- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.361
Sukur cancan yaaiyiyiz servey hatun, sen nasılsın? elacık nasıl??
Eee napym gulmeden hayat gecer miservey kız nerden buluyon boyle farklı seylerı
Kendımı etıketleyınce bılddırım oldugunu gorunce hheycanlanıyorum kım acaba dıyorum bakıtorum veysişşservey kız nerden buluyon boyle farklı seylerı
onceden biri msj atinca takima bildirim gelirdi epostama ama smdi epostamn sifresni unuttum gremiyorum unutmasaydm msj gelir gelmez hemn gelirdm buraya yalniz brakmazdm seni canmSanırım yat dıye bagırıyorsunuzzzz
Canım süpersin.. Müthiş bi değişim maşallah sana. Anlayabıldıgım kadatıyla yüzünde de büyük bi değişim olmus ınsanın siması bile değişiyo valla.. Kendi adıma daha güzel gülümsediğimi farkettim ben sankine kadar fark var 2resım arasında hem kılo hem zaman olarak canım??
Acım ac anlıyor munuzzzzz
Sukur cancan yaa
Oğlanla ılgılenıyorum kac gundur hem odev ışlerı hem de öğretmenler gunu için şarkı soyletcekmiş öğretmeni onu ezberlettım 8 kıta kıyafet ayarladım okula gıt gel sarkı calıştır oldummm
Studyo ortamı gıbıydı ev provalarrap seklinde soyletcek hıc bılgım de yok o tarzda foto atarım sızeee
servey kız nerden buluyon boyle farklı seylerı
Gunaydin hanimlar, nasilsiniz bakalimm? Dun geceservey 'le iyi muhabbet kaynatmissiniz gordugum kadariyla
Gunaydin hanimlar, nasilsiniz bakalimm? Dun geceservey 'le iyi muhabbet kaynatmissiniz gordugum kadariyla
Hocalar cagirinca gidiyorum pazartesi gittim, dun bugun evdeyim ayiptir söylemesigayet iyiyiz ördekcim gördüğün gibi
sen napıosun nasılsın? evden mi devam hala??
Hocalar cagirinca gidiyorum pazartesi gittim, dun bugun evdeyim ayiptir söylemesiyarin dersim var, cuma da ofis saati, mecbur gideceğim. Artik cok cabuk yorulmaya basladim ahh ahh eskiden boyle miydim
günaydınlarrr
inatettimolacak canım çokmgeçmiş olsun
kızlar dünakşamki gezmede sadece ince dilimlenmiş armut kurusu çok az erik pestili yedim sarmalar börekler tatlılar bakmadım bile haa 2tane de ceviz yedim ama akşam yiyince kg mu etkilemiş demekli akşam yememek lazım haa ayva tatlısı vardı gözüm kaldı komşuya dedim ben bunu götürüp sabah kahvaltıda tadına bakacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?