Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu günki yaptıklarımı yazayım.
sabaheynir 1 dilim ekmek bol yeşillik.
ara:yok.
öğlen:1 kase yoğurtlu makarna 1 kıyma köfte salata.
ara:yok
akşam:yarım kase yoğurtlu makarna 1 kıyma köfte.
spor:sabah 1 saat yürüyüş.ardından bu gün temizliğim vardı saat 3 e kadar hiç durmadan ev işi.ve bahçeye gittim zeytinlerimin dibini kazdım sadır attım tekrar 3 zeytin daha ektim.tabi bunları tek başıma yapamam benim emektar havvam la beraber yaptık.kızlar inanın bahçede çalışmak hem çok zevkli hemde çok kalori harcatıyor.kan ter içinde kaldım.ve şu anda inanılmaz yorgunum bence gitmiştir tatlılar...

bide benim zeytinler çiçek vermeye başlamış toplam 9 tane oldu.tahminim bu sene başından 1-2 kilo zeytin topluycam..

mersam canım benim nasılsın . nasıl gidiyor :)

iyiyim canım saolasın sen nasılsın.gayet iyi gidiyordu benim ama dün bir suç işledim kızımın doğum günüydü diyede yazdım .hani kızının doğum günüymüş diye affederlermi dedim ama.ne fayda ne kaliste nede bijo atlamamış maşallah.hemen yakaladılar.ama o sadece dündü .

sen napıyorsun bu aralar fazla giremiyorsun.kurslar devam ediyormu.senin kilo durumun nasıl.

merhaba canim benim..:1hug:
bende baslamak istiyorum spora yaaa. ama 1 saat aerobic e dayanamam ben. ben aletlerle kafama göre calisirim. senin icin cok iyi olmus mustangcigim sevindim canim. kilon ne durumda sakin ipin ucunu serbest birakma ben 9 ay biraktim halim dehsetlmaz:

herkese selamlar...
hepinize birşeyler yazmak isterdim ama keyfim yok. ev buldum,taşınıyorum,boşanıyorum! dava yarın açılıyor.
anlaşmalı boşanıyorum,çabuk bitsin diye...eşim sadece imam nikahında söz verdiği mihir bedelini verecek,onun dışında birşey yok,uğraşamayacağım.evden ben çıkıyorum,annemlere yakın bir yerde ev buldum. ayrıldığım işime geri döndüm. hayat devam ediyor,zor günler geçiriyorum.
bu muhabbetten bıktınız biliyorum.ama 3 yıldır hergün ne yaşıyorsam yazdım buraya,bugün de ne yaşıyorsam onu paylaşmak istedim siz dostlarımla.
heee bu arada dostum yok demiştim ya..varmış..gerçekten varmış. bunu yeni farkettim,zor günümde yanımda olduğunda...ona haksızlık yaptığım için(dostum yok diyerek),o görmese bile ondan özür diliyorum.(izmirden gelen arkdaşım, burcu) zorla para verdibiraz param var ama işten ayrıldığımı bildiğinden zorladı...,gerekirse benim için kredi çekebileceğini söyledi...ağladım... bana daha büyük birşey verebileceğini sanmıyorum,o kadar büyük bir duygu yaşattı ki..uzun zamandır kendimi bu kadar güvende hissetmemiştim. çok mutluyum bu anlamda...

merhaba mustangım iyi olmaya çalışıyorum tatlım,sen nasılsın..spora başlamana çok sevindim.sporsuz olmuyor,hem psikolojime iyi geliyor hem de vücuduma..senin de öyle olur emin ol.. öperim

ayyy tombilim harika vallahi çok imrendim şimdi sana...
benim üstüm çok kalın,kollarım omuzlarım filan etli etli... sinir oluyorum hiçbir üst yakışmıyor bana.bacaklarım üstüme nazaran daha ince,ama göbekten dolayı orda da pantolon filan çok güzel durmuyor.ben de 44 giyiorum şuan,ya zaten hr markanın bedeninin kalıpları farklı,kimi geniş kimi daha dar...ama senin adına çok sevindim canım

canım misafirim bugün gitti,yani sadece cuma gecesi bende kaldı ama hergün görüştük kendisiyle,bugün de beraberdik. pek gelemedim kusura bakma tatlışım,iki günlük yediğni şimdi yorumlayacağım.o gün yorum yapmıştım ama yollayamadım ki mesajı..

canım üzülme,senin eşin de illaki yardım eder. hem zaten ne olacak ki senin evinin kirinden,sen bir tek bebeğini düşün.

canım çok iyi değil tabi..kumpirin astarı tereyağı ve kaşar peynirinden oluşur,içinde de illaki malzeme vardı.gereksiz kalori,keşke tavuk ızgara filan yeseydin,bak ben bugün arkadaşlarla konya mutfağı olan bir yere gittim,onlar etli ekmek yedi,ben tavuk şiş aldım...yanında da ayran. bunlara dikkat et,bir pazar günü bile olsa ayda 4 pazar eder,bu da kilo vermeni yavaşlatır.
sabahları peynir yersen yumurta yememeye çalış,bu hataya ben de düşerim.çünkü ikisini de çoooook seviyorum :umursamaz:

bunun daakşam öğününü beğenmedim tombilim. miktarlar az ama seçimler sağlıksız. miktarları bol tut,ama seçimlerin sağlıklı olsun,anahtar bu! inan daha çok doyarsın ve kilo almazsın.
spor nerde spor !alsanaalsanasmile

tombilim ben liste tutamadım,hem arkadaşımla ilgilenmekten hem de yukarıda anlattığım sorunlardan ötürü..ama genel olarak şöyleydi,sporumu aksatmadım,bir gün arayla mutlaka yaptım.bu hafta 4 gün spor yapmış oldum. yemeklerim düzensiz oldu,saatler bakımından. yediklerim de çok iyi değildi.miktarlar az ama seçimler sağlıksızdı,1 küçük tabak mantı ve kemalpaşa tatlısı yedim.(ayrı öğünlerde) gelen arkadaşımı çok seviyorum,başbaşaydık ve onu yalnız bırakamadım.ama pişman değilim çünkü sporumu eksiksiz yaptım.o gitti artık ve cumaya kadar asla kaçamak yok. napalım biz diyetteyiz ama çevremizin hayatı devam ediyor normal bir şekilde...
yarından itibaren listemi yazarım canım

haydeeeeee.... bir kontrole geldim alıntıda yapmıştım ama bıraktım.. çikolatım zorunlu bir sondu canım bu öyle yada böyle olacaktı ben ilk gün söylediklerimden hiç şaşmadım hala aynı söylüyorum yani, hakkında hayırlısı olsun bebeğim ne diyelim.. daha huzurlu daha sevgi dolu bir yaşam karşılar inşallah seni sözlerim bitti inan .. bir de sakın öyle düşünme tabiki bizimle paylaşacaksın hayatımızın neredeyse her gününü paylaşıyoruz burada... hayırlı olsun canım inşallah iyi olur senin içinde eşin içinde.. eşinde kötü biri değildir elbet ama uyamadınız işte birbirinize....

bijom yapmadın dimi iş felan bırak birazda pis kadın ol.bak kaliste teklif etmiş ben gelirim diye iki kişi daha kolay yaparız parayıda kırışırız.kalisim bak şimdiden söyliyim ben cam silemem.bu gün hızımı alamadım zaten varsa temizlenecek ev gelebirimmm...

oh ablam dinlen biraz .bahçenle uğraş .toprak gibi terapi yok bana çok iyi geliyor.ben bu gün 3 tane daha zeytin ektim bende zeytinle kafayı bozdum gibi ama zeytin ağacına özel bir ilgim var niye bilmiyorum .zeytinlerim çoğaldı ya bu gün çok huzurluyum.

aman ablam tatil yapacan dinlen dedikte bişey çıkmasın allah korusun.kendine iyi bak bu sayede tam bir çekaptan geçersin ne güzel fırsat..

günaydın kızlarrrr.
yürüyüşümü yaptım geldim .ama kimseler gelmemiş .nerdesinizzz uyuyormusunuz hepiniz öğlen oldu kalkınnn...

günaydın çikolatam
ben duygularımı yazamıycam kusura bakma ateşe körükle gitmek gibi olur herhalde halbuki şimdi sana moral lazım seninle beraber üzülen birileri belki de en son aradığın şeydir allah hakkınızda hayırlısını versin canım napalım hayatta herşey biz insanlar için var hepimizi farklı sınıyor rabbim değişik imtihanlarla senin bütün imtihanın bu olur inşallah olaylar çirkinleşmeden kimse birbirinde çok kötü izler bırakmadan bu karara varmanız blki de en iyisidir inşallah en iyisidir ama sakın kendini bırakma üzüntünün sıkıntının karanlık sularına girme hayatındaki hiçbireşyin ucundan tutmayı bırakma güzel olan şeylere sıkı sıkıya yapış benim çok üzüldüğüm ve kendimi dipte bulduğum zamanlar oldu o yüzden tecrübe konuşuyor yani boş değil dediklerim içinden ne geçiyorsa anlat bize evet belki somut olarak birşey yapamayız ama içinde biriktirmemiş olursun en azından birike birike çoğalmazlar seni boğmazlar hepimiz insanız kimsenin kimsenin derdini dinlemekten sıkıldığını zannetmiyorum ben burda öyle şeyler gelmesin aklına sakın

çok çok teşekkür ederim sizlere. kendimi bırakmış değilim merak etmeyin.şuan gayet iyiyim,evden gittiğimde biraz zor gelecek ama atlatırım. dediğiniz gibi herşey insanlar için,iyiki varsınız!

günaydın canlarımm
mersa ve kallisim hadi gelin bekliyorum.. valla 2 kişinin tozu nedir demeyin ev evdir arkadaşlar öyle bir kirleniyor ki eşim de ben de toplu insanlar olmamıza rağmen.. dün banyoyu yıkadım sadece. eh napalım onu da yıkamak zorundayız en az 2-3 günde bir.. ev hala olduğu gibi duruyor :bbo:
midem de bugün berbat of :sinifsinif: hava çok güzel, ben paso evdeyim, yürümek istiyorum, çıkmak istiyorum, yatmaktan zaten nefret ederim, ev bu halde.. ciddi ciddi depresyona giriyorum mafoldumben

günaydin tombili günaydin mersa

choko canim allah hep seninle olsun..zor günler ins kisa sürede atlatirsin..kendini asla kaybetme,daha güclü ol daha sakin daha akilli daha ciddi..zor zamanlarinda hayati birakma sakin ..

çikolat hayatım konuyu bildiğim için birşey yazmadım.. hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun ne denebilir ki..

dün yediklerimi de yazıyım işlerime başlamadan sonra unutuyorum
sabah:1 dilm çavdar ekmeği peynir zeytin 1 ince dilim salam
ara: 1 dilim kadar var yok ekmekle azcık peynir içim kıyldı sonra da salatalık
öğle:1 kase dolusu salata içine ton balığı koydum light
ara:2 kaşık light yoğrda 1 diş sarımsak 1 salatalık nane koyup cacık gibi yaptım yedim iyice doyurdu içiniz kıyılınca ara öğün olabilecek çok sağlıklı kalorisi yok denecek bir çeşit (bildiğin cacık işte uzattığıma bakarmısın)
akşam:2 kepçe çorba,4 yemek kaşığı pırasa salata ekmek yarım dilim anca salatanın suyuna bandım bir iki sefer salata yağsızdı bu arada
su 3 litre yin esıcak spor yok yok yok malesef ki

canım belki de en tehlikelisini yapmışsın sen ben hamileyken doktor çamaşır suyu veya işte böyle temizliyicilerin kokusunu soluma derdi ben aylarca elimi sürmedim çamaşır suyuna halbuki çok severim kendisini kaydirigubbakcemile3 sen şimdiden evi düşünme merak etme çocuk doğsun hele ele avuca gelsin bak nasıl dağıtıyor evi nasıl kirletiyor yemem ben diyip bi saçsın ağzındakileri kaydirigubbakcemile3 ama o kir tatlı geliyor insana valla ben evdeki kirleri severdim buraya ağzında bişey varken ağzını sürmüştü buraya geçen altına açtığımızda işemişti diye sapık mıyım neyim? sempatiksalakcinni onu kucağına alman herşeye değer aylarca kir içinde oturmana bile değer kaldı ki evinizin hiç öyle olduğunu zannetmiyorum bile

burdayım burdayım tombilim bugün kimsecikler yok .çok sessiz burası .çikolataya üzüldüm dünden beri .hakkında hayırlısı neyse o olsun tabiki.sen naptın nasıl gidiyor.

bende çok üzüldüm artık aklımdan çıkmaz daha sık kontrol etmeliyim artık eşimi her yönden
benimki de iyi gitmeye çalışıyor reglim yaklaştı beni yine korkular sardı olacak mıyım olmayacak mıyım diye :Saruboceq: bi de bu hafta diyet oldukça zorlaştı benim için ama ayaktayım vücudumun tatlı sinyallerine yenik düşmeyeceğim ona başarının tatlısını yedireceğim bu hafta da :dance: ne büyük laf ama cuma günü altında kalmam inşallah
sizin kaçamağınız da bitti gitti ben o kadar da katı değilim valla yedin ooohhh afiyet olsun devamlı yapmadıktan sonra insanız elbette ki can çekiyor ama devamı gelmeyecek işte sır burda

günaydın piacım güzel annecim
senin oğlunla vakit geçirmene çok özeniyorum valla maşşallah allah bozmasın yani ben de hayal ediyorum ben de oğlumla böyle yapacam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…