- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.181
mersam canım benim nasılsın . nasıl gidiyor :)
ee bende yazsam mı yoksa:)))
nasılsınız arkadaşlar kallisim annem,çikolatam nasılsınız.
annecim bugun spora başladım daha önce kallisime yazmıştım. spor salonuna yazıldım tam 1 saat aerobik yaptık ilk yarım saat öleceğim sandım ama sonra düzeldim yediklerime dikkat ediyorum toplıcam inşallah.
sizler nasılsınız takıma baya yeni arkadaş gelmiş hepsinede selamlar
ee bende yazsam mı yoksa:)))
nasılsınız arkadaşlar kallisim annem,çikolatam nasılsınız.
annecim bugun spora başladım daha önce kallisime yazmıştım. spor salonuna yazıldım tam 1 saat aerobik yaptık ilk yarım saat öleceğim sandım ama sonra düzeldim yediklerime dikkat ediyorum toplıcam inşallah.
sizler nasılsınız takıma baya yeni arkadaş gelmiş hepsinede selamlar
günaydın kızlar
piacım hoşgeldin hayatım bijodan haberin var mıydı senin tam senin gittiğin zamanlar almıştık haberini
zazez sen de hoşgeldin canım inşallah burda istediğin kiloya ulaşırsın
kaçıranlara bir şey anlatmak istiyorum belki hırslanırlar bu sayede
cumartesi kızılaya gittim yeni ders kitapları almak için oğluma da aldım eşime de aldım sonra taaa öğrenciyken okulda part time öğrenci statüsünde çalışıyordum sivil savunma uzmanının yanında tayini buraya çıkmış onu gördüm karşılaştık 2 çay içtik beraber sohbet ettik dertleşttik çok şaşırdı habire tombili hanımcığım sen evlendin hem de çocuğun oldu ha diyip durdu ama maşallah anne olan bayanlar biraz değişiyor sen sadece biraz kilo almışsın yoksa hiç çökmemişsin dedi çok mutlu oldum yaşlandığımı düşünmeye başlamıştım çünkü ya bir de 13 kilo vermeden önceki halimi görseydi tam moral bozukluğu olurdu bana
neyse ben asıl konuya geliyim
işim bitince eşimi aradım şirkete geliyim mi diye o da yok sen az daha oyalan ben geliyim seni alıyım dedi ben de bi kıyafet mağazasına girdim adım bile atmaya korktuğum bi mağazaya büyük beden bölümü var nasılsa dedim ordan bakıyormuş gibi yapar zayıflayınca neler alabilirim diye kıyafet bakarım asıl dedim bir takım beğendim o sırada tezgahtarlardan biri geldi denemek ister misiniz dedi ben de yoook ben öylesine bakıyordum dedi takım çok güzel ama bir de üstünüzde görün olmazsa dedi ben de bana olmaz ki dedim elimde 44 bedeni vardı evet size olmaz zaten o dedi 42 bedenini çıkardı ben şoklardayım tabi olmaz bana bu dedim patlar matlarsa sebebi ben değilim ona göre dedim adama girdim denedim nasıl nefis oldu anlatamam hele o etikette 42 yazıyor ya bu kadar güzel bir rakam görmedim ben hayatımda onun kalıbı biraz genişmiş tabi ki ben o gazla habire kıyafet deniyorum o da güzelmiş bu da güzelmiş şunu da çıkarın bunu da çıkarın dar kalıp olanlarda 44 beden rahat oldum ve etekleri bol bile geldi çünkü bende basen yok alırız buralardan dedi ben de tamam alın olmazsa dedim tam havaya girmiştim ki eşim aradı hadi ben geldim diye konuşmayı da duydu adam bizim şimdi acil çıkmammız gerekiyor ama ben pazartesi tekrar uğruycam dedim ayırdı bile bana takımları bu kötü oldutabi o da heveslendi satış yapıcam diye ama takımlarıdan her biri 300 civarı ve şu anda alamayız dedi eşim sanki bilmiyordum alamayacağımızı ama napıyım 44ler 42 ler olunca bi heveslendim ki gönlümce kıyafet beğendim orda çıkınca da eşimi görünce dedim ki sana bir ay daha süre o zaman kadar para biriktir ben de 40 42 arası oluyum artık bi alışveriş yapalım dedim bilmeyenlere bir de dip not düşeyim 46 beden olmuyordu bana ben de 48 beden giymemek için kıyafet almıyordum üstüme doğru dürüst zaten 48 ler falan annane modeli oluyordu
şimdi dışarda işlerim var sonra gelince ne yedim ne içtim anlatırım çikolatama da sorarım gitmiştir artık misafiri neler yaptı hafta sonu bakalım bana yorum yazmamış onu da unutmadım ama yazdım silinmiş demiş mesajda belki benim yorumum da silinmiştir. haydi öptüm sizi
dün hiç giremedim zati sitede sorun varmış. az sonra da ceylan gelecek burda yatacak bugün karşılıklı toto büyütücez yani kaydirigubbakcemile3
moralim çok bozuk ev baya tozlandı artık iş yapmak gerekiyor. adamgibi bir kadın da bulamadım. bir kimse de gelip yardımcı olayım demiyor. siz biliyorsunuz ben herkese koşarım, haram olsun demiyorum kızmıyorum onlara Allah bilsin. kalkıp bişeyler yapayım dedim annem aradı sakın ha dedi.. ey bekarlar sakın gurbete gitmeyin böyle orada kalırsınız işte mafoldumben mafoldumben mafoldumben
dün yediklerimi yazıyım bu arada
sabah:1 dilim çavdar ekmeği boooool salata ne var ne yoksa doğradım içine bol limonlu üstüne de peynir koydum bir yumurta
ara: yarım kase sütlaç
öğle: 1 kepçe çorba bol salata yanında 1 dilim ekmek çavdar ekmeği
ara: eşimle kuzumla alışveriş merkezindeydik o işe gitmişti öğlen orda buluştuk çok karnı açmış 1 kumpir alana 1 kumpir kampanyası vardı birini rus salatasız ve mısırsız yaptırdım ben de onun çeyreğini yedim yanında da 2-3 yudum kola içtim
sabah kahvaltımız geç olunca öğünler sarktı öğleden sonra ki arayı akşam yemeğine saydım eve gidince de üst üstüne 5-6 bardak su içtim nasıl yandıysam ve yattım
3 litre suyu yine bulmuşumdur mutlaka saymadım ama tam alışveriş merkezinde 2 saat vitrin bakma yürüyüşten sayılır mı bilmiyorum
günaydın fıstıklar ben de geldim geç kaldım ama sohbetler edilmiş bensiz hemencecik dünkü yediklerimi yazıyım ben de
sabah: peynir zeytin 1 dilim ekmek
ara: 1 salatalık,
öğle: salata yine çikolatam bunu beğenmemiş az olmuş diyor ama burda bunu yapabiliyorum en fazla içine ton balığı koyuyorum salatanın ya da hazır yemek zorunda kalıyoruz ya da makarna mutfak imkanımız kısıtlı makarna da yemek istemediğimden salataya devam yanında 1 dilim ekmek vardı bu sefer
ara:bu olmadı işte beğenmedim ama bugün toparlıycam bugün karbonhidrat olmayacak inşallah beceririm çeyrek kete yedim kaynuşun misafirden kalan marifetlerinden
akşam:1 kepçe çorba, 3-4 kaşık kabak yemeği yoğurtlu 1 çatal kısır, 2-3 küçük dilim kabak tatlısı akşamı da beğenmedim ama bu bu haftaki tek kaçamağım olacak bayılırım kabak tatlısına napıyım bu sene hiç yememiştim
su:3 litre kadar sıcak yürüyüş yok
herkese selamlar...
hepinize birşeyler yazmak isterdim ama keyfim yok. ev buldum,taşınıyorum,boşanıyorum! dava yarın açılıyor.
anlaşmalı boşanıyorum,çabuk bitsin diye...eşim sadece imam nikahında söz verdiği mihir bedelini verecek,onun dışında birşey yok,uğraşamayacağım.evden ben çıkıyorum,annemlere yakın bir yerde ev buldum. ayrıldığım işime geri döndüm. hayat devam ediyor,zor günler geçiriyorum.
bu muhabbetten bıktınız biliyorum.ama 3 yıldır hergün ne yaşıyorsam yazdım buraya,bugün de ne yaşıyorsam onu paylaşmak istedim siz dostlarımla.
heee bu arada dostum yok demiştim ya..varmış..gerçekten varmış. bunu yeni farkettim,zor günümde yanımda olduğunda...ona haksızlık yaptığım için(dostum yok diyerek),o görmese bile ondan özür diliyorum.(izmirden gelen arkdaşım, burcu) zorla para verdibiraz param var ama işten ayrıldığımı bildiğinden zorladı...,gerekirse benim için kredi çekebileceğini söyledi...ağladım... bana daha büyük birşey verebileceğini sanmıyorum,o kadar büyük bir duygu yaşattı ki..uzun zamandır kendimi bu kadar güvende hissetmemiştim. çok mutluyum bu anlamda...
çikolatam canım ne diycem bilmiyorum ama çokkk üzüldüm.ayrılıklar beni hep ürkütür ama olmuyorsa kendini mutsuz huzursuz hissediyorsan galiba yapılması gereken en doğru şeyde bu.canım benim bıkmak ne demek keşke bir faydamız olabilse sadece paylaşıyoruz.belki biraz destek buluyoruz birbirimizden.bende çok sorunlarımı paylaştım sizlerle .herzaman gülüp eğlenmek olmuyorki.burası sanal olsada bizler gerçeğiz bu yaşadıklarında senin gerçeklerin eğer arkadaş dost dediysek birbirimize her şeyi paylaşmamız lazım.çikolatım bu zamanda gerçek dost kolay kazanılmıyor aman kıymetini bil.ne büyük destek dimi böyle bir anında yanında birilerinin olması seni sorgulamadan sana o sıcaklığı hissettirmesi.yaşın daha çok genç önünde çok uzun yıllar var tabiki yaşadıkların kolay şeyler değildir ama zaman herşeyin ilacı.sakın kendini bırakma güçsüz hissetme bak ne güzel okumuşsun ekonomik özgürlüğünü kazanmışsın .aslında insanları en çok yoran hayattaki belirsizliklerdir inşallah bundan sonra her şey çok daha güzel olur .benim çok sevdiğim bir söz var rotası belli olmayan yelkenliye rüzgar bile yardım etmez.sen enazından artık kendine bir yol çizmeye karar vermişsin.bizim şu saatten sonra seni sorgulama gibi bir hakkımız yok çünki sen kararını vermişsin ve biz her ne karar verdiysen seni desteklemek durumundayız.
şükredeceğin o kadar çok şey varki hayatta sağlıklısın, ailen yanında dostların var .sakın kendini üzüp harap etme zor günler ama atlatacaksın .canım benim seni çok seviyorum ve üzülmeni hiç istemiyorum inşallah bundan sonrası senin için çok daha güzel olur....
dün hiç giremedim zati sitede sorun varmış. az sonra da ceylan gelecek burda yatacak bugün karşılıklı toto büyütücez yani kaydirigubbakcemile3
moralim çok bozuk ev baya tozlandı artık iş yapmak gerekiyor. adamgibi bir kadın da bulamadım. bir kimse de gelip yardımcı olayım demiyor. siz biliyorsunuz ben herkese koşarım, haram olsun demiyorum kızmıyorum onlara Allah bilsin. kalkıp bişeyler yapayım dedim annem aradı sakın ha dedi.. ey bekarlar sakın gurbete gitmeyin böyle orada kalırsınız işte mafoldumben mafoldumben mafoldumben
günaydinlarrrrrr. ben iki hafta raporluyum.. doktordan geliyorum 5nisana kadar evdeyim.
isyerinde isler kesildi iyice nerdeyse zorla göndereceklerdi milleti doktora. hadi ben kendiligimden gideyim dedim. depresyondayim dedim cabuk yoruluyorum dedim. ee 20li yaslarda degilsin artik dedi persembe ge bir check up yapalim zaten 5 yilda bir ugruyorsun yakalamisken herseyine bakalim dedi.
dogru diyorsun kallisim güzel bahane oldu. bende evimi silip temizliyeyim topraklar isinsada soganlarimi ciceklerimi diksem.. bahcede keyif yapsam. simdi nasil birsey biliyormusunuz?? gülersiniz anlatsam.
simdi ilk defa rapor aldim ben bu yaptigim yanlis bir is diye düsünüyorum eve kontrole bile birilerini gönderebilirler diye düsünüyorum.. sonrada aaaa 15 gün tatildeyim deyip seviniyorum. bu 15 günde ne yapilir diye planlar kuruyorum.. b enim icin cok degisik bir duygu..
kallisim sanirim kalp atislarim hosuna gitmedi doktorun.. birseyler dikkatini cekti. ekg yapalim dedi sonrada komple check up yapalim dedi.. ne yapildigini ve yapilacagini hepsini yazarim ben sana..
zaten ortanca kizim sabah saat 7de randevu almis benim icin doktordan ve aklina ne geldiyse siralamis. herzaman cok saglikliydi annem. ama son 3 yilda durmadan ilerliyen bir icine kapanikligi melankolisi var sanki depresyon gibi demis. bende gidip menopozdan beri böyleyim durmadanda ilerliyor gibi deyince adamcagiz cok üzüldü. ne olur kendine dikkat et bundan sonra daha sik gel gözönünde ol cocuklarini telaslandirma. hayat calismaktan ibaret degil özel hayatin sana ihtiyaci olan seni seven ailende var dedi.
kizim öyle bir öncalisma yapmiski adam eve getirecekti raporu nerdeyseaklinialirimsmile
günaydın mersacım ben burdayım sen hala burdaysan a.s.
haydeeeeee.... bir kontrole geldim alıntıda yapmıştım ama bıraktım.. çikolatım zorunlu bir sondu canım bu öyle yada böyle olacaktı ben ilk gün söylediklerimden hiç şaşmadım hala aynı söylüyorum yani, hakkında hayırlısı olsun bebeğim ne diyelim.. daha huzurlu daha sevgi dolu bir yaşam karşılar inşallah seni sözlerim bitti inan .. bir de sakın öyle düşünme tabiki bizimle paylaşacaksın hayatımızın neredeyse her gününü paylaşıyoruz burada... hayırlı olsun canım inşallah iyi olur senin içinde eşin içinde.. eşinde kötü biri değildir elbet ama uyamadınız işte birbirinize....
çikolatam canım ne diycem bilmiyorum ama çokkk üzüldüm.ayrılıklar beni hep ürkütür ama olmuyorsa kendini mutsuz huzursuz hissediyorsan galiba yapılması gereken en doğru şeyde bu.canım benim bıkmak ne demek keşke bir faydamız olabilse sadece paylaşıyoruz.belki biraz destek buluyoruz birbirimizden.bende çok sorunlarımı paylaştım sizlerle .herzaman gülüp eğlenmek olmuyorki.burası sanal olsada bizler gerçeğiz bu yaşadıklarında senin gerçeklerin eğer arkadaş dost dediysek birbirimize her şeyi paylaşmamız lazım.çikolatım bu zamanda gerçek dost kolay kazanılmıyor aman kıymetini bil.ne büyük destek dimi böyle bir anında yanında birilerinin olması seni sorgulamadan sana o sıcaklığı hissettirmesi.yaşın daha çok genç önünde çok uzun yıllar var tabiki yaşadıkların kolay şeyler değildir ama zaman herşeyin ilacı.sakın kendini bırakma güçsüz hissetme bak ne güzel okumuşsun ekonomik özgürlüğünü kazanmışsın .aslında insanları en çok yoran hayattaki belirsizliklerdir inşallah bundan sonra her şey çok daha güzel olur .benim çok sevdiğim bir söz var rotası belli olmayan yelkenliye rüzgar bile yardım etmez.sen enazından artık kendine bir yol çizmeye karar vermişsin.bizim şu saatten sonra seni sorgulama gibi bir hakkımız yok çünki sen kararını vermişsin ve biz her ne karar verdiysen seni desteklemek durumundayız.
şükredeceğin o kadar çok şey varki hayatta sağlıklısın, ailen yanında dostların var .sakın kendini üzüp harap etme zor günler ama atlatacaksın .canım benim seni çok seviyorum ve üzülmeni hiç istemiyorum inşallah bundan sonrası senin için çok daha güzel olur....
günaydın çikolatam
ben duygularımı yazamıycam kusura bakma ateşe körükle gitmek gibi olur herhalde halbuki şimdi sana moral lazım seninle beraber üzülen birileri belki de en son aradığın şeydir allah hakkınızda hayırlısını versin canım napalım hayatta herşey biz insanlar için var hepimizi farklı sınıyor rabbim değişik imtihanlarla senin bütün imtihanın bu olur inşallah olaylar çirkinleşmeden kimse birbirinde çok kötü izler bırakmadan bu karara varmanız blki de en iyisidir inşallah en iyisidir ama sakın kendini bırakma üzüntünün sıkıntının karanlık sularına girme hayatındaki hiçbireşyin ucundan tutmayı bırakma güzel olan şeylere sıkı sıkıya yapış benim çok üzüldüğüm ve kendimi dipte bulduğum zamanlar oldu o yüzden tecrübe konuşuyor yani boş değil dediklerim içinden ne geçiyorsa anlat bize evet belki somut olarak birşey yapamayız ama içinde biriktirmemiş olursun en azından birike birike çoğalmazlar seni boğmazlar hepimiz insanız kimsenin kimsenin derdini dinlemekten sıkıldığını zannetmiyorum ben burda öyle şeyler gelmesin aklına sakın
günaydın canlarımm
mersa ve kallisim hadi gelin bekliyorum.. valla 2 kişinin tozu nedir demeyin ev evdir arkadaşlar öyle bir kirleniyor ki eşim de ben de toplu insanlar olmamıza rağmen.. dün banyoyu yıkadım sadece. eh napalım onu da yıkamak zorundayız en az 2-3 günde bir.. ev hala olduğu gibi duruyor :bbo:
midem de bugün berbat of :sinifsinif: hava çok güzel, ben paso evdeyim, yürümek istiyorum, çıkmak istiyorum, yatmaktan zaten nefret ederim, ev bu halde.. ciddi ciddi depresyona giriyorum mafoldumben
burdayım burdayım tombilim bugün kimsecikler yok .çok sessiz burası .çikolataya üzüldüm dünden beri .hakkında hayırlısı neyse o olsun tabiki.sen naptın nasıl gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?