Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

galiba ondan oluyo canım bakalım inşallah böyle biraz düzelir kahvaltı en önemli öğün bi laf var o geldi aklıma
sabahları kırallar gibi öğlenleri vezirler gibi akşamları fakirler gibi ye derler
kiloları verdin tabii, bomba geliyo gözümüze sokucan dimi

benim 18 çıktı, nası ya, 1,8 mi olcak o??
heralde öyle bana 20 çıktı 2 litre diye anladım 20 litre suyu nasıl içem ben insanım

Gayet yerinde bir karar olmuş. Sen zaten ideal kilondasin ve zayıfsın arkadaşım. Bizim kadar kasmana, bizimle birebir benzer beslenmene gerek yok. Bildiğim kadarıyla 60 kilosun, 80 den inmiştin. Neyin sana yarayip nelerin yaramadığını bizden iyi sen bilirsin. Adı üzerinde dengeli beslenme, gün içerisinde sabahki besinini dengelersen ( Ki akşam yemeyip, 55 dk tempolu yürüyüşle dengeliyorsun) hiç bir sorun olmaz.

83-84 kilodan 63 kiloya düşmüştüm canım (boy:173) evlilikten sonra doğum kontrol hapının falan etkisiyle bide yeni hayata alışma derken 71-72 kiloya çıkmıştım şuan 67 civarıyım hedef 65 bakcam beğenmezsem 63 e düşücem
bende dengelediğimi düşünüyorum akşam yemiyorum sabah hızlı bi tempoyla yürüyorum hergün (pazar hariç)
çok acıkıyorum sabahları ya .. desteğin için teşekkür ederim canım çok mutlu oldum iyiki varsın

Sen de iyi ki varsın canım. Bak bakalım böyle beslendiğinde neler oluyor ona göre ufak değişikler yapabılırsın. Yarınki tartılı kilo bildirimi için heyecanlıyım valla. Her ne kadar bu hafta pek veremediğimi düşünsem de hastalıktan dolayı yine de hepimiz motive oluruz.

bende tartılmadım hiç bu hafta bana süpriz olcak yarın bende pekümitli değilim regl yüzünden karnım şiş bugün bol bol bitki çayı içeyim bari ödem gitsin diye

aman almış da nolmuş 7 yıldır uğradığı yok

dimi

galiba ondan oluyo canım bakalım inşallah böyle biraz düzelir kahvaltı en önemli öğün bi laf var o geldi aklıma
sabahları kırallar gibi öğlenleri vezirler gibi akşamları fakirler gibi ye derler

ay evet, türk düzenine hiç uymuyo ama illa akşam yemeği olcak evde yicez hep birlikte keşke kaffaltıya o kadar önem versek..

medusa38 canım sen 81 den 68'e 1 ayda nasıl düştün yaaaa

canım o uzaylı robocop, alışırsın yakında yarın kesin 64-65 bildirim yapar, haftaya da beni geçer kesin

aynen akşam şöyle en kral sofra hazırlanır üstüne tatlı onun üstüne meyve onun üstüne çay kuruyemiş ondan sonra güp yatağa

63 bildircek canım 65 olsa gene iyi

ay kıskançlık damarlarım çatlamadı desem yalan olur yaniiii

Aksam yemegi neden yemiyosun 20 saat ac kalmak hic saglikli degil zaten canm
Kahvaltini guzel yap domatesini peynirini yumurtani yesilligini guzelce ye aksam yemegini atlama hafif sebze yemegi ye
Ama simdi pogaca borek yersen bi kere onlar hem yag deposu hemde seni daha fazla aciktirir kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…