- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.201
bende oglumu baskete götürdüm onu birakinca 1 saat yürüdüm
sabah elmami yedim öglen yesil mercimekli bulgur pilavimi yedim .. aksam icin eger esim israr etmezse bir elma daha yiyip gunu kurtarmaya caliscam israr derse kirmiyim dimi :))
bu arda yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz zazez ve candya.s.
midem de bugün berbat of :sinifsinif: hava çok güzel, ben paso evdeyim, yürümek istiyorum, çıkmak istiyorum, yatmaktan zaten nefret ederim, ev bu halde.. ciddi ciddi depresyona giriyorum mafoldumben
canım şu an için bu seçenek kaldırıldı ama bence iyide oldu bana sinir gelmişti gizli misafirleri görmek filan uyuz oluyodumalsanaalsanasmileyaa ben neden göremiyorum artık altta kimlerin olduğunu kimse yok da ondan mı acaba az önce herkes burdaydı bir azda hepiniz gittiniz mi
ay canım yaaaaopuyorumnanaktan okul olmasaydı ayçayı yollardım sana yardım eder arkadaş olurduboshayallersmileama sadece izliyoruz buradan..
ben çıkıyorum kızlar,çok işlerim var bu pazar gününe kadar,gelsem de az kalabileceğim bir süre. hepinizi öpüyorum
sanada günaydın candy..opuyorumnanaktanhoşbulduk a.s.
günaydınlar herkesee
Merhaba hanımlaaar
nihayet gelebildim.ama fazla kalamayacağım.Cuma gününden beri sokak sokak gezdiğim iiçin sonunda yatak döşek hasta oldum.Bünye alışık değil tabii.....haftanın 1 günü sokağa çıkmaya alışmışım.Hergün çıkınca bünya şamşırttı.zaten ne dirilten ne de öldüren gıcık sürümcemde bir soğuk algınlığım vardı.inşaaallah bu sefer yatarımda dirilerek ayağa kalkarım.Kafam kazan gibi,sinüsler dolmuş........ayyyyy hasta ve yaşlı bir kadın oldum.
herkese selamlar...
hepinize birşeyler yazmak isterdim ama keyfim yok. ev buldum,taşınıyorum,boşanıyorum! dava yarın açılıyor.
anlaşmalı boşanıyorum,çabuk bitsin diye...eşim sadece imam nikahında söz verdiği mihir bedelini verecek,onun dışında birşey yok,uğraşamayacağım.evden ben çıkıyorum,annemlere yakın bir yerde ev buldum. ayrıldığım işime geri döndüm. hayat devam ediyor,zor günler geçiriyorum.
bu muhabbetten bıktınız biliyorum.ama 3 yıldır hergün ne yaşıyorsam yazdım buraya,bugün de ne yaşıyorsam onu paylaşmak istedim siz dostlarımla.
heee bu arada dostum yok demiştim ya..varmış..gerçekten varmış. bunu yeni farkettim,zor günümde yanımda olduğunda...ona haksızlık yaptığım için(dostum yok diyerek),o görmese bile ondan özür diliyorum.(izmirden gelen arkdaşım, burcu) zorla para verdibiraz param var ama işten ayrıldığımı bildiğinden zorladı...,gerekirse benim için kredi çekebileceğini söyledi...ağladım... bana daha büyük birşey verebileceğini sanmıyorum,o kadar büyük bir duygu yaşattı ki..uzun zamandır kendimi bu kadar güvende hissetmemiştim. çok mutluyum bu anlamda...
Az önce kafamı kaldıramıyorum çıkıyorum dedim.Amma Reyhan ablamın yazdıklarını okuyunca senin ne yazdığını merak ettim.Canımmsın yaa hakkında hayırlısı olsun.Ne diyeceğimi bilemedim.ama en azından anlaşmalı olduğuna ve sen böyle daha huzurlu olacaksan en iyisinin olmasını dilerim.saçmaladı ama sen anladın benim demek istediğimi.Takma kafana aynen yazdığın gibi yaşam devam ediyor.Veee herkes dünyaya 1 kere geliyor.kendini yiyip bitirip huzursuz olacağına belki böylesi daha iyidir.baktın ki böyleside olmuyor.tekrar evlenirsin!...Benim bir tanıdığım vardı.Eşinden 4 kere boşanıp evlenmişti.
Bir de sakın yazdıklarımla canınızı sıkıyorum diye dertlenme!.....ne için buradayız,Tabikii bir birimize destek olup elimizden geleni yapmak için.Belki tam destek olamıyoruz ama inan buraya gelip iki kişiyle dertlerimizi paylaşarak hafiflemek bile insana iyi geliyor.Onun için her zaman için sıkıntılarını yazacaksın ki bizde elimizden dilimizden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışacağızzzzz.
oburum geçmiş olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan iyice toparla kendini vereliniortak
soğun algınlığına birazda havaların alerjik etkisi destek çıkmış olmasın.. benimde ortancam alerjik olarak rahatsızlandı tamda sınavları var harıl harıl çalışıyordu gözleri burnu akıyor boshayallersmile
Hadiii KIZLARRR Dertleri unutalım size bir olay anlatayım iraz güleliiim.
Bu sabah kahvaltı ediyoruz.Tv 'de haberlerde: trabzondan evli bir kadını kaçırıp ,istanbula getirdiklerini ve polislerin takibiyle ,kaza yaparak yakaladıklarını söylüyorlardı.
Eşimden gelen tepkiiii aynen şöyle"Yahu ,nasıl bir iş bu böyle evli kadını, kim ne demeye kaçırır.:umursamaz:zaten anlamıyorum.Neden hep erkekeler kadınları kaçırıyor.Yok mu şöyle 3-4 hanım gelsin beni kaçırsın.vallaha karşı koymam.Önüme ne koysalar yerim.isterlerse tacizde edebilirler."
Kısacasııı kocamı kaçıracak 3-4 hanım arıyoruuuuum.kaydirigubbakcemileBu arada bende kafamı dinleriiim.olumunekankayizsmile
oburum senin kafan kazan gibiydi az önce kaydirigubbakcemile3
kocanı kaçıracak olan olursa yanında hediye çocuklarıda verkaydirigubbakcemile3
pekte hevesliymiş kaydirigubbakcemile3 ama hayalinde ki kaçırma sahnesi mankenler tarafından sanırım, bir de her biri 120 kiloluk hatunlar tarafından kaçırıldığını hayal etsinkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?