- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.481
Senin listen nasıl gidiyor bacım... Tam uyunca kilo verdin mi..
30 kasım hedefime 100 gramcık kaldı..
Başka kimler hedefine yaklaştı..
Oyyy oyy maşallah kaç yaşında kız dunur olalımRap çiye gellllll
Yalaaannn kabağım hafifimi olur bol şekerli ımmm birde üzerine tahin ceviz bombaaaa...Şimdı kabak tatlısı yapıyorum en hafıfındennn
İçer içer çok sever yanınada pasta koy hayır diyemez...gazoz var içer misin?
Bende artı çıktım bu sabah canım vericez stres yok...ay ebruşum hadi marketten alda yap dicem sana da senin eşte fena, sana da yedirir şimdi kesin, yapma boşver, memlekette baklava yersiniz
Helal kız tabi ya bari yaza ince girelim bıktım valla ustume kıyafet alamıyorum...psikolojim bozuldu yeminle...canım bugün 2. atak günüm 118,4 ten 116,9 a indim reglin sonu olması da etkili oldu bence şişlik gitti.. bugün de iyi gidiyor 114 ü görene kadar ataktayım inşallah. sabah iki yumurtamı yedim yağsız 1/2 kk da peynir 1 bardak buzlu kahveli süt arada dukan atak muhallebisi yedim yarım kase yarısını bıraktım yarına. bi kahve içtim üstüne. öğle yemeğinden yarım saat önce zencefil limon çayımı içtimöğlen de haşlanmış tavuk göğsü-kekikli, dereotlu yoğurt ve zero kola. bi de 40 dk yürüyüş bugün squat ve mekik programlarına da başlıyorum artık
benim kasım hedefim yoktu ama ilk hedifm 9 Ocak 105 kilo yani 48 gün -13 inşallah. bıraktığım noktaya dönmüş olucam ondan sonra da durmak yok yola devam
evet canım döndüm dukana ama artılarımı halletmeye çalışıyorum şu an, ay sonu hedefim 59,9'du, onu görmeye çabalayacağım bakalım 1 haftam varAyy kuzum ya kıyamam ağlama
Sen tam gaz dön dukanına o sana yaradı..
Benim 100 gramcık kaldı.. Belki yarın ulaşırım.
ooo maşallah matildacım, hadi gözün aydın, full dukan mı??Bana yaradı kızlar 67 yi ucundan gördüm bugün wendi cim sende başla
öğle yemeklerini ne yaptın candy'cim? kendin mi götürüyosun napıosun? süpersin maşallah sana, atak sonrası dukandan kopamıcaksın diyim ben sanacanım bugün 2. atak günüm 118,4 ten 116,9 a indim reglin sonu olması da etkili oldu bence şişlik gitti.. bugün de iyi gidiyor 114 ü görene kadar ataktayım inşallah. sabah iki yumurtamı yedim yağsız 1/2 kk da peynir 1 bardak buzlu kahveli süt arada dukan atak muhallebisi yedim yarım kase yarısını bıraktım yarına. bi kahve içtim üstüne. öğle yemeğinden yarım saat önce zencefil limon çayımı içtimöğlen de haşlanmış tavuk göğsü-kekikli, dereotlu yoğurt ve zero kola. bi de 40 dk yürüyüş bugün squat ve mekik programlarına da başlıyorum artık
İçer içer çok sever yanınada pasta koy hayır diyemez...
Bende artı çıktım bu sabah canım vericez stres yok...
Evet cnm atak yapıyorum 2. günüm bugünevet canım döndüm dukana ama artılarımı halletmeye çalışıyorum şu an, ay sonu hedefim 59,9'du, onu görmeye çabalayacağım bakalım 1 haftam var
ooo maşallah matildacım, hadi gözün aydın, full dukan mı??
öğle yemeklerini ne yaptın candy'cim? kendin mi götürüyosun napıosun? süpersin maşallah sana, atak sonrası dukandan kopamıcaksın diyim ben sana
frambuazlı dimi
inşallah nilgüncüm, seninki yarına gider kesin benim daha +800'm var, -1 olmam lazım ki cumaya takımın dengeyi bozmayım.
Ben keremcemim------ nick değiştim mesajın gözden kaçtı galibaYenıler mi var medusa kım arkadassgene mı beynım yandı vardı da ben mı hatırlamıyorummm
tahin nasıl oluyor ya :))Oyyy oyy maşallah kaç yaşında kız dunur olalımyakınızda dunyalar güzeli kızçemi vereyim sana...
Yalaaannn kabağım hafifimi olur bol şekerli ımmm birde üzerine tahin ceviz bombaaaa...
Bende artı çıktım bu sabah canım vericez stres yok...
Helal kız tabi ya bari yaza ince girelim bıktım valla ustume kıyafet alamıyorum...psikolojim bozuldu yeminle...
öğle yemeklerini ne yaptın candy'cim? kendin mi götürüyosun napıosun? süpersin maşallah sana, atak sonrası dukandan kopamıcaksın diyim ben sana
Haydi bakalım 30 kasım hedefine ne kadar kaldı kızlarr..
T tatlitambakinatettimolacak nilsub wendy toplight @btlbetul KumraL_KrakeR azaydidem toz-pembe @bsram09 candy_candy
@fyzanur
Şimdı kabak tatlısı yapıyorum en hafıfındennn
Tambakim naptin verdinmi fazlaliklariÇok severim kabak tatlisini
Seninde cocugun hastydi dimi sanki ole bise okuduydm gecmis olsun salgn varms simdi nasilEvet cnm atak yapıyorum 2. günüm bugün
Pazarteside sebze protein yapmıştım artıdaydım pazartesi eskiye düştüm bugün işte
Merhaba seker kizyok ya ben anladım ben bugün kafada bitirmişim bu olayı
Evet canım evden getirdim bugün dün dışarda yedim de işlerim vardı ama evden getirmeye çalışıyorumValla ben de kopacağımı sanmıyorum ama tam olarak dukan yapmayacağım kesin sürdüremiyorum çünkü günde 1 meyve ve 1 avuç içi çiğ kuruyemiş niyetim var devamı için.. bi de bi gün protein + salata bi gün sebze yemeği + yoğurt yicem akşamları..
Ya öğlen için yemek getirmek benim devamlı yapacağım bişey değil o yüzden yemekhane de ne çıkarsa yicem ama pilav makarna falan yok tabii kiçorba falan içerim.. çorba, meyve kuruyemiş dukana pek uymuyor aslında burda muska77 cağızım vardı onun programına benziyor biraz. karbonhidrat ve kalori sınırlaması diyebiliriz
Merhaba seker kizsenin bu emojiler niye degisik bakim
O nasil bisey kizz cabuk anlatforum kodu giriyorum kumralcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?