- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.641
Canım o kiloya, beslenme tarzına, ve mevsime göre değişebiliyor. Doktorlar ideali 8 bardak diyor. Ama ben yazın 10 12 bardak içerken kışın anca 8 bardak içebilirim.bana 3-3,5 litre içecen dediler
galiba ondan oluyo canım bakalım inşallah böyle biraz düzelir kahvaltı en önemli öğün bi laf var o geldi aklımahafta içi bişi yemeyince hafta sonu azıcıkta yesen hemen artı oluyo işte
o wendy benim ama almışlar işte benden önce bakma senayy elma sirkesini de hiiç yiyemiyorum yaa, @nilsub kuzum sen hala sirkelisu içiyo musun?
heralde öyle bana 20 çıktı 2 litre diye anladım 20 litre suyu nasıl içem ben insanımkiloları verdin tabii, bomba geliyo gözümüze sokucan dimi
benim 18 çıktı, nası ya, 1,8 mi olcak o??
Evet süper olur yarın bildirimimizi tartıli fotolarla yapalım.Gunaydin guzel takimim yarin tarti gunu buyuk gun yaa bu takimda niye tarti fitosu atilmiyo
Hadi yarin cekelm tartilarimizi varmisniz
Gayet yerinde bir karar olmuş. Sen zaten ideal kilondasin ve zayıfsın arkadaşım. Bizim kadar kasmana, bizimle birebir benzer beslenmene gerek yok. Bildiğim kadarıyla 60 kilosun, 80 den inmiştin. Neyin sana yarayip nelerin yaramadığını bizden iyi sen bilirsin. Adı üzerinde dengeli beslenme, gün içerisinde sabahki besinini dengelersen ( Ki akşam yemeyip, 55 dk tempolu yürüyüşle dengeliyorsun) hiç bir sorun olmaz.problem yok canım 500 kalori de olabilir sabah yediğim için problem yapmıyorum sabah serbest olcam bundan sonra (protein günleri hariç) akşam yemeği yemiyorum benim diyet şeklim böyleydi ve 20 kilo verdim bu sayede .. akşam yemeyerek onu tolere etmiş oluyorum düşün öğlen 1 de yemek işi bitiyor 20 saat yemek yok ..
o ekmekleri bende çok sevdim denge yazıyordu sanırım üstünde çok lezzetli alcam ondan dediğim gibi... doğaçlama yapcam bazen o ekmek peynir zetytin yerim bazen simit bazen gözleme bazen tost bazen bi tatlı ama kendimi sabahları kasmicam bide böyle deneyelim bakalım
Benimde 2 çıktı ben de zaten 2 içiyorum rahat :)aa süpermişş benim 2 çıktııı
Evet cnm 1.8kiloları verdin tabii, bomba geliyo gözümüze sokucan dimi
benim 18 çıktı, nası ya, 1,8 mi olcak o??
83-84 kilodan 63 kiloya düşmüştüm canım (boy:173) evlilikten sonra doğum kontrol hapının falan etkisiyle bide yeni hayata alışma derken 71-72 kiloya çıkmıştım şuan 67 civarıyım hedef 65 bakcam beğenmezsem 63 e düşücemGayet yerinde bir karar olmuş. Sen zaten ideal kilondasin ve zayıfsın arkadaşım. Bizim kadar kasmana, bizimle birebir benzer beslenmene gerek yok. Bildiğim kadarıyla 60 kilosun, 80 den inmiştin. Neyin sana yarayip nelerin yaramadığını bizden iyi sen bilirsin. Adı üzerinde dengeli beslenme, gün içerisinde sabahki besinini dengelersen ( Ki akşam yemeyip, 55 dk tempolu yürüyüşle dengeliyorsun) hiç bir sorun olmaz.
aynen bende genelde 2 içiyodum sanki biliyomuş gibi hava atayım bideBenimde 2 çıktı ben de zaten 2 içiyorum rahat :)
Sen de iyi ki varsın canım. Bak bakalım böyle beslendiğinde neler oluyor ona göre ufak değişikler yapabılırsın. Yarınki tartılı kilo bildirimi için heyecanlıyım valla. Her ne kadar bu hafta pek veremediğimi düşünsem de hastalıktan dolayı yine de hepimiz motive oluruz.83-84 kilodan 63 kiloya düşmüştüm canım (boy:173) evlilikten sonra doğum kontrol hapının falan etkisiyle bide yeni hayata alışma derken 71-72 kiloya çıkmıştım şuan 67 civarıyım hedef 65 bakcam beğenmezsem 63 e düşücem
bende dengelediğimi düşünüyorum akşam yemiyorum sabah hızlı bi tempoyla yürüyorum hergün (pazar hariç)
çok acıkıyorum sabahları ya .. desteğin için teşekkür ederim canım çok mutlu oldum iyiki varsın
bende tartılmadım hiç bu hafta bana süpriz olcak yarın bende pekümitli değilim regl yüzünden karnım şiş bugün bol bol bitki çayı içeyim bari ödem gitsin diyeSen de iyi ki varsın canım. Bak bakalım böyle beslendiğinde neler oluyor ona göre ufak değişikler yapabılırsın. Yarınki tartılı kilo bildirimi için heyecanlıyım valla. Her ne kadar bu hafta pek veremediğimi düşünsem de hastalıktan dolayı yine de hepimiz motive oluruz.
aman almış da nolmuş 7 yıldır uğradığı yok
galiba ondan oluyo canım bakalım inşallah böyle biraz düzelir kahvaltı en önemli öğün bi laf var o geldi aklıma
sabahları kırallar gibi öğlenleri vezirler gibi akşamları fakirler gibi ye derler
Ona bende çok şaşkınımcanım sen 81 den 68'e 1 ayda nasıl düştün yaaaa
aynen akşam şöyle en kral sofra hazırlanır üstüne tatlı onun üstüne meyve onun üstüne çay kuruyemiş ondan sonra güp yatağadimi
ay evet, türk düzenine hiç uymuyo ama illa akşam yemeği olcak evde yicez hep birliktekeşke kaffaltıya o kadar önem versek..
canım o uzaylı robocop, alışırsın yakındayarın kesin 64-65 bildirim yapar, haftaya da beni geçer kesin
Valla kilo bildirimi kısmında 63 yazıyor canım. Her hafta 3-3.5 kilo vermesi bence sağlıklı bir durum değil.canım o uzaylı robocop, alışırsın yakındayarın kesin 64-65 bildirim yapar, haftaya da beni geçer kesin
dimi
ay evet, türk düzenine hiç uymuyo ama illa akşam yemeği olcak evde yicez hep birliktekeşke kaffaltıya o kadar önem versek..
canım o uzaylı robocop, alışırsın yakındayarın kesin 64-65 bildirim yapar, haftaya da beni geçer kesin
Valla 63 e foto görmeden inanmam.63 bildircek canım 65 olsa gene iyi
ay kıskançlık damarlarım çatlamadı desem yalan olur yaniiii
Valla kilo bildirimi kısmında 63 yazıyor canım. Her hafta 3-3.5 kilo vermesi bence sağlıklı bir durum değil.
1 aydami aa bende simdi farkettm
Aksam yemegi neden yemiyosun 20 saat ac kalmak hic saglikli degil zaten canmkızlar ben bi karar aldım kendimce
protein günleri hariç diğer günler sabah kahvaltılarımı iyi yapıcam
metobolizma hızım düştü ya
düşünün ben en geç öğlen saat 1 e kadar öğle yemeğimi yemiş oluyorum ekstra bi durum olmazsa..ve akşam yemeği yemiyorum
yani ertesi gün sabaha kadar açım buda 20 saat yapar
sabahları işe gelirken yürüyerek geliyorum 55 dk yürüyorum
ve işe gelince karnım çok aç oluyor yoğurt yada çok az bişeylerle geçiştirmeye çalışıyorum burda kötü yorum almayayım diye
ama düşünün sadece öğlenleri doğru düzgün bişey yiyorum oda ekmeksiz falan yemeye çalışıyorum
az yemek kilo verdirmiyor metobolizmam yavaşladı resmen sabah yenen şeyler gün içinde illaki vücut yakıyor .. vücudumun direnci düştühalsizlik var üstümde
protein günlerinde gene sabahları yulaf kepekli yoğurt yerim ama diğer günler kahvaltı konusunda kendimi serbest bırakıcam genellikle çalıştığım için simit, poğaça, kek, meyve, special k , börek, peynirli domatesli soğuk sandviçler,karışık tost bu tarz şekler yiyebilirim akşam yememeye devam
rahatsız olursanız menü paylaşımında sabah kahvaltımı paylaşmayabilirim
paylaş derseniz de lütfen motive olmam için kahvaltı konusunda bana kötü yorum yapmayın sizden istediğim bu 20 saat aç kalıp 55 dk yürüdükten sonra bunları yediğimi göz önünde bulundurursanız memnun olurum teşekkür ederim
@toplight @nilsub @inatettimolacak @azaydidemwendy Pumpkinspicelattee candy_candy @servey KumraL_KrakeR @btlbetul @ebrusonmez @tatlitambak medusa38
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?