- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.601
Yaparız ortim hep beraber bende serbest yapmadim zaten geçen cuma sebze meyve protein yaptım iki günü sonra pazar başa donuyorProtein +sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum zaten... büyük ihtimal yarında öyle yaparım. Cuma serbest yazmış ayşe ama ben 1 gün serbest yaptım mi o 1 haftayı buluyor o yüzden serbest yapamam.
Ayşe ile beraber bana liste yapalım. Inan ki yılbaşına 68 olmak istiyorum aryik
Tamam cnm olursun inşallahProtein +sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum zaten... büyük ihtimal yarında öyle yaparım. Cuma serbest yazmış ayşe ama ben 1 gün serbest yaptım mi o 1 haftayı buluyor o yüzden serbest yapamam.
Ayşe ile beraber bana liste yapalım. Inan ki yılbaşına 68 olmak istiyorum aryik
İyi geceler cnmIyi geceler kızlar
Yaparız ortim hep beraber bende serbest yapmadim zaten geçen cuma sebze meyve protein yaptım iki günü sonra pazar başa donuyor
benimde öyle pazartesi ve perşembe günleri yapıyorum bendeahaaa protein kardeşi buldum
ama bende persembeleri sebzeprotein gunmde olsa safprotein yapiyorum taam miii benide alin aranizaaa
Nası yani bi gün kek bigün tatlı :)
Bende atak yapıyom ama böyle diil:)
Bende anlamıyor bu nasıl atako tatlıları yemese iki katı fazla verir
Bende kendi diyetimi yapıyorum artık bu hafta 2. Haftam geçen hafta 3.5 bu haftada bugüne kadar 3 kg verdim
Nasıl bir gruptur bu ya dünden beri baş agrım geçmedi kızlar.... umarım yarına geçer.
Bu arada arkadaşım gelecek sabahtan kahvaltıya. Kendisi de diyette bana sağlıklı bildiginiz tarifler varsa söyleyin yapayim
o akşam 9 dakini yemicektim biliyorum. Yatıp uyuyabilseydim de yemicektim zaten ama çok işim vardı ve yiyip işlere daldım hareketli bi gece geçirdim tek tesellim bu ve tabiki sabah gördüşüm -500 gr12 de yattım dayanamayıp zaten sabah devam ettim işlere de
Bgunku menum safprotein 1. gun
Kahvalti 2 haslanmis yumurta
1 kupa form cay
Arada su ve 5'i bi yerde cayi
Aksam ustu 2 kasik yulaf kepekli 1 kase yogurt
2 tane kcuk mandalina yedm bide
Aksam
3 firinda baget
1 bardak ayran
2 kornison salatalik tursusu
Arada 2 kasik yogurt ve tane kcuk salatalik dgrayip icine yedim
Su ve 1 kupa 5'i bi yerde cay ve 1 kuoa form cay ictim
Su toplamda 2.5 lt
Spor
1 saat plates
2 mill leslie
nilsub inatettimolacak morordek toplight
bende dünkü menümü yazayım;
Sabah; 1 muz
Öğle; Birazcık fırın tavuk, ayvalı yoğurt
Ara: 1 mandalina, 3-4 ceviz, bi kaç leblebi
Akşam: dukan krep, kıyma sote, 1 bardak ayran, acı sos.
Su: 1,5 lt
Spor; maalesef
morordek toplight inatettimolacak nilsub
bende dünkü menümü yazayım;
Sabah; 1 muz
Öğle; Birazcık fırın tavuk, ayvalı yoğurt
Ara: 1 mandalina, 3-4 ceviz, bi kaç leblebi
Akşam: dukan krep, kıyma sote, 1 bardak ayran, acı sos.
Su: 1,5 lt
Spor; maalesef
morordek toplight inatettimolacak nilsub
Neresi az 1.5 litre kış ayı için makul bir ölçü bence.su çok az canım ya.. suyu biraz daha arttırmalısın
Neresi az 1.5 litre kış ayı için makul bir ölçü bence.
su çok az canım ya.. suyu biraz daha arttırmalısın
Günaydın. Teog dan dolayı yine sabahın 5 inde evden çıktım. Hava buz gibi, inanılmaz hastayım, bir adanalı olarak her daim 25 derece üzeri havalara alışkın olduğum için bu sabah 4 derece olan Adana'yi hiç ama hiç sevmedim. Gozbebeklerimin bile usudugunu hissettim. Yine sınav komisyonunda görevliyim. Malesef bugün sabah çeyrek simit, 1 üçgen peynir ve 1 cevizle açılışı yaptım okulda. bu kadar hasta, yorgun ve açken simit, çay, üçgen peynire hayır diyemedim, deme lüksüm de yoktu aksi halde 2 ye kadar aç kalacaktım. Dukan yapmıyorum artık yapamıyorum desem daha doğru olur, suanki hedefim yine akşam çok az sebze ve yogurt, öğle ve sabah protein ve sebze ağırlıklı beslenmek, karbonhidrati olculu tüketip şeker ve yag tüketimini kısıtlamak şeklinde. Çoğumuzun motivasyonunun soguklardan, hastalıklardan, kışın az beslenmenin yazdan çok daha zor olduğundan dolayı etkilendigini biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?