- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.161
tombili 80 kilo ile bende 44 bedene rahat girebiliyorudum zamanın
ama bazen var bende
genede her şeyi giyemiyorum
güzel bir görüntü olmuyor
bijo ve kalliste baklava konusunda ben doktor kubilay abimin yalancısıyım
dün hiç giremedim zati sitede sorun varmış. az sonra da ceylan gelecek burda yatacak bugün karşılıklı toto büyütücez yani kaydirigubbakcemile3
moralim çok bozuk ev baya tozlandı artık iş yapmak gerekiyor. adamgibi bir kadın da bulamadım. bir kimse de gelip yardımcı olayım demiyor. siz biliyorsunuz ben herkese koşarım, haram olsun demiyorum kızmıyorum onlara Allah bilsin. kalkıp bişeyler yapayım dedim annem aradı sakın ha dedi.. ey bekarlar sakın gurbete gitmeyin böyle orada kalırsınız işte mafoldumben mafoldumben mafoldumben
bijom ayy sakın haaaa sakın yapma bak hepimizi üzersin sende çok üzülürsün düşünme bile.. ayy ne olacak sizin evinizin tozundan pisliğinden allah aşkına zaten iki kişisiniz kirleten yok pisleten yok...dün hiç giremedim zati sitede sorun varmış. az sonra da ceylan gelecek burda yatacak bugün karşılıklı toto büyütücez yani kaydirigubbakcemile3
moralim çok bozuk ev baya tozlandı artık iş yapmak gerekiyor. adamgibi bir kadın da bulamadım. bir kimse de gelip yardımcı olayım demiyor. siz biliyorsunuz ben herkese koşarım, haram olsun demiyorum kızmıyorum onlara Allah bilsin. kalkıp bişeyler yapayım dedim annem aradı sakın ha dedi.. ey bekarlar sakın gurbete gitmeyin böyle orada kalırsınız işte mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ablam sanada bahane olmuş bak çocuklarda epeydir git diyorlardı rapor al diyorlardı yerimseniben check up çok güzel olur alkisalkisalkis bizide bilgilenririrsen ne yaptılar ne yapacaklar bilmezsem çatlarımeyvahedigeldismilegünaydinlarrrrrr. ben iki hafta raporluyum.. doktordan geliyorum 5nisana kadar evdeyim.
isyerinde isler kesildi iyice nerdeyse zorla göndereceklerdi milleti doktora. hadi ben kendiligimden gideyim dedim. depresyondayim dedim cabuk yoruluyorum dedim. ee 20li yaslarda degilsin artik dedi persembe ge bir check up yapalim zaten 5 yilda bir ugruyorsun yakalamisken herseyine bakalim dedi.
amann yaaaa kobiyi hiç sevmem ben bir ara piada bir şeyler yazmıştı çok lakayıt geliyor bana o adam ya neyse..
bijo ve kalliste baklava konusunda ben doktor kubilay abimin yalancısıyım
hoşbulduk canımmm
teşekkür ederim ii dileklerin için
ne güzel ablacım seni düşünen senin için birşeylere yapmaya çalışan evlatların var bizim yetiştirdiklerimiz de öyle olurlar inşallah iyi haberlerini bütün grup bekliyoruz
hosgeldin piacikkkkkkkkkkk seni cokkkkkkkkk özledik.a.s.
Piam hoşgeldin gülümmmmopuyorumnanaktan tabiki özledik seni hemde çokkkŞeniz aklımız sende kaldı, gelince diğer işleri boşver ve hemen anlat neler yaptın nasıl geçti çocuklara bu tatil nasıl geldialkisalkisalkis
sen arayıp bulma diye ben getireyim sana kim kaç kilo verdi kim aldıalsanaalsanasmile
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=12075000&postcount=21687
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=12213369&postcount=22185
günaydın kızlar
piacım hoşgeldin hayatım bijodan haberin var mıydı senin tam senin gittiğin zamanlar almıştık haberini
dün hiç giremedim zati sitede sorun varmış. az sonra da ceylan gelecek burda yatacak bugün karşılıklı toto büyütücez yani kaydirigubbakcemile3
sağlıksız yapma etme diyenlerde lütfen demesinler çünkü kaç zamandır bilmediğimiz denemediğimiz yöntem kalmadı bu hafta benim doğrum bu yönde :kedi:
hay masaalllaaahhhh caliskan olucak bellliiii
hoşgeldin zazez..
senin resmindeki kolyeye hastayım..
inşallah sevgilim evlenip çocuğumuz olduğunda bunu bana almayı (veya çok pahalı ise pırlantasız olanını yaaptırmayı :icecream: ) akıl eder.. :Saruboceq:
bayılıyorum onaa :kedi:
zazez hoş geldin.bebeğini kaybetmenede çok üzüldüm.inşallah yine olur.
aah ah mersa bil ki çitol ile aynı fikirde değilim :umursamaz:
mersam ahh mersam yaaa pasta yiyeceksiniz baklavada neyin nesi..lmaz: eşin geçen hafta diyetisyene gitmedimi kan tahlili yaptırmadımı neden sen engel olmadın ki eşine... siz varya hiç şikayet emeyin merviş diyet yapamıyor kilo veremiyor diye demek bir yerden patlak veriyorsunuz, evede abur cubur almaya devam ederseniz o çocuk diyette yapamayacaktır bizimde aliş geçen hafta çok çok güzel dikkat etti bu hafta ona özel alışveriş yapmadım evde herkes ne yerse onu yesin istedim ama olmuyor kesinlikle özel ilgi istiyor bu çocuklar...
çitole bende katılmadım sempatiksalakcinni diyetisyenler özellikle söylemiyorlarmı şerbetli tatlı yemeyin yiyecekseniz sütlü tatlı tercih edin diye..mersanın yaptığının hiç affedilir yani yok pasta yanında baklavaalsanaalsanasmile
kalistem dün ben çok uzun süre aç kaldım.ve şekerim düştü ne bulduysam sildim süpürdüm.ama inanki tatlı evimize en az 4 -5 aydır girmiyordu.dün yenik düştük nefsimize zaten kocam bahane arar böyle şeyler için.biliyorum çok yanlış ama oldu bir kere .pastayı aldıkta hadi tatlıyı almasaydık.bu gün ağzıma koymadım.inanki özellikle merviş için evde abur cubur hiç bişey bulundurmuyorum ama dün ipin ucu kaçtı.ama bu gün telafi ettiğimi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?