Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar ben dün kaçırdım heralde kaçıncı olduk takım olarak.çikolatayıda merak ettim o ne kadar vermiş.yinemi 1. olamadık.

1.olmuşsunuz tebrikler canlarımmmmm opuyorumnanaktan

aslanlarım benim gurur duydumm senağlama

bu gün tartılmamak için zor tuttum kendimi diyordum ya ayak bileklerimden hissettim diye bu gün yok o şişlik filan gayette rahatım sinir oldum yaa..

bu gün tartılmamak için zor tuttum kendimi diyordum ya ayak bileklerimden hissettim diye bu gün yok o şişlik filan gayette rahatım sinir oldum yaa..

olma olma haftaya rekor kırman için yaptı vücudun sana onu aklinialirimsmile

mersa senden de 1 kilo bekliyorum bak burda hava süper orda yaz gibidir. bu hafta full yürüyüş ona göre kaydirigubbakcemile5

1.olmuşsunuz tebrikler canlarımmmmm opuyorumnanaktan

aslanlarım benim gurur duydumm senağlama

süper valla o kadar çalıştım 600 gramcık gitti ama yinede takıma faydam olmuş demekki.

olma olma haftaya rekor kırman için yaptı vücudun sana onu aklinialirimsmile

mersa senden de 1 kilo bekliyorum bak burda hava süper orda yaz gibidir. bu hafta full yürüyüş ona göre kaydirigubbakcemile5

bijom inanki aç geziyorum .ve nerden baksan günde en az 1saat yürüyorum.ama olmadı işte inşallah veririm 1 kilo ama bu hafta bile böyle olunca haftaya çok ümitli değilim.

tebrİkler fıstıklarrrrrrrr :)))))))))
daİm olsun İnŞallah

Çİkolatam nasılsın fıstıkım

iyiyim ebrulum,bitanem sen nasılsın?
tekrar başlamıştın diyete,nasıl gidiyor?

ayy evet ama benim çok uzakta kaldı o resimler,lisede filan öyleydim sanırım . hele bir bulayım ben onları ablacım

bazen benim içime garip şeyler doğuyor böyle..
belki de aranız limoni diye gördüm..
hayır olsun, iyi şeyler olsun..

iyi şeyler olacak inşallah oceanım...

kızlar ben dün kaçırdım heralde kaçıncı olduk takım olarak.çikolatayıda merak ettim o ne kadar vermiş.yinemi 1. olamadık.

ben 800 gr verdim mersam

5. Takımın fıstıklarI 1. zi tebrik ederim süpersiniz .alkisalkisalkis:hooray:

günaydınlar bu arada ...

günaydın hanımlar

günaydın citol takımın gururu...
benden de hepinize kocamaaaaan bir günaydın

günaydın tatlım.süpersin bu hafta başladın allahın izniyle .

5. Takımın fıstıklarI 1. zi tebrik ederim süpersiniz .alkisalkisalkis:hooray:

günaydınlar bu arada ...

teşekkür ederiz .azimle çalıştık aldık birinciliği.tabi en az çalışan ben görünsemde .bu haftanın gurur kaynakları citol ve tombili..

bijom inanki aç geziyorum .ve nerden baksan günde en az 1saat yürüyorum.ama olmadı işte inşallah veririm 1 kilo ama bu hafta bile böyle olunca haftaya çok ümitli değilim.

hiç bozma hiçççççççç bu hafta ve yürüyüşe devam. gidecek 1 kilo inanıyorum benn opuyorumnanaktan

ay kaana ben de bayıldım reyhan abla valla daha dün demiştin sanki bebeğimiz doğdu diye.. maşallah kocaman olmuş minik heriffff

bijom kocaman oldu ya minik herif allah cümlemizinkini bgislasin insallah. sanada bir prenses versin kollarina hayirli ugurlu anasina babasina saygili memlekete faydali hayirli bir prenses insallah bak valla icimden geldi böyle... ben honeyede oglan demistim daha birkac haftalik hamileyken..

citollllll güzelim kaan benim torunum oglum degil..sırnaşık şey

cikolatam hic düsünme zayif resmim yok diye 3 aya kadar koyacaksin buraya resimlerini gururla . ne olur bozma ve dayan 3 ay. ondan sonrada oldugun yerde kalmaya calis.. bu defa cok kararlisin.. ve basaracaksin.söyle bir 5-6 kilo ver sonra kiyamiyacaksin onlari geri almaya ve daha fazla göndermek icin cabaliyacaksin. her giden kilo seni mutlu edecek.. bütün albenin güzelligin gözkamastiracak görde bak.:1hug:

çook teşekkür ederim ablacımmm opuyorumnanaktan
her yerde erkek çıkıyor tabi işin eğlence tarafı reyhan ablacım. bakalım herşey yolunca giderse 2 ay sonra belli olur bakalım içinden geçen çıkacak mıı delikafadulden

Günayyydıııın....
Herkese hayırlı güzel bir haftasonu olsun!.....
Ben gene iptalim bugün ve pazartesi.Çocuklrın pşinden koşacağım.Yarın bilgisayar bana kalırsa yazarım.
Benim kilom bu hafta düşmediiiiii.Çünkü arada çenem durmadı.Düzenli yemedim.Wc sorunum her daim devam ediyor.Yetmiyor birde regl olduuum.Yazayım mı daha bahane.Of ya "insan en kolay kendini kandırırmış."Boşuna dememişler.
Dün vergi dairesinden seni istiyorlar dedi eşim.Gittim adamlar kimlik bile sormadan vergi levhasını tasdiklediler.Boşuna gittim.Sporumu da kaçırdım.Öğleden sonra ortancanın arkadaşının doğum günü varmış.Oraya gittik.Akşam 20.15 de evdeydim.
Sokağa çıkasım yok.Çünkü kıyafetlerime sığmıyorum.İnsanlara bakıyorum hepsi bakımlı.Ben dağıtmışım.Toparlanmaya çalışıyoum.Nedense onuda yapamıyorum.
Şu anda içerde kızlar hesapta ödev yaptıklarını söylediler.Ama şrak şurak tokat sesleri geliyor.Ne oluyor dediğimde oyun oynuyoruzzz diyorlar.Ondan sonra birbirlerine giriyorlar.Adam hooooor uyuyor....Büyük kızı kursa bıraktım.Saat 11.30 da onu alacağım.12 de kahvaltı koyup 13 de evden çıkacağız.eşim işe gidecekmiş.Çünkü evde ona hizmet edecek yok.Ortancanın tiyatro provası var.14-18 arası.Artık ondan sonra eve dönüp akşam yemeği falan gün bitti.
Pazartesi de sabahın 8 de okulda olmamaız gerekiyor.İlçeler arası tiyatro yarışmasına katılmışlar.Onları hazırlamak ve tiyatroya götürecekmişiz.
Öğlende küçüğün okulda toplantısı varmış.Dün okulda öğretmeniyle konuştum."Bahar geldi çocuklar dağıldı.Derslerde leyla leyla bakınıyorlar,bir garip oldu bunlar "diyo kadın."Yahu 2. sınıf bunlar ne leylası "dedim.Pazartesi bunu konuşacakmış.Ödevler tam gelmiyormuş.........
Offff ya bu sene bu ne grip ,ne sağlamım!.....Kafam yerinden kalkmıyor.Sinüsler temiz ama burnum sürekli dolu.Göğsüm sürekli dolu.Kulaklarıma esinti geldi mi hemen hastalanıyorum.Ayyyyyyy ben yaşlanmışım.Kendimi 18lik zannediyorum.Çıtır kzlar gibi minileri giyip süslenip gezeyim istiyorum.Yapamayıncada sanırım hayata küstüyorum.
Tamam sustum saçmalamaya başladım.Ben en iyisi bir süre sakinleştirici ve vitamin takviyesine başlayayım.Herşeyi kafaya takmaya başlamışım.

mersacigim gramlarin hesabini yapma güzelim. önemli olan gitmis olmasi bu hfta yarim kilo haftaya bir kilo böyle böyle gidecek kilolr insallah . önemli olan saglikla gitmesi. sen kac haftadir birer kilo veriyorsun az degil bu.. yaptigin yürüyüsler cok önemli sporla yapilan diyetlerde görünüs positif olarak cabuk degisiyor .ama giden kilolar az oluyor. ama en sagliklisi bu .. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…