- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.101
hem benimkisi su.su tutmuşum okadar.....sıfır yağ öyle hemencecik yqağmı olurmuş.hepsi suuuuuu....olumunekankayizsmile
kızlar ben dün kaçırdım heralde kaçıncı olduk takım olarak.çikolatayıda merak ettim o ne kadar vermiş.yinemi 1. olamadık.
yok yeeaaa kallisinki yağ seninki su haaa
yemezler mersammm :umursamaz:
bu gün tartılmamak için zor tuttum kendimi diyordum ya ayak bileklerimden hissettim diye bu gün yok o şişlik filan gayette rahatım sinir oldum yaa..
1.olmuşsunuz tebrikler canlarımmmmm opuyorumnanaktan
aslanlarım benim gurur duydumm senağlama
olma olma haftaya rekor kırman için yaptı vücudun sana onu aklinialirimsmile
mersa senden de 1 kilo bekliyorum bak burda hava süper orda yaz gibidir. bu hafta full yürüyüş ona göre kaydirigubbakcemile5
tebrİkler fıstıklarrrrrrrr :)))))))))
daİm olsun İnŞallah
Çİkolatam nasılsın fıstıkım
sanada helal olsun cikolatam tebrikler bülbülüm. kaydirigubbakcemile5 az kaldi yaza nekadar giderse kardir.. ben bütün gün iki yil önceki resimlerime baktim durdum kendimi atesledim anliyacagin. zayif resimlerimize bakmak cok motive ediyor kizlar tavsiye ederim.
bazen benim içime garip şeyler doğuyor böyle..
belki de aranız limoni diye gördüm..
hayır olsun, iyi şeyler olsun..
kızlar ben dün kaçırdım heralde kaçıncı olduk takım olarak.çikolatayıda merak ettim o ne kadar vermiş.yinemi 1. olamadık.
günaydın hanımlar
benden de hepinize kocamaaaaan bir günaydın
5. Takımın fıstıklarI 1. zi tebrik ederim süpersiniz .alkisalkisalkis:hooray:
günaydınlar bu arada ...
bijom inanki aç geziyorum .ve nerden baksan günde en az 1saat yürüyorum.ama olmadı işte inşallah veririm 1 kilo ama bu hafta bile böyle olunca haftaya çok ümitli değilim.
ay kaana ben de bayıldım reyhan abla valla daha dün demiştin sanki bebeğimiz doğdu diye.. maşallah kocaman olmuş minik heriffff
:1hug:aebenim merhaba tatlim.. seni görmek ne güzel..a.s.
bijom kocaman oldu ya minik herif allah cümlemizinkini bgislasin insallah. sanada bir prenses versin kollarina hayirli ugurlu anasina babasina saygili memlekete faydali hayirli bir prenses insallah bak valla icimden geldi böyle... ben honeyede oglan demistim daha birkac haftalik hamileyken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?