Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tahin nasıl oluyor ya :))
Ben bi tencereye 1.5 çay bardağı koyuyorum. Hafif hafif miss gibi oluyor. Cevizle efsane
Bende ince ince doğrarım kağıt gibi bi gece önceden kat kat şekere yatırırım bi gece bekler kendi suyuyla hafif ateşte pişirim üstünede bol ceviz çok güzel olur Tahinli bende denemedim ama dökenler var
Seninde cocugun hastydi dimi sanki ole bise okuduydm gecmis olsun salgn varms simdi nasil
Seninde cocugun hastydi dimi sanki ole bise okuduydm gecmis olsun salgn varms simdi nasil
Sağol cnm daha iyiyiz artık. eskiye düştün mü cnm kolay gelsin bu arada :)

O nasil bisey kizz cabuk anlat

internetten istediğim smileyi bilgisayarıma kaydediyorum sonra resim yükleme programlarından upload edip forum kodu alıyorum o kodları .txt uzantılı not defteri dosyaları varya ona kaydettim şimdi smileyler pc de yok ama kodları ekleyince smiley geliyor elimde bunlar var: (50 den fazlasını almadı)

BB Code lar

tartııı
yok no
run forrest
meraklabekliyo
berennurella
benşokbeniptal
uykumvar
nolurnolur
tomato
hoşgeldin
praygirl
istebu
bebik

melaike
welcome
teşkür
teldeyimbisn

tarzdiğılsın

suiç
smilecoffee
pray
omlet
nihaha

nıah

nee

mola
kopkop

ipatlaaa
ııh
hihi
help

havambatsın
hastaa
duymuyorum

megafon
kurabiye

dukankrebi
didididi

cookies
budaben
meksikadalgası
bouncy

birinci
beren
ben

anlaştık
anlaşamadık

chocolate

deraming
yüzdehesabı

isim koydum bi de onlara isimden hatırlıyorum yüzde hesabına bayılıyorum

bende görünmüyo

Bilmiyorum ki varmıydın hatırlamıyorum.
Sen hangi bölümü okuyorsun canım.

Dustum cumaya supriz olsun

Çok tatlılarmışş.

Ya pek sekerler kizz ben telefndan giriyom alamzmym simdi bunlari

Ya pek sekerler kizz ben telefndan giriyom alamzmym simdi bunlari

yok canım özel mesajda da smiley olarak çıkıyor ama bana mailini yazarsan özelden .txt doysasını gönderebilirim. ismin karşısındaki kodu kopyalayıp mesajına yapıştırıyorsun sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…