Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaa ben neden göremiyorum artık altta kimlerin olduğunu kimse yok da ondan mı acaba az önce herkes burdaydı bir azda hepiniz gittiniz mi

piam ,bijom sağolun sizler de.. pia taaaa Almanyalardan aradı,ne moral oldu vallahi..teşekkür ederim.

tombilim yediklerini çok beğendim canım. fakat meyve ve spor yok hiç listede. lütfen günde 2 meyve ye. spor olsa süper olacak ama...

ben çıkıyorum kızlar,çok işlerim var bu pazar gününe kadar,gelsem de az kalabileceğim bir süre. hepinizi öpüyorum

hoşbulduk a.s.

günaydınlar herkesee

midem de bugün berbat of :sinifsinif: hava çok güzel, ben paso evdeyim, yürümek istiyorum, çıkmak istiyorum, yatmaktan zaten nefret ederim, ev bu halde.. ciddi ciddi depresyona giriyorum mafoldumben
lmaz: parada anlaşmadık henüz:roflol: hem mersa cam silmiyormuş o zaman bende silmemlmaz: ütüden nefret ederimsempatiksalakcinni toz almaktan hoşlanmamaklinialirimsmile etrafı toplamak bana göre değilkaydirigubbakcemile3 bir süpürgeyi severimbayanssulusmile kabul edersen tamam gelirimkaydirigubbakcemile3

yaa ben neden göremiyorum artık altta kimlerin olduğunu kimse yok da ondan mı acaba az önce herkes burdaydı bir azda hepiniz gittiniz mi
canım şu an için bu seçenek kaldırıldı ama bence iyide oldu bana sinir gelmişti gizli misafirleri görmek filan uyuz oluyodumalsanaalsanasmile

ben çıkıyorum kızlar,çok işlerim var bu pazar gününe kadar,gelsem de az kalabileceğim bir süre. hepinizi öpüyorum
ay canım yaaaaopuyorumnanaktan okul olmasaydı ayçayı yollardım sana yardım eder arkadaş olurduboshayallersmileama sadece izliyoruz buradan..

hoşbulduk a.s.

günaydınlar herkesee
sanada günaydın candy..opuyorumnanaktan

çitolcük nerelerde yahuubilmiyorumkismile

sabah sabah bir sürü çiçek tohumu ektim hem kendime hem ablamasositosositosositososito 200 tane civarı sardunya ektimsositososito petunyalar daha neler nelersositososito birazda bahane olacak ben onları götüremem arabayla gitmemiz gerek değilmikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama viyollerim bitti o yüzden bugün yine çıkacağım daha çok fazla ekmem gerek..

alişte maydanoz ekti bol bol..

Merhaba hanımlaaar
nihayet gelebildim.ama fazla kalamayacağım.Cuma gününden beri sokak sokak gezdiğim iiçin sonunda yatak döşek hasta oldum.Bünye alışık değil tabii.....haftanın 1 günü sokağa çıkmaya alışmışım.Hergün çıkınca bünya şamşırttı.zaten ne dirilten ne de öldüren gıcık sürümcemde bir soğuk algınlığım vardı.inşaaallah bu sefer yatarımda dirilerek ayağa kalkarım.Kafam kazan gibi,sinüsler dolmuş........ayyyyy hasta ve yaşlı bir kadın oldum.

günaydinnnnnnnn
cikolatam birtanem söylenecek herseyi söylemis arkadaslarimiz. rabbim ne verirse hayirlisini versin. biliyordum bekliyordumda demiyecegim birtek sey söyliyecegim.. biz seni cok seviyoruz.akraba gibi kardes gibi evlat gibi seviyoruz.. ihtiyac duydugun ve duyabilecegin her türlü ama gercekten her türlü destek icin buradayiz seninleyiz.:1hug:
biten her sey aci verir. ben senin en az hasarla kurtulmani diliyorum bu evlilikten.duygulu icten samimi bir insansin. sanatcisin incesin seven kadinsin. ne olur herseyi icine atma. gel anlat sacma düsüncelere kapilma iste basinizi sisirdim bilmemne diye.. tamammi bülbülüm.opuyorumnanaktan

Arkadaşlarrrr Mersama canım eşime yardımcı olun.Ben destek olamıyorum.
Geçen hafatadan beri bir ağırlık var üzerimde.Ben dedim size üzerimde bir ölü toprağı var.Allah sonumu hayır etsin!...
2 akşam önce eşim aynı şeyi söyledi."Bizim üzerimize sanki bir ölü toprağı serpilmiş.Yerimizden kalakamıyoruz."
Kızlar bildiğiniz dua birşey var Mı?Dua okuyaayım bari.Vallaha 6-7 aydır bir garip oturuyoruz yerimizde.
Geçmişi okuyamayacağım.kafam yerinden kalkmıyor.Dünden beri antibiytik ve vitamin almaya başladım.ılacı aldıktan sonra biraz düeliyorum.Ama 2-3 saat sonra gene pelte gibiyim.Kızlar gelene kadar biraz yatacağım.
Kendinize dikkat edin.Öptüm hepiniziiii

oburum geçmiş olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan iyice toparla kendini vereliniortak

soğun algınlığına birazda havaların alerjik etkisi destek çıkmış olmasın.. benimde ortancam alerjik olarak rahatsızlandı tamda sınavları var harıl harıl çalışıyordu gözleri burnu akıyor boshayallersmile

Saol canım!Alerjik gibi değil.Bayağı bayağı iltihaplı akıntı geliyor.

Hadiii KIZLARRR Dertleri unutalım size bir olay anlatayım iraz güleliiim.
Bu sabah kahvaltı ediyoruz.Tv 'de haberlerde: trabzondan evli bir kadını kaçırıp ,istanbula getirdiklerini ve polislerin takibiyle ,kaza yaparak yakaladıklarını söylüyorlardı.
Eşimden gelen tepkiiii aynen şöyle"Yahu ,nasıl bir iş bu böyle evli kadını, kim ne demeye kaçırır.:umursamaz:zaten anlamıyorum.Neden hep erkekeler kadınları kaçırıyor.Yok mu şöyle 3-4 hanım gelsin beni kaçırsın.vallaha karşı koymam.Önüme ne koysalar yerim.isterlerse tacizde edebilirler."
Kısacasııı kocamı kaçıracak 3-4 hanım arıyoruuuuum.kaydirigubbakcemileBu arada bende kafamı dinleriiim.olumunekankayizsmile

oburum senin kafan kazan gibiydi az önce kaydirigubbakcemile3

kocanı kaçıracak olan olursa yanında hediye çocuklarıda verkaydirigubbakcemile3
pekte hevesliymiş kaydirigubbakcemile3 ama hayalinde ki kaçırma sahnesi mankenler tarafından sanırım, bir de her biri 120 kiloluk hatunlar tarafından kaçırıldığını hayal etsinkaydirigubbakcemile3

bijom bende senin gibi sokağa çıkmamak için zor duruyorum kötü zamana denk geldin evde yatmak için :) ama sağlıkla geçirde gerisi önemli değil seneye bahara bebişinle gezersin inşallah..
hava nasıl nasıl güzel anlatamam mis gibi bahar kokuyor her yer güneş var sürekli..

harikasin kallisim cok güzel bir cevap :)):dance:

reyhan ablam sen bahçeye çiçek dikmekten bahsediyorsun ya hep saksılara dikiyormusun yoksa sadece bahçeyemi... ben geçen hafta yine tohum ekmiştim 7-8 tane çıkmış dün akşam nasıl zevkle izliyorum anlatamam.. sende biber filan ekmiştin gerçi çıkmadımı hala..

ay yok duramayacağım şidi balkona çıktım ve dayanamayıp sokağa çıkacağım :))
gidip 2 viyol alayım bahane işte yürür gelirim...

saksilkarda benim tohumlarim canim domates ve biber birde simdi türkiyede yeni cikmis adinida unuttum dün tvde gösteriyorlardi ondan ektim bakalim cikacakmi
seydi ya yaban kirazimi ne öyle birsey ismi kilosu 170 lirami ne birseyler diyorlardi aaaa ben bundan ektim eger cikarsa zengin olduk demistimde gülmüstü cocuklar :))) böyle sari kiraz gibi birsey ama sararmis bir yapragin icinde. ya durun ben almancasini yazayim phisallis
o tohumlarin bitkiye dönüsümünü izlemek zaten müthis bir zevk canim. ben cabuk ciksin diye her saksiya birde ay cicegi diktim. birden ciktilar yakinda eve sigmazlar :))

kallisim benide costurdun hava inanilmaz güzel burdada bende cikacagim gerci raporluyken disarda görünmek iyi olmaz ama belkide ormana giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…