Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyiyiz servey hatun, sen nasılsın? elacık nasıl??
Sukur cancan yaa
Oğlanla ılgılenıyorum kac gundur hem odev ışlerı hem de öğretmenler gunu için şarkı soyletcekmiş öğretmeni onu ezberlettım 8 kıta kıyafet ayarladım okula gıt gel sarkı calıştır oldummm
Studyo ortamı gıbıydı ev provalarrap seklinde soyletcek hıc bılgım de yok o tarzda foto atarım sızeee

Tum işlerım yetmıyor gıbı bır de sınıf annesıyım daha dogrusu yardımcısı(deniz anası der gıbıı) haftasonu sınıf annelerıne kahvaltı organıze ettım cok guzel oldu kaynastıkkk yalnız bır kez daha anladım kı kadın kadını cekemıyorrrrbırcoj arkadas edındım cok mutlu oldum snr öğretmenlerle ılgılı gunu planladık hedıyesını aldık, anlayacagınız SAH dım SAHBAZ oldummmm

merhaba özgecim, öncelikle geçmiş olsun kuzum, neden böyle oldun acaba, bu kadar sıkıntılı geçmiyodu sanki senin.

evet yüzüm değişti inanılmaz değil ama gıdık gidince ufaldı yüzüm, haliyle annem falan kaşık kadar kaldı yüzün diye kızıp duruyolar işte, dün yeğenimin 2. yaş günüydü, kardeşim bu ne böyle somalili gibi olmuşsun dedi malum pek zayıf sevmez bizimkiler, gelinimizin annesi falan da hastalanıcan bu ne zayıflık böle diye kızdılar, yani öle çok zayıf falan da değilim ama bilemiyorum dışardan nasıl görünüyorum, ha bu arada hala şişmanlık psikolojisinden de çıkamadım onun da etkisi var haliyle

Acım ac anlıyor munuzzzzz

kuzuum sen minicik bi bebeğin tek besin kaynağısın, ne demek açım yaa, kalk bi yoğurt falan ye acıktığında

waay, merakla bekliyorum, oğluşla birlikte sende öğren canım aa

servey kız nerden buluyon boyle farklı seylerı

hahaha

Bugunku hamilelik takvimim bile artik yavrunuzu hissedebilirsiniz demis, bu cocuk neden bana kendini hissettirmiyor

Gerci dun gece otururken cok segrime oldu, o muydu acaba? kafamda deli sorular

gayet iyiyiz ördekcim gördüğün gibi

sen napıosun nasılsın? evden mi devam hala??
Hocalar cagirinca gidiyorum pazartesi gittim, dun bugun evdeyim ayiptir söylemesi yarin dersim var, cuma da ofis saati, mecbur gideceğim. Artik cok cabuk yorulmaya basladim ahh ahh eskiden boyle miydim

günaydınlarrr
inatettimolacak canım çokmgeçmiş olsun
kızlar dünakşamki gezmede sadece ince dilimlenmiş armut kurusu çok az erik pestili yedim sarmalar börekler tatlılar bakmadım bile haa 2tane de ceviz yedim ama akşam yiyince kg mu etkilemiş demekli akşam yememek lazım haa ayva tatlısı vardı gözüm kaldı komşuya dedim ben bunu götürüp sabah kahvaltıda tadına bakacam

Hocalar cagirinca gidiyorum pazartesi gittim, dun bugun evdeyim ayiptir söylemesi yarin dersim var, cuma da ofis saati, mecbur gideceğim. Artik cok cabuk yorulmaya basladim ahh ahh eskiden boyle miydim

haklısın canım, daha hissetmiyorum diyosun ama içinde ne fırtınalar var anla işte

maşallah kaptanım, iradenizi konuşturmuşsunuz farkettiler mi kilo verdiğinizi bari? bi de ayva tatlısını aldınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…