- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.661
Valla 63 e foto görmeden inanmam.Ne cadıyım ya.
63 mü, anam hafta sonuna beni geçer desene
bence bunun bi kaç anlamı olabilir ya midesine kelepçe taktırdı ya insanüstü bi metebolizma var ya bizi kandırıyor yada biz çok kızkancız1 aydami aa bende simdi farkettm
akşam yasak canım benim takip ettiğim yöntem bu gündüz ne istersen ye ama akşam yok oyüzden yemiyorum aslında çok sağlıklı bi yöntem ama gündüzde gerektiği kadar besin almam gerek sabahları daha fazla yicem artıkAksam yemegi neden yemiyosun 20 saat ac kalmak hic saglikli degil zaten canm
Kahvaltini guzel yap domatesini peynirini yumurtani yesilligini guzelce ye aksam yemegini atlama hafif sebze yemegi ye
Ama simdi pogaca borek yersen bi kere onlar hem yag deposu hemde seni daha fazla aciktirir kuzu
bence bunun bi kaç anlamı olabilir ya midesine kelepçe taktırdı ya insanüstü bi metebolizma var ya bizi kandırıyor yada biz çok kızkancız
Senin diyet diye yediğin bicok şeyi yemeyerek ama bir ayda değil 1.5 ayda ben diyeti hiç bozmadı ki kacamakta yapsam çok,hafif şeyler oda gündüz bu arada 5 günlük şifa orucu lahana diyeti var şuan da kendi diyetimi yapıyorum
Ben bu kadarını isteyerek vermiyorum ki sadece diyetime uyup sporunu yapıyorum bana dokunan tek şey tahıllar onları hayatımdan çıkardım ve nerde sağlıklı az kalorili sebze var onu yiyorum haftada iki gün sp 3 gün sebze protein meyve 2 günde sebze ağırlıklı besleniyorum ama ben gece sporu yapıyorum o yüzden metobolizmam hep hareketli birde fırsat oldukça akşamüstü 5-7 arası yuruyus yapıyorum ki metabolizmanın hiZli olduğu saatlerValla kilo bildirimi kısmında 63 yazıyor canım. Her hafta 3-3.5 kilo vermesi bence sağlıklı bir durum değil.
az önce tartildim sizin için sabah daha az çıkmıştım söyleyim bu diyetin başından beri aynı tartimValla ben kiskandim açıkçası ne yalan söyliyim
Kelepçe ama gorunmeyeninden ama ben midene değil beynine taktırdımbence bunun bi kaç anlamı olabilir ya midesine kelepçe taktırdı ya insanüstü bi metebolizma var ya bizi kandırıyor yada biz çok kızkancız
Tebrik ederimaz önce tartildim sizin için sabah daha az çıkmıştım söyleyim bu diyetin başından beri aynı tartim
Eki Görüntüle 1916496
İnş cnm herkes hedefine ulaşsın tesekkur ederimTebrik ederimDarısı basimiza
Ben bu kadarını isteyerek vermiyorum ki sadece diyetime uyup sporunu yapıyorum bana dokunan tek şey tahıllar onları hayatımdan çıkardım ve nerde sağlıklı az kalorili sebze var onu yiyorum haftada iki gün sp 3 gün sebze protein meyve 2 günde sebze ağırlıklı besleniyorum ama ben gece sporu yapıyorum o yüzden metobolizmam hep hareketli birde fırsat oldukça akşamüstü 5-7 arası yuruyus yapıyorum ki metabolizmanın hiZli olduğu saatler
yaa benim de görmek istediğim rakam buu Allahım banada nasip ettaz önce tartildim sizin için sabah daha az çıkmıştım söyleyim bu diyetin başından beri aynı tartim
Eki Görüntüle 1916496
çok şanslısın biliyosun dimiKelepçe ama gorunmeyeninden ama ben midene değil beynine taktırdım
0 kan grubum ilk insanların kan grububence senin en büyük olayın spor.. yoksa diyetinde çok farklı bişey yok.. bi de B grubu musun aceba? bana da buğday ve mercimek hiç yaramıyormuş
İnş canım sizde ulaşın benim metobolizmam kış sebzeleri ne geçince çok hızlandı bide ben gece 2-3 arası spor yapıyorum belki ondandir aksamustude yuruyus bide kafada bitirmek ben kelepçe taktirmasamda onlar kadar ancak besleniyorumdur ve yediklerinde çok sağlıklı o yüzden hiç halsiz kalmasın hedefim yılbaşı ama mezun olsam da buralarda olurumyaa benim de görmek istediğim rakam buu Allahım banada nasip etttebrik ederim canım
çok şanslısın biliyosun dimi
bu kadar hızlı kilo verebilmek her babayiğidin harcı değil bende şifa orucuna başlayıp bırakmıştım 2. gün dayanamadım
biz şaşırıyoruz senin metebolizmana keşkee benim olsa diyoruzşaşkınlığımızı ifade ediyoruz hani hiç duraksama olmuyor nazar değdirecez bi gün
bu gidişle seni bu ay sonu mezun edecez heralde maşallah darısı bize
kız şurda 3 kilo kalmış hedefe yaa haftaya ulaşırsın gibime geliyor inşallahİnş canım sizde ulaşın benim metobolizmam kış sebzeleri ne geçince çok hızlandı bide ben gece 2-3 arası spor yapıyorum belki ondandir aksamustude yuruyus bide kafada bitirmek ben kelepçe taktirmasamda onlar kadar ancak besleniyorumdur ve yediklerinde çok sağlıklı o yüzden hiç halsiz kalmasın hedefim yılbaşı ama mezun olsam da buralarda olurum
Mekik plank dambillarla bide pilates bandıyla falan pilates agirliklikız şurda 3 kilo kalmış hedefe yaa haftaya ulaşırsın gibime geliyor inşallah
tabi canım bende hedefime ulaşsam bile uğrarım buralara korumakta önemli çünkü
gecenin körü nasıl spor yapıyon kız maşallah valla leslie falan mı yapıyon yoksa
Öyle bise olduki yapmadan yapamıyorumMekik plank dambillarla bide pilates bandıyla falan pilates agirlikli
Hangi diyeti yaptı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?