Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

reyhan ablacım maşallah o nasıl bir güzellik öyle allah bağışlasın allah ona dert keder vermesin hiç acısını göstermesin sizlere
offff ben bu ara çok sevmeye başladım çocukları yaa ne olacak halim benim? bilmiyorumkismile
teşekkür ederiz bu arada darısı diğer haftanın başına inşallah sen de güzel vermişsin bu arada ablacım harika gidiyor takımımız kallisim haftalık raporumuzu yarın mı yayınlarsın yoksa o rapor gibi olan şey aylık mı oluyordu?

reyhan ablam tekrar bakarsan montumuzu ve şortumuzuda ekledim görebilirsin...

tombilim orayada yazdım canım ben unuturumda sonra bir hatırlat bana çantayı daha bir açıklayıcı foto eklerim sana ölçüde veririm cidden çok hoş oldu kızlar paylaşamadı..

raporu şimdi yaparım naniknanik oyalıyorum sizi kendime ne yazacağımı bilmiyorumda:roflol:

sagol tombisim allah yavrularimizi bagislasin iyi yazilar yazsin insallah. seninkide cok sirin masallah . öyle cocuklari cok sevmeye baslayinca hemen bir tane daha geliveriyor tombisim tecrübeyle sabittir..:roflol:

tombili ( 82.5 / 80.5 / 2.0 / 2.42% ) tombilimden bu hafta rekor geldi :lepi: rapor diye diye peşimde gezmeside bu yüzden illa tasdik ettirecek rekorunudelikafaduldenalkisalkisalkis tebrik ediyoruz takımca sana geliyoruz işin sırrını almaya:teytey:
mersa ( 77.6 / 77.0 / 0.6 / 0.77% )mersam akşam ki yemek dedin ama kimse yutmadı belgeler konuştu sırnaşık şey bir öğünden kilo alınmazmış diye konular getirildiyasakkelime sen bu hafta kocişin peşini bırakma mersam gezmeye gidin ama ev gezmesine değil sokaklarda yürüyün yağları yollamak için...
obur ( 74.6 / 74.6 / 0.0 / 0.00% )oburum.. oburum.. evin içinde kayboldun.. garibim aklı bizde ama kendi nerde :sinifsinif:
Ocean ( 80.3 / 79.7 / 0.6 / 0.75% )evlilik yaradı derler adettendir:roflol: ama sana ciddi yaradı bak 7 ler 7 ler geldi kapına dayandı ohh ohh temmuza kadar neler olacak 6 lar gelecek ve dünyanın en güzel gelinliğini giyeceksin:teytey:
chocolategirl ( 79.3 / 78.5 / 0.8 / 1.01% )denemediği yöntem kalmayan çikolatım benimsositososito işin sırrı spordaymış meğerse ohaoldumsmile
citol ( 113.9 / 111.4 / 2.5 / 2.19% ) sarelleli elma diyeti yaptı ama karşılığını da güzel aldı:teytey:a.s.
candy_candy ( 105.5 / 105.1 / 0.4 / 0.38% ) tatlı tatlı tatlı candycokacimcoook tatlıları yeme candy delikafadulden

reyhan ( 89.0 / 88.2 / 0.8 / 0.90% ) dediğini yaptı ablam sözünü tuttu çok çabaladı emeğinin karşılığını aldı:lepi: peki beni niye bıraktın:roflol:

kalliste aldığı 700 gr yerine koyabilmek için yerin dibinde :1ninca::kedi: ama sodyum şeysiymişim kaydirigubbakcemile3kurbanı :roflol:haftaya düzeltecekmişimkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
hahahahahaha
hhohohohohho allah iyiligini versin kallisim.delikafadulden:roflol:
cok güzel olmus rapor ellerine saglik..:roflol:

ablam aynı hava burdada var dedim ya bende dışarı çıkınca aklımdan geçti gitsem dedim porsuk kenarına bir cafeye otursam kahve içsem ama yol çok uzundu yürüyemedim mafoldumben

bahçeye doyum olmuyor değilmi şimdi bizim buralarda hayaletlikten çıkar dolmaya başlar bizim sokağada iki aile taşınıyor sanırım tadilat var iki evde.. koca sitede tek bizim sokak ıssızdı gelsin birileride ses olsunyerimseniben
bizde bir kaç hafta içinde ayy adı aklıma gelmedi kapıdan çıkınca oturma yerim var balkon gibi ama bahçeye bakıyor zemin katta ay tövbe valla adını şettiremedimeyvahedigeldismile işte orayı büyüteceğiz daha rahat oturalım diye tüm yaz orda geçiyor çünkü rahat edemiyoruz ...

senin kızındamı yapıyor inek kolleksiyonu aman tanrım yaaaa bizde nevresimler fincanlar terlikler ah ne ararsan var ablam..cidden hastalık ...

verandami yoksa kallisim? bizde terasa sigamiyoruz sütunlar varda bahcede kameriye yapalim bu yil diyorduk. dur bulursam bir resim koyayim sana benim teras görünüyor az bucuk ac bucukta ben

benden bu kadar bu gün oyalandım herkes okuldan işten çıktı bir saate evdeler gidip azıcık spor yapıcam sonrada yemek hazırlıycam ama yemekten sonra yatmadan mutlaka yarım saat ddaha spor yapıcam söz veriyimde dönemiyim :))

verandami yoksa kallisim? bizde terasa sigamiyoruz sütunlar varda bahcede kameriye yapalim bu yil diyorduk. dur bulursam bir resim koyayim sana benim teras görünüyor az bucuk ac bucukta ben

heh veranda ablam sağol kafam patladı düşünmekten bilmiyorumkismile

tamam ekle ablam beklerim benzemuszemus

az buçuk değil bayağı tam gözükmüşsün heheheee ablam geçen yazmı ne zaman k halindi bu...

sizin sütunlar engeldir evet bizimkisini eşim doğmadan yaptı üstü ahşap direkleri demir doğrama oturmaya hiç engel değilde sığışamadık yapalımda bende eklerim bahçemde kendine gelir o zamana dek inşallah...

gecen bahardi kallisim yerdeki nergizler görünüyor aslinda ama cok kücük resim.. veranda olsun teras balkon olsun nekadar büyük olursa okadar rahat oluyor hele trde insan kendini hep disari atiyor

kaydirigubbakcemile3 ben de niye okunmuyor bu kallis diyordum sırnaşık şey
dolandım tabi peşinde hihoyyyt alkisalkisalkis güç veriyor tabrikleriniz ve ben hızımı kesmek istemiyorum
ellerine sağlık canım senin de

bakmadinmiydi tombisim. koyarim yine birgün kallis burdayken kizma sen.. ben yürümeye gidiyorum birazda temizlik yapayim . öptüm canim

ocean tebrikler canım .aynı hızda gidiyoruz gibi seninle.
.

evet ablacım yavaş ama emin adımlarla ilerliyozkaydirigubbakcemile3

oceanıma yazmamıştım sabah senide ayrıca tebrik edelim canımcım rakam değişikliği yaşamışsın..

evet ablam yaa çok mutlu oldum rakam değişikliğine..
darısı 6 lıları görmeye inşallahguclubacismile

yaa ben 600 gr verdim diye seviniyorum 800 süper ablacım.
ha belki sen daha fazlasını hedeflemiştin ondan ama hedefi daha ufak tut..
fazlası olursa amenna, daha da mutlu eder seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…