Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

takım birincilerimiz citol ve tombiliyi ayrıca tebrik ediyorum..
azminizin sabrınızın sonucu bu işte...
çok güzel, sizi örenk alıyorum kendime..
inşallah ben de peşinizden geliciğimm

hakikaten dün dost dedik bugün çıktı geldi..çok da ihtiyacım vardı,çok güzel zaman geçirdik...

evet dün çok yedim aklinialirimsmile

hayırdır inşallah canım... eşimle aram yine nane..belki ondan görmüşsündür,hayra yoralım

yaaa tombilim çok üzgünüm,ama oldu bir kere bilmiyorumkismile
veeee benim de kilom 80,5 zemuszemus :lepi:
harikasıııınnnn... süper eşim benim kaydirigubbakcemile5

cnm çok az yemişsin sanki,öğlen sadece salata yeme..biraz zenginleştir öğleni ve araları..yiyeceksen akşama az ye..

cık cık hiç beğenmedim listeni çikolatım.. şu pilav ve makarnadan birkaç ay kaçsanız diyorum :umursamaz:

kallisim ve tombilim de beğenmedi..sen hiç beğenmezdin zaten böyle bir listeyi...özürrrr

bencedeeeeee :1rolleyes:

bi de lütfen ama lütfen pilav ve makarnayı kesin eyyyyyyy takım... görüceksiniz farkı vereliniortak

evet bu ikisini asla yemememiz lazım,o zaman kolay gideck kilolar...ahh bir de yapabilsem

hayatım az değil ki... ben seni tebrik ediyorum can ı gönülden

helal olsun reyhan ablam..süpersin..ben de 800 gr verdim :lepi:

evet kesinlikle işin sırrı spor canım Şeniz

geçmişi okudum ama cevaplarım kısa oldu,yorgunum.bugün akşam izmirden gelen arkadaşımla dışarı çıktık yürüdük filan bayağı... yediklerimi de not edemedim,spora da gidemedim. benim de bu hafta için bazı planlarım var,beslenmeyle ilgili...umarım uygulayabilirim.
kallisim çok şaşırdım senin kilo verememene ve de üzüldüm.niye böyle oldu acaba. çok az yiyorsun halbuki...

sanada helal olsun cikolatam tebrikler bülbülüm. kaydirigubbakcemile5 az kaldi yaza nekadar giderse kardir.. ben bütün gün iki yil önceki resimlerime baktim durdum kendimi atesledim anliyacagin. zayif resimlerimize bakmak cok motive ediyor kizlar tavsiye ederim.

adimlarimi tamamladim..
sabah standart kahvalti ettim.
ara portakal
öglen bir dilim ekmekle doyana kadar köfte yedim 9 tane vardi
ara muz
simdide bir bardak süt icmek istiyorum . aksam yemedim falan ama öglen yediklerimden korktum.
1,5 litre su ictim yarin su toplarim mutlaka sinirim bozuk istedigim gibi beslenmedim.lmaz:
yarin daha dikkatli olacagim. köfteyi az yiyip salata yada sebze takviye etmeliydim.

ablacım çok tatlısın yaa Şeniz
süper moral süper destek:lepi:

ocean tatlim 7li rakamlara indin insallah dügüne kadar 6li rakamlarida görürsün. cok büyük bir engel atladin cirkin 8 leri artik görmiyeceksin insallah hemen cok cok uzaklas 8 lerden tebrikler sanada canim.
a.s.

dur bir tane ekliyeyim hemencecik.
ay ne tatlı oglun var
alalhım bagışlasın esirgesin
ananlı babalı büyütsün

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12211811&posted=1#post12211811

diktiğim ceketi ve şortu ekleyemedim az sonra ekliycem ama şapkamız çantamız kolyemiz ve duvar süsümüzü ekledim
elleirne saglık
keşke benimde olsa öle maharetlerim :hulya:
ay benim çuhalar donmuş çünkü dünde kar yagdı burda
gece dışarı su koydum denemek için
suıyun üstü donmuş yani

süperr :lepi:
veranda ama benden öncede sölemişlerr
bayılırım
kendide olayana insan hep imrenir zaten
yaaaa ben göremedim yaaaaa neden hemen sildin kötükedihüso
:dilcikar: bende göremedim zaten

takım birincilerimiz citol ve tombiliyi ayrıca tebrik ediyorum..
azminizin sabrınızın sonucu bu işte...
çok güzel, sizi örenk alıyorum kendime..
inşallah ben de peşinizden geliciğimm
saol cnmm
darısı başına
sen dikkat et bizden daha önemlisin
gelinlik giyeceksinn boshayallersmile

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12211811&posted=1#post12211811

diktiğim ceketi ve şortu ekleyemedim az sonra ekliycem ama şapkamız çantamız kolyemiz ve duvar süsümüzü ekledim

hepsine baktım kalisim harika şeyler hele şapkaya bayıldım.cekette çok hoşuma gitti ellerine sağlık.

ablam maşallah sana .süpersin valla adımlar nasılda işe yaradı.çıtır ablam benim.
dur bir tane ekliyeyim hemencecik.

allhım esirgesin ne tatlı bişy o tam ısırmalık.opuyorumnanaktansenin mutluluk kaynağın işte allah bağışlasın..

ay kaana ben de bayıldım reyhan abla valla daha dün demiştin sanki bebeğimiz doğdu diye.. maşallah kocaman olmuş minik heriffff

tombilim teşekkür ederim canım .çok güzel bir yazı ve çok doğru.aynen bizim yaptığımız hataları anlatıyor.
ben değiştirdim fazla çıkmamım sebebi su .su tutmuşum işte su içsem yarıyor anacım napim yaniii..

kalistem benim hakkımda atıp tutmuşsun gayet renkli görünür vaziyette .seninkisi nerde canım bulamadımda lmaz:.şöyle takım kaptanı olarak en başa en cafcaflı şekilde yazsan olmazmıydı.benimkini kimse yutmamış .ben seninkini yuttum dimi sodyum şeysiymiş.aleynada varmı sodyum şeysiiii...yemezlerrrr kaydirigubbakcemile

hem benimkisi su.su tutmuşum okadar.....sıfır yağ öyle hemencecik yqağmı olurmuş.hepsi suuuuuu....olumunekankayizsmile

kızlar ben dün kaçırdım heralde kaçıncı olduk takım olarak.çikolatayıda merak ettim o ne kadar vermiş.yinemi 1. olamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…