- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.141
hallihalloooooo
ben geldiiiimmmmmmm
özlediniz beni dogruyu söyleyinnn..yada yalan atin yaaa özledik diyiiinnnnn
simdi takdir edersiniz ki büüttüüün sayfalari okuyamam.. eee neler yaptiniz neler oldu anlatin
var mi yeni haberler yeni olaylar? ayy garip bi heycan geldi
aslinda dün geldim sabah girmeye calistim olmadi..simdi acabildim vaktim oldugunda kontrol ediciiimmmm iki haftada kim kac kilo vermislülülülülülü
eee nerde kalmistik napücüüükkkaydirigubbakcemile2
zeynebim güzel anne adayımmm (bijoux)
öncelikle sana çok teşekkür ederim
sizlere de meraba arkadaşlar
ben zehra
24 yaşındayım matematik öğretmeniyim
yağlı ballı bi kahvaltıdan sonra şuan 68.5 kg geldim
boyumda 167
10 aralıkta diyetisyene başlamıştım 70.2 kg.la
en son 20 ocakta 66.7 kg ya düşmüştüm
o sıradada hamile olduğmu öğrendim ve diyeti biras boşladım
derken bebeğim gelişemedi ve 8. haftada kürtaj oldum
sonrasında da devam etmedim
nasip bugüneymişşş
inş. sizleride zor durumda bırakmam
baya uzun yazdım ama kusura bakmayınızzzza.s
hiç bozma hiçççççççç bu hafta ve yürüyüşe devam. gidecek 1 kilo inanıyorum benn opuyorumnanaktan
ah bijom hiç sorma dünki yaptığımı.dün benim küçük kızımın doğum günüydü.bebeğim 12 yaşına girdi.akşam bir pasta aldık pastaneye girince karşımda koca bir tepsi baklava bana ve kocama bakıyordu.tabi bu bakışma uzun sürmedi tahmin ediyorsunuzdur ne olduğunu biz eve yarım kilo tatlı ve yaş pastayla döndük.ve olan oldu 3 tane tatlı ve 1 dilim pasta yedim.bunları akşam yemeği yerine yedim.eminim hepsi yağ oldu ve üstüne uyudum.ama o dündü yine devam bu gün.
tombilicim senin içinde ne büyük motive olmuş harikadır tahmin ediyorum, alamadım diyede üzülme allah bir taraftan sıkıntılarınızı atlatmanıza yardımcı olacaktır emin ol kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş bol bol her istediğini alacağın anlarda olacaktır inşallah..yeni sezonlarda çok fiyatlı tabiki... sen bir beden daha düşene dek onlarda fiyat düşerler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?