Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dün 100 ip atlayabildim anca canım misafirliğe gittik
gel kuzum gel pazartesi perşembe sp kardeşliği yapalım
canım akşam için bişey düşün bence yoksa doğumgününde bombayı patlatabilirsin bendn söylemesi en kötü ihtimal yoğurt veya tonbalığı ye yada kuafördeyken dışardan yemek söylesen kuaförde işlerin hallolurken atıştırırsın hemen

Akşamı erken kapattıysan spora o kadar da üzülme. Menün abartısız görünüyor yani.

saol canım, 6 buçuk işte, erken sayılabilir, bugün de niyetliyim.

Günaydın kızlar çok uykusuzum ve başım ağrıyo bu sabah

geçmiş olsun canım.

süper fikir, daha ne olsun, markette ton balığı da var, minik yoğurtta, 2 dk alıp 2 dk yenebilir bence, yeter ki kafada bitsin olay.

ben ton balığı yiyemiyorum midem bulanıyo bi de çok seviyorum biliyo musunuz ama sonrası felaket öğle yemeğimden tavuk ayırıp yoğurtla yicem yaa karar verdim

bomba momba yok cık patlayamaz

aynen protein günleri için birebir hiç bişey yoksa hemen marketten al yoğudu ye
ben ton balığı yiyemiyorum midem bulanıyo bi de çok seviyorum biliyo musunuz ama sonrası felaket öğle yemeğimden tavuk ayırıp yoğurtla yicem yaa karar verdim

bomba momba yok cık patlayamaz
hadi yaaa bende severim ton balığını dokunuyosa yeme ozaman canım yoğurt ve tavuk olayı da iyi fikir
aman patlamasın bombalarr

kızlar ben bi karar aldım kendimce

protein günleri hariç diğer günler sabah kahvaltılarımı iyi yapıcam
metobolizma hızım düştü ya
düşünün ben en geç öğlen saat 1 e kadar öğle yemeğimi yemiş oluyorum ekstra bi durum olmazsa..ve akşam yemeği yemiyorum
yani ertesi gün sabaha kadar açım buda 20 saat yapar
sabahları işe gelirken yürüyerek geliyorum 55 dk yürüyorum
ve işe gelince karnım çok aç oluyor yoğurt yada çok az bişeylerle geçiştirmeye çalışıyorum burda kötü yorum almayayım diye
ama düşünün sadece öğlenleri doğru düzgün bişey yiyorum oda ekmeksiz falan yemeye çalışıyorum
az yemek kilo verdirmiyor metobolizmam yavaşladı resmen sabah yenen şeyler gün içinde illaki vücut yakıyor .. vücudumun direnci düştü halsizlik var üstümde
protein günlerinde gene sabahları yulaf kepekli yoğurt yerim ama diğer günler kahvaltı konusunda kendimi serbest bırakıcam genellikle çalıştığım için simit, poğaça, kek, meyve, special k , börek, peynirli domatesli soğuk sandviçler,karışık tost bu tarz şekler yiyebilirim akşam yememeye devam

rahatsız olursanız menü paylaşımında sabah kahvaltımı paylaşmayabilirim
paylaş derseniz de lütfen motive olmam için kahvaltı konusunda bana kötü yorum yapmayın sizden istediğim bu 20 saat aç kalıp 55 dk yürüdükten sonra bunları yediğimi göz önünde bulundurursanız memnun olurum teşekkür ederim

toplight nilsub inatettimolacak azaydidem wendy @Pdr93 candy_candy servey KumraL_KrakeR btlbetul ebrusonmez T tatlitambak medusa38

canım bence doğru bi karar almışsın, sonuçta yarıştayız ne yersek yazmak durumundayız bence, sende simit-poğaça tarzını bi denersin bakalım nasıl etki edecek, bende inan ki diyetteyken diyetten öncekinden çok yiyorum..

ilk zamanlar da nesfit yiyodun sen, sana sabahları bi yumurta haşlatamamıştık kaffaltıda yenen illa ki eritiliyo şekerim, güzelce doyasıya yap kaffaltını, evde olduğun günlerde süper kaffaltı sofraları isteriz ama

aynen canım 1 ay sonra işten ayrılıcam zaten sabah evde olucam akşam dershanede
ozaman evde daha sağlıklı doyurucu kahvaltılar hazırlarım kendime
çok acıkıyorum ya gün içinde bazen hesaplıyorum 500-600 kalori anca almışım buda metoblizmamı yavaşlatıyor ve halsizlik oluyor .. sabahları evden çıkarkende pekmez içicem kansızlık var bende hemde vücut direncim düştü bi gün pekmez bi gün bal evden çıkmadan 1 kaşık iyi gelir belki
aynen nesfit yiyodum simit poğaçadan iyidir diyodum ..
dün annemmin yaptığı kepekli undan ıspanaklı lorlu gözleme getirdim ucundan çok az alıp işyerindekilere verdim kendim 1 tane mandalin yedim halbuki yesem eritirdim gün içinde ama kaçamak olur diye yiyemedim
sabahları serbest bırakcam kendimi bi süre bakalım nasıl olcak

candy_candy @wendy @Pdr93 kızlar sabah su muhabbeti yapmışsınız kilonuzla 0.3 ü çarptığınızda günlük içmenin gereken su miktarına ulaşıyomuşsunuz
Bu arada günde 1 yk elma sirkesi bel bölgesini inceltiyormuş :)salatalarda kullanılabilirmiş

Gunaydin guzel takimim yarin tarti gunu buyuk gun yaa bu takimda niye tarti fitosu atilmiyo
Hadi yarin cekelm tartilarimizi varmisniz
olur canım yarınki tartıdan hiç umudum yok gerçi regl yüzünden bide dünkü yemek zorunda kaldığım yengen yüzünden ama ne çıkarsam onu atarım problem yok bence herkes atsın resim

canım bence simit poğaça falan yeme ama soğuk sandviçlerini akşam hazırlayıp dolaba koyar gündüz yersin. yanında da 1 paket süt ya da ayran içersin gayet sağlıklı olur. Tostu da sabah yapabilirsen zaten makineye koyuyorsun sen giyinirken bile oluyor yani tost bi zahmeti yok. Mesela denge light ya da karabuğdaylı ekmek çok güzel al bi paket iş yerine koy. 2-3 dilimi peynir ya da zeytinle ye iş yerinde. kahvaltılarını evde yapma olanağın pek yok sanırım

Benim fikrim. bunları ye tatmam ama kendin hazırla bence. 1 simidin de 350-400 (gramajına göre değişiyor yani ama en az 250-300) kalori olduğunu hatırlatmak isterim. ben haftanın 1 günü (cuma tabisi) sabah simit yicem demiştim diyete başladığımda ama şu atağı bi atlatmam lazım

aa süpermişş benim 2 çıktııı

hafta içi bişi yemeyince hafta sonu azıcıkta yesen hemen artı oluyo işte
Ayy wendy cnm yukarda yanlış yazdım alışana kadar işte tüh :))

o wendy benim ama almışlar işte benden önce bakma sen ayy elma sirkesini de hiiç yiyemiyorum yaa, nilsub kuzum sen hala sirkelisu içiyo musun?

benim 3,5 çıkıyor işte ama anca 2,5-3 lt içebiliyorum 3 lt yi görünce çok mutlu oluyorum hatta

aman almış da nolmuş 7 yıldır uğradığı yok

problem yok canım 500 kalori de olabilir sabah yediğim için problem yapmıyorum sabah serbest olcam bundan sonra (protein günleri hariç) akşam yemeği yemiyorum benim diyet şeklim böyleydi ve 20 kilo verdim bu sayede .. akşam yemeyerek onu tolere etmiş oluyorum düşün öğlen 1 de yemek işi bitiyor 20 saat yemek yok ..
o ekmekleri bende çok sevdim denge yazıyordu sanırım üstünde çok lezzetli alcam ondan dediğim gibi... doğaçlama yapcam bazen o ekmek peynir zetytin yerim bazen simit bazen gözleme bazen tost bazen bi tatlı ama kendimi sabahları kasmicam bide böyle deneyelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…