- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.461
Gecmişimdır o acıdannn sey etmiştimmm
Daha hedefini bilmiyon. Özgecimde listesi vardı ama şimdi rahatsız ya uğrayamaz heralde
hayırlı olsun canım yeni isminEvet cnm keremcemim------ hitabı zor oluyordu ya mitolojik bir isim koydum
Ben şimdi merdivenlerimi supurucem sonra kızımla içicez gel...Kım bana kopuklu bır gayfeeee yapmak ısterrrrr
benim hedef sanırım 65,500 düHaydi bakalım 30 kasım hedefine ne kadar kaldı kızlarr..
@tatlitambak @inatettimolacaknilsub wendy @toplight @btlbetul @KumraL_KrakeR @azaydidem toz-pembe @bsram09 @candy_candy
@fyzanur
Haydi bakalım 30 kasım hedefine ne kadar kaldı kızlarr..
@tatlitambak @inatettimolacaknilsub wendy @toplight @btlbetul @KumraL_KrakeR @azaydidem toz-pembe @bsram09 @candy_candy
@fyzanur
Kım bana kopuklu bır gayfeeee yapmak ısterrrrr
Rap çiye gellllll
Iyı de sen kımsın şeker wendy misinnnay ben ulaşamadım haylaaaa, lahanayla gitti ortim senin, ben artılarla boğuşuyorum halaa yaaa
gel kuzucum, yaparım hemen, tarçınsız :) eski hesap gitti canım, artıkwendy 'yum :)
maşallah boyun kadar oğlun var veysişim
Iyı de sen kımsın şeker wendy misinnnyabancıdan bışey ıcememmm oğlan buyudu masallahhh
Senin mi bu yakışıklı :))Rap çiye gellllll
Güzel olmuş cnm wendigogazoz var içer misin?
Keremcemim :)Yenıler mi var medusa kım arkadassgene mı beynım yandı vardı da ben mı hatırlamıyorummm
Immm eşim çok sever. Bi tabak gönder gııŞimdı kabak tatlısı yapıyorum en hafıfındennn
Verirsin verirsin az sabır ve cesaretbenim hedef sanırım 65,500 dü
1,300 kalmış abuu nasıl vercem ya
Immm eşim çok sever. Bi tabak gönder gıı
Ayy kuzum ya kıyamam ağlamaay ben ulaşamadım haylaaaa, lahanayla gitti ortim senin, ben artılarla boğuşuyorum halaa yaaa
ay ebruşum hadi marketten alda yap dicem sana da senin eşte fena, sana da yedirir şimdi kesin, yapma boşver, memlekette baklava yersiniz
Bana yaradı kızlar 67 yi ucundan gördüm bugün wendi cim sende başlaAyy kuzum ya kıyamam ağlama
Sen tam gaz dön dukanına o sana yaradı..
Benim 100 gramcık kaldı.. Belki yarın ulaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?