder vermesin hiç acısını göstermesin sizlere
offff ben bu ara çok sevmeye başladım çocukları yaa ne olacak halim benim? bilmiyorumkismile
teşekkür ederiz bu arada darısı diğer haftanın başına inşallah sen de güzel vermişsin bu arada ablacım harika gidiyor takımımız kallisim haftalık raporumuzu yarın mı yayınlarsın yoksa o rapor gibi olan şey aylık mı oluyordu?
benim büyük kizda inek koleksiyonu yapar. heheheheh
kallisim bir bahar havasi var disarda sorma gitsin demin elimde cayim biraz salincakta sallandim baktim uykum geliyor iceri girdim. nergizler 5 cm kadar görünmüsler iki haftaya kadar renklenmeye baslar bahcem. zambaklar bayagi büyümüs ama ilk önce nergizler acar.ben bahari cok seviyorum. agaclar tomurcuklanmaya baslamis sasirip kaldim. daha iki gün öncesine kadar karin altindaydilar. tabiat nasil cevreye uyuyor.. insallah tekrar don olmaz
verandami yoksa kallisim? bizde terasa sigamiyoruz sütunlar varda bahcede kameriye yapalim bu yil diyorduk. dur bulursam bir resim koyayim sana benim teras görünüyor az bucuk ac bucukta ben
ocean tebrikler canım .aynı hızda gidiyoruz gibi seninle.
.
oceanıma yazmamıştım sabah senide ayrıca tebrik edelim canımcım rakam değişikliği yaşamışsın..
sorma tatlim ya tabiki herkesin gülü kendine güzel ama cok sirin bir cocuk tertemiz mis kokulu. oyun oynamasida cok zevkli oluyor. her gördügümde yani iki üc günde bir bile degisiklikler oluyor. nerdeyse hergün yeni seyler ögreniyor. birkac resim koyarim aksama.
kallisim ben tam 800 gr vermisim 88,2 yim. en az bir kilo diyordum ama neyse belki hayftaya insallah.
canimsin kiyamam sende stress yapma bak sodyum neydi iste ondan yeme isirgat otu cayi ic bir iki gün tuzu azalt iner gider sislikte kiloda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?