- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.341
Teşekkürler canım. Senin nasıl gidiyor bak Ocak yaklaştı kapısiyoruz unutma ben 5 ekimden bu yana 9 kilo verdim, sen neler yaptın, pek göremiyorum seni, dikkat ediyorsun dimi???Pumpkinspicelattee kızzzz acayip fit duruyosun kotla ooooo duğune kadar süper olursun asılmaya devam....
Güzel olmuş ama yatana kadar suyu tamamla bari cnm nası atılcak o yağlar vücuttan:)Merhaba. Bugün çok yoğun bir gün oldu benim için. 8 sınıflara teog öncesi motivasyon seminerlerim vardı. Akşamda düğün alışverişi...
Bugünkü menum
Sabah: Kalkar kalkmaz limonlu büyük bir bardak su ardından 1 haşlanmış yumurta, 1 kaşık lor peynir, 2 kaşık kozlenmis acı capri biber, 4 çiğ fındık, 3 çiğ badem
Ogle: İzgara 120 gr tavuk, salata, ayran
Aksam: 1 kase yoğurt
Su: Koşuşturmadan 1 lt, 2 bardak bitki çayı 35 dk yuruyus
Sen lahanaya devam mı ediyorsun cnmMenümü yazayım.
Kahvaltı:
1 kase lahana çorbası
1kk peynir
Ara:
1 mandalina
Öğle:
Balık ve salata
Ara:
2 mandalina
1 cezerye 3 fındık
Akşam:
1 kase yoğurt
Biraz üzüm
Tatlım civanpercemını duymamıstım hıc ama sancım cok fena su anda ilaçlar iğneler kar etmiyo.. kıvranmaya devam yanı@nilsub kız bi selam verip kaçtın nerelerdesinn??
morordek çalışmalar nasıl gidiyor? Yetiştirebildin mi??
inatettimolacak şimdi nasıl oldun canım. Daha iyisindir umarım. Civan perçemi varsa azıcık hafifletiyor sancıyı
@candy_candy haftasonu giremiyorsun ama haftaiçi aktif olmaya çalış canım.
Diyet nasıl gidiyor. Dukana yarın mı başlacaksın.?
Canım süpersin.. Müthiş bi değişim maşallah sana. Anlayabıldıgım kadatıyla yüzünde de büyük bi değişim olmus ınsanın siması bile değişiyo valla.. Kendi adıma daha güzel gülümsediğimi farkettim ben sankikızlar sizden de yorum bekliyorum..
morordek toplight inatettimolacak @nilsub @btlbetul Pumpkinspicelattee T tatlitambak @KumraL_KrakeR servey matilda34
Aynı sayfada bende resim almıştım ama etiketlemedimSelam kızlar.. Yoktum bikaç gündür çok kötü geçiyo bu seferki reglim hastanelerde süründüm resmen 2gündür.Cok fazla mesaj bırıkmıs etıketlendıklerıme bakabıldım sadece..Önemli bi gelişme varsa biri özet gecebılırse sevınırım
Tatlım civanpercemını duymamıstım hıc ama sancım cok fena su anda ilaçlar iğneler kar etmiyo.. kıvranmaya devam yanı
Canım süpersin.. Müthiş bi değişim maşallah sana. Anlayabıldıgım kadatıyla yüzünde de büyük bi değişim olmus ınsanın siması bile değişiyo valla.. Kendi adıma daha güzel gülümsediğimi farkettim ben sankine kadar fark var 2resım arasında hem kılo hem zaman olarak canım??
Lahana bitene kadar aralarda yiyorum.Güzel olmuş ama yatana kadar suyu tamamla bari cnm nası atılcak o yağlar vücuttan:)
Sen lahanaya devam mı ediyorsun cnm
Cezerye şekerli değilmi bu arada
Ayy geçmiş olsun yaSelam kızlar.. Yoktum bikaç gündür çok kötü geçiyo bu seferki reglim hastanelerde süründüm resmen 2gündür.Cok fazla mesaj bırıkmıs etıketlendıklerıme bakabıldım sadece..Önemli bi gelişme varsa biri özet gecebılırse sevınırım
Tatlım civanpercemını duymamıstım hıc ama sancım cok fena su anda ilaçlar iğneler kar etmiyo.. kıvranmaya devam yanı
Canım süpersin.. Müthiş bi değişim maşallah sana. Anlayabıldıgım kadatıyla yüzünde de büyük bi değişim olmus ınsanın siması bile değişiyo valla.. Kendi adıma daha güzel gülümsediğimi farkettim ben sankine kadar fark var 2resım arasında hem kılo hem zaman olarak canım??
Kahve duruyorsa gelıyorummmKız bacımservey gel koca bi fincan sade turk kahvesi yaptım en kopuklusunden...
Ayşenilcim sende gel..
Ayyyyyyyyyy yavruyaaa bakkkk masallahhhhhEki Görüntüle 1915306
Alın kızlar sabah doğdu şimdi gittim ayaklanmış maşallah...:)
Şehirde doğdum buyudum ama insan nerde yaşarsa alışıyor birde kendine ait olunca seviyorda hayvanları...:)kızservey geçen benim olsa diyorum al sana Natural hayat....
sonrakı etıkette gordum ben resmı sen de bulursan senınkını at bana canım merak edıyorum sen de neler yaptın dıyeAynı sayfada bende resim almıştım ama etiketlemedim
Vuuuuuuhuuuuuu yuru be sahnurummmiyiyi şekerim hazır sen sabitken ben farkı açayım diyorum
Sukur kucagımda şimdı emıyor bınlerce sukurrriyiyiz servey hatun, sen nasılsın? elacık nasıl??
Kazanırsın benceeeeİyidir canım.Az önce kardeşimle iddialarına girdik. Memlekete gidince 55 kilo olursam bana sütlü fıstıklı kadayıf alacak.Eğer olamazsam ben ona baklava alacam.. :)))
Daha bi hırslandım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?