Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eki Görüntüle 1914748 Bir before after benden gelsin üst 74 alt 95✌✌✌

harika

çok geçmiş olsun canım

İçindeki şeker sebebi ile bazı diyetlere uygun değil (dukana mesela ) ama kalorisi çok değil

Bak ilkini 99 olduğunda yaparsın o zamn.. Bak sende ''bi zamnlar ne kadar kilo almıştım'' diyeceksin...

neler yapmışım kendime diyeceğim

Bişi yemedim sanıodum ama bayaa bişi yemişim ben yaa

çok yememişsin ki canım niye böyle dedin. çeşit çok porsiyon az

tüm tk regli oldu nerdeyse artıların sebebi belli oldu eendy de regli hadi kırkınız karışacak

aynen benim bugün son ve hayatımda ilk kez regliyken diyete başladım

bi tane kitaba hiç başlamadım 5 kitabı bitirdim sayılır fazla da kasmayacam olursa olur olmazsa canım sağolsun kendime biraz değer vermek istiyorum açıkcası bu hafta insan iui hissediyor canım

kaptanım açık öğretim di mi? vizelerde genelde 4 üniteden sorumlu oluyor ikisini ezberleyip girsen final için yeter puanı yaparsın bence 5 kitabı bırak ve diğer iki kitaba yönel

Hayırlı akşamlar bugün pek uğrayamadım kusura bakmayın

Niyetli olduğumdan

Akşam
2 lahmacun

2 kupa yeşil çay
1 litre su
40 dakika stepper

Yarın niyetliyim Allahın izniyle

Lahmacunun yanında ayran içeydin keşke iyi giderdi

kız bu menünün nesinden utanıyon

canım bizimkiler yaşıttı de mi 28 aylık mıydı seninki de ? biz de 26. ayda öyle bir durum yaşadık 10 gün falan sürdü emmeyi yeni bırakmıştı genel kanı olarak ona bağladılar sabah ya da sabaha karşı oluyordu bi de susturamıyorduk sonrası normal oluyordu aynı seninki gibi. öyle bişey de olabilir

köy hayatını çok severim hele bir de memleket yani offf

çok tatlılar yaaaa

Kız bacım @servey gel koca bi fincan sade turk kahvesi yaptım en kopuklusunden...
Ayşenilcim sende gel..

Ben de geleyim

bugün de 116,9 bu diyeti seviyorum yaa

seval cim bu nasıl atak tatlım atakda bari dukan da olsa keklerden uzak dur tatlım yaa domates falanda yok bildiğim kadarıyla bu arada kg da artmış gözümden kaçmadı sanma

kaptanım listede de belirttiğim gibi "DUKAN" Keki ama daha açık şekilde belirteyim kendisi bir atak tatlısıdır. içinde un şeker yağ bulunmaz mesela bugün de dukan muhallebisi yicem o da bir atak tatlısıdır günlük tolarelerden yapıldı Bir de atakta 1 yk sebze (ki yediğim biberler küçük serçe parmağım kadar acı biberler) garnitür olarak yenilebiliyor. soğan ve domates de aynı şekilde birer çatal yedim zaten yani fire yok atak günümde

Cnm dükan içerisinde ne kadar sınırlı izinli ve tatlı türlerinden uzak,surursan daha hizli sonuca ulaşırsın en azından atakta daha az kullan bunları benim hedef kiloma ulasmam gereken tarih mart dükanin söylediği kiloya 2 kg kaldı şuan
Ben hiç tatlı yapmadım tarçın ve arada zero kullandım yulaf kepegini de en etkili halı pişmemiş halı yani yoğurtla

Kız neden hesabının üzerinde pasif yazıyo...

Ben yoğurtla yiyemiyorum ama ben zaten dukan diyetini yapmıyorum atak yapıcam sadece sonra kalori sınırlamasına devam edicem 115'in altını görmek için böyle bi karar aldım çünkü çok sıkıldım bu kilolardan. Dukan'ın atak için belirlediği miktarları da geçmedim. tatlısız yapamıyorum ben yaa en kalorisiz tatlılar da dukan tatlıları.. hele ki bu dönemde

seni tebrik ederim ama çok iyi dayanmışsın maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…